Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Vrijedniji je njima Edin od 70% ekipe , ko je gledao ovo poluvrijeme znati ce zasto!!!
Da je Edin dobivao one lopte od Aguera sad bi bilo 1-4 minimum...Edin nikad bolji u karijeri ...Jednostavno je broj jedan u svijetu!!!
Da je Edin dobivao one lopte od Aguera sad bi bilo 1-4 minimum...Edin nikad bolji u karijeri ...Jednostavno je broj jedan u svijetu!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
dobra igra Citya,mnogo bolje igraju nego prosle sezone,Dzeko odlican..jos samo gol fali! City ako dovede jos Nasria uzimaju titulu,100%!
-
- Kontakt:
imal link da nekoci
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma preko sopcasta gledajte...veetlu je los, odlicna slaka al u po frke zastopa...ribery je napisao/la:Vjeruj da isto maloprije kontam.Donnie Darko je napisao/la:Hebo me svak ako ovim streamovima na veetlu ne upravlja, neko ko odlucuje kad da zastopa, ionako kasne preko dvije minute pa mogu znat kad ce go. Ide sve ko po loju, i bas kad neko treba dati gol zastopa, i poslije svih mogucih repeticija gola ponovo krene savrseno. I tako kod svakog gola.Slika savrsena, cim je Silva dobio loptu, zaledi se, pa stopa, pa nijedan usporeni snimak nisam normalno vidio. Kad su stavilu loptu na centar, slika odlicna, bolja nego na teveu.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
upravu si, al... situacija na početku meča ,neznam jesi li je vidio, ma čovjek sam , apsloutno sam... samo da mu je poturio...al ne silva doda preko dzeke nadrugu stranuMegamon je napisao/la:Stvarno ste cudni.Cuj nedaju mu lopte.Ljudi nije on jedini igrac Citya.Dzeko igra odlicno,vidi se da je ojac'o a ono sto je jako bitno je i to da odlicno igra i citav City.Silva je igracina kao i Aguero.Pa ne mora svaka lopta ici na dzeku da bi oni bili dobri igraci.
Samo sabura,bit ce gol u drugom poluvremenu.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Fkt, koliko su puta to zapjevali, strasno, najezim se svaki putVirtu4l je napisao/la:Strašni ovi građani, ne zna se gdje su jači. Džeko i Aguero će biti najbolji napadački tandem u Evropi....
Edin Dzeko...oooOOOoooooo

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
i u pravu si! ali i nisi! izmedu 15 i 20min ona akcija bez razmisljanja silve treba ici na Dzeko a ne lopta izaleda na Kolarova mislim!!! Sve ostalo manje vise,, samo primjeti se koliko ga vise Engleski igraci postuju tipa Milner ,Hart itd itd,, nego Silva, Kun ,tevezMegamon je napisao/la:Stvarno ste cudni.Cuj nedaju mu lopte.Ljudi nije on jedini igrac Citya.Dzeko igra odlicno,vidi se da je ojac'o a ono sto je jako bitno je i to da odlicno igra i citav City.Silva je igracina kao i Aguero.Pa ne mora svaka lopta ici na dzeku da bi oni bili dobri igraci.
Niko da ti se smiluje 'ebem mu mišarobijasi zenica je napisao/la:imal link da nekoci

e'o ga druže: http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro10.html
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma treba on da kupi brata miralemazgembo89 je napisao/la:malo da se citiram od prosle sedmicezgembo89 je napisao/la:onaj aguero isti tevez.on i silva u tandemu ne zna se ko je sebicniji..inace ko da vidjeh teveza na stadionu na tribinamamislim da sheik treba da ponudi 10 Boeinga za xavija

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
pa nemogu nikako da gledam samo koci jbt
Tu fali Miske da to sve malo uspori,,prebrzo je ovo!!!!!!!!!!!!Bosniacum Lilium je napisao/la:ma treba on da kupi brata miralemazgembo89 je napisao/la:malo da se citiram od prosle sedmicezgembo89 je napisao/la:onaj aguero isti tevez.on i silva u tandemu ne zna se ko je sebicniji..inace ko da vidjeh teveza na stadionu na tribinamamislim da sheik treba da ponudi 10 Boeinga za xavija
![]()
Dobar Dzeko danas, dvije 100% priredio za Aguera. S druge strane, nije dobio nijednu pravu loptu. Ne bi skodilo da ga Silva i Sergio nekad malo pogledaju. Bojim se da ovaj Spanish language trojac ima neodoljivu zelju da stoji zajedno na terenu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dzeko me pozitivno iznenadio.Puno je bolji nego lani.Prava stvar bi bila jos gol postici jer Tevez vreba
Al' grmi oooo Edin Dzeko

Al' grmi oooo Edin Dzeko

AMAR OSIM!
Mancini bi vise koristi imo da Dzeku stavi u vezu kako je samo 2 puta asistiro Agueru
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Stvarno jest, baš maloprije gledam sastav, jbt' prejaki su, barem po imenima...evo u ove zadnje 2 tekme liče na tim, koliko toliko, za razliku od prosle sezoneVirtu4l je napisao/la:Strašni ovi građani, ne zna se gdje su jači. Džeko i Aguero će biti najbolji napadački tandem u Evropi....
Edin Dzeko...oooOOOoooooo

Edin mrCina!

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
meni i preko sopcasta stopa, daj link preko kojeg ti gledasZELJO DO GROBA je napisao/la:ma preko sopcasta gledajte...veetlu je los, odlicna slaka al u po frke zastopa...ribery je napisao/la:Vjeruj da isto maloprije kontam.Donnie Darko je napisao/la:Hebo me svak ako ovim streamovima na veetlu ne upravlja, neko ko odlucuje kad da zastopa, ionako kasne preko dvije minute pa mogu znat kad ce go. Ide sve ko po loju, i bas kad neko treba dati gol zastopa, i poslije svih mogucih repeticija gola ponovo krene savrseno. I tako kod svakog gola.Slika savrsena, cim je Silva dobio loptu, zaledi se, pa stopa, pa nijedan usporeni snimak nisam normalno vidio. Kad su stavilu loptu na centar, slika odlicna, bolja nego na teveu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Megamon
- Kontakt:
To ja akcija u kojj Silva nije dodao Dzeki.mislam da je razlog to sto je Dzeko bio na granici ofsajda pa Silva nije htio da rizikuje izgubljenu loptu.Vrebac je napisao/la:i u pravu si! ali i nisi! izmedu 15 i 20min ona akcija bez razmisljanja silve treba ici na Dzeko a ne lopta izaleda na Kolarova mislim!!! Sve ostalo manje vise,, samo primjeti se koliko ga vise Engleski igraci postuju tipa Milner ,Hart itd itd,, nego Silva, Kun ,tevezMegamon je napisao/la:Stvarno ste cudni.Cuj nedaju mu lopte.Ljudi nije on jedini igrac Citya.Dzeko igra odlicno,vidi se da je ojac'o a ono sto je jako bitno je i to da odlicno igra i citav City.Silva je igracina kao i Aguero.Pa ne mora svaka lopta ici na dzeku da bi oni bili dobri igraci.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
gledo sam na vetle..
skino sam sopcast, instaliro, kako da gledam sad tekmu preko sopcasta
skino sam sopcast, instaliro, kako da gledam sad tekmu preko sopcasta
Nil Satis Nisi Optimum
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dzeko je siguno kompletniji igrac nego ikad u svojoj karijeri. Od one gol masine iz Wolfsburga razlika je ogromna. Frajer skoro sve ima, jos je uz Silvu i najbolji razigravac u timu.
Gdje sam ja napisao da je neki tim iz EPL-a slab Boga ti? Svaka liga u svijetu ima bolje od boljeg i apsolutno svaka se dijeli na tri klase. Donji dio tabele klasa C, sredina tabele klasa B, i par top ekipa koje se bore za titulu i koje su najvalitetnije, klasa A. Bolton a pogotovo Swansea ne spadaju u najjaču i najkvalitetniju grupu i stvarno ne znam šta ti hoćeš da dokažeš? Ako su tebi oni rame uz rame sa Unitedom, Chelseaom onda dalje nemamo o čemu pričati. I zato "stručnjak" prvo ispeci pa reci, odnosno prije nego što nekog citiraš prvo dobro razmisli cijelu bit.Bosniacum Lilium je napisao/la:tipa bolton-swansea?Alucard je napisao/la:Od njih se ionako očekuje da protiv ovakvih ekipa tipa Bolton-Swansea dobiju i da budu "mašine", vidjet ćemo ih protiv superteškaša.Megamon je napisao/la:Koja je masina ovaj City.Prvi kandidati za titulu.
btw ova utakmice će biti 6 i više golova![]()
![]()
![]()
e moj strucnjak nijedan tim u EPL nije slab, 100% sam siguran da bi eto npr bolton ponizio vecinu klubova francuske, njemacke, spanske premijer lige