Ovo ću uvijek pamtiti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ni Abramović ne zna, a ti znašM A J S T O R je napisao/la:Sturridge ostaje u Chelseaju 1000000000000000000000000000000 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FCUM je napisao/la:a sta vam je sa poulsenom,akvilanijem,joe colom ? Mislim da bi prodajom ova tri igraca mogli bas da kupite tog stopera a i napadaca; Cahill i Sturidge bi vam bili perverzija
Isti sam, sjajno bi to bili pojačanje.Bertrand je napisao/la:Aj, Bellamy. Jedan od najdražih igrača. U svakom trenutku ima moju ''dobrodošlicu nazad''.
Ovo ću uvijek pamtiti.
Riise je dislajk'o taj videoJimmy from the hood je napisao/la:Legendarna proslava.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima, na onom domaci.net ( Mislim da ovako ide stranica )Bezimeni je napisao/la:Ima li možda SK da se može pratiti preko neta ?
Da,ovog Coatesa je preporučio Suarez.anfield je napisao/la:Reliable person says DEFO interested in Sebastien Coates and Craig Bellamy.. Bolton want to much money for cahill.. trying to get coates before the end of week and Bellamy on loan.
Ja mislim da moras biti drzavljanin Britanije za tu peticiju.Carlo je napisao/la:Je li slučajno neko od vas potpisao peticiju za hillsborough?
Da, ali ima način na koji možeš potpisati, a da nisi državljanin UKa.the scouser je napisao/la:Ja mislim da moras biti drzavljanin Britanije za tu peticiju.Carlo je napisao/la:Je li slučajno neko od vas potpisao peticiju za hillsborough?
Jesam ja.Carlo je napisao/la:Je li slučajno neko od vas potpisao peticiju za hillsborough?
Kažu da će nas vlada obavijestiti na mail. Ne znam o čemu se radiBertrand je napisao/la:Jesam ja.Carlo je napisao/la:Je li slučajno neko od vas potpisao peticiju za hillsborough?![]()
Samo napišeš neku ulicu u Britaniji, te bubneš postcode i to je to. Uspije na kraju. Ali je pitanje da li će priznati mnogo nas koji su potpisali peticiju van Britanije.
Šta mi mogu uraditi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.