Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

teodolit
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la teodolit » 21 avg 2011, 19:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:
teodolit je napisao/la:Evo Dzeko dobio 8.0 za današnju tekmu. :D

Kao i Silva i Milner. :o
jel' to goal.com? :lol:
Jašta! :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 avg 2011, 19:10

Sa bluemoon foruma, komentari navijaca (ne od sakrivenih Bosanaca :D ).
DZEKO IS GOD
Get in, he really deserves that.
get the fuck in edin ;)
SUPERB
The goal Dzeko deserved. He's been working so hard today. I must admit that I thought he'd struggle to start with Aguero, Balotelli and perhaps Tevez to contend with.
Haters fuck off now. Dzeko's come good.
DZEKOOOOO WHAT A BEAST
WORLDCLASS
Edin Dzeko is.... unreal.

YEEEEAAAAAAAAAAAAA!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 avg 2011, 19:11

VOLE GA NAVIJACI, A PITATE SE ZASTo? ZATO STO IGRA SRCEM, ZATO STO SVAKI PUT PRVO GLEDA KOME DA DODA LOPTU PA TEK ONDA GLEDA DA DA GOL... PRIMJETE TO ONI, I VIDE DA JE COVJEKU STALO DO KLUBA A NE DO SAMOPROMOCIJE, PA ZATO I KADA SE POCESE PO NOSU MU PJEVAJU...

E SAD SILVA,....puno zuji malo meda daje, osim sto konstantno gleda gdje mu je aguero.... nadam se da ce mancini malo vise na ovo paznju obratiti...
aguero , citaj silva... s tim da ce valjda aguero sam skontati da se dzeko ne takmici u broju golova , valjda cuje kako mu pjevaju navijaci :D pa ce skontati sta se cjeni :D :mrgreen: :mrgreen:

i stvarno, slusati najmanje 60 minuta kad sve saberes, samo pjevanje EDINU, dovoljno govori ... kakve ocjene goal.com, kakvi k??? palci, oni koji su uz klub 24h najbolje znaju!

tevez :lol: :lol: :lol:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 21 avg 2011, 19:13

Dzeki se vratila silina i sigurnost koje ima u duelima. Neka nastavi ovako i bice golova. Cestitke

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 avg 2011, 19:13

Gdje se Džeko gasi ? Uh kako je krenuo samo da ovako nastavi po gol u svakoj utakmici.Ono što me više raduje od pogodaka jesu njegove dobre igre u dresu "Građana".Neka nastavi sa ovakvom formom i protiv Bjelorusije,nećemo imati ništa protiv.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 21 avg 2011, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 21 avg 2011, 19:14

http://www.goal.com/en-us/match/60167/b ... ity/report

Prema goal.com Džeko MAN OF THE MATCH ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 21 avg 2011, 19:17

Silva il Dzeko ce dobiti man of the match.

Al ovo mi je danas najbolje...

slika

Silva sam naceo Bolton.. iz utakmice u utakmicu konstantan i odlican, isto tako i danas. A vama dvojici 'strucnjaka' nije po volji? :lol: :lol:

slika

Najjaci... stav 'strucnjaka' nakon 5 minuta igre Citija. A Milner sa dvije-tri asistencije veceras.

Znam da je ovdje dosta mlade piculadije i slicno al nije moguce da vam niko nikada nije klempu opalio i rekao 'ispeci pa reci.'
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 21 avg 2011, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
shandrlike-tandrlike

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 21 avg 2011, 19:18

babilonTM je napisao/la:http://www.goal.com/en-us/match/60167/b ... ity/report

Prema goal.com Džeko MAN OF THE MATCH ! ;)
To su fanovi odabrali ja mislim :D, a oni bi tek trebali da objave svoje :D, mada me ne bi cudilo da je on igrac utakmice. Inace, zvanicno je Silva igrac utakmice :D (ne po goal.com, rekle cike koje to biraju na toj utakmici :D).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2011, 19:20

Džeko danas odličan, mora se priznati. Vidi se koliko je ojač'o, a fudbal naravno nije zaboravio igrati. Ovaj Džeko je mnogo bolji od onog iz Wolfsburga; jednako je ubojit, al' je mnogo snažniji. :D

Što se tiče Silve, ja stvarno ne znam zašto pojedini forumaši uzimaju njega za zub. Momak je odličan fudbaler, odlično sarađuje sa Džekom, al' i sa ostatkom tima. To što ona lopta nije bila za Edina, to ne znači da među njima nema ljubavi/hemije/ i da ga Španac namjerno sabotira zbog ovoga, onoga ili šta ti ja znam.

Silva, Toure, koDže, Richards, Kompany i Hart su oslonac ovog tima. City nije isti bez jednog od petorice nabrojanih.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 21 avg 2011, 19:21

I hope I never see Tevez in a City shirt ever again. Fuck off you greedy lazy whinging CUNT!! Give him to Corinthians on a Bozman for all I care.

Always fucking one idiot.

Log off and do something else will you ffs.

evo sta navijaci CITYA misle o potezu TEVEZA na kraju utakmice kad je svoj dres bacio navijacu BOLTONA :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 21 avg 2011, 19:24

I don't think he is needed anymore. We look excellent up front with Dzeko and Aguero. As soon as Tevez came on our attack turned to shambles with his selfish, "I must be the only person to score" attitude.

We haven't missed him yet this season and I don't think we will. I'm still clinging to the hope that Real or Inter will come in for him at the end of the window and we can fuck him off.

EVO JOS JEDAN :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 21 avg 2011, 19:30

Tavez se veceras poselamio sa Citijem. Dobro je i da MCFC navijaci vide kroz njega. Citijeva igra ce biti puno bolja sa Edinom i Aguerom nego sa ovim sebicnjakom.
shandrlike-tandrlike

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 avg 2011, 19:30

Donnie Darko je napisao/la:slika
Ja ne znam da li je skontao da je u kadru (vjerovatno jeste), no ovo je definitivno najjaci momenat utakmice... hahah, koji ubica, prepao bi rodjenu majku :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 21 avg 2011, 19:33

Evo ga... Silva je igrac utakmice po goal.com a Edin Dzeko je igrace utakmice po navijacima.
shandrlike-tandrlike

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 21 avg 2011, 19:42

da je aguero debil pogodio makar jednu od onih sto mu je dzeko poslao, ovaj bio bio man of the match

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 avg 2011, 19:43

reptile je napisao/la:Evo ga... Silva je igrac utakmice po goal.com a Edin Dzeko je igrace utakmice po navijacima.
Cuj goal.com pa njih niko normalan ne zarezuje ni jedan posto.
Oni godinu dana unaprijed stave ocjene
:lol:
Balo je ljut mogla bi koja cjevanica puknuti na trenigu.
Dzeko opet usutio kriticare,yebiga oduzilo im se ovo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 avg 2011, 19:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 avg 2011, 19:44

zar jos neko na ovom dunjaluku ide na taj glupi goal.com? pa nisam debilnije stranice vidio u zivotu.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 21 avg 2011, 19:47

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOO EDIN DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Da zna Edin koliko nam radosti priušti kad da jedan gol davo bi ga svaki minut onda ;)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 avg 2011, 19:50

Kao da je bitno ko je igrac utakmice!
Bitno je da je dzeko fenomenalan u svim segmentima igre!
Ono skandiranje edinu je nevjerovatno, pa ono se jos nije zapamtilo!
Asistira, dribla , skok igra, vracanje nazad, oduzimanje lopti, i postize golove..fantazija!
Dzekson je zacementirao mjesto medju 11, jer stvara veliku razliku u napadu!
Moze on poceti i sa klupe, ali se barem zna ko je glavni napadac, to je sigurno!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 avg 2011, 20:05

Dzekooooo klocino nasa !! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], Bordo10, denza, HariTz, Mostarska, Normus90 i 31 gost.