Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
bas smijesno pricas ..defo je momak vrhunskog kvaliteta pitam se ja sta rade pavlicenko i krauc a defo je majstor nemoj samo jednu tekmu da gledas....hector je napisao/la:ja ne znam stvarno šta defoe radi u klubu ko što je tottenham, on je za championship.
ma on je slucajno reprezentativac engl.hector je napisao/la:ja ne znam stvarno šta defoe radi u klubu ko što je tottenham, on je za championship.
gledao sam ga i previše puta, neinteligentan je, da ne kažem glup.Giggs-Kralj je napisao/la:bas smijesno pricas ..defo je momak vrhunskog kvaliteta pitam se ja sta rade pavlicenko i krauc a defo je majstor nemoj samo jednu tekmu da gledas....hector je napisao/la:ja ne znam stvarno šta defoe radi u klubu ko što je tottenham, on je za championship.
nije ga zvao za prošlu utakmicu, a zvao je croucha i welbecka to dovoljno govori.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma on je slucajno reprezentativac engl.hector je napisao/la:ja ne znam stvarno šta defoe radi u klubu ko što je tottenham, on je za championship.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.