FK Slavija

-A-
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la -A- » 08 avg 2011, 18:02

Devil je napisao/la:Dobro je da se pobedilo.Pricao sam malo sa rodjakom kaze da odavno losije utakmice nije gledao jos od utakmice Slavija-Zrinjski 0:2 pre dve sezone.
Sta sada sledi Velez u gostima,pa onda Celik i Sarajevo kuci,ove dve poslednje mislim da cu biti u Sarajevu pa cu nadam se pogledati.
Zovi na pivu,ja castim..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 avg 2011, 17:16

Ako je ovo istina da ce Olimpic igrati u Lukavici mislim da to nije najpametni potez,jer teren ionako nije u nekom ekstra stanju protiv Zrinjskog sam video,a vidim i na snimku protiv Goska tako da ne znam kako ce izdrzati da jos jedan tim igra na njemu u prvih nekoliko kola.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 avg 2011, 13:46

Šta je bilo sa onim Emirom Zebom,ako se ne varam on je došao na polusezoni i pokazao se kao dobar igrač za Slaviju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2011, 21:18

braco je napisao/la:Šta je bilo sa onim Emirom Zebom,ako se ne varam on je došao na polusezoni i pokazao se kao dobar igrač za Slaviju.
Tu je jos uvek ulazi sa klupe,ne secam se kada je zadnju poceo kao starter.

Sto se tice utakmice u subotu,nisam jos pogledao sazetke sutra cu,ali ocekivao sam ovako nesta. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2011, 20:31

Solidna utakmica u Lukavici,po izuzetno teskom i sparnom vremenu,igraci su pokazali jednu pristojnu igru,ne tako losu,ali ne i neku sada bog zna kakvu igru.
Slavija je kontrolisala utakmicu,igrali su strpljivo bez puno srljanja i plod takve igre dosao je rezultat od 2:0,sasvim zasluzeno,mada moram reci da je Celik zasluzio da postigne pogodak.
Vec oko 7 minute,Todorovic izlazi sam na golmana(valjda Nurkovic),nakon jedne greske poslednje linije Celika i lagano u desni golmanov posprema loptu u mrezu.
Celik nije puno kombinovao na terenu sto me izuzetno razocaralo,vec su pokusavali individualno da prenesu loptu i onda da sutiraju sa 20-ak metara ali je vecina tih suteva bila izuzetno neprecizna,kao da su igrali za statistiku.
Na otvaranju drugog dela samo sto se krenulo sa centra Muminovic salje dugu loptu za Todorovica na levu stranu a ovaj vara dva igraca Celika no sutira za malo neprecizno iz sesnaesterca.Ipak kasnije se "iskupio" prosavsi levo te po zemlji pas za Sesliju koji sutira a Celikov golman lose reaguje i lopta mu se ispod ruke usunja u gol.
Od tada Celik krece agresivnije napred ali to ne pomaze,Dujkovic je jedno 5-6 puta nespretno izletao i svaki put ga je lopta preletala ali osim u jendom slucaju kada je pogodjena stativa nije bilo vecih uzbudjenja.
Treba istaci i da je bar za mene Slavija ostecena za jedan penal,a Celik za jedan ofsajd kada je Tosunovic po levoj strani sam izasao na golmana.
Kod Slavije najbolji bar po meni Nikolic,strasnog stopera je Slavija dobila u njemu,Damir takodje veoma dobar,Lackanovic poprilicno pogubljen,Sadikovic solidan,Seslija dobar,Simic standardno usporava igru u pm,Muminovic veoma dobar,Todorovic odlican,Rasevic los,Seslija pristojan.Kasnije jos usli Radonja los,Pusara veoma dobar,te Zeba veoma dobar.

Na tribinama nekih 500-600 ljudi,ali moram reci da sam zgrozen povicima sa zapadne tribine,pa jbt svojim igracima onako psovati nakon sto pogrese je strasno.Nikolic odigra perfektnu utakmicu,i krene jednom da iznosi loptu i pogresi u pasu,ovi odma' Beli vadi ga. :oops: Strasno. :roll:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 avg 2011, 23:14

Devil je napisao/la:Solidna utakmica u Lukavici,po izuzetno teskom i sparnom vremenu,igraci su pokazali jednu pristojnu igru,ne tako losu,ali ne i neku sada bog zna kakvu igru.
Slavija je kontrolisala utakmicu,igrali su strpljivo bez puno srljanja i plod takve igre dosao je rezultat od 2:0,sasvim zasluzeno,mada moram reci da je Celik zasluzio da postigne pogodak.
Vec oko 7 minute,Todorovic izlazi sam na golmana(valjda Nurkovic),nakon jedne greske poslednje linije Celika i lagano u desni golmanov posprema loptu u mrezu.
Celik nije puno kombinovao na terenu sto me izuzetno razocaralo,vec su pokusavali individualno da prenesu loptu i onda da sutiraju sa 20-ak metara ali je vecina tih suteva bila izuzetno neprecizna,kao da su igrali za statistiku.
Na otvaranju drugog dela samo sto se krenulo sa centra Muminovic salje dugu loptu za Todorovica na levu stranu a ovaj vara dva igraca Celika no sutira za malo neprecizno iz sesnaesterca.Ipak kasnije se "iskupio" prosavsi levo te po zemlji pas za Sesliju koji sutira a Celikov golman lose reaguje i lopta mu se ispod ruke usunja u gol.
Od tada Celik krece agresivnije napred ali to ne pomaze,Dujkovic je jedno 5-6 puta nespretno izletao i svaki put ga je lopta preletala ali osim u jendom slucaju kada je pogodjena stativa nije bilo vecih uzbudjenja.
Treba istaci i da je bar za mene Slavija ostecena za jedan penal,a Celik za jedan ofsajd kada je Tosunovic po levoj strani sam izasao na golmana.
Kod Slavije najbolji bar po meni Nikolic,strasnog stopera je Slavija dobila u njemu,Damir takodje veoma dobar,Lackanovic poprilicno pogubljen,Sadikovic solidan,Seslija dobar,Simic standardno usporava igru u pm,Muminovic veoma dobar,Todorovic odlican,Rasevic los,Seslija pristojan.Kasnije jos usli Radonja los,Pusara veoma dobar,te Zeba veoma dobar.

Na tribinama nekih 500-600 ljudi,ali moram reci da sam zgrozen povicima sa zapadne tribine,pa jbt svojim igracima onako psovati nakon sto pogrese je strasno.Nikolic odigra perfektnu utakmicu,i krene jednom da iznosi loptu i pogresi u pasu,ovi odma' Beli vadi ga. :oops: Strasno. :roll:
To ti je jarane veliki problem i kod Sarajeva i kod Želje "navijači "koji dođu da vrijeđaju vlastite igrače .To ima jako negativan utijecaj na igrača , pogotovo mladog. :idea:
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 24 avg 2011, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 21 avg 2011, 23:15

DRHAUSE je napisao/la:
Devil je napisao/la:Solidna utakmica u Lukavici,po izuzetno teskom i sparnom vremenu,igraci su pokazali jednu pristojnu igru,ne tako losu,ali ne i neku sada bog zna kakvu igru.

To ti je jarane vleiki problem i kod Sarajeva i kod Želje "navijači "koji dođu da vrijeđaju vlastite igrače .To ima jako negativan utijecaj na igrača , pogotovo mladog. :idea:
naravno ali najgore je kad pocnu da vrijedjaju igraca nakon samo jedne lose utakmice ili neke eventualne pogreske igraca !!!to je najgore za igraca pogotovo mladog ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 00:58

O tome ti pricam,Nikolic je kazu '87 godiste,jos mu ovo bila prva utakmica od pocetka na ovom stadionu,protiv GOSK-a usao pred kraj i onako da govore. :roll:

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 22 avg 2011, 01:12

Devil je napisao/la:O tome ti pricam,Nikolic je kazu '87 godiste,jos mu ovo bila prva utakmica od pocetka na ovom stadionu,protiv GOSK-a usao pred kraj i onako da govore. :roll:
Ma stipu fudbalske eksperte sa zapada ;) :mrgreen:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 01:15

Mirko Vucinic je napisao/la:
Devil je napisao/la:O tome ti pricam,Nikolic je kazu '87 godiste,jos mu ovo bila prva utakmica od pocetka na ovom stadionu,protiv GOSK-a usao pred kraj i onako da govore. :roll:
Ma stipu fudbalske eksperte sa zapada ;) :mrgreen:
Kaze mi rodjak da su se neka dva idola na zapadu protiv GOSK-a umalo potukla zbog B.Seslije.
Valjda je ovaj jedan govorio celu utakmicu,Beli vadi ga,Seslija majku ti i ostalo,da bi ovaj iz nicega dao gol za pobedu.A kada ga je dao ovaj drugi lik ustane mu iznad glave i poce "Vadi ga je li",hoces da te sad izvadim iz stadiona. :lol:

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 22 avg 2011, 01:21

Kaze mi rodjak da su se neka dva idola na zapadu protiv GOSK-a umalo potukla zbog B.Seslije.
Valjda je ovaj jedan govorio celu utakmicu,Beli vadi ga,Seslija majku ti i ostalo,da bi ovaj iz nicega dao gol za pobedu.A kada ga je dao ovaj drugi lik ustane mu iznad glave i poce "Vadi ga je li",hoces da te sad izvadim iz stadiona. :lol:[/quote]
Ahahahahahahahhahahaha boze dragi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne mogu da vjerujem a tamo je uvijek cirkus kad im slusas komentare covjek bi rek'o Murinjo do Murinja :D ps ...Pred Celik kaze Seslija u kladionici zabicu ga sutra, kaze Todor ako ga ti zabijes i ja cu ...i tako je i bilo :lol: :lol: :lol:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 15:45

Joj nesta jedva cekam utakmicu,imam neki osecaj da ce biti odlicna kakvu znaju i prirediti ova dva kluba.Nadam se da ce na tribinama biti lepo popunjen stadion i da nece biti onih prvorazrednih kenjatora na zapadu,inace cu nekoga da ubacim na teren ako mi bude blizu,mrzim takve likove. :roll: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2011, 19:44

Bili sada na trening,doduse masili pocetak ali smo ono najbitnije videli.Nije dobro stanje pred mec.B.Seslija otisao na probu u Ujpest,Nedim povredjen nije ni trenirao,Todorovicu natekao zglob moze jedino igrati ako odluce rizikovati sa inekcijama,mada ja to ne bih radio.
Tako da verovatno sutra u prvoj postavi Pusara i Zeba.

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 23 avg 2011, 19:48

Devil je napisao/la:Bili sada na trening,doduse masili pocetak ali smo ono najbitnije videli.Nije dobro stanje pred mec.B.Seslija otisao na probu u Ujpest,Nedim povredjen nije ni trenirao,Todorovicu natekao zglob moze jedino igrati ako odluce rizikovati sa inekcijama,mada ja to ne bih radio.
Auuuuuu što me sada raspameti u pm...Igraće Todor 99 % ali Šešlija da ode jbt ...Jel onaj Pilica može igrati i Mazoli jesu završili papire :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2011, 19:49

Devil je napisao/la:Bili sada na trening,doduse masili pocetak ali smo ono najbitnije videli.Nije dobro stanje pred mec.B.Seslija otisao na probu u Ujpest,Nedim povredjen nije ni trenirao,Todorovicu natekao zglob moze jedino igrati ako odluce rizikovati sa inekcijama,mada ja to ne bih radio.
Auuuuuu što me sada raspameti u pm...Igraće Todor 99 % ali Šešlija da ode jbt ...Jel onaj Pilica može igrati i Mazoli jesu završili papire :mrgreen:
Koliko sam saznao nisu jos dobili papire,bas kao ni Stojanovic. ;)

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 23 avg 2011, 19:50

Devil je napisao/la:
Koliko sam saznao nisu jos dobili papire,bas kao ni Stojanovic. ;)
E sad ima Picula najviše prostora da ga zabije i to kome :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 24 avg 2011, 01:16

Nadam se da dobroj utakmici i navijanju, da prodje sve bez problema medju navijacima, i sa murijom, i da pobijedi bolji, a to smo u ovom trenutku mi <3 Hz <3

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 07:43

biće dobar gradski derbi, meni nikad zanimljiviji

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 24 avg 2011, 11:42

Sole je napisao/la:Nadam se da dobroj utakmici i navijanju, da prodje sve bez problema medju navijacima, i sa murijom, i da pobijedi bolji, a to smo u ovom trenutku mi <3 Hz <3
Nek bolji pobijedi i nek ga zabije picula :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 13:20

Želim Slaviji da pobjedi danas i da "prizemlji" Pitare! 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.