Papastathopoulos je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Sine ovaj forum se može zamisliti i održavati bez jednog potpuno nevažnog LBJMVP ,ali bez jednog legende reala i mandraxa ovaj forum je nezamisliv i neodrživLBJ MVP je napisao/la: Vas dvojica samo spamate nije mi jasno kako više niste banovani.Samo kvarite forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi dosadan ko tijesne gaće
![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:eto igra i kolarov znati centarsuteva ce biti ko pogace u ruandi
- Arsenalisation
- Kontakt:
paja u elementu...Nakon sto je neki lik dosao raspravljati o pajinoj istinosti u izjavama...-Paja je napisao/la:Najjace mi je kad Romska populacija zeli biti duhovita. Kako se ne bi osjetili ugrozeno kao manjina nasmijmo im se na ovu zaista duhovitu opasku
![]()
![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:Ko nije vidio![]()
[youtube][/youtube]
A video od prosle godine....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja sam siguran da je to istina. jer je dobio sve rezultate u kojima se spominje riječ "borac", kao i klub "Borac" - recimo onaj iz Čačka, pa onda fabrika "Borac" iz Travnika. a onda su se na to sabrali svi rezultati pretrage za riječ Banjaluka.Elegant je napisao/la:Najjadniji post otkako postoji forumArmageddon2012 je napisao/la:Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.
Na kraju sam stavio velikana, Fk Borac Banjaluka i dobio 480 000 rezultata ili u prevodu DESET puta vise nego za Zeljeznicar i skoro DVADESET puta vise nego za Siroki Brijeg!!
To je dokaz koliko sam gubio vrijeme sa vama.
Zjev,zjev...
probaj sa Željezničar Sarajevo, baš me interesuje koji broj ćeš tada dobiti i hoćeš li nam se pohvaliti poređenjem.
About 1,150,000 results
Dobar pravohodža je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Dupovac mora bit' na spisku!
i Varupa![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-Paja je napisao/la:Kad je Liverfool bio number one nije bilo interneta, a tv u boji nije svako imao.Rizah je napisao/la:Da nema Paje ne bi bilo ni ove teme, zato ne pričajte gluposti. Mahsuz vam dođem u goste radi njega, jer je lik 1/1. Ne znam šta vam smeta što on voli Arsenal više nego vi, svako voli ono svoje i to na svoj način. Samo što ovog foruma i teme nije bilo u vremenu kada je Arsenal bio number one
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na realan post uzvraća provokacijom. Automatski nije 1/1.
Možda još ima posljedica od posljednjeg meča.
@Paja je sasvim ok momak, ovakvog ga prihvatam i nema razloga za nekim tenzijama.
Možda još ima posljedica od posljednjeg meča.
@Paja je sasvim ok momak, ovakvog ga prihvatam i nema razloga za nekim tenzijama.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ponijelo meSarajlijc@ je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Ko nije vidio![]()
[youtube][/youtube]
A video od prosle godine....![]()
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Vidi se da je Paji nedostajao forum za vrijeme putovanja u Banoviće. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Postao/la Giggs-Kralj dana 22 aug 2011, 23:38
_karabaja_ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Joj što je Runiju kosa zajmila.... uskoro će ličiti na čovjeka....
![]()
Jos malo pa ce bit kao Fellaini
.
hahahaha a zamisli ga jos sa pletama nekakvim hahah
FORZA MARŠAL !!!
- the scouser
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Stigle ga godine. Već je napunio 23.Manijac18 je napisao/la:sta je sa Vittom Manonneom? zasto ga nema ni na klupi..
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ma uvijek je u elementuhodža je napisao/la:Virtu4l u elementu večeras
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zagotivio sam ga opasno. Samo da mi Rooneya manje dira.hodža je napisao/la:Virtu4l u elementu večeras
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma hajde narašće kosa i RooneyuRooney88 je napisao/la:Zagotivio sam ga opasno. Samo da mi Rooneya manje dira.hodža je napisao/la:Virtu4l u elementu večeras![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bjez` ba ti trebas biti na mojoj strani.LBJ MVP je napisao/la:Ma hajde narašće kosa i RooneyuRooney88 je napisao/la:Zagotivio sam ga opasno. Samo da mi Rooneya manje dira.hodža je napisao/la:Virtu4l u elementu večeras![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
I jesam.Ovo su riječi podrške bileRooney88 je napisao/la: Bjez` ba ti trebas biti na mojoj strani.
- Nail for Real
- Kontakt:
@el bi dji

@Zabac[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 25 gostiju.