Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 13:48

http://www.calciomercato.com/mercato/ju ... ore-932616" onclick="window.open(this.href);return false;

moglo bi se za Lugana brzo zavrsit, ko zna, a sjecam se da je Agnelli cini mi se, prije jedno mjesec dana rekao da nas mercato prati Barselonin, tad je to cudno zvucalo a mozda je bas govorio o tome da ako Fabregas dodje, da bi pokusali kupit Afelaya, vrijeme ce reci.

p.s.jos jedna stvar zbog kojeg mislim da cemo (a imam i info da je Afelay cuo nasu ponudu) pokusati dovesti Afelaya je ta da Conte hoce po lijevoj strani igraca koji je desnjak, zato je Vargasa odbio odnosno nije ga htio dalje "ganjat" jer ima jos opcija koje su bolje po njegovom misljenju.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 avg 2011, 13:55

Afelay bi bio idealno rjesenje, daj Boze da ga dovedemo. Najbolji igrac nizozemske lige prije dolaska u barcu, a nizozemci su uvijek igralli u Juveu...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 13:55

Za Affelaya je zainteresovana i Sevilla, znam da je Barca s njima u dobrim odnosima, naša navodna ponuda je 8 miliona, trebalo bi se to završiti što je prije moguće...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 avg 2011, 13:59

Iaqinta,Pepe,Bonnuci,bas ste navalili da barem jednog kloca uvalite nama :mrgreen:

E neces,razbojnice!

Mada nemam nista protiv dolaska Bonnucia,ali sumljam da ce do toga doci,ostala dvojica nisu vrijedna spomena.

Ne znam sta vasa uprava komplikuje,nek dovedu Benatiu iz Udinesea(odlican stoper,slozit ce te se) i kapitalca u vidu ovog momka i babo ruco' :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 avg 2011, 14:34

@Dylane, ma šta će vam Bonucci on je taraba :P :D, bolji je Iaquinta za vas :D! A tog Hondu bi volio vidjeti u Juventusu, mogli su njega iz CSKA dovesti prošle sezone umjesto Krasića, cijena ista ( oko 15 mil)!

A šta Pasquato uradi od Flaminija, :lol: :mrgreen: 8-)

[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 22 avg 2011, 14:43

Juve, 3 mln e Martinez per Giaccherini

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 avg 2011, 14:46

Martinez na posudbu i 3 mil, a Giaccherini kod nas, jel to službeno? Taman neka odigra sezonu života tamo, pa da uzmemo neke pare za njega sljedeće ljeto! :D

Amauri kao ide u Parmu, a mi pristali da plaćamo jedan dio plate :? , haj dobro ako će se nešto zaraditi, to je samo jedna sezona za dati platu!

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 14:51

Ja Hondu doveo na soccermanageru, debitovao je ocjenom 10 :lol:

Povrijedi se jadnik Flamini :lol:

Ovaj Giaccherini i ako dođe svakako će biti rezerva, samo se nadam kad dobije priliku da neće prazan gol fuliti :mrgreen:

Almiron u Cataniai :D

Na današnji dan 22. augusta 1926. osvojen 2. od 29 Scudetta! 8-)
Ž '21!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2011, 14:58

koju poziciju igra ovaj Giaccherini..
pa sad kontam nesto, vi imate samo 2 krila ne racunajuci Martineza koji je na izlaznim vratima, Krasic i Pepe
Pepe povrijedjen, Krasic u losoj formi...
kako ovo da funkcionise...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 15:02

Krasić i Pepe će pokrivati desnu stranu, a Giccherini će ukoliko dođe biti rezerva još jednom igraču koji treba da dođe :D

To je taj neki prvobitni plan :D
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 avg 2011, 15:04

On igra kao polušpic mislim, ali takodjer može i lijevo krilo, a na poziciji krila imamo (on dolazi za klupu, ionako će doći još jedno krilo):

Krasić
Pepe
Pasquato
Martinez ( odlazi)

Treba doći još jedno pojačanja: Afelay, Perotti, Vargas, Arsavin?

FC Ljuta Krajina

Marchelow
Kontakt:

Post Postao/la Marchelow » 22 avg 2011, 16:27

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja Hondu doveo na soccermanageru, debitovao je ocjenom 10 :lol:
Daj id lige :mrgreen:
A.C.A.B

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 22 avg 2011, 17:25

E ne mogu da vjerujem kakve mi igrace dovodimo, sta ce nam taj Giaccherini, mislim da ce ispasti isto kao i sa Martinezom i slicnim njemu, napadac je a to sto moze lijevo krilo igrati, nama ne treba neko ko moze igrati to nego neko ko stvarno igra tu poziciju, po meni pozitivno iz svega ovog je samo sto je Martinez otisao.

Nadam se da je moje misljenje pogresno sto se tice njega :)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 avg 2011, 18:09

Martinez je imao sansu da se pokaze a vidjeli smo kako. Giaccherini nikako ne moze biti gori od Martineza,pa ako ga imamo u planu, dobrodosao...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 avg 2011, 19:45

Sada pred početak sezone, mijenjati skoro komplet odbranu koja je uigravana 2 mjeseca je neozbiljno za Cesenu, a ne za klub koji hoće među prva 3 :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 avg 2011, 19:47

mdss je napisao/la:mislim da smo se nakon TIM CUPA malo digli neki igraci su izjavljivali kako mozemo u borbu za titulu pa se sad brzo spustismo na zemlju nije dobro ja i dalje ponavljam da ove godine maksimum nam biti 5 ili 6 mjesto da se neponavljam vezi red jako spor PIRLA nigdje nema
Upravo tako. To je nasa realnost, nazalost! :cry:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 20:00

da cemo ekipu gradit nekoliko godina to stoji, al polako, trebamo sacekat 6-7 kola Serie A pa cemo znati nase domete.Ja sam optimista sto se tice 3 mjesta, to je nas realni cilj a sa Ligom Prvaka i novim stadionom sve ce lijepse izgledati 2013 godine, drugi ce to biti tim, vidjecemo kao sto rekoh nakon nekoliko kola
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 avg 2011, 20:05

Necu ni ja da se zalijecem u prognozama. Odredjeni kvalitet imamo, vidjecemo sta i kako...

Fali nam 2-3 igraca i mnogo rada na taktici, pokrivanju prostora...kad imamo loptu, nekako to ide, mada smo i tada prilicno "procitani"(citaj- preko desne strane sve :roll: ), a kad smo bez lopte, onda smo ko muha bez glave i to nam je veliki problem...na tome treba raditi.

Lijeva strana je katastrofa...ni De Ceglie, ni Ziegler ne valjaju nista :roll: Bolje Grossa stavit :lol: :roll: Lijevo krilo nemamo...Pasquatu treba vremena, on moze biti solidan igrac.

Sacekat do kraja prelaznog roka, pa vidjeti sta i kako da planiramo..valjda ima i za nas neke nafake, pa ubodemo sa tim pojacanjima ccc..konacno... :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 20:20

Marchelow je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja Hondu doveo na soccermanageru, debitovao je ocjenom 10 :lol:
Daj id lige :mrgreen:
Svjetsko Prvenstvo 7594 IB:36395 :D

Ja sam uvijek optimističan i iskreno imamo mi ekipu i domete za Scudetto...Protekle 2-3 sezone su nas stalno pratili neki razni pehovi prvenstveno proklete povrede najboljih igrača, red je vala da se na bolje krene...

Derbije mi dobro igramo svake sezone, derbiji nisu problem, problem su levatske ekipe protiv kojih se mi patimo..

Pa protekle sezone smo mi par puta ispuštali vodstvo od po 2:0...to sve govori...samo treba sa igračima razgovarati i psihički ih pripremati...da budu što ujedinjeniji i da igraju kao tim, svi za jednog jedan za sve.
Ž '21!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 avg 2011, 20:44

Mi smo ovdje isto ovo pricali pred pocetak prosle sezone.
Vjerovalo se da mozemo uzeti to mjesto koje vodi u CL, al' sipak :mrgreen:
Marotta nam je ove sezone obecao da ce ekipa biti kompetna u juli, da bi Conte imao mir da radi sa ekipom.
No, dobro Marotta obecava previse, na to smo vise navikli :lol:
Cekati da ADP udje i nesto napravi, dovoljno govori gdje smo.
Sa ovom ekipom trenutno, mi nemozemo konkurirati Milanu i Interu, mozda cak niti Napoliju i Laziju.
Niko sretniji od mene da grijesim, ali ovako se neMere (do daha Junuze, pa nemere ovo vako vise) :lol: puno toga uradit'.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.