FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 21 avg 2011, 23:39

anton 1983 je napisao/la:Pozdrav Ljudovi! Samo da se javim jer dobio sam informacije da sam bio dosta puta spominjan od žabarske strane! Pošto se ja žabara ne bojim reko idem pokazat svoju njušku!

CIAO RAGAZZA! :mrgreen:
Antone bolan,hoce biti kakvih pojacanja vise :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2011, 02:08

isakovich je napisao/la:zanima me zbog cega je izostavljen L.Gustavo pa njemu treba konstantnost prvog tima da dosegne svoj vrhunac kao najbolji zadnji vezni u BL.Mada je Tymo to odradio poprilicno dobro,,Van Buyten takodjer dobra partija,bez nesigurnosti,mada Boatenk izgleda bolje,,ali sad bar znamo da imamo dvije dobre zamjene Gusta i Buyten,a i Alaba izgleda sasvim zrelo...

Olic ponovo van terena,propustiti ce duel sa svicarcima,kad se tacno vraca na teren nije poznato.
propustili su susret zbog heynckesove rotacije, heynckes će često rotirati igrače, tako igrači dobivaju pauzu, drugi dobivaju priliku za igru i svi održavaju dobru formu ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 22 avg 2011, 02:25

effe_sa je napisao/la:
isakovich je napisao/la:zanima me zbog cega je izostavljen L.Gustavo pa njemu treba konstantnost prvog tima da dosegne svoj vrhunac kao najbolji zadnji vezni u BL.Mada je Tymo to odradio poprilicno dobro,,Van Buyten takodjer dobra partija,bez nesigurnosti,mada Boatenk izgleda bolje,,ali sad bar znamo da imamo dvije dobre zamjene Gusta i Buyten,a i Alaba izgleda sasvim zrelo...

Olic ponovo van terena,propustiti ce duel sa svicarcima,kad se tacno vraca na teren nije poznato.
propustili su susret zbog heynckesove rotacije, heynckes će često rotirati igrače, tako igrači dobivaju pauzu, drugi dobivaju priliku za igru i svi održavaju dobru formu ;)
to je i meni odmah palo na pamet,nije se pricalo o ozljedama,,,to je jako dobra stvar pogotovo u LP jer treba ce nam dosta svjezine bit ce puno utakmica,,,jos da imamo dobre zamjene za nasa krila Robena i Riberija pa da se i njih u datim momentima moze odmoriti pred neke jako teske utakmice ali sta je tu je treba occekivat najbolje od ove sezone........
VOLIM BAYERN

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 22 avg 2011, 04:29

meni se ne svidja ta rotacija za pocetak,pa makar..i van Gaal je rotiro pa eno sad rotira na produzenom godisnjem..:)...valja rotirati al ne bas svaku drugu tekmu...
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 avg 2011, 04:58

bavarac_33 je napisao/la:meni se ne svidja ta rotacija za pocetak,pa makar..i van Gaal je rotiro pa eno sad rotira na produzenom godisnjem..:)...valja rotirati al ne bas svaku drugu tekmu...
Ne,ne treba svaku drugu nego SVAKU utakmicu!
Van Gaal je u 95% slucajeva startao u istom sastavu,pa cak i kad je Muller umirao na terenu nije ga mijenjao(zato sto ga je on "otkrio").
Ferguson nikad ne pocinje dvije utakmice u istom sastavu pa makar to bila i samo jedna promjena i to mu donosi rezultate jer su uvijek svi igraci u formi a i odmorni su i takvo nesto nam je trebalo a pri tome opet nismo primili go a dali smo cak 5 ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2011, 10:37

bavarac_33 je napisao/la:meni se ne svidja ta rotacija za pocetak,pa makar..i van Gaal je rotiro pa eno sad rotira na produzenom godisnjem..:)...valja rotirati al ne bas svaku drugu tekmu...
van gaal nije rotirao, držao se večinom istog sastava, kod njega muller nije mogao završit na klupi, znači imao je igrače koji su imali zagarantovano mjesto... a "rotirat" je počeo kad mu je voda bila do grla, tad je počeo sa eksperimentima u odbrani do besvijesti, al to nije bila ova rotacija, nego loisova smušenost :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 12:40

Nakon povrede Olića ostaje praznina u napadu.Ko bi nas mogao pojačati ?

-Niclas Bendtner?
-posudba Kuranyija, Adebayora ili Santa Cruza
-Papiss Cisse, Llorente, Nilmar, Gilardino, Pato, Kaka?, Berbatov,Petrić, Forlan ili već neki igrač iz Citya ili Chelsija jer oni napadača imaju za izvoziti.

Moliću vaše mišljenje.

Inače opet se mišljenja čelnika razilace.Jedna kaže da nam treba napadač, a drugi:

Sportdirektor Christian Nerlinger hingegen schließt eine weitere Verpflichtung aus. "Wir werden keinen weiteren Stürmer holen", sagt Nerlinger, "Thomas Müller kann auch auf dieser Position spielen."
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 22 avg 2011, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 12:42

cisse bi bio odličan izbor, trpa u raspalom freiburgu i gotovo ih sam drži, a u bayernu bi išao preko 30 po sezoni siguran sam.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 avg 2011, 14:24

FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon povrede Olića ostaje praznina u napadu.Ko bi nas mogao pojačati ?

-Niclas Bendtner?
-posudba Kuranyija, Adebayora ili Santa Cruza
-Papiss Cisse, Llorente, Nilmar, Gilardino, Pato, Kaka?, Berbatov,Petrić, Forlan ili već neki igrač iz Citya ili Chelsija jer oni napadača imaju za izvoziti.

Moliću vaše mišljenje.

Inače opet se mišljenja čelnika razilace.Jedna kaže da nam treba napadač, a drugi:

Sportdirektor Christian Nerlinger hingegen schließt eine weitere Verpflichtung aus. "Wir werden keinen weiteren Stürmer holen", sagt Nerlinger, "Thomas Müller kann auch auf dieser Position spielen."
Najlogičnija zamjena za Olića bi bio Cisse jer ostali nabrojani su ili prestari ili preskupi .
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 14:34

Ja mislim da ako budemo dovodili napadača da će to biti Bendtner.Previše smo mi drkali na njega da ga sad ne bi doveli kad je višak u Arsenalu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 avg 2011, 14:42

Bayern ne treba dovoditi odpatke iz drugih timova kao što je flop Bendtner.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 14:59

Saurman je napisao/la:Bayern ne treba dovoditi odpatke iz drugih timova kao što je flop Bendtner.
Apsolutno se slažem, ali igrač tipa Donovan će doći u slučaju potrebe za napadačem.Bendtner se previše puta spominjao da bi ga se zaboravilo u ovoj situaciji.Ako idu po napadača onda nek to bude zvijer jer nam Ola svakako ide na kraju sezone.NA kraju će to biti neka panjina samo da popuni rupu iz Španije ili Turske sobzirom da su im prvenstva odgođena.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 22 avg 2011, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2011, 15:40

FRANCK RIBERY: ne biti toliko negativan....ne, ne...samo lagano...

izvuče uprava nekog solidnog napadača iz šešira ili ti rukava :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 15:43

effe_sa je napisao/la:FRANCK RIBERY: ne biti toliko negativan....ne, ne...samo lagano...

izvuče uprava nekog solidnog napadača iz šešira ili ti rukava :D :D :D
Šta znači solidno za ekipu kojoj je cilj doći do finala Lp-a.Solidno nije dovoljno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2011, 15:49

Ma neće Bayern dovesti nikoga. :mrgreen: Tu su Gomez, Petersen, a i Muller moRe odigrati centralnog napadača, tako da mi se čini da ćemo u sljedećih mjesec i po' gle'ati gorenavedene likove na terenu. Olić je stvarno peh u posljednje vrijeme. Nakon one teže povrede iz prošle sezone, sada ga muče i ove dosadne povredice od po nekoliko sedmica. :(

Al' recimo kad bih mog'o birati, ja bih se odlučio za Kuranyi-ja. Cisse je bio povezivan sa Wolfsburgo (mislim da je bilo riječ o 12 miliona Eura), a ta cifra mi se ne čini kao nešto što bi čelnici Bayerna platili za back-up napadača. Bedntner bi mog'o pronosati Bayernov dres, al' ne vidim svrhu njegovog dovođenja; on je poput Gomeza iz prve sezone, kada je mašao sve živo. :mrgreen:

Santa Cruz dvije godine nije odigr'o pošten meč, pa ne znam koliko bi on mog'o biti pojačanje za Bayern. Radije se okrenuti nekoj dječici iz B tima. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 avg 2011, 15:52

Idealni tim 3. kola po Spox-u.
slika
#miasanmia

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 avg 2011, 23:08

Ola triput slomio nos, dvaput bio na operaciji koljena

1) Zbog njegove požrtvovnosti i borbenosti braniči su ga nerijetko pošteno laktarili. Zato je triput slomio nos, dvaput isti tjedan u Cska, jedanput protiv Izraelaca lani

2) U prijateljskoj utakmici s Brazilom u Splitu 2005. prvi put teško mu je stradalo koljeno. Ivica je završio na operacijskom stolu i tad prvi put rekao: “Nikad se neću predati”

3) I kad je koljeno bilo zdravo, Olića je pratio peh. U listopadu 2009. godine Ivica je osjetio jaku bol u listu. Zaradio je rupturu, mjesec dana morao je strogo mirovati

4) U kolovozu prošle godine Oliću su ponovno načeti ligamenti lijevoga koljena. Isprva su liječnici bayerna htjeli sanirati to bez operacije, ali nije išlo. Nije ga bilo osam mjeseci

5) Baš se bio ponadao da je svim pehovima došao kraj, no stigao je novi udarac. Otišli su ligamenti u kuku, a liječnik tvrdi da 35 godina nije vidio takvu ozljedu. Neće ga biti 6-8 tjedana.

- Ne želim drugog napadača – rekao je odlučno Heynckes i osta živ... :D

- Moramo dobro promisliti što nam je za činiti – rekao je Karl-Heinz Rummenigge
Sent from my Philips Smart TV.

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 23 avg 2011, 00:34

Otprilike 01.11.2011. Olic ce biti opet ko nov :!: Sta onda sa tim napadacem kojeg bi doveli :?:
Ima Gomez, Petersen mu zamjena, a Muller ce uletit ako zagusti. Ne slutim, ali ako bi se desilo da se Gomez ubrzo povrijedi, mislim da bi opet sve dobro funkcionisalo sa Petersenom u napadu, jer uz ovakav vezni red ne mora biti WC napadac. Ako bi bas i zagustilo, nek prebace iz drugog tima Saera Senea, ne bi bilo prvi put da ovaj momak ulijece usljed povreda nasih napadaca.
Ola kad se vrati, tog cetvrtog nece biti nigdje. Zato kazem, treba cekat sljedece ljeto sto se tice eventualnog dovodjenja napadaca. :geek: Osim u slucaju da se nesto iskomplikuje vezano za Olica (nece, ali eto kad bi), onda u januaru treba u kupovinu, po meni nista ranije. :ugeek:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2011, 00:35

Heynckes träumt von Tevez"

http://www.bild.de/sport/fussball/jupp- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2011, 00:39

Ja kad sam ovo pročitao prije par minuta oduzeo se :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.