Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la tony-mortale » 21 avg 2011, 18:52

AllGunsBlazing je napisao/la:Neka on ostane u svojoj Fiorentini, Arsenalu sigurno ne moze pomoci.. Nije ni blizu klase igraca koji je otisao, tako da..
ma nije uopšte stvar jel on klasa igrača koji je otišao, nego jel klasa za ove koji su ostali, a za njih jeste, za većinu koje sad imate je igračina. a da je cesc to definitivno nije
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 avg 2011, 18:57

Ko pita budala je 5 min, a ko ne budala je cjeli zivot.

Nego nesta nas povezuju i sa Hondom :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 avg 2011, 18:58

a za hondu civic si vjerovatno čuo čim ne pitaš ko je taj :mrgreen:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 avg 2011, 19:05

Monolog je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Neka on ostane u svojoj Fiorentini, Arsenalu sigurno ne moze pomoci.. Nije ni blizu klase igraca koji je otisao, tako da..
Nije valjda da vjeruješ u Ramseya kao jednog od glavnih oslonaca na sredini terena? Ili misliš da će Nasri biti dobar na Cescovoj poziciji (kao centralni vezni)? Montolivo je na toj poziciji bolji od Samira, a da ne govorim o Ramseyu. Mišljenja sam da Montolivo neće doći u Arsenal, no evidentno je da bi on dobrano popravio igru ovog tima. To što pojedini misle drugačije, to je drugi par cipela.
Ne ne mislim, naravno da nece biti bolji, jedino Jack moze biti bolji od Montoliva i priblizno dobar kao Cesc.. Ja sve sto hocu reci je da bi najbolje bilo promjeniti formaciju dovesti Parkera kao back-up, sto ne bi igrali formaciju 4-4-2 koja je sve donijela Arsenalu, jer ocigledno da i ako montolivo dodje Arsenal se ne moze boriti za titulu, kad nisu mogli sa boljim igracem kako ce sa slabijim, zato bolje dovesti kakvog dobrog spica, uz van persia, i dovesti hazarda da pojaca krila, ili ostaviti Nasrija na krila, svejedno, jer ako se Nasri proda definitivno dvesti Hazarda ako ne, ne mora ni doci, i to je to... Naravno da bih volio vidjeti jos i Cahilla i Bainesa, ali bio bih zadovoljan i da dodje samo Dunn ili ko vec.. To nije puno 3-4 igraca koja ne bi ni kostala puno, npr Parker 7 miliona, spic 15-20 mozda i vse ne znam, Cahill 15, i opet bi Arsenal bio u plusu, ali sa jacom ekipom nego prije.. A hazarda bi valjda doveli za odlazak Nasrije, nekih 23 miliona... eh ali Wenger ovo nece uraditi vec cemo se citavu sezonu nervirati..
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 avg 2011, 19:10

From twitter

Arsenal are expected to make a formal move for Gary Cahill next week.

Arsenal linked with £30m double swoop for Everton pair Jagielka and Banies

Steve Rowley watching Cahill play against Man City now and another scout watched Parker earlier.

Arsenal going to up there offer to 25 million euros for M'Vila

-Jagielka
+Hazard = titule

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2011, 19:16

Arsenal i desetkovan povredama mora ulijevati strah protivnicima. To nije slučaj kada su na terenu Jenkinsoni, Miyachiji, Frimponzi, Migueli. Što se tiče Wilsherea, on je predodređen za velike stvari. Sasvim sam siguran da će napraviti odličnu karijeru, samo da tu ne bude nekih teških povreda koje će ga udaljiti sa terena nekoliko mjeseci. Eh, što se tiče pojačanja, svakako da su prijeko potrebna. Pa odlazi najbolji igrač kluba, a prije toga je dovedeno neko krilo (Chamberlain). Neprovjeren igrač je taj iz Southamptona, a plaćen je 12 miliona ako se ne varam. Nebitno koliko je brz, prodoran i šta već, to je ludost. Ludost iz jednog drugog razloga - u slučaju nastavka crne serije neosvajanja trofeja, i on će za par godina tražiti da ga puste iz kluba. A šta onda? Idemo Jovo nanovo. Meni još uvijek nije jasan ovaj broj povrijeđenih igrača u Arsenalu. Sezona je tek krenula, a bolnica se polako puni. Tja, pa šta oni rade na treninzima? Ne znam da l' ikad Arsenal ima cijelu ekipu na raspolaganju. Stvarno ne znam.
Evo kako bih ja to posložio:
Cahill (taman da se uigra sa TV. Mislim da bi njih dvojica mogli biti nenadyebivo dobar tandem. U slučaju povrede TV-a ili njega, da tu ulete Squilaci i Đuro).
Lijevo Baines, taman kada bi za njega tražili 20 miliona. Potreban je neko prodoran, jer tako je lakše i lijevom krilu da igra. Pogledaj samo Bayerna kako Ribery igra bolje kada je tu Lahm, a kada je Badstuber iza njegovih leđa, onda Bilal izgleda k'o izgubljeno čeljade. :mrgreen: Ako se Baines ne može dovesti, onda pokušati sa Cisokhom. Bolji je od Gibbsa i Traorea, a mlad je.
Parker bi mog'o igrati i u prvoj postavi, vjeruj mi. Zašto ne i Noble. Ma može i Montolivo (mislim da je u zadnjoj godini ugovora). Koga god od ove trojice da Arsene dovede, pojačaće ekipu.
Hazard umjesto Arshavina i to je to.

Cahill 10+ miliona, Baines 20, Parker 7 i Hazard 22. Odlazak Arshavina, Bendtnera i Cesca će anulirati ove izdatke.

Ah, da ne zaboravim - otpustiti kondicionog trenera. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 00:04

Tako mi je zao sto sam nepravednim banom bio odsutan u teskim trenutcima kad nas je cigan napustio(ali o ciganu cu poslije pisati) i uz ovaj apsolutno nezasluzeni poraz iz kojeg sam samo vidio koliko smo dominanti i koliko smo iznad svih. Prije svega nismo imali srece sa povredama i pored toliko debitanata i momaka koji su do juce bili u rezervama bili smo daleko dominantnija ekipa od Looserpoola koji je uz 100 miliona funti potrosenih takav polovan tim da je to cudo. Gol je apsolutno neregularan cist ofsajd Suarez je uticaona igru pomocni je morao dizati zastavicu. Frimpong je bio maestralan i dominantan, Miquel sjajan geldati onog flopa Carolla kako ide jedan na jedan tezak 35 miliona funti na decka iz rezervi i naravno Miquel mu lagano oduzima loptu, neprocjenjivo. Nije bilo srece, takodjer pored ozlijeda ubise nas suspenzije e sad necemo radi 3 suspenzije dovoditi pojacanja, imamo tim, zaostatak je prilicno velik za 2 kola ali treba to smanjiti do novembra i ostati u trci, uz Vodju smo predoredjeni za uspjehe.

Pojacanja su uz ostanak Nasrija apsolutno nepotrebna. Cuj molim te sve mogu shvatiti svakakve prijedloge od svakakvih ljudi ali cuj smatras se poznavateljom premier lige i jednog Parkera oslovis kao igraca koji ce biti pojacanje u timu i koji moze unaprijediti igru Arsenala.
Dio Arsenala

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2011, 00:14

Paja nemoj da se zajebaješ , o kakvoj ti crnoj dominaciji pričaš ? :shock:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 22 avg 2011, 00:17

Evo chelsea potpisao Matu. -.-

Zasto mi nismo mogli dovest njega, joj Wengeru sta nam radis

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 avg 2011, 00:22

Edin.- je napisao/la:Evo chelsea potpisao Matu. -.-

Zasto mi nismo mogli dovest njega, joj Wengeru sta nam radis

ma ima ba i drugih igraca,sta znas sta je u pozadini svega,mi samo vidimo jel potpiso il nije a sta se desava iza paravana Boga pitaj,bice pojacanja do kraja prelaznog roka,sad nas povezuju sa dosta imena i to odlicnih igraca,neka se ostvare samo 2 bice dovoljno
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 avg 2011, 00:24

Kazu da je rekao da rade nest po Francuskoj ali da nece iznositi imena kako ne bi nastetili atmosferi u klubu, eh koji je to gospodin, ako nista nije **** kao neki..
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 avg 2011, 01:07

AllGunsBlazing je napisao/la:Kazu da je rekao da rade nest po Francuskoj ali da nece iznositi imena kako ne bi nastetili atmosferi u klubu, eh koji je to gospodin, ako nista nije **** kao neki..
haha brine o tudjoj atmosferi, umjesto da malo vidi atmosferu kod nas u svlacionici...
ali ipak jos vjerujem u njega... :D
Wenger zna!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 avg 2011, 01:07

[youtube][/youtube]
Rođen s tobom da budem

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 avg 2011, 01:22

-Paja je napisao/la:Tako mi je zao sto sam nepravednim banom bio odsutan u teskim trenutcima kad nas je cigan napustio(ali o ciganu cu poslije pisati) i uz ovaj apsolutno nezasluzeni poraz iz kojeg sam samo vidio koliko smo dominanti i koliko smo iznad svih. Prije svega nismo imali srece sa povredama i pored toliko debitanata i momaka koji su do juce bili u rezervama bili smo daleko dominantnija ekipa od Looserpoola koji je uz 100 miliona funti potrosenih takav polovan tim da je to cudo. Gol je apsolutno neregularan cist ofsajd Suarez je uticaona igru pomocni je morao dizati zastavicu. Frimpong je bio maestralan i dominantan, Miquel sjajan geldati onog flopa Carolla kako ide jedan na jedan tezak 35 miliona funti na decka iz rezervi i naravno Miquel mu lagano oduzima loptu, neprocjenjivo. Nije bilo srece, takodjer pored ozlijeda ubise nas suspenzije e sad necemo radi 3 suspenzije dovoditi pojacanja, imamo tim, zaostatak je prilicno velik za 2 kola ali treba to smanjiti do novembra i ostati u trci, uz Vodju smo predoredjeni za uspjehe.

Pojacanja su uz ostanak Nasrija apsolutno nepotrebna. Cuj molim te sve mogu shvatiti svakakve prijedloge od svakakvih ljudi ali cuj smatras se poznavateljom premier lige i jednog Parkera oslovis kao igraca koji ce biti pojacanje u timu i koji moze unaprijediti igru Arsenala.
Kako Looserpool kad smo vas pobjedili u sred Emirata?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 01:43

Pobjedili Arsenal sa igracem vise, golom iz ofsajda, gdje je desni bek igrao lijevok beka, desnom beka igrao mladi igrac a stopera igrao igrac iz rezervi a vezu drzao takodjer donedavni igrac rezervi i uz jos dva suspendovana prvotimca i nekoliko povreda. Strasan je taj Looserpool ulozili 100 miliona funti a igraju jednodimenzionalno samo nabijaju loptu, naravno da ce taj smijesni klub slaviti ovu pobjedu jer je prva ikada na Emiratesu a budimo realni rijetko ce im se vise i pruziti sansa da im se toliko stvari poklopi da pobjede. Ali dobro dosta vas vi cete na svoje tokom sezone jer i ptice na grani vide da vasa smijesna igra ne moze proci, i da nece biti srece i sudaca vec na slijedecoj utakmici.
Dio Arsenala

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 avg 2011, 01:50

-Paja je napisao/la:Pobjedili Arsenal sa igracem vise, golom iz ofsajda, gdje je desni bek igrao lijevok beka, desnom beka igrao mladi igrac a stopera igrao igrac iz rezervi a vezu drzao takodjer donedavni igrac rezervi i uz jos dva suspendovana prvotimca i nekoliko povreda. Strasan je taj Looserpool ulozili 100 miliona funti a igraju jednodimenzionalno samo nabijaju loptu, naravno da ce taj smijesni klub slaviti ovu pobjedu jer je prva ikada na Emiratesu a budimo realni rijetko ce im se vise i pruziti sansa da im se toliko stvari poklopi da pobjede. Ali dobro dosta vas vi cete na svoje tokom sezone jer i ptice na grani vide da vasa smijesna igra ne moze proci, i da nece biti srece i sudaca vec na slijedecoj utakmici.
Do sad su te ljudi koliko toliko citali i shvatali ozbiljno,ali nakon one epizode "Fabregas ce igrati ako bude spreman" izgubio si sav kredibilitet. Jednostavno sad svi imaju podlogu da ti ne vjeruju :D Ako mi odgovoris nisam siguran da cu vjerovati u bilo sta sto kazes, jer sam ti bio povjerovao za Fabregasa,pa ono :?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 01:54

Zasto bi mene bolila neka stvar hoces li ti i bilo ko drugi vjerovati u ono sto napisem? Mislim ti si to napisao kao da bi se ja sad trebao zabrinuti sto neka inferiorna kreatura poput tebe meni ne vjeruje, ja eto bas pisem post da bi mi ti vjerovao :lol:
Dio Arsenala

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 22 avg 2011, 01:56

Vjerujmo Vodji - Fabregas je još uvijek u arsenalu i tu ostaje do daljnjeg....ovo je samo privremena deložacija.
Pingpong, lensbury, miguel,jenkinks, manone, mijači i ostali pokemoni izdominirali liverpool ali nekako nezasluženo izgubili 2-0, po ko zna koji put
Sudije su krivci za to, ko ce drugi.
Busaka, Ovrebo, Štark i ostali nitkovi stidite se svojih dijela.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 01:59

Najjace mi je kad Romska populacija zeli biti duhovita. Kako se ne bi osjetili ugrozeno kao manjina nasmijmo im se na ovu zaista duhovitu opasku

:lol: :lol: :lol:
Dio Arsenala

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 avg 2011, 02:01

-Paja je napisao/la:Zasto bi mene bolila neka stvar hoces li ti i bilo ko drugi vjerovati u ono sto napisem? Mislim ti si to napisao kao da bi se ja sad trebao zabrinuti sto neka inferiorna kreatura poput tebe meni ne vjeruje, ja eto bas pisem post da bi mi ti vjerovao :lol:
Pa sta je cilj rasprave na forumu ako niko ne moze da shvati tvoje tvrdnje ozbiljno ? Da druge inferiorne kreature poput mene samo čitaju tvoje nadmoćne monologe o velikom svemoćnom Arsenalu,ciji dominantni napad ne moze jednom inferiornom Looserpoolu da ugura nijedan gol,cak ni sa strahobalnim Van Persijem i Nasrijem ? Ili mozda o tome kako "kvockice kvokocu o Fabregasovom odlasku,ali to su samo tračevi,on ostaje" ? Ili o nekoj drugoj tvojoj deluziji ?Molio bih te,o veliki Pajo,pojasni jednom inferiornom Looserpoolovcu,izgubljen sam...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.