http://www.firstrowsports.eu/watch/7994 ... tspur.html" onclick="window.open(this.href);return false;ragazzidelsud1987 je napisao/la:Imaš li ti kakav link što neštopa?hector je napisao/la:loš united, loš tottenham. utakmica gotovo bez nekih prilika osim udarca younga glavom nakon odlične asistencije rooneya.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
imam. http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro3.html" onclick="window.open(this.href);return false;ragazzidelsud1987 je napisao/la:Imaš li ti kakav link što neštopa?hector je napisao/la:loš united, loš tottenham. utakmica gotovo bez nekih prilika osim udarca younga glavom nakon odlične asistencije rooneya.
inače welbeck najlošiji.
-
- Kontakt:
Ma welbecka treba pod hitno izbaciti ubaciti malog Fabiahector je napisao/la:imam. http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro3.html" onclick="window.open(this.href);return false;ragazzidelsud1987 je napisao/la:Imaš li ti kakav link što neštopa?hector je napisao/la:loš united, loš tottenham. utakmica gotovo bez nekih prilika osim udarca younga glavom nakon odlične asistencije rooneya.
inače welbeck najlošiji.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
- Kontakt:
Valjda sudija nije vidio onaj start Nanija, trebao je žuti dobiti. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad bi ti bio umjesto SAFhector je napisao/la:Ma welbecka treba pod hitno izbaciti ubaciti malog Fabiaragazzidelsud1987 je napisao/la:Imaš li ti kakav link što neštopa?hector je napisao/la:loš united, loš tottenham. utakmica gotovo bez nekih prilika osim udarca younga glavom nakon odlične asistencije rooneya.
imam. http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
inače welbeck najlošiji.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- red devil88
- Kontakt:
Ako Welbek vako nastavi nece se puno naigrati ove sezone , utakmica skroz losa !
Glory Glory Man United !!! 

- Thunderstruck
- Kontakt:
Treba nam Carrick u sredini i Berbatov u napadu. Nemamo posjed.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Slaba igra, da ne kazem sta gore.
Anderson i Welbeck moraju ostati u svlacionici. Andersonu nijedan pas nije bio tacan, par dugih lopti nabijao bezveze. Nekad` imam osjecaj samo da je nabije sto dalje od sebe, nije ni bitno gdje ce zavrsiti ionako, lose. Welbeck gubi lopte, slabo se krece, stoji uglavnom a i kada dodje u sansu upropasti je nekim losim udarcem. Za sada ta dva igraca su najlosija.
Young i odbrana dobri, posebno Small. Evans ima karton, opravdano, te je to rizik posto znamo kakav je to igrac. Rooney i Cleverley zadovoljavajuci ali moraju bolje oboica. Nani slabo, nista specialno osim onog koskanja sa Kaboulom na kraju prvog dijela, pri kraju tacnije.
Berbatov/Hernandez i Carrick od pocetka drugog dijela umjesto Welbecka i Andersona. Ovako nemamo sanse za gol. Imali smo onaj pokusaj Cleverleya i sjajnu intervenciju Fridela te udarac Younga glavom. Ovakvom igrom tesko mozemo do bodova ovdje!
Anderson i Welbeck moraju ostati u svlacionici. Andersonu nijedan pas nije bio tacan, par dugih lopti nabijao bezveze. Nekad` imam osjecaj samo da je nabije sto dalje od sebe, nije ni bitno gdje ce zavrsiti ionako, lose. Welbeck gubi lopte, slabo se krece, stoji uglavnom a i kada dodje u sansu upropasti je nekim losim udarcem. Za sada ta dva igraca su najlosija.
Young i odbrana dobri, posebno Small. Evans ima karton, opravdano, te je to rizik posto znamo kakav je to igrac. Rooney i Cleverley zadovoljavajuci ali moraju bolje oboica. Nani slabo, nista specialno osim onog koskanja sa Kaboulom na kraju prvog dijela, pri kraju tacnije.
Berbatov/Hernandez i Carrick od pocetka drugog dijela umjesto Welbecka i Andersona. Ovako nemamo sanse za gol. Imali smo onaj pokusaj Cleverleya i sjajnu intervenciju Fridela te udarac Younga glavom. Ovakvom igrom tesko mozemo do bodova ovdje!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne bas kvalitetna tekma, iako je prvih 10tak minuta obecavalo...
Dvije prilike Manchestera; Sut Cleverlya i odbrana Fridela i pokusaj Younga glavom, nakon sjajnog pasa Rooneya. Tottenham nista posebno, da imaju boljeg napadaca i da malo hrabrije igraju, mozda bi i mogli, jer zadnja linija MUTD-a ne ulijeva povjerenje...
Morat ce Fergusnon ubaciti nekoga od iskusnijih sa klupe. Carricka, Parka, da se malo ubrza igra i gradi neki osmisljen napad. Tottenham sa hrabrijim igrom u nastavku, mozda i moze nesto uciniti, jer manchester je veceras bez dosta prvotimaca, pogotovo ta zadnja linija...
Dvije prilike Manchestera; Sut Cleverlya i odbrana Fridela i pokusaj Younga glavom, nakon sjajnog pasa Rooneya. Tottenham nista posebno, da imaju boljeg napadaca i da malo hrabrije igraju, mozda bi i mogli, jer zadnja linija MUTD-a ne ulijeva povjerenje...
Morat ce Fergusnon ubaciti nekoga od iskusnijih sa klupe. Carricka, Parka, da se malo ubrza igra i gradi neki osmisljen napad. Tottenham sa hrabrijim igrom u nastavku, mozda i moze nesto uciniti, jer manchester je veceras bez dosta prvotimaca, pogotovo ta zadnja linija...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Treba pohvaliti odbranu koja je odigrala besprijekorno prvo poluvrijeme. De Gea siguran, Smalling kao i obično odlično čita igru, Evans i Jones jako dobri.
Ando - Tomica ne funkcionišu najbolje, i tu bi trebali očekivati prvu izmjenu vjerovatno. Ukoliko ne izađe Danny, koji se zaista trudi, ali neće ga što bi se reklo.
Ando - Tomica ne funkcionišu najbolje, i tu bi trebali očekivati prvu izmjenu vjerovatno. Ukoliko ne izađe Danny, koji se zaista trudi, ali neće ga što bi se reklo.
LUHG!
Kako mrzim ovog Friedela.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mrzio ga, volio ga, igra nam nije bas za pohvaluTrasimaco je napisao/la:Kako mrzim ovog Friedela.

hehe sreća za tottenham u napadu igra defoe, čovjek ne može loptu smiriti. 

jones nabaci, anderson prenese glavom na volej youngu i ovaj iznad gola, lijepa akcija. utakmica je živnula osjetno.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bravo ! Welbeck 

Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 22 avg 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uvali ga onaj koji je bio najlosiji do sada 

welbeck glavom. 1-0.
-
- Kontakt:
WWWWEEEEEELLLLLBEEEECKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Kako mi zacepi usta covjek gospodski!
Cleverley je bog!

Cleverley je bog!

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Evo ga Welbeck 
Ass Cleverley

Ass Cleverley
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.