FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Kevin
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Kevin » 21 avg 2011, 14:43

napravljenje je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Ma primitivno je to,naucilo na silu,pa sad vise ne ide,evo sad citam da su cak i flasama gadjali Dujakovica i Runica kojeg su pogodili u glavu!
Sta ce takve sredine u Premijer Ligi? A vidio si i na Kupu protiv Zeljeznicara koje su to siledzije kad je utakmica sat vremena prekinuta zbog penala cistog kao suza.
Njih treba pustiti da igraju sami sa sobom.
A vi nikad niste prekinuli utakmicu divljačkim upadima na teren ? Ćao građani kulturnjaci...bježi jadan ne bio samo se prosipaš ovda po forumu
a kad se sjetim onog gađanja grudvama snijega...oooo ko o čemu ... :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 avg 2011, 14:46

Armageddon2012 je napisao/la:Ma primitivno je to,naucilo na silu,pa sad vise ne ide,evo sad citam da su cak i flasama gadjali Dujakovica i Runica kojeg su pogodili u glavu!
Sta ce takve sredine u Premijer Ligi? A vidio si i na Kupu protiv Zeljeznicara koje su to siledzije kad je utakmica sat vremena prekinuta zbog penala cistog kao suza.
A vi nikad niste prekinuli utakmicu divljačkim upadima na teren ? Ćao građani kulturnjaci...bježi jadan ne bio samo se prosipaš ovda po forumu
Sta se ti stalno petljas koji q....,ko tebi sta govori?

Ja momke iz Zapadnog Mostara izuzetno postujem,moji postovi pisu o Sirokon Brigu i njihoviN navijaciN
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 21 avg 2011, 14:51

Armageddon2012 je napisao/la:
Sta se ti stalno petljas koji q....,ko tebi sta govori?

Ja momke iz Zapadnog Mostara izuzetno postujem,moji postovi pisu o Sirokon Brigu i njihoviN navijaciN
Kad pročitam laži jednostavno poludim i moram odgovoriti...cijenim i ja vas ali ste se brate previše digli, što je previše previše
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 avg 2011, 15:00

Prije bi trebao reagovati na Kevina i ostale seljobere koji uglavnom ovako pisu
poserem se na borac i njihovu titulu i činjenicu da su nam oni neko oličenje kvalitete.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 avg 2011, 15:14

Široki je u arhivi, šampion hodi dalje

A sad, u tunelu usred mraka oj haa

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2011, 15:26

Joint_Union je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Pomocni tereni ce ubrzo u rekonstrukciju, a sto se tice stadiona, pa valjda se sjefas nedavne ocjene UEFE, koji stadioji su najbolji... Reci cu ti da je jedan u zenici, a za drugi imasvpravo da pogadjas
Hoce li brzo kao i ove dvije tribine?
Neće baš toliko brzo, prvo će da se izgradi grbavica... :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 21 avg 2011, 15:30

Velikan i kad nema svoj dan on donese bod s najtezeg gostovanja.Godinama se neporaženi vracamo iz male hercegovačke zabiti...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 21 avg 2011, 16:00

Evo sry sto skrecem sa teme...Kakva je Kozara ? Može li se dobiti u Gradišci uz veću podršku Sokolova :D ? Pozzzz
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 avg 2011, 16:02

sastavili su saopštenje za javnost u kojem uzgred rečeno više pljuju na sudiju koji ih je "pokrao" protiv Željezničara :D

Ukočila mu se ruka protiv Željezničara mašući ofsajd :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 avg 2011, 16:10

Mirko Vucinic je napisao/la:Evo sry sto skrecem sa teme...Kakva je Kozara ? Može li se dobiti u Gradišci uz veću podršku Sokolova :D ? Pozzzz
Pusti sad Kozaru,gledajte vi kako da pobjedite "argentince" :D u srijedu,ili da bar ne izgubite.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 21 avg 2011, 16:16

Dejan, BL je napisao/la:sastavili su saopštenje za javnost u kojem uzgred rečeno više pljuju na sudiju koji ih je "pokrao" protiv Željezničara :D

Ukočila mu se ruka protiv Željezničara mašući ofsajd :lol:
Znimljivo :lol:
Jakupović je, pak, cijelo vrijeme u derbiju protiv Borca iritirao igrače i gledatelje, donijevši cijeli niz odluka na štetu Širokog Brijega, a u 45. minuti zatvorio je oči u situaciji kada je Roskama u izglednoj poziciji za postizanje gola hrvačkim zahvatom na travu oborio Savić. Umjesto crvenog kartona za gostujućeg igrača i kaznenog udarca za Široki Brijeg, Jakupović je samo pokazao da se - igra nastavi!? To je utjecalo na konačan rezultat i Široki Brijeg je ostao bez dva boda
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 avg 2011, 20:03

Super 3 utakmice,1 kuci,2 u gostima,7 bodova. 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 avg 2011, 20:19

Cestitke Borcu na bodu.

Al realno su bili puno losiji tu utakmicu, bezrazlozno su se valjali uz protekciju, i Široki je evidentno ostecen.

Ovaj gore sto prica gluposti o Širokom izbacuje komplekse bezveze. Nek je tebi mjerilo sredjenosti i kvalitete kluba velicina sredine. Jasta, ''nece vise selendra uzimati titule gradu'' (a donedavno igrali drugu ligu, sad odjednom nepobjediva momcad sta li), pa milom il silom, jel tako? Pa ok, ako ce vam trebati ovakva pomoc svaku utakmicu, sretno vam bilo s tom titulom, no vi i vasi navijaci ste primljeni bez problema svaki put, pa tako i ovaj, pljeskom ispraceni kad god ste zasluzili bod(ove), i to dobro znaju oni koji su standardni gosti na Pecari. Naravno, ti veze s tim nemas.
To sto ces ti sada izbacivati neke svoje frustracije i komplekse, e to je neka druga prica, toga ce uvijek biti, uvijek ce ciniti manjinu.
...Život za Široki...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 avg 2011, 22:07

Napadnuti igrač Borca, sudija i kamerman
Poslije utakmice na "Pecari" defanzivac Borca Nebojša Runić pogođen je punom limenkom piva u glavu i tom prilikom je zadobio lakše povrede. To nije bilo sve. Fizički je napadnut i glavni arbitar Edin Jakupović iz Bihaća. U tunelu nakon meča četiri osobe su ga pljuvale, a jedna od njih ga je udarila šakom u predjelu lica. Grupa mladića nakon utakmice pokušala se, iz za sada nepoznatih razloga, fizički obračunati sa jednim od kamermana na utakmici, ali je brzom intervencijom zaštitara situacija smirena.
Onaj Komitet bi trebao izbaciti ove neandertalce iz Lige.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 21 avg 2011, 22:14

Ozbiljni ste ove godine, iskusna ekipa, evidentno je da ste se ustalili u vrhu. Pokazanim za asd, vjerovatno najozbiljniji kandidat za titulu ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 22 avg 2011, 00:08

Armageddon2012 je napisao/la:
Mirko Vucinic je napisao/la:Evo sry sto skrecem sa teme...Kakva je Kozara ? Može li se dobiti u Gradišci uz veću podršku Sokolova :D ? Pozzzz
Pusti sad Kozaru,gledajte vi kako da pobjedite "argentince" :D u srijedu,ili da bar ne izgubite.
Željo i Sarajevo su godinama prolazne stanice u Lukavici :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 avg 2011, 15:40

Ozbiljni ste ove godine, iskusna ekipa, evidentno je da ste se ustalili u vrhu. Pokazanim za asd, vjerovatno najozbiljniji kandidat za titulu ! ;)
Pravo da ti kažem ja jedino pratim bodovni razmak Borac-Željo. Tako je bilo zadnje dvije sezone a čini mi se da će i ove. Ostali mi djeluju dosta neozbiljno za neke veće domete,osim naravno borbe za treće i četvrto mjesto, i ne obraćam previše pažnju na njihove rezultate.

Možda me liga i demantuje,ali uvjeren sam da neće,i baš su mi sjeli ovi Željini porazi u Širokom i Travniku kao i naših +4 i pored veoma sličnog rasporeda!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2011, 10:41

Da vidim prognoze
Mislim da napaljeni seljačići trebaju biti sretni ako ne ptime vise od 3 komada...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 24 avg 2011, 10:48

babilonTM je napisao/la:Ozbiljni ste ove godine, iskusna ekipa, evidentno je da ste se ustalili u vrhu. Pokazanim za asd, vjerovatno najozbiljniji kandidat za titulu ! ;)

Kad tako kažeš kako jesti,i ja ću tebi reći da ni vi niste loši,titula će se odlučiti između Borca,SArajeva i Željezničara,dajem lijevu ruku i desnu nogu,da ni Zirinjski ni Široki se neće tu upetljatii,jedino možda Travnik :mrgreen:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 11:06

VAM je napisao/la:Da vidim prognoze
Mislim da napaljeni seljačići trebaju biti sretni ako ne ptime vise od 3 komada...

"Napaljeni seljačići" su vam uzeli bod prošle godine na Gradskom,kad niko nije,i kad ste bili u najboljoj formi...čak je i Jevtić u 88.min imao situaciju 1 na 1 sa Avdukom...dan danas mi je žao što je promašio....prvo pobjedite na terenu,i ja ću vam prvi čestitati...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.