HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Crni gavran
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Crni gavran » 21 avg 2011, 20:42

Grdan je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Priskocio Dabar da pomogne, pa i vi ste fasovali prosle sezone od istog tima ;)
I vi ćete u srijedu. :lol:
Dobro jutro Columbo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 avg 2011, 20:44

Ovaj@Grdan prognozira da bi Zrinjski mogao pući petardu, kada sam prognozirao iznenađenja u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Mostaru i umalo ne pogodi, al' u mreži HŠK Zrinjskog,
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 avg 2011, 20:46

avlami97 je napisao/la:Ovaj@Grdan prognozira da bi Zrinjski mogao pući petardu, kada sam prognozirao iznenađenja u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Mostaru i umalo ne pogodi, al' u mreži HŠK Zrinjskog,
Morao si i ti negdje pogoditi.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 22 avg 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 avg 2011, 20:52

Grdan je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ovaj@Grdan prognozira da bi Zrinjski mogao pući petardu, kada sam prognozirao iznenađenja u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Mostaru i umalo ne pogodi, al' u mreži HŠK Zrinjskog,
I ćorava kokoš mora pogodit. :lol:
Jarane, al' petarda je petarda, a i pitari su je isto sanjali i počeli braniti rezultat od četvrte minute. Malo zezancije nije na odmet.
Olimpic ima zaista dobru ekipu i sigurno će se boriti za izlazak u Evropu. Nikome protiv njih neće biti lako, naprotiv.
Zrinjskom se dogodilo ono što sam i prognozirao. Mentalitet Balkanca. Nakon jedne do dvije dobro odigrane utakmice, povjerovali bi da im neko kaže da ih traži Real iz Madrida.
Ne sjekiraj se ipak je ovo samo sport.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 avg 2011, 20:55

Zrinjski je na pozitivi sta god vi pricali!
Ima +1 bod sa gostovanja, 3 boda iz zenice su anulirana danasnjim porazom!
O utakmici i scenama sa iste mozemo pricati kada vidimo sta se desavalo, a ne kao sto rece jedan forumas..upratio preko radio prenosa da je bio jedanaesterac :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 21 avg 2011, 21:30

sto su vehlezovci nakacaili :lol: :lol: :lol: e moji podvelesci

olimpik bolji jednostavno bio,zrinjski nista nije pokazo,katastrofa,penal je bio i za olimpik i za zrinjski,u drugom poluvremenu nije dosudjen za zrinjski,vidit ce se na pregledu,prvo poluvrijeme je sviro ranije zbog uleta navijaca na teren i zato se kasnilo za pocetak drugog.........
vladavic i djuric sa dva dupla pasa unistili zrinjski u 30 minuta

vi svi ovdje pisete neisitine niste bili na tekmi,a ja sam bio
poklopite se usima
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 avg 2011, 21:32

@mostarac1420

Haj ako moze malo siri izvjestaj. Sto su raja uletila na teren ??
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 avg 2011, 21:32

MostaracVelezovac je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Vidjecemo sta ce reci Ultrasi na sve ovo :?:
Sta ce reci? :o :o

Pa citav svijet nije u pravu i svi lazu. :mrgreen:
Evo da se poklopimo ushima. :D :lol:

Upravo kako sam napisao prije pola sata. :-) ... sad ce to krenut da dodju i ostali. :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 21 avg 2011, 21:35

kimbo je napisao/la:@mostarac1420

raja su uletila na teren da ubiju nase igrace zbog lose igre a ne olimpikove,uslo 10 ljudi,srali im tamo nesto i sami izasli to je bilo..............nisu olimpikove ni dirali.......
zrinjski katastrofa igro,ko sto sam gore napiso,penali su bili postojeci za obe ekipe,a jedan nije dosudjen zrinji
cist ko suza,vidit ce se na preglede
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 avg 2011, 21:37

mostarac1420 je napisao/la:sto su vehlezovci nakacaili :lol: :lol: :lol: e moji podvelesci

olimpik bolji jednostavno bio,zrinjski nista nije pokazo,katastrofa,penal je bio i za olimpik i za zrinjski,u drugom poluvremenu nije dosudjen za zrinjski,vidit ce se na pregledu,prvo poluvrijeme je sviro ranije zbog uleta navijaca na teren i zato se kasnilo za pocetak drugog.........

poklopite se usima
Dabre, citaj i ne seri. Covjek bio na utakmici i zna najbolje :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 21 avg 2011, 21:37

evo sa utakmice taman...mogu samo reći "sami sebe pobijedili"...prvo poluvrijeme odron svih odrona dvije kontre olimpika 2 gola + penal čist(ruka u šesnestercu)...drugo poluvrijeme Olimpic zabijemo u njihov šesnesterac i damo dva gola i umjesto trećeg gola primimo gol za rubrike "vjerovali ili ne "...onakvo prvo poluvrijeme makjo mila pa promuko sam **** majku našim igračima aaaaaaa...Olimpiku svaka čast i zasluženo su danas odnijeli bodove...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 avg 2011, 21:42

mostarac1420 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@mostarac1420

raja su uletila na teren da ubiju nase igrace zbog lose igre a ne olimpikove,uslo 10 ljudi,srali im tamo nesto i sami izasli to je bilo..............nisu olimpikove ni dirali.......
zrinjski katastrofa igro,ko sto sam gore napiso,penali su bili postojeci za obe ekipe,a jedan nije dosudjen zrinji
cist ko suza,vidit ce se na preglede
Posteno napisano , hvala ! Usput da kazem da je to Gracic osmislio pravo kupio igrace za kontri i niste jedini koji ce to osjetiti !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 21 avg 2011, 21:54

hahahahaha čitava se bosna digla na ovoj temi da proslavi pobjedu olimpika hehehehe...odigrali smo loše i Olimpik je zasluženo slavio...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 avg 2011, 22:01

Crni gavran je napisao/la:
mostarac1420 je napisao/la:sto su vehlezovci nakacaili :lol: :lol: :lol: e moji podvelesci

poklopite se usima
Dabre, citaj i ne seri. Covjek bio na utakmici i zna najbolje :!:
Molim te lijepo,jesi li ti pročitao onaj prvi moj post,kad su ovi Veležovi navijači počeli pričati kako nije Olimpiku dosuđen penal,a ja sam odgovorio pratim ovaj textualni prijenos gdje piše da je Zrinjski oštećen za penal,što je ovaj navijač Zrinjskog potvrdio,nezz šta tebi nije jasno ili ne čitaš moje postove ili neke stvari ne shvaćaš??????

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 avg 2011, 22:08

I kakve veze ima taj penal? Ultrasi kazu da su zasluzeno izgubili i taj penal u tom slucaju ne igra nikakvu ulogu.

Ultrasi, skidam vam kapu na objektivnosti ;)
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 21 avg 2011, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 avg 2011, 22:10

Crni gavran je napisao/la:I kakve veze ima taj penal? Ultrasi kazu da su zasluzeno izgubili i taj penal u tom slucaju ne igra nikakvu ulogu
Pa molim te pročitaj moj post opet,jesam li ja rekao da su nezasluženo izgubili,samo sam napisao penal je trebao biti za Zrinjski a ne za Olimpic kako ovi kažu....pročitaj moj post još jednom,pa mi se izvini na ovom maltretiranju

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 21 avg 2011, 22:11

Crni gavran je napisao/la:I kakve veze ima taj penal? Ultrasi kazu da su zasluzeno izgubili i taj penal u tom slucaju ne igra nikakvu ulogu
a mogao je i zrinjski barem poravnati ako ne preokrenuti .. ubio nas 4. gol

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 21 avg 2011, 22:11

ja mislim da je najmanje 10-20 boca letilo prema Zadri kad ja zamjenjen..sjebo je se drama...vidi se da smo bolji tim od Olimpika ali onakve golove primati "strašno"

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 21 avg 2011, 22:13

Na 1:3 je trebao biti penal(čist ko suza, što će se i vidjeti, Šunjiću zapeo nogom igrač Olimpika s leđa) da je sudac imao muda svirati 2 penala, ali **** od suca to nije smjela
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 avg 2011, 22:15

Ma izvinuo bi se ja tebi, ali zna se zasto si javio ovdje. Da das Zrinjskom podrsku, kao da im je poraz izreziran i zbog toga si se dohvatio tog penala, kao da je on nesto bitan. Razumijem zasto dajes podrsku Zrinjskom, ali treba biti objektivan. Ja sam cestitao Zrinjskom na pobjedi u Zenici, a tebi se nemam namjeru izvinjavati, jer si ti imao namjeru da omalovazis pobjedu Olimpica, isticuci taj penal.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.