Solidna utakmica u Lukavici,po izuzetno teskom i sparnom vremenu,igraci su pokazali jednu pristojnu igru,ne tako losu,ali ne i neku sada bog zna kakvu igru.
Slavija je kontrolisala utakmicu,igrali su strpljivo bez puno srljanja i plod takve igre dosao je rezultat od 2:0,sasvim zasluzeno,mada moram reci da je Celik zasluzio da postigne pogodak.
Vec oko 7 minute,Todorovic izlazi sam na golmana(valjda Nurkovic),nakon jedne greske poslednje linije Celika i lagano u desni golmanov posprema loptu u mrezu.
Celik nije puno kombinovao na terenu sto me izuzetno razocaralo,vec su pokusavali individualno da prenesu loptu i onda da sutiraju sa 20-ak metara ali je vecina tih suteva bila izuzetno neprecizna,kao da su igrali za statistiku.
Na otvaranju drugog dela samo sto se krenulo sa centra Muminovic salje dugu loptu za Todorovica na levu stranu a ovaj vara dva igraca Celika no sutira za malo neprecizno iz sesnaesterca.Ipak kasnije se "iskupio" prosavsi levo te po zemlji pas za Sesliju koji sutira a Celikov golman lose reaguje i lopta mu se ispod ruke usunja u gol.
Od tada Celik krece agresivnije napred ali to ne pomaze,Dujkovic je jedno 5-6 puta nespretno izletao i svaki put ga je lopta preletala ali osim u jendom slucaju kada je pogodjena stativa nije bilo vecih uzbudjenja.
Treba istaci i da je bar za mene Slavija ostecena za jedan penal,a Celik za jedan ofsajd kada je Tosunovic po levoj strani sam izasao na golmana.
Kod Slavije najbolji bar po meni Nikolic,strasnog stopera je Slavija dobila u njemu,Damir takodje veoma dobar,Lackanovic poprilicno pogubljen,Sadikovic solidan,Seslija dobar,Simic standardno usporava igru u pm,Muminovic veoma dobar,Todorovic odlican,Rasevic los,Seslija pristojan.Kasnije jos usli Radonja los,Pusara veoma dobar,te Zeba veoma dobar.
Na tribinama nekih 500-600 ljudi,ali moram reci da sam zgrozen povicima sa zapadne tribine,pa jbt svojim igracima onako psovati nakon sto pogrese je strasno.Nikolic odigra perfektnu utakmicu,i krene jednom da iznosi loptu i pogresi u pasu,ovi odma' Beli vadi ga.

Strasno.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))