Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 avg 2011, 16:36

Monolog je napisao/la:Ima i Liverpool svog @Paju. :mrgreen: Ne znam ko uopće obraća pažnju na njegove postove. Dovoljno je samo baciti pogled, pročitati riječ "dominacija" ili "poluklub" i prestati sa čitanjem.
Ima vala i Barcelona i Manchester a i oni tvoji nisu bas cisti, i kod njih ima svakakvih gluposti..
@Paja nisu pojacanja potrebna, ali opet znas kakav je Arsenal i znas da ce biti povreda tako da je bolje da neko dodje, ali svakako nisam za Zaratea
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... he-market-" onclick="window.open(this.href);return false;

Arsène Wenger is not afraid to take a “gamble” in the transfer market.

The Arsenal manager is looking to bring in experience before the window closes at the end of the month. At Friday’s press conference, he suggested that midfield and defence were areas in which he may strengthen.
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 17:09

Rizah je napisao/la:Da nema Paje ne bi bilo ni ove teme, zato ne pričajte gluposti. Mahsuz vam dođem u goste radi njega, jer je lik 1/1. Ne znam šta vam smeta što on voli Arsenal više nego vi, svako voli ono svoje i to na svoj način. Samo što ovog foruma i teme nije bilo u vremenu kada je Arsenal bio number one ;)
Kad je Liverfool bio number one nije bilo interneta, a tv u boji nije svako imao.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 22 avg 2011, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 avg 2011, 17:10

haha howard webb sudi protiv mancestera

eto u pocetku imate igraca manje
Thomas Müller - Fußballgott

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 17:13

AllGunsBlazing je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ima i Liverpool svog @Paju. :mrgreen: Ne znam ko uopće obraća pažnju na njegove postove. Dovoljno je samo baciti pogled, pročitati riječ "dominacija" ili "poluklub" i prestati sa čitanjem.
Ima vala i Barcelona i Manchester a i oni tvoji nisu bas cisti, i kod njih ima svakakvih gluposti..
@Paja nisu pojacanja potrebna, ali opet znas kakav je Arsenal i znas da ce biti povreda tako da je bolje da neko dodje, ali svakako nisam za Zaratea
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... he-market-" onclick="window.open(this.href);return false;

Arsène Wenger is not afraid to take a “gamble” in the transfer market.

The Arsenal manager is looking to bring in experience before the window closes at the end of the month. At Friday’s press conference, he suggested that midfield and defence were areas in which he may strengthen.
Ma nema ni vodja nista protiv pojacanja ali tesko je, nisu nam problem pare rekao je potrosice 40 miliona funti na igraca ako treba ali kako uzeti takvog igraca kad klubovi nece prodati, npr. nece City Silvu sad nekome prodati pa cak ni Inter Snajdera koji lafo hoce da ode iz Intera. Hazard izgleda realna opcija ali ako Lille kaze da ga ne zeli prodati i on je nemoguc za dovesti.
Dio Arsenala

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 avg 2011, 17:28

Goldstein je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Pazi ti njihove sirine, kako pricaju neko bi rekao da je u sirini klupe razlog sto su pobjedili a ne cist gol nakon ofsajda i crvenog kartona. Njihove multimilionske lopate se nisu mogle istaci pored nekoliko igraca iz rezervi :lol:
ma sta ovaj prica,ono nije vidlo ofsajd. suarez nije dirao loptu ni kod prvog ni kod drugog gola(prije nego je zavrsio akciju) i oba gola su cista kao suza. ovima arsenalovcima uvijek neko drugi kriv :lol:
po meni je kod prvog gola offside postojao jer je suarez usao u duel sa miquelom al sudija i dan danas tvrdi da nije.
ako je neko kriv za poraz arsenala onda je to wenger jer bez obzira na igrace koji su mu ostali na raspolaganju trebao je izvaditi frimponga jer se vidjelo jos u prvom poluvremenu da ce zaraditi crveni.
You are someone else I am still right here

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 avg 2011, 17:33

Ovo je ko i nasi transferi...
slika
...izgledaju blizu, al nikako da dodju
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 22 avg 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 avg 2011, 17:43

http://www.arsenalnews.co.uk/arsenal-to ... ink/87650/" onclick="window.open(this.href);return false;

Scott Parker dolazi na posudbu Arsenalu na godinu, sa mogucim otkupom na kraju sezone?

Mozda nece unaprjediti nasu igru, kako kaze Paja, al je on vjerovatno karika koji bi pridonjela Arsenalu mnogo sa svojim iskustvom. Moguce da je on "ono" sta nam treba.

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 22 avg 2011, 17:55

http://www.thefootballnetwork.net/main/ ... 170548.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 avg 2011, 18:22

Konačno da se "dočepam" malo vremena, pa da i ja prokomentarišem tekmu. :D

Hm..L'pool je zasluženo pobjedio, to da naglasim, bez obzira na sve okolnosti koje su propratile tekmu.No, ne bi bilo nezasluženo i da je Arsenal pobjedio ,ali ni remi.

Prilike, statistiku i igru ću ostaviti po strani, mene manje-više zanima zašto je dobro što je L'pool pobjedio i zašto je loše (po Arsenal), ali bih htio samo jedan mali komentar da dam na post prije tekme (na temi L'poola)...

Kako sam tam i rekao, ako ko od L'pool-ovih igrača može odlučiti tekmu, onda je to Suarez, kako je i bilo.
Druga stvar koju sam prognozir'o je Arsenalova lijeva strana-Arshavin je bio neprimijetan, kao što sam i pretpostavio-Glen je svaki pokušaj njegovog prodora sankcionis'o svojim iskustvom-upravo jer se Arshavin oslanja na tehniku, da je bio Miyaichi gledali bi drugi film, al' otom potom.

Crveni Frimpongu?
Šta reći, možda zasluženo, možda nije, ne bih da ulazim, sudija je tako procijenio, a neki možda i ne bi, to mu je bilo sudjeno i neka ostane tako.

Da su nadigrali Arsenal-nisu, iako su igrali skoro poluvrijeme sa igračem više, statistika nije previše na nj strani.

Eh, sad ono što sam htio da kažem.

Arsenal je prošlih sezona bukvalno razvaljiv'o na početku sezone, a onda su se dešavali padovi, neki kažu neobjašnjivi, mada ne mislim tako, al' eto...

To mi je nekako utjeha da će se Arsenal dignuti u nastavku sezone, a kasnije ću navesti i razloge zašto to mislim.

Koje "dobre stvari" možemo izvaditi iz tekme?

Prva je Szczesny.

Mnogi i na forumu, a ponekad i neki nazovi stručnjaci po medijima tvrde da Arsenalu treba golman, Vojchech ih je neki dan baš pravo demantir'o, svojim odbranama ,pogotovo Carollu, tu je još komunikacija koju on neprestano uspotsavlja sa odbranom-momak je pravo "grlat", stalno viče, zove suigrače, nešto im pokazuje , što men' daje za pravo reći da je on golman koji treba i mora dobiti priliku u ovoj sezoni, ali i u sezonama koje dolaze.

Druga stvar su nastupi mladića (Jenkinson,Miquel,Frimpong).

Pred Arsenalom je na samom početku 5 teških tekmi (nakon toga na Emirate dolazi Swanse).
Drago mi je da su oni dobili priliku, pa makar po cijenu poraza, iako je dosadanji omjer Arsenala 1-1-1.

Takve tekme su idealne prilike da igrači naberu iskustvo. A i sami nastupi su nam pokazali da Arsene može na njih računati, ako ništa makar kao zamjenu za Songa,Koscielnya i Sagnu.

Treća dobra stvar je ta da je poraz pokazao kakvo je trenutno stanje u Arsenalu (i nama i Wengeru), spustio nas je dodobra na zemlju, takoreći prizemljio.

Mnogi od nas zaboravljamo da je tek početak sezone (tek drugo kolo), a poraz od Liverpoola je puno bolji sada, nego li da se je desio u Martu, npr. ,iz razloga što se sada da nešto poduzeti, što nakon što dotaknemo dno, ne možemo dublje, nego se samo penjat',a Swansea je idealna prilika za prekid serije i dizanje na površinu, hvatanje priključka za vodećim.

Loše stvari su povrede i sam poraz, kao poraz. Nije dobro gubiti, ali i kad izgubi trebaš se sportski ponašati,čestitati protivniku i misliti na sl. tekmu u kojoj želš novu bitku, al' i novu pobjedu.

Arsenalu je sledeća tekma protiv Udina (ne mislim da će imati problema sa Udinama, nemaju oni iskustva za knockout faze), al' nakon toga dolazi Manchester united, opet idealna prilika gdje se može samo profitirati-izgubiti 3 boda, ali ekipi dodati i novo iskustvo ili u drugom slučaju pokupiti sav plijen.

A kako rekoh, poraz kao poraz je takodje loša strana, al' svaku tekmu (pogotovo u EPL) ne može niko dobiti, tako da je gubiti nešto sasvim normalno, a hvala bogu da su izgubli na početku sezone.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 18:51

slika

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 22 avg 2011, 19:44

@ Paja
Nisi nam obrazlozio zasto je Fabregas otisao iz dominantnog kluba ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 22 avg 2011, 20:11

Zabac je napisao/la:@ Paja
Nisi nam obrazlozio zasto je Fabregas otisao iz dominantnog kluba ?
Zar je Fabregas otisao :mrgreen:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 22 avg 2011, 22:43

UEFA banovala Wengera na još 2 tekme
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 avg 2011, 23:14

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -squillaci

fine vijesti,vilsir bi mogo zaigrat protiv udinesea i sigurno ce igrat ako bude potrebno,treniro je sa ekipom sto je jako dobro,i sva sreca skilaci ne moze :D znal neko sta je sa kosijelnim,nema nikakvih vijesti poslije one povrede
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 22 avg 2011, 23:32

slika
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 23 avg 2011, 00:43

sta je sa Vittom Manonneom? zasto ga nema ni na klupi..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2011, 00:45

Manijac18 je napisao/la:sta je sa Vittom Manonneom? zasto ga nema ni na klupi..
Stigle ga godine. Već je napunio 23.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2011, 02:28

http://www.grimedaily.com/videos/lethal ... s-out-now/

evo ovaj vas pimpong prodaje majice :lol: :lol: :lol: klosar pravi,isti Balotelli :lol: :lol: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 avg 2011, 02:53

-Paja je napisao/la:Kad je Liverfool bio number one nije bilo interneta, a tv u boji nije svako imao.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 avg 2011, 13:39

U kakvim su službenim odnosima Arsenal FC i FC Barcelona? Jel to nešto više od povlaštenog partnertva ili...???
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.