Utakmice klubova iz BiH na TV-u

adnanhz
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la adnanhz » 22 avg 2011, 15:10

:lol: :lol: :lol:
stvarno ljudi do juce nismo imali jedan tv prijenos a sad bi i da se prenose sve de pomalo :lol: :lol:
a dejane ti ne placas bht direktno pretplatu vec svojjoj rtrs koji onda jedan dio procenta daje bht kao i federalna a drugi sebi ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 22 avg 2011, 15:15

Dobro jarane i ti ne plaćaš pretplatu BHT već svovjoj federalnoj pa dio ide bht i rtrs :D

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 22 avg 2011, 15:17

malo objektivnosti ne bi škodilo.

čuj krajiški derbi sa Kozarom za koju sam čuo tek prije par dana kad su ušli u ligu... kako će to biti najzanimljivija utakmica? Da si rekao Široki - Borac umjesto Sarajevo - Velež, razumio bih, pa možda se i složio s tobom, ali ovako, stvarno se glupiraš.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 avg 2011, 15:19

Dejan, BL je napisao/la:Prenose Sarajevo - Velež a ispucali su kvotu i sa Željezničarom kao domaćinom (sa Olimpicom) jel to znači da ne prenose sarajevski derbi kad bude. Ima tu niz nelogičnosti
Željezničar NIJE domacin Olimpicu nego je Olimpic domacin Želji. Mada, tebi to nista ne mjenja .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 avg 2011, 15:21

Dejan, BL je napisao/la:Dobro jarane i ti ne plaćaš pretplatu BHT već svovjoj federalnoj pa dio ide bht i rtrs :D
e vidis nije bas tako ovdje malo drugacije pise na racunima ,tacnije javnom tv servisu pa se onda oni tamo kusuraju (bht-ftv) ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 22 avg 2011, 15:25

cikac je napisao/la:malo objektivnosti ne bi škodilo.

čuj krajiški derbi sa Kozarom za koju sam čuo tek prije par dana kad su ušli u ligu... kako će to biti najzanimljivija utakmica? Da si rekao Široki - Borac umjesto Sarajevo - Velež, razumio bih, pa možda se i složio s tobom, ali ovako, stvarno se glupiraš.
Nisi u toku, pričaju da će BHT prenositi svaki klub po jedanput i da više ne prenose Derbi kola kao prošle godine. Pa zato kad je Kozara domaćin neće biti punijeg stadiona i bolje atmosfere nego sa Borcem a još 1. kolo napala maksimalna, a ispunjavaju kvotu prenosa klubova iz RS ali dosta više o ovome za sada.

Malo smo oživili temu a imamo pravo ako zaposlenicima BHT punimo novčanik i plaćamo program, da se žalimo da nismo zadovoljni programom i odabirom prenosa ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 22 avg 2011, 15:27

adnanhz je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Dobro jarane i ti ne plaćaš pretplatu BHT već svovjoj federalnoj pa dio ide bht i rtrs :D
e vidis nije bas tako ovdje malo drugacije pise na racunima ,tacnije javnom tv servisu pa se onda oni tamo kusuraju (bht-ftv) ;)
Malo drugačije piše na računima, svakom piše ono što voli pročitati a kasnije se svejedno oni tamo raskusuravaju i u jednom i u drugom slučaju dijele 50% - 25% - 25% :D
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 22 avg 2011, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2011, 15:28

Dejan, BL je napisao/la:

Nisi u toku, pričaju da će BHT prenositi svaki klub po jedanput i da više ne prenose Derbi kola kao prošle godine. Pa zato kad je Kozara domaćin neće biti punijeg stadiona i bolje atmosfere nego sa Borcem a još 1. kolo napala maksimalna, a ispunjavaju kvotu prenosa klubova iz RS ali dosta više o ovome za sada.

Malo smo oživili temu a imamo pravo ako zaposlenicima BHT punimo novčanik i plaćamo program, da se žalimo da nismo zadovoljni programom i odabirom prenosa ;)
Da je tako ko sto kazes a nije BHTV vas kao nebeski narod prenosi vise puta nego RTRS oni vas pomnoze s nulom i na njih niste kivni.E ne mogu da vjerujem.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 22 avg 2011, 15:30

Ne prenosi ni federalna ni rtrs njima se nemam šta žaliti, bht nas diskriminiše, oni su na tapetu ko im je kriv kad su se uhvatili vrućeg krompira :lol:

Pozdrav

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 avg 2011, 15:36

Neka FTV i RTRS prenose manje klubove,a BHT derbije kola.Tako bi bili u prijenosima,a i derbije bi svi mogli gledati.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 22 avg 2011, 15:43, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 22 avg 2011, 15:37

Dejan, BL je napisao/la:

pa nije im cilj da prenose kad je najpuniji stadion. za ljude iz Banjaluke Gradiška je blizu. koga baš interesuje otići će. Mnogo je logičnije da Gradišku prenose npr. sa Zrinjskim ili Veležom jer će ih tada gledati mnogo više ljudi koji bi rado gledali svoj tim, ali im je Gradiška daleko.

ako su rekli da prenose svaki klub po jednom, i do sada tako rade, mislim da si malo požurio s pričom o diskriminaciji. tek je treće kolo, a ti već diskriminiran.

bolesna je ta priča, onako objektivno.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 23 avg 2011, 16:50

sutra je prenos slavija -sarajevo a u nedjelju u 17.00 rudar prijedor - sloboda

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 23 avg 2011, 16:53

Grdan je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Slavija - Sarajevo, Borac - Rudar tu je to negdje i po rivalitetu i po kvalitetu mečeva, s tim da su sad prenosili Sarajevo pa po toj logici bi trebali na Gradski ali nije mi to bitno kad igramo kući. Nek nas prenose iz Travnika ja zadovoljan :D
Bit će prijenos 5.kola Olimpic-Željezničar u nedjelju jer je u terminu utakmice Travnik-Borac engleska premijer liga na BHT.U 6.kolu će prenositi Borac-Zrinjski.
u nedjelju rudar - sloboda u 17.00 sati

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 avg 2011, 18:00

mmmirza je napisao/la:sutra je prenos slavija -sarajevo a u nedjelju u 17.00 rudar prijedor - sloboda
Zar neće u subotu u 21 sat prenositi Olimpic-željezničar?

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 23 avg 2011, 18:02

imali neko neki stream preko kojeg se moze gledati bht! to jeste utakmica sutra?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 avg 2011, 18:04

posljednji put ću na ovoj temi napomenuti da je plaćanje rtv takse regulisano zakonom, te da će se propagiranje neplaćanja obrađivati kao i svako drugo nagovaranje na kršenje zakona.

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 23 avg 2011, 18:19

Definitivno prenose Slavija-Sarajevo
http://www.bhrt.ba/lat/?p=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 24 avg 2011, 02:54

Grdan je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:sutra je prenos slavija -sarajevo a u nedjelju u 17.00 rudar prijedor - sloboda
Zar neće u subotu u 21 sat prenositi Olimpic-željezničar?
slika

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 24 avg 2011, 03:27

Utakmicu 5. kola Premijer lige BiH, Olimpic i Željezničar igrati će ipak na stadionu Asim Ferhatović Hase, a ne u Lukavici kako se to ranije najavljivalo.

Olimpic još uvijek čeka da zaigra na stadionu Otoka čije bi renoviranje uskoro trebalo biti završeno, a do tada će igrati na najvećem bh. stadionu. Mali gradski derbi će gledaoci moći pratiti uživo na BHT 1.

Meč će biti na rasporedu za idući vikend, najvjerovatnije u nedjelju, dok će se utakmice 4. kola igrati u srijedu 24. avgusta.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 avg 2011, 09:17

nije mi jasan ovaj BHT1 i koji je cilj ovakvih prijenosa..po meni sve ono sto su dobro radili proslih sezonu dvije ove su usrali..ak osu ve kontali sve prenositi, zar je bio problem npr. prenositi jedan dan utakmicu bubam Rudar-Sloboda, a drugi dan Olimpic-Željo npr, ili sta ja znam Zrinjski-Borac..

glupo mi je da se radi ispunjanj kvota klubova prenose neki susreti bezveze..

isto sad da gledamo siroki-gosk, a tamo recimo derbi neki..to mi nema smisla
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 11 gostiju.