Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SoloJuve26
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
OOoooooooooo Edin Dzekooooooooo
Obozavaju ga navijaci,kako je samo grmilo, a i majstor je. Odlicna partija i da nastavi ovako aBd...
Sad je jos jaci nego prije. Protiv Grcke se vidjelo koliko je dominanatan i odskace od ostalih, a bice i bolji, tek je poceo.

Obozavaju ga navijaci,kako je samo grmilo, a i majstor je. Odlicna partija i da nastavi ovako aBd...
Sad je jos jaci nego prije. Protiv Grcke se vidjelo koliko je dominanatan i odskace od ostalih, a bice i bolji, tek je poceo.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dzeko danas dominirao, bez greske. Kompleksasi Silva ,sada mogu reci slobodno, i Agero lopte mu nisu dali cak ni kada su apsolutno morali. Samo traze jedan drugog pogledom. Dzeko to za sada stojicki podnosi bez mahanja rukama i protestovanja ali znajuci koji zivac moze biti , cim se malo jos ustali u ekipi pravit ce im probleme radi toga. Zar svi LATINO/SPANCI moraju imati taj neki pi.c.kasti mentalitet i ljudksu i igracku nesigurnost. Nije mi jasno. Cini mi se i navijaci kuze o cemu se radi zato Edinu pjesma konstantno a njima rinaka !!!!! E ova igra i ponasanje Edina je vec pozitivna reklama za BH fudbal !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Kimbo objasniokimbo je napisao/la:Dzeko danas dominirao, bez greske. Kompleksasi Silva ,sada mogu reci slobodno, i Agero lopte mu nisu dali cak ni kada su apsolutno morali. Samo traze jedan drugog pogledom. Dzeko to za sada stojicki podnosi bez mahanja rukama i protestovanja ali znajuci koji zivac moze biti , cim se malo jos ustali u ekipi pravit ce im probleme radi toga. Zar svi LATINO/SPANCI moraju imati taj neki pi.c.kasti mentalitet i ljudksu i igracku nesigurnost. Nije mi jasno. Cini mi se i navijaci kuze o cemu se radi zato Edinu pjesma konstantno a njima rinaka !!!!! E ova igra i ponasanje Edina je vec pozitivna reklama za BH fudbal !!!!

Svaka cast Kralju... Jos da imas nekog drugog osim Silve ti bi davao po 3 svake utakmice.
G BUSSA BUSS
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma joj...dok je igrao u wolfsburgu, kada su mu iza ledja bili gentner, riether, hasebe i sl. svi redom ste govorili "joj da oce u city otic, covjece, yaya toure, silva, milner, a.johnson, barry, hranili bi ga loptama, nebi znao dzeko sta ce od silnih golova" a gledaj sad....redom pljujete po silvi, tevezu (za njeg opravdano), milneru, johnsonu, samo yayu ne dirate, a ko smije, onolika mrcinaHase10 je napisao/la:Svaka cast Kralju... Jos da imas nekog drugog osim Silve ti bi davao po 3 svake utakmice.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
kimbo je napisao/la:Dzeko danas dominirao, bez greske. Kompleksasi Silva ,sada mogu reci slobodno, i Agero lopte mu nisu dali cak ni kada su apsolutno morali. Samo traze jedan drugog pogledom. Dzeko to za sada stojicki podnosi bez mahanja rukama i protestovanja ali znajuci koji zivac moze biti , cim se malo jos ustali u ekipi pravit ce im probleme radi toga. Zar svi LATINO/SPANCI moraju imati taj neki pi.c.kasti mentalitet i ljudksu i igracku nesigurnost. Nije mi jasno. Cini mi se i navijaci kuze o cemu se radi zato Edinu pjesma konstantno a njima rinaka !!!!! E ova igra i ponasanje Edina je vec pozitivna reklama za BH fudbal !!!!
Istina, al Mancini opet Silvu istice kao glavnu kariku danasnje tekme... Ne mogu da vjerujem! Pa nismo valjda toliko subjektivni da ne vidimo, al hajd...
Dzeko je institucija!

Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pa ovaj Silva ne zna ni engleski
Dzeko pokazuje iz utakmice u utakmicu, da je jedna od najbitnijih karika mc-a i da Tevez i Balonja mogu samo smrditi na klupi

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
moze li neko gol da postavi ili jos bolje sve prilike sa utakmice ??
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Slike sa danasnje tekme. Dzeko i Kolarov "timski" dave Aguera!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma dobro, i ja se iznerviram ali me onda opet popusti. Navikli smo da sve lopte idu ka njemu, a u Cityju to nije slucaj. No bice vise podrske i od silve. Ako nista, Milner, Yaya, Barry i Richards uglavnom njega traze loptama. Dolazi sve to polako na svoje. Momak je pokazao koliko vrijedi ako ga se na pravi nacin upotrijebi.
Najveca snaga Dzeke nije to sto zabija golove, nego sto je inteligentan igrac i daleeeko odskace od 99% target man-ova, jer ima fantastican pas i pregled igre. Pa mogao bi igrati komotno i veznog igraca sa onakvom tehnikom dodavanja...
U tom segmentu je na jednom nivou sa Ibrom i Drogbom. Imajuci u vidu da je i Ibra ipak nase gore list, covjek moze biti ponosan i reci da je BiH izdala dva igraca koja u ovom momentu predstavljaju pojam za visoke napadace...
A ono navijanje Dzeki danas... Neprocjenjivo! Kad sve saberes, njemu su vise skandirali vise nego svima ostalima... Nesto nevjerovatno i strah me da ne dodje do zavisti kod nekih igraca, npr. kod Balonje itd.
Najveca snaga Dzeke nije to sto zabija golove, nego sto je inteligentan igrac i daleeeko odskace od 99% target man-ova, jer ima fantastican pas i pregled igre. Pa mogao bi igrati komotno i veznog igraca sa onakvom tehnikom dodavanja...
U tom segmentu je na jednom nivou sa Ibrom i Drogbom. Imajuci u vidu da je i Ibra ipak nase gore list, covjek moze biti ponosan i reci da je BiH izdala dva igraca koja u ovom momentu predstavljaju pojam za visoke napadace...
A ono navijanje Dzeki danas... Neprocjenjivo! Kad sve saberes, njemu su vise skandirali vise nego svima ostalima... Nesto nevjerovatno i strah me da ne dodje do zavisti kod nekih igraca, npr. kod Balonje itd.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[youtube][/youtube]Limuntos je napisao/la:moze li neko gol da postavi ili jos bolje sve prilike sa utakmice ??
Izdržati, to je temelj vrline!
Meni je najgolemija ova usporedba..skim se edin danas hrvao

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Lose sam renderovao desnu ruku
, ali ne da mi se ispravljati sada
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisi samo desnu ruku lose renderovao.
Pape uze ti Dzeko titulu najboljeg Bosanskog igraca.Hajde nije to nista uzece i Bolicu titulu najboljeg strijelca za BiH.Sta ces tako ti je to moj pape.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... n-top.html
Evo kako daily mail vidi utakmicu...hval;e Dzeku u svakom slucaju i kazu kako je City pokazao da im Carlitos bas i ne treba toliko!

Evo kako daily mail vidi utakmicu...hval;e Dzeku u svakom slucaju i kazu kako je City pokazao da im Carlitos bas i ne treba toliko!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: denza, Dinhooo, Google Adsense [Bot], invincible1921, Kaunas, Proximic i 44 gosta.