podcjenjuju ga ljudi..
samo očigledno nije najbolji pod velikim pritiskom,a kud ce veci od El Clasika.
dok bi u u svojoj Valenciji sigurno bio na svom i pružao još bolje partije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
slazem se...samo mi je nekako previse vjest kad su autogolovi u pitanju...al valjda ga je mourinho prosle sezone naucio da to ne valja takoRaul_64 je napisao/la:Ako ne može zaustaviti Messia 1 na 1 ne znači da je loš stoper![]()
podcjenjuju ga ljudi..
samo očigledno nije najbolji pod velikim pritiskom,a kud ce veci od El Clasika.
dok bi u u svojoj Valenciji sigurno bio na svom i pružao još bolje partije.
Fina cifra za Matu. Naravno da nije dobro sto je otis'o, al' sta se moze kada je klub u takvoj situaciji. Samo da se hoce zavrsiti taj stadionm, pa da krene jedna nova era za ValensijuAdi_Zepce je napisao/la:Mata novi clan Chelsea,Valencia ga prodala izgleda za 28 miliona eura
hehehe brate nikakav ja nisam glasnogovornik :lol:ali eto hvala na pohvalamaValencia je napisao/la:Fina cifra za Matu. Naravno da nije dobro sto je otis'o, al' sta se moze kada je klub u takvoj situaciji. Samo da se hoce zavrsiti taj stadionm, pa da krene jedna nova era za ValensijuAdi_Zepce je napisao/la:Mata novi clan Chelsea,Valencia ga prodala izgleda za 28 miliona eura. Posto si ti Adi glasnogovrnik za BiH (sve znas jbt
), da te pitam kada bi moglo biti otvaranje stadiona!? Ima li ikakvih naznaka, obecanja,.. ?
A Bek je pravi bek za Valensiu. Pridodati mu Albiola i bice odlicno.
Vec su spremni uci u pregovore sa Realom,ceka se samo sto ce Mou reci ipak on odlucuje o sudbini Albiola...juznjak> je napisao/la:Navodno ce Valencia ponuditi 10 mil eura za Albiolakakav bi to stoperski par bio Rami-Albiol .
steta pa postoji nekih pametnjakovica ovamo, navijaca Valencie, koji nest ponizavaju Albiola, navodno, ne odgovara im...sto ne mogu proseravanja...sto kazes, Albiol i Rami bi bili odlican stoperski par...u svakom slucaju, mnogo bolje nego da igra Maduro ili Dealbert...juznjak> je napisao/la:Navodno ce Valencia ponuditi 10 mil eura za Albiolakakav bi to stoperski par bio Rami-Albiol .
teske rijeci prijatelju..sad ispade ostatak tima ne valja...nemojte mi vadit zivce tim debilsko-idiotskim izjavama...Saurman je napisao/la:Iz Valencie otišlo sve što valja Silva , Villa , Mata ali opet uzeli su stotku za ovu trojicu sad trebaju mudro uložiti ili će ove pare otići na odplatu duga.
Jesu li bgt oni to napisali Arbeloa?amadeus21 je napisao/la:teske rijeci prijatelju..sad ispade ostatak tima ne valja...nemojte mi vadit zivce tim debilsko-idiotskim izjavama...Saurman je napisao/la:Iz Valencie otišlo sve što valja Silva , Villa , Mata ali opet uzeli su stotku za ovu trojicu sad trebaju mudro uložiti ili će ove pare otići na odplatu duga.
sve to, al gledaj ovo hahahaha http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/arb ... nciu/63028" onclick="window.open(this.href);return false;
ArbeOLA....ma daaaaaaaaaaaaaaaaaj....Adi, rjesavaj ovo molim te...
Ma Valencia uopce nije zainteresovana za Arbelou,to je ovaj portal lose objavio.Valencia je zainteresovana za Albiola,a pored njega na listi mogućih pojačanja Valencije u odbrani se pominju jos:Vertonghen (Ajax),Alderweireld (Ajax),Botia (Sporting Gijon),S.Coates (Nacional M.) i Angel Ogabonn (Torino).Raul_64 je napisao/la:Nije Arbeloa ništa lošiji od Becka,još ovaj potonji ne bi imao problema sa prilagođavanjem,jezikom i slično...a odigrao je pozamašan broj utakmica u Realu zadnje dvije godine.
A može podjednako odigrati dobro i lijevo,ali sumnjam da ce ga Mou prodavati jer je lik savršen backup.
Neke nedostatke kompenzira velikom borbenoscu,i pravi je fajter..
čovjek zadatka a utakmica kupa je najbolje pokazala koliko je dobar kada je strpao u djep Davida
Nešto ste se opasno nameracili na Real,mislim da i Pedro Leon vam ne bi bila losa akvizicija..
jel treba desno krilo?
ali momak je radio cuda u Getafu e sad sto se nije uspio nametnuti u Realu je drugi par cipela.
Ja bi iskreno volio da vidim Albiola ponovno u dresu Valencije,mada se slazem da bi Valencia trebala dovesti nekog od ovih mladih nogometasa tipa Coatesa,Botije,Ogabonna.Evo sad se pominje i Victor Ruiz bivši nogometas Espanyola kao moguce pojacanje Valencije.L_blancos je napisao/la:Vec sam napisao tamo, pa rekoh i ovdje da iznesem misljenje..
Mislim da bi Coates ili Botia savrseno odgovarali Valenciji..
Oba su jako mladi i relativno jeftini,to se sve uklapa u Valencijin projekat dovodjenja mladjih jeftinih igraca...
A Grizman je jako dobar,ako bi se pojacavali nadam se da ce on doc.. Prosle godine na U19 je bio jedan od najboljih u Francuskoj..
Grupa nije teska,malo me ovi Njemci plase,ali ocekujem 100% nas prolaz daljejuznjak> je napisao/la:Eto vam Mate sa Chelseom
Grupa E: Chelsea, Valencia, Bayer Leverkusen, Genk
Prolazite bez problema .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.