FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Joint_Union
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Joint_Union » 22 avg 2011, 17:06

amertiger je napisao/la:Budel trokut sad, Zeljo-Zrinjski-Olimpic ja vise Grbavice ocima necu vidjeti, a smrdi mi da bi veoma lako mogao biti. Pogotovo sto iz nekih kladionickih voda se spominje Olimpic - Zeljo 2/2, ako ovog bude mene Grbavica moze zaboraviti na duzi period
Garant ide trokut.Odma da znaš.Ti nemoj više dolaziti :? .
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2011, 17:06

amertiger je napisao/la:Budel trokut sad, Zeljo-Zrinjski-Olimpic ja vise Grbavice ocima necu vidjeti, a smrdi mi da bi veoma lako mogao biti. Pogotovo sto iz nekih kladionickih voda se spominje Olimpic - Zeljo 2/2, ako ovog bude mene Grbavica moze zaboraviti na duzi period
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

znaci olimpic koji nas nikad nije pobjedio ako sad izgubi, namjesteno je
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 avg 2011, 17:07

brate to isto sam i ja pomislio :S ne znam zasto ali imam osjecaj da je tako -.- ali haj nadajmo se da nece tako biti :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2011, 17:09

twisttm87 je napisao/la:
brate to isto sam i ja pomislio :S ne znam zasto ali imam osjecaj da je tako -.- ali haj nadajmo se da nece tako biti :)

ima i kocka

olimpic- travnik
travnik zrinjski
olimpic zrinjski
travnik-zeljo
zeljo zrinjski
zeljo-olimpic

nije bas kocka vise neki osmougao :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 22 avg 2011, 17:12

nick je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:

ima i kocka

olimpic- travnik
travnik zrinjski
olimpic zrinjski
travnik-zeljo
zeljo zrinjski
zeljo-olimpic

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja baš htio da se počnem šprdat sa ovim trokutašima, al nakon tvog posta nema potrebe :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 avg 2011, 17:42

nick je napisao/la:
ima i kocka

olimpic- travnik
travnik zrinjski
olimpic zrinjski
travnik-zeljo
zeljo zrinjski
zeljo-olimpic

Ma ima ba i šesnaestougao. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 22 avg 2011, 17:48

DaBogda više ne otiš'o ni jednom. Eno ti Olimpic ili komšicine pa nek te gledaju Hadison i Otoka. Stvarno si me nasekir'o što nećeš doć'...odakle izvirete više u pm

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 avg 2011, 18:03

Srijeda 20:30 h
Glavni sudija: Robert Zrilić (Banja Luka),
pomoćnici: Ratko Kunić (Banja Luka) i Željko Marić (Doboj),
četvrti sudija je Vladimir Dominković iz Orašja.
Delagat: Damir Šarić (Tuzla),
kontrolor suđenja: Gojko Bandić iz Gruda.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 22 avg 2011, 18:05

Ja neznam sto radi ovaj moderator i ne brise postove o nekakvim trokutovima i ublehama,da se zivot zgadi citajuci te nebuloze... fakat ste ludi... neko bi placao igrace i stimao utakmice trokruzno i opet na istom... :?: :?: Boze sacuvaj
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 22 avg 2011, 18:06

[/quote]Ja baš htio da se počnem šprdat sa ovim trokutašima, al nakon tvog posta nema potrebe :mrgreen:[/quote]
Cuj ovog izbjeglice iz inostranstva koji navija za Zelju godinu dana i on nasao ovdje pricat! On nasao sa nekim da se šprda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 avg 2011, 18:24

ispade da je lakše gostovat u Tiraspolu nego u Travniku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 avg 2011, 18:31

Zanmljivo citanje ovih par zadnjih stranica. Vidim napokon se javili neki pametni momci i pisu kako jeste oko tima. Nista Sci Fi nego realnost.

Vama bi najpametnije bilo da date Odovicu dobru platu (MISLIM VEOMA DOBRU) i potpisete na 5 godina. Pustite covjeka da radi na taktici i na tehnickom razvoju igraca. Nek Amar sefira i vodi tekme a Odovic obavlja tehnicki dio. Ma koliko kudili Adilovica i ovi iz Zenice i neki vasi, momak ima damara trci trudi se zeli uspjeh, Samo treba da netko radi snjim pametno na tehnici. Ista stvar je bila sa Kerlom , momak sirovna zestoka ali ima predispozicije da dogura daleko. Ista stvar i sa E. Colicem imate hejbet igraca koji stagniraju kada dodju kod vas. Sa godinu dana dobrog rada Kerla bi bio za prvih 11 u repci, da ne govorim o zaradi od njega. Al opet kazem platite dobrog trenera i na duzi rok. Sada imate godinu dvije da obrnete malo love, ulozite u neke polusirovine (za vrlo malo para to mozete dobiti)i prodate . Ako to ne iskoristite idete opet nadole.

To sto vasa uprava nije htjela da kupi skupe igrace to je razumljivo jer je kod nas vec odredjeno to ove godine Siroki prvak. Znaci tu nema razloga za kritiku. Uprava skontala nema koristi od ulaganja(pametno). Medjutim taj nerad sa igracima,promasene igracke investicije i neka opsta izgubljenos po tom pitanju meni ovako sa strane neshvatljivo.

I nemojte da krivite previse igrace nije im lako sa Amarom onako napuhanim i arogantnim. Tko bi ga gledao svaki dan onakvog ,treba on isto da se spusti malo na zemlju. Ne moze uvijek na silu i sa visine. A nece uvijek ni Ivica biti tu pa da Amara ljudi trpe onakvog zbog oca mu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 22 avg 2011, 18:35

kimbo je napisao/la:Zanmljivo citanje ovih par zadnjih stranica. Vidim napokon se javili neki pametni momci i pisu kako jeste oko tima. Nista Sci Fi nego realnost.

Vama bi najpametnije bilo da date Odovicu dobru platu (MISLIM VEOMA DOBRU) i potpisete na 5 godina. Pustite covjeka da radi na taktici i na tehnickom razvoju igraca. Nek Amar sefira i vodi tekme a Odovic obavlja tehnicki dio. Ma koliko kudili Adilovica i ovi iz Zenice i neki vasi, momak ima damara trci trudi se zeli uspjeh, Samo treba da netko radi snjim pametno na tehnici. Ista stvar je bila sa Kerlom , momak sirovna zestoka ali ima predispozicije da dogura daleko. Ista stvar i sa E. Colicem imate hejbet igraca koji stagniraju kada dodju kod vas. Sa godinu dana dobrog rada Kerla bi bio za prvih 11 u repci, da ne govorim o zaradi od njega. Al opet kazem platite dobrog trenera i na duzi rok. Sada imate godinu dvije da obrnete malo love, ulozite u neke polusirovine (za vrlo malo para to mozete dobiti)i prodate . Ako to ne iskoristite idete opet nadole.

To sto vasa uprava nije htjela da kupi skupe igrace to je razumljivo jer je kod nas vec odredjeno to ove godine Siroki prvak. Znaci tu nema razloga za kritiku. Uprava skontala nema koristi od ulaganja(pametno). Medjutim taj nerad sa igracima,promasene igracke investicije i neka opsta izgubljenos po tom pitanju meni ovako sa strane neshvatljivo.

I nemojte da krivite previse igrace nije im lako sa Amarom onako napuhanim i arogantnim. Tko bi ga gledao svaki dan onakvog ,treba on isto da se spusti malo na zemlju. Ne moze uvijek na silu i sa visine. A nece uvijek ni Ivica biti tu pa da Amara ljudi trpe onakvog zbog oca mu.
potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2011, 18:36

kimbo je napisao/la:Zanmljivo citanje ovih par zadnjih stranica. Vidim napokon se javili neki pametni momci i pisu kako jeste oko tima. Nista Sci Fi nego realnost.

joj jos jedan upuceni i dobronamjerni, odakle izranjaju ovi znalci

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 22 avg 2011, 18:43

Trening samo sto nije poceo
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 avg 2011, 18:43

ovo za odovića je upravu ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2011, 18:45

Plivadon je napisao/la:ovo za odovića je upravu ;)
De ba sta je u pravu lupa, koji to igrac sa 25 godina uci osnove fubala, cuj da uci adilovica primanje lopte.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 22 avg 2011, 18:46

Javi se Sejo! :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 avg 2011, 18:49

:mrgreen:
kakav odovic sta ti je ? :lol:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 avg 2011, 18:50

pile87 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:ovo za odovića je upravu ;)
De ba sta je u pravu lupa, koji to igrac sa 25 godina uci osnove fubala, cuj da uci adilovica primanje lopte.
stani jarane **** adilovica...stara lopata za obuke :)
al gdje su stana čola drakul?
dođe mi da napišem ovom amaru pismo ..i napišem onu kritiku s treninga od onog lika fino ;)
volimo mi želju imamo povjerenja u amara itd...al brate nemogu nas ovako izigravat...tamo sa šerifom 0:0 u tiraspolu heeej...a od travnika se izgubi...znači ako bi po rezultatima išli onda ispade travnik jači od šerifa? ha?
ipak je sve do mentaliteta debila...ne prati ih niko od skauta i mrsko im ;) neka protiv borca kad dodju kakvi takvi skauti vidjeces leteee

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 6 gostiju.