ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

formance
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la formance » 21 avg 2011, 20:10

Virtu4l je napisao/la:Murray osvaja ovaj turnir.
Eto, pa se vi zajebajite za Virtu4alnim.
Nadam se da kod Novaka nije ništa ozbiljno te da će se oporaviti do US Opena.
Čestitike Virtu4alu i Murrayu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2011, 20:15

Al' kako režiser odmah pokaza na aparat za mjerenje brzine servisa kada je Nole počeo sa servisom u 2. setu. Čestitke Murrayu, može se reći da je on taj koji može dobiti Noleta (dobro, danas se ovo sve uzima sa rezervom zbog povrede) ukoliko posloži sve kockice. Btw, da je Nole saček'o par minuta, možda bi ga onaj pljusak spasio (i na to je režiser prijenosa upozorav'o :mrgreen:, k'o da se radi o Formuli 1 i onim ludim momentima komunikacije boks-vozač). :D

Ostaje nam da se nadamo brzom oporavku Đokovića i da potpuno spreman dođe na US Open. Tamo je svakako favorit broj 1, u to nema sumnje. Što se tiče Murraya, ovo će mu sigurno dati krila, dodatno nabildati samopouzdanje, a to bi moglo biti ključno za predstojeći GS.

Biće to lude 2 sedmice. Lude. Jedva čekam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 avg 2011, 20:19

JA, JA, svi smo zezali Virtualnog kada je ovo rekao/napisao, a vidi sta se desilo?! :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 avg 2011, 21:15

formance je napisao/la:
Eto, pa se vi zajebajite za Virtu4alnim.
Nadam se da kod Novaka nije ništa ozbiljno te da će se oporaviti do US Opena.
Čestitike Virtu4alu i Murrayu !
Cestitam Mareju, ali ne i Virtualu :mrgreen: . Ako si pratio, Virtual je svojevremeno izjavio da ce uoci svakog finala prognozirati pobjedu Mareja bez obzira na sve :mrgreen: . Dakle, nema potrebe da ti govorim koliko je puta pogrjesio u 'procjeni' :mrgreen: .

U razgovoru sa prijateljem sa komentaris'o da je Djokovic pogrjesio sto se prijavio za ovaj turnir. Vidjelo se da ga je predzadnji turnir fizicki i emotivno iscrpio (kao i cijela ova sezona). Al' mozda i ovaj poraz dobro dodje za Djokovica. Mozda ga osvjesti i podsjeti na cinjenicu da mora igrati na 100% svojih mogucnosti da bi pobjedjivao. Siguran sam da ce mu ovaj poraz dati dodatni motiv da se pokaze u najboljem izdanju na US Openu. Sta ce tamo napraviti ostaje nam da vidimo.

Jako los turnir za Djokovica. Iz nekog razloga, on je u padu forme.

Marej je odigrao dobar mec, onako standardno na svome nivou. Uglavnom je pustao Djokovica da prvi napadne i stizao sve moguce i nemoguce. Gore sam napis'o da je pobjedio, jer se osjetilo da je u danasnjem mecu spremniji i bolji od Djokovica. Da nije doslo do povrede, Marej bi opet pobjedio. Sigurno da mu je ovaj mec povratio poljuljano samopouzdanje.

Marej se najbolje osjeca u Nju Jorku od svih GS turnira. Federer, Nadal, Del Potro, Soderling,.. Svi su oni u ozbiljnom padu forme. Djokovic na zadanja dva turnira ne izgleda nepobjedivo kao do Vimbldona. Dakle, Marej ima sansu da ponovo dodje do finala US Opena. Al' ne vjerujem da moze slaviti,.. Bezbroj puta sam napis'o da ima sve predispozicije da bude visestruki GS sampion, al' mu za to fali pobjednicki mentalitet i napadacka igra. Nemam utisak da je spreman da osvoji GS titulu. Al' u sportu nista nije nemoguce.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 21 avg 2011, 21:21

Pichic cim pocne gubit,nesto ga pocne i boliti !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 21:52

Tek sad vidio da je Đoković predao meč :D

Što li!? :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2011, 22:07

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 avg 2011, 22:10

Đesi Škotu :lol: hoćeš da ti kažem koće osvojiti US Open ,ili da čekam do početka :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 21 avg 2011, 22:12

Valencia je napisao/la:Cestitam Mareju, ali ne i Virtualu . Ako si pratio, Virtual je svojevremeno izjavio da ce uoci svakog finala prognozirati pobjedu Mareja bez obzira na sve . Dakle, nema potrebe da ti govorim koliko je puta pogrjesio u 'procjeni' .
Ne viđoh da je to napisao, no ako jeste, jeb'ga, i ćorava koka zrno ubode. :mrgreen:
Inače slažem se sa drugim dijelom tvog posta.
Međutim, ko zna, možda sa ovim porazom donekle i skine pritisak sa sebe pred posljednji GS sezone. Svakako da je i dalje glavni kandidat za titulu, ali ne toliko koliko bi bio da je osvojio i ovaj masters. Trenutno uopšte ne izgleda nepobjedivo, a da li je to zbog manjka motiva, povrede ili nečeg trećeg ne znam.
Koliko kod bili u padu forme, (Nadal jeste, na Rogera smo navikli da je kako stari sve više i više skloniji oscilacijama)
uradili su pravu stvar ispadanjem u ranoj fazi turnira. Sada imaju više vremena da se pripreme za US Open, od njih se toliko ni ne očekuje da uzmu ovaj turnir, jer su sve oči uperene na Đokovića, pa će vjerovatno i rasterećenije igrati. Roger hoće sigurno, Nadal brani 2000 bodova pa će biti pod određenom dozom pritiska, ali niko se bolje ne nosi sa tim od Rafe, odnosno, niko se bolje nije nosio sa tim, dok se nije pojavio Novak. :mrgreen:
Također ni formu Fisha ne treba zanemariti, igra tenis života i može pomrsiti račune favoritima.
Murrayu ova titula može biti podstrek da ode stepenicu više i konačno osvoji svoj prvi GS. Nakon ispadanja u prvom kolu Montreala, nije pao psihički i uspio je osvojiti Cinncinati. Znači da ima kuvveta u njemu ! :mrgreen: A nije imao ni toliko lagan žrijeb da bi mogli reči da je uz pomoć toga došao do finala. Kada bi samo osvojio GS, kako bi taj dečko eksplodirao i tek onda bi dao ono najbolje od sebe. Dotad majstore, nosiš titulu najboljeg igrača bez GS-a.
Volio bih također i da se Delpo vrati u formu pa da ugođaj bude koliko-toliko potpun.
Uglavnom, biće zanimljivo na USO, jako zanimljivo ! Čeka nas dosta dobrih mečeva, dosta potencijalnih favorita i kandidata za titulu, zato, uživajmo te 2 sedmice koje nas čekaju !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2011, 22:16

E, sad malo o Novaku nepobjedivom, velikom igraču, najboljem svih vremena i pitzschkici u duši. Veoma naprofesionalno od njega, da ne kažem sramotno. Da je predao kod 6-4, mogalo bi se i razumjeti, ali kod 3-0 u drugom setu ne mogu shvatiti predaju? Pa Nadal je gubio 6-0, vidno povrijeđen i nije predavao, jer ima respekt prema protivniku. Ovaj smrad nikad nije znao gubiti, radio je ovo u prošlosti i vidim da nema namjeru prestati.

P.S. Hehehe, evo vam još jedna prognoza, Andy će osvojiti svaki turnir na kojem bude učestvovao do kraja godine :mrgreen: znam da će se @legenda složiti sa mnom... :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 avg 2011, 22:21

Virtu4l je napisao/la:E, sad malo o Novaku nepobjedivom, velikom igraču, najboljem svih vremena i pitzschkici u duši. Veoma naprofesionalno od njega, da ne kažem sramotno. Da je predao kod 6-4, mogalo bi se i razumjeti, ali kod 3-0 u drugom setu ne mogu shvatiti predaju? Pa Nadal je gubio 6-0, vidno povrijeđen i nije predavao, jer ima respekt prema protivniku. Ovaj smrad nikad nije znao gubiti, radio je ovo u prošlosti i vidim da nema namjeru prestati.

P.S. Hehehe, evo vam još jedna prognoza, Andy će osvojiti svaki turnir na kojem bude učestvovao do kraja godine :mrgreen: znam da će se @legenda složiti sa mnom... :P
A zasto je predao, taj detalj nisam upratio!? Sta mu je bilo :mrgreen: !??

Treb'o je predati i Federeru u polufinalu Pariza, pa da bude jedini igrac u istoriji tenisa koji je sezonu zavrsio bez poraza :mrgreen: .

Al' sve je to dio njegovog mentaliteta,.. Momak ne podnosi poraze!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2011, 22:56

Valencia je napisao/la:A zasto je predao, taj detalj nisam upratio!? Sta mu je bilo :mrgreen: !??
Povreda ramena.
Voli te tvoje Sarajevo.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 21 avg 2011, 23:21

Virtu4l je napisao/la:
Valencia je napisao/la:A zasto je predao, taj detalj nisam upratio!? Sta mu je bilo :mrgreen: !??
Povreda ramena.
Je li nešto ozbiljno ili je samo glumatao.
FEDERER= KLOC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2011, 23:24

Iker C je napisao/la:Je li nešto ozbiljno ili je samo glumatao.
Sa njim se nikad ne zna.
Voli te tvoje Sarajevo.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 21 avg 2011, 23:28

Ljudi ja mislim da Us Open osvaja Murray ili neki treci,posto je Nadal u losoj formi,Djokovic povrijedjen i sigurno potresen poslije ovoga,a za Federera ne vjerujem da je sposoban osvojiti.
YNWA!

Irvinovo stado
Kontakt:

Post Postao/la Irvinovo stado » 21 avg 2011, 23:28

Pa bio je povrijedjen jos jucer. Mada, mogao je zavrsiti.

Elem, i dalje je najbolji sportista svijeta u 2011. :D

Irvinovo stado
Kontakt:

Post Postao/la Irvinovo stado » 21 avg 2011, 23:31

karameldar je napisao/la:Ljudi ja mislim da Us Open osvaja Murray ili neki treci,posto je Nadal u losoj formi,Djokovic povrijedjen i sigurno potresen poslije ovoga,a za Federera ne vjerujem da je sposoban osvojiti.
Marej tesko, ali ima sanse. Ono sa Fishom je bilo lose. Danas je jedino povreda Djokovica omela da osvoji Cinci.

Kao sto rekoh, nikada vise potencijalnih favorita...

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 21 avg 2011, 23:31

Virtu4l je napisao/la:E, sad malo o Novaku nepobjedivom, velikom igraču, najboljem svih vremena i pitzschkici u duši. Veoma naprofesionalno od njega, da ne kažem sramotno. Da je predao kod 6-4, mogalo bi se i razumjeti, ali kod 3-0 u drugom setu ne mogu shvatiti predaju? Pa Nadal je gubio 6-0, vidno povrijeđen i nije predavao, jer ima respekt prema protivniku. Ovaj smrad nikad nije znao gubiti, radio je ovo u prošlosti i vidim da nema namjeru prestati.

Ne navijam za Djokovica ali nisi u pravu.Samo nije zelio da se dalje povrijedi,tako svi rade,da nije bilo break-a vjerovatno ne bi predao,ali kada je vidio da nema sanse nije se zelio umarati ili pogorsavati povredu.
YNWA!

Irvinovo stado
Kontakt:

Post Postao/la Irvinovo stado » 21 avg 2011, 23:33

"Već neko vreme sam iscrpljen zbog velikog broja mečeva, ali razlog za predaju je bio bol u ramenu. Jednostavno, bio je tako jak da nisam mogao da serviram",

Dear friends and fans,i want to apologise to all of you who expected a better and longer match today. Shoulder could not take it anymore,and it didn't make sense to continue. Congratulation to Andy Murray for successful week. Thank you very much for the support,and see you in NYC.I will work on the recovery of my shoulder in next 7,8 days,and i hope and believe that everything is going to be ready for Us Open.
Zadnja izmjena: Irvinovo stado, dana/u 21 avg 2011, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 23:35

Fish i Murray favoriti za osvajaće US Opena! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.