Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Bianconeri1988
-
Kontakt:
Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 20:25
nime_tm87 je napisao/la:U koliko je tekma pritv zrinjskog ?
Na oficijalnoj stranici piše da je u 21:00, ali svakako moguća je promjena termina

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
bosnas_
-
Kontakt:
Zeljo je katastrofalno startovao,sramota zaista! izgubiti od Mesara iz Travnika,koja u ekipi nema niti jednog t profesionalca je za svaku osudu! pola ekipe treba dobiti otkaz! imamo preplacene i umisljenje igrace,i to je kljucni problem,ocito je kvaliteta jako malo,al zato svi imaju debele plate!...treba nam pod hitno 3 igraca,jedan u odbrani(Trivunovic),jedan vezni(Osmanagic) i jedan napadac (Muslimovic) te igrace mozemo dovesti za 100 000 eura,a od Visce smo dobili 400 000,za rezultat treba dovesti provjerena pojacanja...
-
jubitubi
-
Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:Zeljo je katastrofalno startovao,sramota zaista! izgubiti od Mesara iz Travnika,koja u ekipi nema niti jednog t profesionalca je za svaku osudu! pola ekipe treba dobiti otkaz! imamo preplacene i umisljenje igrace,i to je kljucni problem,ocito je kvaliteta jako malo,al zato svi imaju debele plate!...treba nam pod hitno 3 igraca,jedan u odbrani(Trivunovic),jedan vezni(Osmanagic) i jedan napadac (Muslimovic) te igrace mozemo dovesti za 100 000 eura,a od Visce smo dobili 400 000,za rezultat treba dovesti provjerena pojacanja...
E **** sad...Muslimovica placati ne mogu ni Borac,ni Siroki ni Zeljeznicar ni Sarajevo,kad bi se utalili.
-
spielführer_21
-
Kontakt:
Postao/la spielführer_21 » 21 avg 2011, 20:42
bosnas_ je napisao/la:Zeljo je katastrofalno startovao,sramota zaista! izgubiti od Mesara iz Travnika,koja u ekipi nema niti jednog t profesionalca je za svaku osudu! pola ekipe treba dobiti otkaz! imamo preplacene i umisljenje igrace,i to je kljucni problem,ocito je kvaliteta jako malo,al zato svi imaju debele plate!...treba nam pod hitno 3 igraca,jedan u odbrani(Trivunovic),jedan vezni(Osmanagic) i jedan napadac (Muslimovic) te igrace mozemo dovesti za 100 000 eura,a od Visce smo dobili 400 000,za rezultat treba dovesti provjerena pojacanja...
meni ražnjiće, majstore!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
old school
-
Kontakt:
Postao/la old school » 21 avg 2011, 20:44
zaista ne znam da li si nadrogiran ili si fulio cifru koju si pomenuo oko ovih igraca

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
Omar500
-
Kontakt:
Daj ti nama 600 milja eura za Muslimovića i potpisat ću ja s njim na dvije godine, nikakav problem. I da, još pedesetak hiljada na ruke, eura naravno...
-
adi11
-
Kontakt:
Amar snosi dio krivice najvise je zasluzan za uspjeh ali isto tako i za neke lose stvari prije svega mislim na pojacanja nisu mu dobri Vladavic i Bucan a jesu ovi klocevi sto je doveo
-
jug-onostalgicar
-
Kontakt:
Postao/la jug-onostalgicar » 21 avg 2011, 20:48
zgadi mi se kad citam postove zadnjih 24 sata
amara mrzite ekipa ne valja ocekuju se bodovi
i ja onda iako nisam dobar uzmem i odem do druga i pogledam tekmu i skontam da drugi go ne bi ni van der sar odbranio
sta ocete ba ljudi imali srece mi imali srece
tesko cemo muslimovica mi dobit kad je njemu plata 700 000 eura!!!!!!! ja neam pojma jestel vi jos u juginu doba ostali sa tim cijenama igraca.......
-
nick
-
Kontakt:
jubitubi je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Zeljo je katastrofalno startovao,sramota zaista! izgubiti od Mesara iz Travnika,koja u ekipi nema niti jednog t profesionalca je za svaku osudu! pola ekipe treba dobiti otkaz! imamo preplacene i umisljenje igrace,i to je kljucni problem,ocito je kvaliteta jako malo,al zato svi imaju debele plate!...treba nam pod hitno 3 igraca,jedan u odbrani(Trivunovic),jedan vezni(Osmanagic) i jedan napadac (Muslimovic) te igrace mozemo dovesti za 100 000 eura,a od Visce smo dobili 400 000,za rezultat treba dovesti provjerena pojacanja...
E **** sad...Muslimovica placati ne mogu ni Borac,ni Siroki ni Zeljeznicar ni Sarajevo,kad bi se utalili.
fakat treba dovest muslimovica dat mu platu par hiljada i kupon za gradski prevoz
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
avlami97
-
Kontakt:
Sve i da imamo lovu kao što nemamo za usluge jednog Muslimovića, ne bi valjalo da ga dovedemo i da mu damo, lupam 20 milja KM platu. Zašto? Razlog je jednostavan, a on bi se zvao raskol unutar svlačionice.
Muslimovića kao igrača izuzetno cijenim i samo pod uslovom da dobije platu kao i do sada najplaćeniji igrač Želje bio bi pravo rješenje za nas. Sve ostalo bi bilo fula.
Sa Muslimovićem bi bili mnogo jači. No izgleda da je to sve u sferi imaginarnog.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
jug-onostalgicar
-
Kontakt:
Postao/la jug-onostalgicar » 21 avg 2011, 21:12
ja sam cuo da zlaja hoce da igra za raju i da je samo trazio da mu odrade navijaci jednu koreografiju na jugu u plavo bijeloj konbinaciji da mu se rodbina divi
amar je na to rekao ne jer jbga poskupo je to pa mu je ponudio da mu veterani na jugu dignu jedan trans
na kojem bi pisalo: zlatan muslimovic je jedan od nas
ovo za raskol u ekipi, mislim da ga ne bi bilo jer jbga on je napadac za kojeg svi znaju i sad on treba da ima platiu priblizno ko adilovic, pa ti moras shvatit da u klubu uvijek ima jedna zvijezda...
-
forza
-
Kontakt:
sutite ba, ako mu se Adilovic na kosti naklati ... pa Zlaja mu hljeb uzima ...
il mozda kad bi koji penal sutao, da Jamak dodje pa mu uzme loptu iz ruke, da on opuca ...

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
bh_navijac
-
Kontakt:
Postao/la bh_navijac » 21 avg 2011, 21:25
Željo ne moze dobiti sam sebe , vi cirkuzite po forumu ovdje nemate pametnijeg posla ! bolje da pomognete momcima na uredjenju juga ili da podrzite ekipu na gostovanju !
-
jug-onostalgicar
-
Kontakt:
Postao/la jug-onostalgicar » 21 avg 2011, 21:26
bh_navijac je napisao/la:Željo ne moze dobiti sam sebe , vi cirkuzite po forumu ovdje nemate pametnijeg posla ! bolje da pomognete momcima na uredjenju juga ili da podrzite ekipu na gostovanju !
a otkud ti znas da ja nisam bio na jugu i malterisao jel majke ti kad pricas gluposti takve?
-
bh_navijac
-
Kontakt:
Postao/la bh_navijac » 21 avg 2011, 21:29
jug-onostalgicar je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:Željo ne moze dobiti sam sebe , vi cirkuzite po forumu ovdje nemate pametnijeg posla ! bolje da pomognete momcima na uredjenju juga ili da podrzite ekipu na gostovanju !
a otkud ti znas da ja nisam bio na jugu i malterisao jel majke ti kad pricas gluposti takve?
nisam rekao za svakog posebno , kazem vecina ovdje cirkuzi i prica gluposti zlatan muslimovic ovo ono i ubija svoje vrijeme piseci gluposti po forumu a svi ste vi navijaci!
-
jug-onostalgicar
-
Kontakt:
Postao/la jug-onostalgicar » 21 avg 2011, 21:33
bh_navijac je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:Željo ne moze dobiti sam sebe , vi cirkuzite po forumu ovdje nemate pametnijeg posla ! bolje da pomognete momcima na uredjenju juga ili da podrzite ekipu na gostovanju !
nisam rekao za svakog posebno , kazem vecina ovdje cirkuzi i prica gluposti zlatan muslimovic ovo ono i ubija svoje vrijeme piseci gluposti po forumu a svi ste vi navijaci!
mislis ti da mene nije stid bilo da odem radit i vidim 15 momaka da rade a neki su i postili dok ostali kaki..aju da eto nisu imali vremena il takve stvari...
pa mogao si u 10 sati rada naci bar sat vremena, al opet i to je vise nego ostali klubovi to me malo tjesi...
-
lopta
-
Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 48595.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo i partizan koji ulaze milione u pojacanja igra europa ligu bez problema izgubi od neke slobode indenticno kao mi 2:1 pa ljudi ne pljuju i ne vrijedaju svoje, zvezda isto koja ulaze tolko u pojacanja prosle sedmice izgubi 2:0 , zato prestanite rezmisljati od tome setanju kroz ligu jer to ne moze niko, mi smo odradili relativo nteska gostovanja i sada pocinju nadam se ljepsi dani ! 1921
-
Bianconeri1988
-
Kontakt:
Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 23:39
Problem je što to mnogi ovdje ne razumiju i neće sami sebi da priznaju da su u krivu. Travnik možda i jeste mali klub za Želju, a danas jednostavno svi igraju. Mi se čudimo Varupi od 39 godina, maloprije gledam Milan - Juve Seedorf i Del Piero od po 36 godina najbolji na terenu. Ljudi su igrali, ne mogu reći da su nas zasluženo pobjedili, ali treba priznati poraz i okrenuti se dalje...
Nadam se da je Amar danas sve fino popratio i izanalizirao ekipu Zrinjskog i da problema neće biti u srijedu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Ad0
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: lakilone i 23 gosta.