HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
2:4 I KRAJ
A ti si bio u tunelu ili ...
Ma ne mogu ovi izgubiti sva 3 nema šeme, rekao bi prije da su umislili da su već prvaci pa im se obilo o glavu. Juče najavljuju debakl Olimpika i zasjedanje na 1. mjesto
Ma ne mogu ovi izgubiti sva 3 nema šeme, rekao bi prije da su umislili da su već prvaci pa im se obilo o glavu. Juče najavljuju debakl Olimpika i zasjedanje na 1. mjesto
- Crni gavran
- Kontakt:
Igra i ovaj Pliska, gdje ga Sarajevo pusti 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Joj što volim čitati ove vidovite, a što znaju lupati. Et, oni sve znaju.
Manite se šupljih priča i bespotrebnog napadanja.
Nekima je stadion prepišaj hoda, al zato vrhunski lupaju..
Manite se šupljih priča i bespotrebnog napadanja.
Nekima je stadion prepišaj hoda, al zato vrhunski lupaju..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ima jos koji minut , moze to zrinjski na 5:4 preokrenuti
... 2 penala i 1 gol iz ofsajda predvidjam 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
delko je napisao/la:sreca pa olimpik dao go, inace bi velika afera ispala
AFERA VEC I JESTE - samo sto se Olimpik nije predao.
Vidjecemo pregled tekme sada - de pustite prenos na internet da pogledamo taj penal koji je dosudjen Zrinjskom u drugom poluvremenu!!
De pusti da vidimo penal koji nije dosudjen Olimpiku.
I de da vidimo kako je igra tekla u 2. poluvremenu i kako su sudije bile naklonjene???
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
oce li admin odstranit mazluma s nase teme, nek ukucane naziva skutorima?MostaracVelezovac je napisao/la:Evo minut poslje Subasic iz Olimpika "zaradjuje" CRVENI karton.MostaracVelezovac je napisao/la:Covjece, kako vas samo nije stid.
Gosti vode 0:3 a onda zadrzani igraci na poluvremenu - poluvreme pocinje kasnije. Onda iz penala prvi gol. Penal se Olimpiku ne sudi kad treba. Onda iz guzve drugi.
Pa kako vas nije stid?
Pa shkutori kako vas nije stid?
-
- Kontakt:
Maestro^^ je napisao/la:Ima jos koji minut , moze to zrinjski na 5:4 preokrenuti... 2 penala i 1 gol iz ofsajda predvidjam
Sto jel to nemoze?
Ta svi znamo da im nebi bio prvi put.
To je jedini klub koji je ukrao stadion - a ne da tekmu ne ukradu.
- Crni gavran
- Kontakt:
Vidjecemo sta ce reci Ultrasi na sve ovo 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Sta ce reci?Crni gavran je napisao/la:Vidjecemo sta ce reci Ultrasi na sve ovo

Pa citav svijet nije u pravu i svi lazu.

MostaracVelezovac je napisao/la:Sta ce reci?Crni gavran je napisao/la:Vidjecemo sta ce reci Ultrasi na sve ovo![]()
![]()

Aaa nisam ni znao jos im i Jusufbegovic trener hahahaha, velezovci ih potopili

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Imaš svoju temu.MostaracVelezovac je napisao/la:Sta ce reci?Crni gavran je napisao/la:Vidjecemo sta ce reci Ultrasi na sve ovo![]()
![]()

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 21 avg 2011, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
nezna on to, on se jadan rodio takavGrdan je napisao/la:Imaš svoju temu.MostaracVelezovac je napisao/la:Sta ce reci?Crni gavran je napisao/la:Vidjecemo sta ce reci Ultrasi na sve ovo![]()
![]()

Ja koliko pratim penal je trebao biti dosuđen za Zrinjski a nije,dakle sumnjiva situacija u 16-ercu Olompika,tako ovdje piše,vi ili ne vidite ili ne kontate???MostaracVelezovac je napisao/la:delko je napisao/la:sreca pa olimpik dao go, inace bi velika afera ispala
AFERA VEC I JESTE - samo sto se Olimpik nije predao.
Vidjecemo pregled tekme sada - de pustite prenos na internet da pogledamo taj penal koji je dosudjen Zrinjskom u drugom poluvremenu!!
De pusti da vidimo penal koji nije dosudjen Olimpiku.
I de da vidimo kako je igra tekla u 2. poluvremenu i kako su sudije bile naklonjene???
- Crni gavran
- Kontakt:
Priskocio Dabar da pomogne, pa i vi ste fasovali prosle sezone od istog tima 

Šta ima veze što smo fasovali,pratim preko ovog prijenosa,i fino vidim sumnjiva situacija u 16-ercu olimpika,ali sudac ništa ne svira???tko išta govori o Širokom,samo ukazujem na ovu situaciju oko penala.Crni gavran je napisao/la:Priskocio Dabar da pomogne, pa i vi ste fasovali prosle sezone od istog tima
Nije sramota izgubiti od Olimpica.Crni gavran je napisao/la:Priskocio Dabar da pomogne, pa i vi ste fasovali prosle sezone od istog tima
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 22 avg 2011, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Crni gavran
- Kontakt:
Cuj pratis preko prijemnika, a jesi li upratio ulet navijaca Zrinjskog u teren. Pa to je za prekid utakmice, automatski.
Ja lijepo kazem, nenacionalisticki, vidjecemo sta ce Ultrasi reci. Pusti se gluposti objektivnog slusanja radio prijemnika

Ja lijepo kazem, nenacionalisticki, vidjecemo sta ce Ultrasi reci. Pusti se gluposti objektivnog slusanja radio prijemnika

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
mi smo bar navikli nece bit iznenadjenjeGrdan je napisao/la:I vi ćete u srijedu.Crni gavran je napisao/la:Priskocio Dabar da pomogne, pa i vi ste fasovali prosle sezone od istog tima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.