Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Madridista_23
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Madridista_23 » 22 avg 2011, 08:53

I nek' opet neko kaže kako sudije ne pomažu Barcu
sve u videu ispod:
[youtube][/youtube]

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 avg 2011, 10:26

Madridista_23 je napisao/la:I nek' opet neko kaže kako sudije ne pomažu Barcu
sve u videu ispod:
[youtube][/youtube]

U 2 isjecku Messi napucava svog igraca. Jel vam ga to zao ? u 4 isjecku vasa zivotinja gura Messija usput se rita ko konj. Ono napucavanje lopte u 3 djelu je za zutog kartona, no morate se jos bolje potrudit da ga ublatite. Ovo je nekako plitko.

p.s. boli messi, boli a mi vas razumijemo. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 avg 2011, 11:20

ni slučajno startovat ,kad imaju loptu izmicati se i kad prolaze kraj tebe glasno viknuti mes que un klub ,nikako pokušavat pucat prema njihovom golu(možeš ubit golmana),ko da su rijetke zvjerke,ovo isto ko da je Real Madrid grupa manijakalnih sociopata a Barca skupina balerina i nježnih djevojčica,pa šta mislite kako bi Messi prošao u Engleskoj,zaista catalonski navijači ovdje pretjeruju,sva sila dokaza da bi dokazali ne znam ni ja šta,
nadjite mi jedan(1) dokaz da su sudije oštetile Realovog protivnika u ligi prvaka ili bilo kojem europskom kupu ikad, to se Nikad nije desilo ,Realove lige prvaka su čiste ko suza,jel se to može reći za Barcelonu( chelsey dvaput samo u zadnje tri godine,prošle godine Van Persey i crveni na camp nou,da ne spominjem oscarovca alvesa i crveni pepeu) ima toga još,meni ne smeta slobodno vi postujte ali činjenice su jasne,doduše ko nam je kriv kad nas Platini ne voli.
Hala Madrid!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2011, 12:36

madridist je napisao/la:ni slučajno startovat ,kad imaju loptu izmicati se i kad prolaze kraj tebe glasno viknuti mes que un klub ,nikako pokušavat pucat prema njihovom golu(možeš ubit golmana),ko da su rijetke zvjerke,ovo isto ko da je Real Madrid grupa manijakalnih sociopata a Barca skupina balerina i nježnih djevojčica,pa šta mislite kako bi Messi prošao u Engleskoj,zaista catalonski navijači ovdje pretjeruju,sva sila dokaza da bi dokazali ne znam ni ja šta,
nadjite mi jedan(1) dokaz da su sudije oštetile Realovog protivnika u ligi prvaka ili bilo kojem europskom kupu ikad, to se Nikad nije desilo ,Realove lige prvaka su čiste ko suza,jel se to može reći za Barcelonu( chelsey dvaput samo u zadnje tri godine,prošle godine Van Persey i crveni na camp nou,da ne spominjem oscarovca alvesa i crveni pepeu) ima toga još,meni ne smeta slobodno vi postujte ali činjenice su jasne,doduše ko nam je kriv kad nas Platini ne voli.
Hala Madrid!
prvo crveni Van Persiju je apsolutno opravdan i zasluzen...
druga stvar Real je nas ostetio zadnjih par utakmica...
jer Pepe, Ramos i Marcelo su imali vise grubih startova, a samo je Marcelo dobio crveni i to pred kraj....
Pepe svaku utakmicu zasluzi crveni, pa vi niste uopste svjesni koliko su sudije na vasoj strani...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 avg 2011, 13:31

Je li igraju balet il nogomet? Pa de malo pogledaj startove u EPL, pa onda nešto pričaj... Tamo je svaki drugi start kao onaj za koji je Marcelo dobio crveni... El Clasico je rinaka radi ovih igrača Barcelone što se svaki put valjao, kad god ih neko dirne, gurne, isto pi+ke padaju.

Pa dovoljno je da puhneš u igrača Barcelone i on se odmah fata za nogu, valja se pola sata... Marcelo skoči u zrak da udari loptu glavom, Messi pada, hvata se za nogu, kao da ga je +ebeni voz udario, odmah cela klupa i svi igrači trče na sudiju i traže da mu dadnu crveni karton -.-''''

Barcelona uništava nogomet, više nema muškog fudbala, nema duela, nema onog čara, nema ničega... Nikad više El Clasico neću gledati! FUJ! Bolje gledati Bolton-Manchester City, pa ljudi se kolju, pobiše i onda pruže jedan drugom ruko, nigde frke, niko ne trči na sudiju ne traži crveni, žuti...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 avg 2011, 13:42

anonymousHD je napisao/la:Je li igraju balet il nogomet? Pa de malo pogledaj startove u EPL, pa onda nešto pričaj... Tamo je svaki drugi start kao onaj za koji je Marcelo dobio crveni... El Clasico je rinaka radi ovih igrača Barcelone što se svaki put valjao, kad god ih neko dirne, gurne, isto pi+ke padaju.

Pa dovoljno je da puhneš u igrača Barcelone i on se odmah fata za nogu, valja se pola sata... Marcelo skoči u zrak da udari loptu glavom, Messi pada, hvata se za nogu, kao da ga je +ebeni voz udario, odmah cela klupa i svi igrači trče na sudiju i traže da mu dadnu crveni karton -.-''''

Barcelona uništava nogomet, više nema muškog fudbala, nema duela, nema onog čara, nema ničega... Nikad više El Clasico neću gledati! FUJ! Bolje gledati Bolton-Manchester City, pa ljudi se kolju, pobiše i onda pruže jedan drugom ruko, nigde frke, niko ne trči na sudiju ne traži crveni, žuti...
Ma ne treba ni biti pregrub,al ovi papci samo glume jbt.Što kažeš za onaj start Marcela nad Cescom uopšte nije bilo toliko grubo za žutog sigurno(jbg imao je već jedan žuti :mrgreen: )Marcelo tada dobija crveni i to im nije bilo dovoljno cijela klupa ušla u teren gotov svi igrači na terenu došli da protestuju :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2011, 14:21

anonymousHD je napisao/la:Je li igraju balet il nogomet? Pa de malo pogledaj startove u EPL, pa onda nešto pričaj... Tamo je svaki drugi start kao onaj za koji je Marcelo dobio crveni... El Clasico je rinaka radi ovih igrača Barcelone što se svaki put valjao, kad god ih neko dirne, gurne, isto pi+ke padaju.

prvo fudbal nije muska igra, jel fudbal igraju i zene...
a druga stvar u EPL se igra grublji fudbal, al svaki start je na loptu, a svi ovi stratovi igraca Reala su na igraca, nema uopste namjere da se uzme lopta, vec se ide da se udari, povrijedi igrac...
jasno da neki Barcini igraci nikad nece biti jaki u duelu, odnosno vecina...al oni igraju fudbal...
druga stvar ako si muskarac, frajer, faca, haj izguraj igraca, a ne haj ga udari sa dvije noge po njegovoj stajno nozi...
a kad vec spominjes Marcela, haj mi daj onakav start u EPL, ono sto je Marcelo uradio je hinjski, ne vidi sudija i onda udaraj...za ono treba dobiti suspenziju...ono definitivno nije muski...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 avg 2011, 14:54

-.-' Pa žene se ne valjaju onoliko koliko se valjaju igrači Barcelone. Pa više je zanimljivije gledati žene kako se guraju bore za loptu a ne one padavičare.

Igraju na loptu? Pa koliko je samo u zadnjih pet godina bilo slomljenih nogu u EPL? Jesi gledao Arsenal - Liverpool, ona Ping Pong ( ne znam mu ime ) je pre drugog žutog napravio 10 startova čisto za žuti karton, a je li ikad klupa Liverpoola skočila? Uletila na teren? Nije! Jer su gospoda, a Iniesta kad zapne za travu, odmah skače Pinto i psuje mater svima... Vi lafo nešto 'Mes que un club', to lagano mačku o rep, vi ste smešan klub. Vi uništavate sve čari fudbala. Protiv vas čovek ne može ni ići na loptu, odmah vam neko hoće slomiti nogu... Samo padate i valjate se, samo kad se setim prošle sezone, Adebayor povuće Mascherana za rame, ovaj se valja i fata za glavu, Ronaldo zapne za nogu Mascherana, ovaj se valja ko da ga je voz udario, ma ko da ga avion udario... WTF!?!?! Zalostan klub kao i igrači! FUJ ba!

Pa eto, ako si gledao juče Bolton - Manchester City, bio je onakav start na Davidu Silvi, upade lik, valja se sudija ništa. Nije čak ni dobio faul... I kako bgt sudija ne vidi? Pa sudija valjda treba da prati loptu, da gleda šta se dešava. Čuj ne gleda... Znaš ti uopšte koja je funkcija sudije na terenu?

Ti lave si stvarno puk'o, kad bi se tako davali crveni kartoni, suspenzije, pa ko bi po tebi igrao uopšte onda? Svi bi bili suspendovani...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2011, 15:08

anonymousHD je napisao/la:-.-' Pa žene se ne valjaju onoliko koliko se valjaju igrači Barcelone. Pa više je zanimljivije gledati žene kako se guraju bore za loptu a ne one padavičare.

Igraju na loptu? Pa koliko je samo u zadnjih pet godina bilo slomljenih nogu u EPL? Jesi gledao Arsenal - Liverpool, ona Ping Pong ( ne znam mu ime ) je pre drugog žutog napravio 10 startova čisto za žuti karton, a je li ikad klupa Liverpoola skočila? Uletila na teren? Nije! Jer su gospoda, a Iniesta kad zapne za travu, odmah skače Pinto i psuje mater svima... Vi lafo nešto 'Mes que un club', to lagano mačku o rep, vi ste smešan klub. Vi uništavate sve čari fudbala. Protiv vas čovek ne može ni ići na loptu, odmah vam neko hoće slomiti nogu... Samo padate i valjate se, samo kad se setim prošle sezone, Adebayor povuće Mascherana za rame, ovaj se valja i fata za glavu, Ronaldo zapne za nogu Mascherana, ovaj se valja ko da ga je voz udario, ma ko da ga avion udario... WTF!?!?! Zalostan klub kao i igrači! FUJ ba!

Pa eto, ako si gledao juče Bolton - Manchester City, bio je onakav start na Davidu Silvi, upade lik, valja se sudija ništa. Nije čak ni dobio faul... I kako bgt sudija ne vidi? Pa sudija valjda treba da prati loptu, da gleda šta se dešava. Čuj ne gleda... Znaš ti uopšte koja je funkcija sudije na terenu?

Ti lave si stvarno puk'o, kad bi se tako davali crveni kartoni, suspenzije, pa ko bi po tebi igrao uopšte onda? Svi bi bili suspendovani...
prvo, jesam li ja puko ili nisam ne interesuje tebe, ako ja tebe ne vrijedjam, valjda mogu ocekivati isto od tebe...

druga stvar, ako Barca svojom leprsavom igro ubija cari fudbala, sto onda radi Real...
ljudi igraju cistu destrukciju, a pritom se jos i tuku..

a sta je to po tebi fudbal, udaranje, druze moj to ti je mozda car ragbija, al fudbala sigurno nije...
vecina startova igraca Reala su sa obje noge, po nogama protivnika, a ne po lopti, koja je usput receno bar metar ispred...
to su faulovi da se povrijedi igrac, a ne da se uzme lopta...a sto se EPL tice, tamo imas par ludih igaca, koji opet u proedjenju sa Pepeom i Marcelom su nesto kao Raul...

a haj mi samo objasni te tvoje cari fudbala...
nikako mi ne ide u glavu kako Barca unistava fudbal sa svojom leprsavom igrom...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 15:17

nazvao Casillas Xavia i Puyola da poprica sa reprezentativnim kolegama i da se izvine za ponasanje saigraca, a Mourinho poludio na Ikera :? Mourinho gubi konce
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 avg 2011, 15:20

ovde neki mjesaju pojmove ragbija i fudbala...

taj fudbal gdje se noge lome i kidaju ne postoji..ti kako opisa englesku ligu coe'k bi pomislio da pricas o nekoj novoj vrsti brutalnog ragbija gdje nema pravila..ubi,udaraj,cupav,vuci.. :roll:

coek ti je fin'o rek'o..ako barca ubija cari fudbala sta li onda real radi...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2011, 15:23

JuveSissoko je napisao/la:nazvao Casillas Xavia i Puyola da poprica sa reprezentativnim kolegama i da se izvine za ponasanje saigraca, a Mourinho poludio na Ikera :? Mourinho gubi konce
As bješe jel da?

Ne znam vec je bila jedna zvanica izjava gdje je rekao da mu je zao.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 15:25

Raul_64 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:nazvao Casillas Xavia i Puyola da poprica sa reprezentativnim kolegama i da se izvine za ponasanje saigraca, a Mourinho poludio na Ikera :? Mourinho gubi konce
As bješe jel da?

Ne znam vec je bila jedna zvanica izjava gdje je rekao da mu je zao.
ovo prenosi sportmediaset, ne znam jel tacno al ako je tacno on galami na najgospodskijeg lika u Realu , olicenje tog kluba, a doveo dosta majmuna, sta ces takav je Jose misli da je veci od kluba a i od Casillasa, a nije
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 avg 2011, 15:27

Kakva lepršava igra? Pa toga ima najmanje kad igra Barcelona. Pa vi padate svake sekunde, svaki put kad Khedira napadne Iniestu, ovaj pada i uzima loptu u ruku... Svaki put kad neki igrač Real Madrida napadne, nevažno da ga dirne il ne, ovaj leži na podu po dve tri minute i valja se. To uništava nogomet! Shvataš? Ne možeš se ba ti uhvatiti za glavu ako te neko povuće za rame ( Busquets ) i valjati se po tri-četri minute. Shvataš? To uništava nogomet. Pusti se ba ti lepršave igre kad ste vi jadni padavičari! To je fuj!

Ragbi uopšte nije toliko grub koliko ti misliš, ako si nekad gledao to možeš sam i skontat. U ragbiju retko kad imaju povrede, jer tu samo trebaš igrača oboriti i to je to. Čovek rukama obaraš, na podu ga ne smeš dirnuti.. Jedan veoma fin i čist sport, samo što mi to ne shvatamo, čast izuzetcima!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2011, 15:30

Ma sumnjam u to,cini se odlicno da samo jos vise potpali vatru.
Koju su van terena prvi poceli Xavi i Pike dok se niko iz Reala nije oglasio,a cuo sam da je Zidan bio pogotovo ljut.

nego dobili smo od transfera Mate u Chelsea 530.000 eura i mozemo,mozemo...mozemo platiti Ronaldu ovu dvosedmicnu platu kako je strajk na snazi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2011, 15:32

madridist je napisao/la:dokaz da su sudije oštetile Realovog protivnika u ligi prvaka
odmah iz glave, pepe protiv lyona, prosla sezona.
madridist je napisao/la:chelsey dvaput samo u zadnje tri godine
Ako mislis na Chelsea, a pretposatvljam da mislis, navedi mi dvije te dvije tekme protiv njih?
madridist je napisao/la:ko nam je kriv kad nas Platini ne voli.
Mourinho.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 avg 2011, 15:33

o kakvom padanju govoris,,

start marcela,namjerno sa obe noge..direktan crveni,bez puno price..mada je trebao i ranije dobiti nakon udaranja messija nogom,onako hinjski u padu kako moze samo djubre kao marcelo..

to si naveo kao da nije crveni..pa onakj start je u svakoh ligi crveni..namjeran na igraca...tu nema puno price..

onda pepe kad god napadne to treba faul svirati,jer covjek nije uredu sa glavom,ko zna sta ce njegov bolesni um uraditi kada ide na nekog igraca...

to kad se mascerano fat'o za glavu..dobro pogledaj snimak pa ces vidjeti da je dobio jedan fin tac od ramosa u padu..znaci i po nogama i po glavi...to je ono ceka se ja sjecam..

i ja cijeli svijet za xavija,iniestu i messija govore da su najbolji na svijetu a samo vama,bosnjama padavicari...cudno :lol: :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 avg 2011, 15:47

Gde sam uopšte napisao da nije zaslužio crveni? Opravdano, imao je već žuti, nebitno je bilo drugi žuti il crveni direktan.

Pepe se samo bori, to što vi tako pričate o njemu je vaš problem. Čovek gine na terenu, to što se igrači Barcelone njega boje je njihov problem. Onakvih igrača kao što je on ima bruka, samo se oko njih ne diže tolika frka kao oko Pepea. Samo ću ti spomenuti Gattusa. ;)

Ma kakav snimak ba? Pa gledao sam hiljadu puta Marcelo povuće Busquetsa za ramme, ovaj se valja, uhvatio se za glavu, ne može sebi doć, kao da ga je palicom pukao ( btw. Cela klupa Barcelone skače na čelu sa Pintom ;) ) . Finale Copa del Rey, Adebayor trči za Mascheranom, malo ga povuće za rame, ovaj isto Busquets valja se 3 minuta, hvata se glavu... Smešno ba! To je glupost živa ba. Oke, dobio si faul, ustani, nastavi igrati. :roll:

Niko nije rekao da oni ne valjaju, već da su oni jadni padavičari, to iritira svakog ljubitelja nogometa. ;)

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 22 avg 2011, 15:49

Anonimni, lupa guposti po obicaju...samo što ovaj put ni sam ne vjeruje u ono što piše :!: , vec bezveze kontrira i od sebe pravi spadalo.
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 22 avg 2011, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 avg 2011, 15:50

anonymousHD je napisao/la: Niko nije rekao da oni ne valjaju, već da su oni jadni padavičari, to iritira svakog ljubitelja nogometa. ;)
mene iritira grubost pepe-a jer ce nekog na urgentno poslat,,a to mu nije strano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.