Koga si ti cekaolegenda reala je napisao/la:Jel se vratio onaj Magica ja ga čeko njega nigdje![]()
Ma neće Lavezi nigdje ,čisto sumnjam da će otići igdje

Naravno da sam se vratio i da sam zgranut kako misevi kolo vode dok nema macka u kuci.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Koga si ti cekaolegenda reala je napisao/la:Jel se vratio onaj Magica ja ga čeko njega nigdje![]()
Ma neće Lavezi nigdje ,čisto sumnjam da će otići igdje
Oj spade mi kamen sa srca ,bio sam se pomirio sa tim da si i ti Vuk iako sam pitao Vuka a on mi nije ništa odgovorioMaGiCa je napisao/la:Koga si ti cekaolegenda reala je napisao/la:Jel se vratio onaj Magica ja ga čeko njega nigdje![]()
Ma neće Lavezi nigdje ,čisto sumnjam da će otići igdje![]()
Naravno da sam se vratio i da sam zgranut kako misevi kolo vode dok nema macka u kuci.
Isao sam do Trebinja busom. Prosao kroz Gorazde nocu oko 1, pola 2. Vratio se preko Crne Gore. Samaram iduci put.legenda reala je napisao/la:Oj spade mi kamen sa srca ,bio sam se pomirio sa tim da si i ti Vuk iako sam pitao Vuka a on mi nije ništa odgovorioMaGiCa je napisao/la:Koga si ti cekaolegenda reala je napisao/la:Jel se vratio onaj Magica ja ga čeko njega nigdje![]()
Ma neće Lavezi nigdje ,čisto sumnjam da će otići igdje![]()
Naravno da sam se vratio i da sam zgranut kako misevi kolo vode dok nema macka u kuci.![]()
![]()
![]()
Pa tebe sam čeko jesi mi bio obećo šamara ja čekaj čekaj ma nijedno auto sa BG registracijama da prođe ko u inat![]()
A ti jel ko mačak neki poglavica![]()
Šta ima u Napoliu kakvo je stanje![]()
Što se nisi prijavio na onaj forum što sam ti rekao ,tužno je da ona tema Napolia zjapi prazna
MaGiCa je dobio ban, jer neko smatra da je vredjanje kad im kazes istinu. Neki ljudi ne umeju da razlikuju delikt misljenja od verbalnog delikta, a pluralitet misljenja je za njih tekovina civilizacije, koju jos uvek nisu usvojili.Devil je napisao/la:@Magica je dobio ban zbog vredjanja nije zbog davanja nadimaka,eto samo da znate,to sam video juce.
ukoliko ode Lavezzi, Rossi bi mogao doc, po meni puno bolji igrac od precjenjenog argentinca..JuveSissoko je napisao/la:studiosport, ne tako pouzdan al eto : "Napoli-Viallareal, accordo per Rossi
To je lepo,ali prijateljski mec je uvek prijateljski,nije to kao kad se igra takmicarski,pa ostave srce na terenu,ne sumnjam da ce biti dobra utakmica,ali bice dosta kombinovanja i isprobavanja raznih varijanti,narocito kod ekipe Napolija.Puma je napisao/la:22.08 na Nou campu igrat ce Barcelona i Napoli, prijateljski mec
PetardaPuma je napisao/la:22.08 na Nou campu igrat ce Barcelona i Napoli, prijateljski mec
[youtube][/youtube]baresi#6 je napisao/la:dobro i kaže, baš 5 komada da prime?
niko se ne moze mjerit sa Barselonom, kamoli Napoli, nego djaba provociras kad su tvoji dragulji 4 gola primili za jedno poluvrijemeSaurman je napisao/la:Šta kaže Laurentis na ovu petarduHamšik , Lavezzi, dragulji od 50 mil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.