FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ukoliko Zeba ne bude mogao, najvjerovatnije će Bašlija na njegovo mjesto, jer je ne mali broj puta tako i odigrano, posebno na Grbavici. U takvim situacijama se Zeba izvlačio na lijevu stranu, što i sada dosta često rade. Vjerovatno će i Svraka zaigrati od početka sa Savićem u paru, a ne bi me iznenadilo da i Vasilić počne od prve. Ukoliko ne bude ovo sa Bešlijom na sredini, tada će igrati Jamak, što i ne bi bilo tako loše, jer bi igrao svoju prirodnu poziciju, a pored Zebe se nije mogao ni naigrati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Vidi se da treba nesto mijenjati, nevezano za ova 2 poraza. Ako Amar i Dino nisu u dobrim odnosima nevidim razlog da saradjuju, ako ne pricas s nekim nevidim kako ti on moze biti pomocnik. O Memicu i Gusi ne treba nista ni pricati, Memic 2 recenice nemoze sastaviti i nije mi jasno koga on nesto moze nauciti bilo o taktici bilo o cemu drugome. Umjesto da su sva trojica trenera otisla skautirati zrinjski i olimpiC, Amar povede Gredu ekonomistu.
Za nezalaganje igraca na treninzima su po meni vise krivi u strucnom stabu, jer je njihov posao da uspostave sistem, odnose i da ih natjeraju da grizu. Ako za to nemas autoritet nemozes ih voditi tj. nemozes im biti "menager". Koliko je dobro sto se Amar za sve pita, toliko je i lose. Jer izgleda da i ovi nece da mu se petljaju, a on nemoze stici sve sam. A i neozbiljno i smijesno je da jedan covjek vodi 25-30 igraca, da ne pricam da se jos pita i za finansije, da skautira i jos stotinu stvari, to se jednostavno fizicki nemoze stici. Zbog ovoga i dolazi do problema. I sta sad Amar ode, opet bi pali qurcu za usi 3-4 godine dok se ponovo sve nebi pofatalo. Nemoze se jedan covjek pitati za sve, ako se ne slazes sa ostalima, dovedi svoje ljude i daj im zadatke, a ne ovako sve preko qurca...
Za nezalaganje igraca na treninzima su po meni vise krivi u strucnom stabu, jer je njihov posao da uspostave sistem, odnose i da ih natjeraju da grizu. Ako za to nemas autoritet nemozes ih voditi tj. nemozes im biti "menager". Koliko je dobro sto se Amar za sve pita, toliko je i lose. Jer izgleda da i ovi nece da mu se petljaju, a on nemoze stici sve sam. A i neozbiljno i smijesno je da jedan covjek vodi 25-30 igraca, da ne pricam da se jos pita i za finansije, da skautira i jos stotinu stvari, to se jednostavno fizicki nemoze stici. Zbog ovoga i dolazi do problema. I sta sad Amar ode, opet bi pali qurcu za usi 3-4 godine dok se ponovo sve nebi pofatalo. Nemoze se jedan covjek pitati za sve, ako se ne slazes sa ostalima, dovedi svoje ljude i daj im zadatke, a ne ovako sve preko qurca...
Mozemo mi ovdje plamudit i piskarat i pravit se profesionalci, ali ko ce prenjeti to sve Amaru sve i da mu prenese sumnjam da bi vas fermo 2 %
- bistrikboy
- Kontakt:
Za ovaj prvi slucaj se vidjelo vec uzivo na tekmi,tog drugog se ne sjecam,ali ruku na srce od 20 sudija 19 nece svirati ono na gostovanju...aleksandar_veliki je napisao/la:Amar i Dino imaju izvanredan odnos i ne znam odakle te price. Jucer sam napisao, ali niko nije reagovao, pa cu onako ponoviti. Nijaz i Amar moraju izgladiti nesporazum, ukoliko se to ne desi, nece biti dobro. Pogledah danas snimak iz Travnika, dva penala kao suza cista. Onaj sto je izvukao izvan sesnaesterca i u prvom dijelu, neko je centrirao ostro po zemlji, igrac Travnika klizi i ruka mu ostaje nazad, lopta udara u ruku, klasican penal.Admiral_TM87 je napisao/la:Vidi se da treba nesto mijenjati, nevezano za ova 2 poraza. Ako Amar i Dino nisu u dobrim odnosima nevidim razlog da saradjuju, ako ne pricas s nekim nevidim kako ti on moze biti pomocnik. O Memicu i Gusi ne treba nista ni pricati, Memic 2 recenice nemoze sastaviti i nije mi jasno koga on nesto moze nauciti bilo o taktici bilo o cemu drugome. Umjesto da su sva trojica trenera otisla skautirati zrinjski i olimpiC, Amar povede Gredu ekonomistu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ti zelis da kazes ako bi se oni pomirili da bi sudije svirale penale za zelju i ujedno navlacili na zeljinu strani mislim da to nije fino od tebe,evo ja navijam za Sarajevo al nebi volio da sudije navlace,ako ekipa ne zasluzi i neda golove za pobjedu netreba ni penal i dokle god budu ljudi tako razmisljali bit cemo i dalje ovdje gdje smo trenutno,zakovani na dno fudbalaaleksandar_veliki je napisao/la:Amar i Dino imaju izvanredan odnos i ne znam odakle te price. Jucer sam napisao, ali niko nije reagovao, pa cu onako ponoviti. Nijaz i Amar moraju izgladiti nesporazum, ukoliko se to ne desi, nece biti dobro. Pogledah danas snimak iz Travnika, dva penala kao suza cista. Onaj sto je izvukao izvan sesnaesterca i u prvom dijelu, neko je centrirao ostro po zemlji, igrac Travnika klizi i ruka mu ostaje nazad, lopta udara u ruku, klasican penal.Admiral_TM87 je napisao/la:Vidi se da treba nesto mijenjati, nevezano za ova 2 poraza. Ako Amar i Dino nisu u dobrim odnosima nevidim razlog da saradjuju, ako ne pricas s nekim nevidim kako ti on moze biti pomocnik. O Memicu i Gusi ne treba nista ni pricati, Memic 2 recenice nemoze sastaviti i nije mi jasno koga on nesto moze nauciti bilo o taktici bilo o cemu drugome. Umjesto da su sva trojica trenera otisla skautirati zrinjski i olimpiC, Amar povede Gredu ekonomistu.
- Joint_Union
- Kontakt:
Fakat ovo je zanimljivije nego što sam očekivao.Jedan se javlja koji govori kako nam treba drugi trener,dok je već drugi upućen u nekakve trokute i namještanja, treći opet zna da ne komuniciraju u stručnom štabu.Šta je sljedeće pitam se?
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
JAMAK presto da pije.Joint_Union je napisao/la:Fakat ovo je zanimljivije nego što sam očekivao.Jedan se javlja koji govori kako nam treba drugi trener,dok je već drugi upućen u nekakve trokute i namještanja, treći opet zna da ne komuniciraju u stručnom štabu.Šta je sljedeće pitam se?

- Joint_Union
- Kontakt:
Nećemo pretjerivati
.

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
kad takvu stvar napises, bez obzira na sta si ti mislio ocekuj da ce neko u sljedecih par utakmica okrenut pricu na svoj mlin i pricat kako je neko stimo...aleksandar_veliki je napisao/la:space, ja kazem da bi se sudije i sve sto prati klub odnosilio prema Želji mnogo drugacije, da ne bi taj isti Kaplan gradio ime na Zelji. Recimo, znas onaj aut sto ga Dominkovic proglasi kao slabo izvedenog u duelu sa Velezom, onaj kad Velezov igrac izlazi sam pred golmana, e to se za Zelju u ovom trenutku ne bi sviralo.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
U srijedu je spremno za dvicu na grbavici,Zeba je povrijedjen a teorija zavjere trokutasa lagano dobiva svoj smisao i iz trougla prelazi u novi geometriski oblik to jeste "zacarani krug"..nadam se da ovo citaju posebno obuceni i osposobljeni agenti koji se suprostavljaju kladionicarkoj mafiji i kriminalu jer ovde mogu saznati sve sto im je potrebno ne trebaju lutati i koristiti savremene tehnologije za raskrinkavanje navedenih..ljudi sve znamo i pare su nase u srijedu i subotu,ukoliko neko nema novca za uplatu isti posudjujem (bez ziranata) po veoma povoljnim kamatnim stopama od 53%

- Bianconeri1988
- Kontakt:
@legenda79 previše gledaš američke filmove

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa otprilike mi tako i izgleda par stranica unazad ko kakva horor trilogija...Bianconeri1988 je napisao/la:@legenda79 previše gledaš američke filmove![]()
![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja to samo iskuliram, srpim se 2-3 dana i čekam novu pobjedu i onda smo ko' Manchester 

Ž '21!
-
- Kontakt:
Ja koliko se sječam Odoviću je nuđeno da bude u stručnom štabu kad je Amar dobio drugi mandat. Oda je odbio što je i razumljivo jer on ima fudbalsko znanje da vodi bilo koji klub u državi.
Nadam se da će Zeba igrati sutra jer i onako smo ka.rna, a bez njega kar.na. i po. Ne pamtim kad smo poveli 2:0 u prvih 20 minuta pa da kao insan gledam tekmu bez sekiracije. Uvijek nekakvo natezanje, drame, a u zadnje vrijeme i porazi. Ne pamtim u zadnjih 10 godina da smo više bodova kući izgubili kao prošle sezone. Nadam se pobjedi sutra, ali za svaki slučaj 2mg klapnuti jer s našim vedetama se nikad ne zna. Kad već nemamo igrački kvalitet da možeš biti siguran da ćemo dobiti bilo koga u ovj ligi, nadam se barem voljnom momentu i borbi za svaku loptu i svaki pedalj terena. Ako još toga ne bude, slijedi opet drama.
Nadam se da će Zeba igrati sutra jer i onako smo ka.rna, a bez njega kar.na. i po. Ne pamtim kad smo poveli 2:0 u prvih 20 minuta pa da kao insan gledam tekmu bez sekiracije. Uvijek nekakvo natezanje, drame, a u zadnje vrijeme i porazi. Ne pamtim u zadnjih 10 godina da smo više bodova kući izgubili kao prošle sezone. Nadam se pobjedi sutra, ali za svaki slučaj 2mg klapnuti jer s našim vedetama se nikad ne zna. Kad već nemamo igrački kvalitet da možeš biti siguran da ćemo dobiti bilo koga u ovj ligi, nadam se barem voljnom momentu i borbi za svaku loptu i svaki pedalj terena. Ako još toga ne bude, slijedi opet drama.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog prošle sezone smo poveli čak 3:0 

Ž '21!
- SarajlijaTM
ev sad iz kladionice,najnovija infi je da je trokut pao u zaborav zbog tankih koeficijenata.kaldionicari su ipak odlucili da predju na taktiku "baklava",ala Izet.vec su poslali delegaciju da utvrdi koji je go njihov ,a koji nas,pa da trpamo sto vise lopti u njihov
p.s.- Manite se corava posla,Osim nikad nije pustao ni prodavao tekme,ne vidim ni sto bi sad to radio,pare nisu problem,para nema

p.s.- Manite se corava posla,Osim nikad nije pustao ni prodavao tekme,ne vidim ni sto bi sad to radio,pare nisu problem,para nema

Mislis ko' BarcelonaBianconeri1988 je napisao/la:Ja to samo iskuliram, srpim se 2-3 dana i čekam novu pobjedu i onda smo ko' Manchester

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- KB-TM87
- Kontakt:
trokuti se koriste u školama, u matematici, u sportu ne znam da postoje
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Cega sam se svega nacitao maloprije sam majke mi moro proc pored stadiona da vidim jel jos na mjestu kontam da ovi nisu udarili na njega da ga sruse od silnog nezadovoljstva,losih rezultata,indolentnosti uprave,ne znanja strucnog staba,ne zalaganja igraca do kladionicarskih namjestaljki....Bianconeri1988 je napisao/la:Ja to samo iskuliram, srpim se 2-3 dana i čekam novu pobjedu i onda smo ko' Manchester

Davno je trebalo zaustavit huliganstvo na nasim terenima. ti si primjer cistog huligana. Nista ti nam preuzmi tribinu pa da svi uletimodiego_TM je napisao/la:nemoj samo njega ako BOGA znaš.Buu je napisao/la:ko ce nam Zebu zamjenit, Jamak ?ako ga vidim u prvih 11 belaj cu napravit uleticu na teren i prebit ga taman da nemoze igrat sljedecih par sezona
![]()