Dobro jutro ColumboGrdan je napisao/la:I vi ćete u srijedu.Crni gavran je napisao/la:Priskocio Dabar da pomogne, pa i vi ste fasovali prosle sezone od istog tima

Dobro jutro ColumboGrdan je napisao/la:I vi ćete u srijedu.Crni gavran je napisao/la:Priskocio Dabar da pomogne, pa i vi ste fasovali prosle sezone od istog tima
Morao si i ti negdje pogoditi.avlami97 je napisao/la:Ovaj@Grdan prognozira da bi Zrinjski mogao pući petardu, kada sam prognozirao iznenađenja u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Mostaru i umalo ne pogodi, al' u mreži HŠK Zrinjskog,
Jarane, al' petarda je petarda, a i pitari su je isto sanjali i počeli braniti rezultat od četvrte minute. Malo zezancije nije na odmet.Grdan je napisao/la:I ćorava kokoš mora pogodit.avlami97 je napisao/la:Ovaj@Grdan prognozira da bi Zrinjski mogao pući petardu, kada sam prognozirao iznenađenja u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Mostaru i umalo ne pogodi, al' u mreži HŠK Zrinjskog,
Evo da se poklopimo ushima.MostaracVelezovac je napisao/la:Sta ce reci?Crni gavran je napisao/la:Vidjecemo sta ce reci Ultrasi na sve ovo![]()
![]()
Pa citav svijet nije u pravu i svi lazu.
raja su uletila na teren da ubiju nase igrace zbog lose igre a ne olimpikove,uslo 10 ljudi,srali im tamo nesto i sami izasli to je bilo..............nisu olimpikove ni dirali.......kimbo je napisao/la:@mostarac1420
Haj ako moze malo siri izvjestaj. Sto su raja uletila na teren ??
Dabre, citaj i ne seri. Covjek bio na utakmici i zna najboljemostarac1420 je napisao/la:sto su vehlezovci nakacaili![]()
![]()
e moji podvelesci
olimpik bolji jednostavno bio,zrinjski nista nije pokazo,katastrofa,penal je bio i za olimpik i za zrinjski,u drugom poluvremenu nije dosudjen za zrinjski,vidit ce se na pregledu,prvo poluvrijeme je sviro ranije zbog uleta navijaca na teren i zato se kasnilo za pocetak drugog.........
vladavic i djuric sa dva dupla pasa unistili zrinjski u 30 minuta
vi svi ovdje pisete neisitine niste bili na tekmi,a ja sam bio
poklopite se usima
Posteno napisano , hvala ! Usput da kazem da je to Gracic osmislio pravo kupio igrace za kontri i niste jedini koji ce to osjetiti !!!!mostarac1420 je napisao/la:raja su uletila na teren da ubiju nase igrace zbog lose igre a ne olimpikove,uslo 10 ljudi,srali im tamo nesto i sami izasli to je bilo..............nisu olimpikove ni dirali.......kimbo je napisao/la:@mostarac1420
Haj ako moze malo siri izvjestaj. Sto su raja uletila na teren ??
zrinjski katastrofa igro,ko sto sam gore napiso,penali su bili postojeci za obe ekipe,a jedan nije dosudjen zrinji
cist ko suza,vidit ce se na preglede
Molim te lijepo,jesi li ti pročitao onaj prvi moj post,kad su ovi Veležovi navijači počeli pričati kako nije Olimpiku dosuđen penal,a ja sam odgovorio pratim ovaj textualni prijenos gdje piše da je Zrinjski oštećen za penal,što je ovaj navijač Zrinjskog potvrdio,nezz šta tebi nije jasno ili ne čitaš moje postove ili neke stvari ne shvaćaš??????Crni gavran je napisao/la:Dabre, citaj i ne seri. Covjek bio na utakmici i zna najboljemostarac1420 je napisao/la:sto su vehlezovci nakacaili![]()
![]()
e moji podvelesci
olimpik bolji jednostavno bio,zrinjski nista nije pokazo,katastrofa,penal je bio i za olimpik i za zrinjski,u drugom poluvremenu nije dosudjen za zrinjski,vidit ce se na pregledu,prvo poluvrijeme je sviro ranije zbog uleta navijaca na teren i zato se kasnilo za pocetak drugog.........
vladavic i djuric sa dva dupla pasa unistili zrinjski u 30 minuta
vi svi ovdje pisete neisitine niste bili na tekmi,a ja sam bio
poklopite se usima
Pa molim te pročitaj moj post opet,jesam li ja rekao da su nezasluženo izgubili,samo sam napisao penal je trebao biti za Zrinjski a ne za Olimpic kako ovi kažu....pročitaj moj post još jednom,pa mi se izvini na ovom maltretiranjuCrni gavran je napisao/la:I kakve veze ima taj penal? Ultrasi kazu da su zasluzeno izgubili i taj penal u tom slucaju ne igra nikakvu ulogu
a mogao je i zrinjski barem poravnati ako ne preokrenuti .. ubio nas 4. golCrni gavran je napisao/la:I kakve veze ima taj penal? Ultrasi kazu da su zasluzeno izgubili i taj penal u tom slucaju ne igra nikakvu ulogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.