Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Otvara se put Cahillu. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
http://www.fussball.com/news-view-32043 ... sburg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo izvora
Evo izvora

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hvala Qurcu pa ode Grk vise

Kenny prati Muslimovica

Kuyt ako ode necemo nista izgubiti,ove sezone nije na svom nivou a i nema mjesta u prvih 11 pa je bolje da se proda dok jos moze,da se dovede jedno dobro krilo i jedan mladji telentovan napadac(ne tipa N gog) Cahill bi trebao doci....i to je to...
Al ko zna sta ce se desiti 31 augusta od 10-11 sati ludnica ce da bude...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hvala Bogu pa će Kyrgiakos najvjerovatnije napustiti klub,onda sasvim sigurno dolazi stoper(Cahill,Dann)... .
Što se tiče Kuyta,volio bih da ostane jer može popuniti i poziciju u samom vrhu napada,a opet vrlo rado bih volio da vidim jedno prodornije krilo u ekipi.
KENNY: DIRK JE FANTASTIČAN
Kenny Dalglish progovorio je o svom divljenju naspram Dirka Kuyta, budući je Nizozemac stigao na korak do 50 ligaških zgoditaka u crvenom dresu.
Liverpoolov broj 18 treba još jedan pogodak da bi ostvario okruglu obljetnicu u Premiershipu, a menadžer ističe kako je on dragocjen i važan dio ove momčadi.
"Dirk je fantastičan igrač za Liverpool. Marljivo radi za momčad i nekada se od njegove radne navike ne vide vještine koje posjeduje, a ne zaboravite da ih ima mnogo."
"Za bilo koga je sjajno doći do brojke od 50 ligaških pogodaka, stoga će biti veliko postignuće za Dirka kada dođe do te obljetnice."
Što se tiče Kuyta,volio bih da ostane jer može popuniti i poziciju u samom vrhu napada,a opet vrlo rado bih volio da vidim jedno prodornije krilo u ekipi.
KENNY: DIRK JE FANTASTIČAN
Kenny Dalglish progovorio je o svom divljenju naspram Dirka Kuyta, budući je Nizozemac stigao na korak do 50 ligaških zgoditaka u crvenom dresu.
Liverpoolov broj 18 treba još jedan pogodak da bi ostvario okruglu obljetnicu u Premiershipu, a menadžer ističe kako je on dragocjen i važan dio ove momčadi.
"Dirk je fantastičan igrač za Liverpool. Marljivo radi za momčad i nekada se od njegove radne navike ne vide vještine koje posjeduje, a ne zaboravite da ih ima mnogo."
"Za bilo koga je sjajno doći do brojke od 50 ligaških pogodaka, stoga će biti veliko postignuće za Dirka kada dođe do te obljetnice."

FK Pjetlovi
Nevjerujem u Kuytov odlazak(siguran sam da on to nezeli),pa skoro mu je ugovor produzen i to pod novom upravom,tako da su obje strane sigurno zadovoljne,a i Henry je govorio kako je Kuyt bitan jer nam treba u ekipi balansa mladih i iskusnih igraca,a siguran sam da mladi imaju i mogu puno nauciti od njega.
Igraca kao Kuyt nema puno i siguran sam da on jos moze puno tog pokazati u Liverpoolu i da nije jedan od onih kojima treba pokazati izlazna vrata.
Igraca kao Kuyt nema puno i siguran sam da on jos moze puno tog pokazati u Liverpoolu i da nije jedan od onih kojima treba pokazati izlazna vrata.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
-
- Kontakt:
YNWA za bivšeg, najboljeg četvrtog štopera lige

- neutralan__
- Kontakt:
Od svih igrača jedino ne bi volio da Liverpool napuste Gerard,Caragher ili Kuyt
.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Zna se ko je višak i ko će napustiti klub, samo kvalitet će da ostane! 

Kyrgiakosovim odlaskom (btw, hvala mu za sve jer je uvijek davao sve od sebe, koliko god to izgledalo malo) se otvara broj 16 na dresovima, što je bivši broj Meirelesa u Portu, a još uvijek u Portugalu. Raul bi mogao uzeti 16-ku čime bi broj 4 postao slobodan, a kojeg bi mogao uzeti potencijalni novi defanzivac. Ima logike. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Sretno Sotu u nastavku karijere... Ovim se otvara mjesto za još jednog štopera, a to bi trebao biti Cahill.
btw. Zanima me da li bi po vama trebao igrati Kelly ili Glen u početnoj postavi na desnom beku ? Ja više volim da gledam Kellya na toj poziciji, sjajan momak.
btw. Zanima me da li bi po vama trebao igrati Kelly ili Glen u početnoj postavi na desnom beku ? Ja više volim da gledam Kellya na toj poziciji, sjajan momak.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... eaves-reds" onclick="window.open(this.href);return false;
Et' ga, i zvanično je, sada krenuti po Cahilla.
Et' ga, i zvanično je, sada krenuti po Cahilla.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- neutralan__
- Kontakt:
Ako Kelly nastavi igrati onako kao protiv Arsenala ipak bi njemu dao prednost.Dosta je dobar u ofanzivi,brz je i prodoran,a može se reći i jak,a takav bi bek trebao da bude.U defanzivi je isto tako dobar.Han!$;Lfc je napisao/la:Sretno Sotu u nastavku karijere... Ovim se otvara mjesto za još jednog štopera, a to bi trebao biti Cahill.
Ni Glen nije za odbaciti,ali vidjećemo za šta će se Keny odlučiti,ipak on zna najbolje.
P.s Neka je Kyrgiakosu sretno dalje.Dao je i on dosta Liverpoolu.
Što se tiče ofanzive Glen je mnogo, mnogo bolji, a što se tiče defanzive tu je Kelly bolji za dlaku. Ipak je Glen standardan u reprezentaciji.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
a sta vam je sa poulsenom,akvilanijem,joe colom ? Mislim da bi prodajom ova tri igraca mogli bas da kupite tog stopera a i napadaca; Cahill i Sturidge bi vam bili perverzija
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
M A J S T O R je napisao/la:Sturridge ostaje u Chelseaju 1000000000000000000000000000000 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FCUM je napisao/la:a sta vam je sa poulsenom,akvilanijem,joe colom ? Mislim da bi prodajom ova tri igraca mogli bas da kupite tog stopera a i napadaca; Cahill i Sturidge bi vam bili perverzija
sta se ljutis

FC United Of Manchester !
Konchesky,El Zahr,Lane i Kyrgiakos,ma divota.
Još:Degen,Aquilani i N'Gog na ovom prelaznom roku i to je to.
In Kenny we trust !

Još:Degen,Aquilani i N'Gog na ovom prelaznom roku i to je to.

In Kenny we trust !

FK Pjetlovi
- neutralan__
- Kontakt:
Pa ne bi baš rekao da je toliko bolji.Možda je bolji,ali nijanse su u pitanju.Carlo je napisao/la:Što se tiče ofanzive Glen je mnogo, mnogo bolji, a što se tiče defanzive tu je Kelly bolji za dlaku. Ipak je Glen standardan u reprezentaciji.
Liverpool je navodno zainteresovan da dovede Bellamya nazad u Liverpoolu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
nidje veze za belamya
sta ce nam on pa bolji ne ngog od njega
ja bi najvise volio kad bi kenny hazarda na krilo doveo a suareza u spic prebaci,carrol na klupu i to je to (to su samo moje zelje znam da se nece ostvariti ) 

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.