Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

guber90
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la guber90 » 21 avg 2011, 21:46

Donnie Darko je napisao/la:Nisi samo desnu ruku lose renderovao.
Sta jos? Mislim vjerujem da postoji jos gresaka, bio je to render od 20 sekundi :D, jer mi se slika svidjela :D, nisam ni blur koristio za ivice, tako da ako je koja ivica gruba to je vec nesto drugo :D.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 21 avg 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 avg 2011, 21:48

Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
:roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 avg 2011, 21:51

3 utakmice-3 gola

DIJAMANT ! :D
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 21 avg 2011, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 avg 2011, 21:51

Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
Volim Dzeku Bog zna koliko,ali bi me sramota bilo ovako nesto napisati,dijete drago,Safeta necemo imati ni za 5000000000000000000000000 godina.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 21 avg 2011, 21:54

:o :o

Nelupetaj
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 avg 2011, 21:56

Jaro da li se ti mozes ulogovati na fb a da ne smuljas godine rodjenja?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2011, 22:11

Ne može se fudbal zaboraviti preko noći...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 avg 2011, 22:14

Pasodzigera je napisao/la:
Volim Dzeku Bog zna koliko,ali bi me sramota bilo ovako nesto napisati,dijete drago,Safeta necemo imati ni za 5000000000000000000000000 godina.
ljudi polako smirite se svi smo mi impresionirani edinovim partijama golovima,vjerujem i ovaj momak tako isto ,ako je ikad pogledo safeta kako igrao jasno mu je da takva igracina se nece rodit..edin je jedno safet je drugo...edin za mene licno je najbolji centarfor poslijeratni na balkanu..al safet susic je balkanski messi..elem kriticari moji lijepi slatki hajde malo kudite edina?nesto se mi zatajili :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 avg 2011, 22:16

Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 avg 2011, 22:18

Alipasino je napisao/la:Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.
jarane, sve je to lijepo , al argentini 3 komada :)
elem svako ima svoje misljenje al meni je najmjerodavnije ono navijaca PSG-A , a sto je najvaznije, safet je mogao u evropu tek sa 28..... a ipak je najbolji igrac PSG-A svih vremena !"
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 21 avg 2011, 22:21

Svaka cast Dzeki, maloprije citam komentare Spanaca na Marci koja se sto se tice Citija uglavnom fokusira na Silvu i sada Aguera (iako nije Spanac zna se odakle je dosao), ima solidan broj pohvala na racun Dzeke tj. njegove igre.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 21 avg 2011, 22:25

johnnyHZ je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.
elem svako ima svoje misljenje al meni je najmjerodavnije ono navijaca PSG-A , a sto je najvaznije, safet je mogao u evropu tek sa 28..... a ipak je najbolji igrac PSG-A svih vremena !"
prijateljska, nebitna utakmica...dokaz pape ode iz sarajeva, sarajevo osvoji ligu ;) pape je bio gigant al dzeko ga je presisao
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 21 avg 2011, 22:27

bilmez Pape Meša Hase Osim Vaha a ovo skorije vrijeme Haso Salihamiđić aaaaaaaaaaaa Đeko nek ga zdravlje i sreća posluži daj bože da ih dostigne super je igrać i gotivim ga

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 avg 2011, 22:32

tako je brate slazem se vjerruj mi da i ja sam licno inprasioniran edinovim igrama toliko dugo sam ceko da edin eksplodira u engleskoj da dokaze svima da je najbolji ,da nije siti uzalud dao pare,da zacepi usta ovim kriticarima,ko kog me licno zna zna kolko cijenim edina ko igraca a najprije ko covjeka,vjeruj mi kad ga vidim da nasu zastavu ogrne oko sebe placem od srece jednostavno edin je za mene vrh vrhova,al sto se tice fudbalskog umijeca po meni safeta nikad niko sa ovih prstora nece nadmasit..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 avg 2011, 22:35

Najdraži Igrači u City-u poslije Džeke su mi Gereth Barry i Richards..

Aguero je dobar momak, može se on popraviti i biti korisniji... Džeko mu je danas dvije lopte poslao na tanjir, ali izgleda da mu je i ćevape trebao poslat da bude prisebniji i da zabije one zicere.

Silva je opako hinjast, ne mogu da vjerujem da onako talentovan fudbaler može biti sujetan i sebičan i to u situacijama gdje je imao samo jedan izbor--->dodati loptu Džeki.

Kolarov mi je dobar, on igra ko prava ljudina, pa i Kompany... U svakom slučaju, lijepo sam se osječao poslije utakmice...

Sretno majtore, sretno dijamantu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 21 avg 2011, 22:39

KODRO je napisao/la:
bilmez Pape Meša Hase Osim Vaha a ovo skorije vrijeme Haso Salihamiđić aaaaaaaaaaaa Đeko nek ga zdravlje i sreća posluži daj bože da ih dostigne super je igrać i gotivim ga
BRAZZO ako cemo realno igrac koji je najvise postigao... tako dok neko drugi ne dodje BRAZZO no.1

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 avg 2011, 22:50

Na ove fakat djecje gluposti,Ivica Osim bi rekao"mani te se corava posla i bavite se necim drugim".Jer ce te usrati i sefa i stanicu,a onda sto komunalnih ne ocisti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 avg 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2011, 22:53

Opet se zamarate glupostima. Edin igra veoma dobro, bolji je nego prije i to je jedino bitno. Uskoro će Bjelorusija, svi se nadamo da će ovakvu igru prikazati i u Minsku, to je to.

Pape je imao svoje vrijeme, Edin ima svoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 avg 2011, 22:59

TOliko o objektivnosti. A jos i predbacujes nekome da su pitari itd. Tesko je porediti ta dva igraca, tj nemoguce, jer uopste nisu isti tip igraca. Druga stvar, igrali su u razlicito vrijeme. Treca stvar, Dzekina karijera jos nije ni na polovici tako da je neozbiljno sada neke paralele povlaciti. Cetvrto, Pape je ostavio ZA SADA veci trag, a na Dzeki je da ga aBd pretekne. Vrlo je moguce i da hoce, na dobrom je putu. Ali opet ti kazem, to su razliciti igraci i tesko ih je porediti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 avg 2011, 23:00

Raul7 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
prijateljska, nebitna utakmica...dokaz pape ode iz sarajeva, sarajevo osvoji ligu ;) pape je bio gigant al dzeko ga je presisao
Jadan nebio,jel ti znas koja dva fudbalera poredis,o tugo moja,ja nebi smio vise ostaviti komentar. Pape je uzastopno po 3 komada Rumuniji,Italiji,Argentini zabijo,iako to nije trazeno od njeg,jer je polutka bio,a ne centarfor.Svoju reprezentaciji kvalifikovo svaki put kad je igro.Osim ga sa 34 kuke pozvao i tad dokazo sa toliko godina da je nabolji u ekipi.Toza ga izbriso sa spiska,yuga ne vidje MeHiko. Idi umij se,jer ti je 10-tak godina u vrh glave.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 34 gosta.