Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Slažem se u potpunosti da ćemo tu negdje biti,možda malo bolji 3-4 ali sa 3 dobra pojačanja do kraja prelaznog rokamdss je napisao/la:mislim da smo se nakon TIM CUPA malo digli neki igraci su izjavljivali kako mozemo u borbu za titulu pa se sad brzo spustismo na zemlju nije dobro ja i dalje ponavljam da ove godine maksimum nam biti 5 ili 6 mjesto da se neponavljam vezi red jako spor PIRLA nigdje nema
Ja mislim da bi se ija nadavo golova kad bi igro sa Genijalnim Del Pieromjuventus 0244 je napisao/la:Igrač sa brojem 14, kažem ja klasa! Alex asistencija
!
To je tako vecinom normala kad igramo, svi protiv nas odigraju nemoguce , a vljda sto smo JUVENTUS pa dovoljno motivacijaAdinjo je napisao/la:Zasto ovaj Seedorf uvjek protiv nas odigra tekmu zivota![]()
Koja masina od covjeka.
SoloJuve26 je napisao/la:To je tako vecinom normala kad igramo, svi protiv nas odigraju nemoguce , a vljda sto smo JUVENTUS pa dovoljno motivacijaAdinjo je napisao/la:Zasto ovaj Seedorf uvjek protiv nas odigra tekmu zivota![]()
Koja masina od covjeka..
to su upravu,, mislim da je tome naj teze uzeti loptuAdinjo je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:To je tako vecinom normala kad igramo, svi protiv nas odigraju nemoguce , a vljda sto smo JUVENTUS pa dovoljno motivacijaAdinjo je napisao/la:Zasto ovaj Seedorf uvjek protiv nas odigra tekmu zivota![]()
Koja masina od covjeka..
Mozda zato sto je covjek igracina, ha
Oxygen je napisao/la:Da rezimiram, jako slabo,bolje smo igrali u drugom poluvremenu i to tek ulaskom Alexa. Najbolji po meni Lichtsteiner koji je mnogo pretrčao,Vučinić solidan,ne vidi se a onda pogodi. Conte je potpuno pogriješio na početku sa Vidalom,Marchisio katastrofalan i to ne samo večeras.
Pod hitno kupiti 3-4 igrača,nema sumnje tu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.