KAo i obicno culesi opet LAŽU i ne žele vidjeti jasno jer njihov um je pomracen i zagrizen poput svih extremnih organizacija koje ne biraju sredstva. PA tako imamu koristenje logoa unicefa, fifa and uefa, sudije, hinjaluk i glumljenje po terenu.ZELJO DO GROBA je napisao/la: a sta je to po tebi fudbal, udaranje, druze moj to ti je mozda car ragbija, al fudbala sigurno nije...
vecina startova igraca Reala su sa obje noge, po nogama protivnika, a ne po lopti, koja je usput receno bar metar ispred...
to su faulovi da se povrijedi igrac, a ne da se uzme lopta...a sto se EPL tice, tamo imas par ludih igaca, koji opet u proedjenju sa Pepeom i Marcelom su nesto kao Raul...
NAravno da "Sarajevo do groba" ti ne vidis da i na najobicniji faul kantalonci padaju kao pokoseni a padaju cak i kad uopste nema kontakta. To sto igraju kantalonci imas u mom sigu. Ne ocekujem od tebe da vidis to jer covjeku je culesima je svojstveno da nikad ne priznaju cinjenice.
A za moderatore jedan pozdrav uz napomenu, mozete mi brisati postove, mozete me j+ebat ali ne mozete biti veci od mene niti me otjerat tim hinjskim brisanjem mojih komentara.