Sta jos? Mislim vjerujem da postoji jos gresaka, bio je to render od 20 sekundiDonnie Darko je napisao/la:Nisi samo desnu ruku lose renderovao.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta jos? Mislim vjerujem da postoji jos gresaka, bio je to render od 20 sekundiDonnie Darko je napisao/la:Nisi samo desnu ruku lose renderovao.
Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
Volim Dzeku Bog zna koliko,ali bi me sramota bilo ovako nesto napisati,dijete drago,Safeta necemo imati ni za 5000000000000000000000000 godina.Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
Jaro da li se ti mozes ulogovati na fb a da ne smuljas godine rodjenja?Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
ljudi polako smirite se svi smo mi impresionirani edinovim partijama golovima,vjerujem i ovaj momak tako isto ,ako je ikad pogledo safeta kako igrao jasno mu je da takva igracina se nece rodit..edin je jedno safet je drugo...edin za mene licno je najbolji centarfor poslijeratni na balkanu..al safet susic je balkanski messi..elem kriticari moji lijepi slatki hajde malo kudite edina?nesto se mi zatajiliPasodzigera je napisao/la:Volim Dzeku Bog zna koliko,ali bi me sramota bilo ovako nesto napisati,dijete drago,Safeta necemo imati ni za 5000000000000000000000000 godina.Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
jarane, sve je to lijepo , al argentini 3 komadaAlipasino je napisao/la:Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.
prijateljska, nebitna utakmica...dokaz pape ode iz sarajeva, sarajevo osvoji ligujohnnyHZ je napisao/la:jarane, sve je to lijepo , al argentini 3 komadaAlipasino je napisao/la:Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.![]()
elem svako ima svoje misljenje al meni je najmjerodavnije ono navijaca PSG-A , a sto je najvaznije, safet je mogao u evropu tek sa 28..... a ipak je najbolji igrac PSG-A svih vremena !"
bilmez Pape Meša Hase Osim Vaha a ovo skorije vrijeme Haso Salihamiđić aaaaaaaaaaaa Đeko nek ga zdravlje i sreća posluži daj bože da ih dostigne super je igrać i gotivim gaPasodzigera je napisao/la:Volim Dzeku Bog zna koliko,ali bi me sramota bilo ovako nesto napisati,dijete drago,Safeta necemo imati ni za 5000000000000000000000000 godina.Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
tako je brate slazem se vjerruj mi da i ja sam licno inprasioniran edinovim igrama toliko dugo sam ceko da edin eksplodira u engleskoj da dokaze svima da je najbolji ,da nije siti uzalud dao pare,da zacepi usta ovim kriticarima,ko kog me licno zna zna kolko cijenim edina ko igraca a najprije ko covjeka,vjeruj mi kad ga vidim da nasu zastavu ogrne oko sebe placem od srece jednostavno edin je za mene vrh vrhova,al sto se tice fudbalskog umijeca po meni safeta nikad niko sa ovih prstora nece nadmasit..Alipasino je napisao/la:Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.
BRAZZO ako cemo realno igrac koji je najvise postigao... tako dok neko drugi ne dodje BRAZZO no.1KODRO je napisao/la:bilmez Pape Meša Hase Osim Vaha a ovo skorije vrijeme Haso Salihamiđić aaaaaaaaaaaa Đeko nek ga zdravlje i sreća posluži daj bože da ih dostigne super je igrać i gotivim gaPasodzigera je napisao/la:Volim Dzeku Bog zna koliko,ali bi me sramota bilo ovako nesto napisati,dijete drago,Safeta necemo imati ni za 5000000000000000000000000 godina.Alipasino je napisao/la:Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
TOliko o objektivnosti. A jos i predbacujes nekome da su pitari itd. Tesko je porediti ta dva igraca, tj nemoguce, jer uopste nisu isti tip igraca. Druga stvar, igrali su u razlicito vrijeme. Treca stvar, Dzekina karijera jos nije ni na polovici tako da je neozbiljno sada neke paralele povlaciti. Cetvrto, Pape je ostavio ZA SADA veci trag, a na Dzeki je da ga aBd pretekne. Vrlo je moguce i da hoce, na dobrom je putu. Ali opet ti kazem, to su razliciti igraci i tesko ih je porediti.Alipasino je napisao/la:Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.
Jadan nebio,jel ti znas koja dva fudbalera poredis,o tugo moja,ja nebi smio vise ostaviti komentar. Pape je uzastopno po 3 komada Rumuniji,Italiji,Argentini zabijo,iako to nije trazeno od njeg,jer je polutka bio,a ne centarfor.Svoju reprezentaciji kvalifikovo svaki put kad je igro.Osim ga sa 34 kuke pozvao i tad dokazo sa toliko godina da je nabolji u ekipi.Toza ga izbriso sa spiska,yuga ne vidje MeHiko. Idi umij se,jer ti je 10-tak godina u vrh glave.Raul7 je napisao/la:prijateljska, nebitna utakmica...dokaz pape ode iz sarajeva, sarajevo osvoji ligujohnnyHZ je napisao/la:jarane, sve je to lijepo , al argentini 3 komadaAlipasino je napisao/la:Cuj ovih garant pitari.Dzeko je najbolji igrac svih vremena u BiH.On dodaje,zabija,namjesta,skace,dribla i zato ce dok zavrsi karijeru da pretekne i Papeta i Mesu a bice i najbolji strijelac repke svih vremena.Nisam ja nikakvo dijete jer sam gledo istog tog papeta kad je igro zadnju za Sarajevo protiv Partizana snijeg bio dobio tortu veliku na stadionu.Dzekson je kompletniji igrac od njega i po tom je i najbolji.Imam pravo da iznesem moje misljenje pogotovo sto je Dzeko Sarajevsko djete i narvno plave krvi.![]()
elem svako ima svoje misljenje al meni je najmjerodavnije ono navijaca PSG-A , a sto je najvaznije, safet je mogao u evropu tek sa 28..... a ipak je najbolji igrac PSG-A svih vremena !"pape je bio gigant al dzeko ga je presisao