Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Za_raju » 21 avg 2011, 17:52

Vrijedniji je njima Edin od 70% ekipe , ko je gledao ovo poluvrijeme znati ce zasto!!!
Da je Edin dobivao one lopte od Aguera sad bi bilo 1-4 minimum...Edin nikad bolji u karijeri ...Jednostavno je broj jedan u svijetu!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 21 avg 2011, 17:52

dobra igra Citya,mnogo bolje igraju nego prosle sezone,Dzeko odlican..jos samo gol fali! City ako dovede jos Nasria uzimaju titulu,100%!

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 21 avg 2011, 17:52

imal link da nekoci

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 avg 2011, 17:53

ribery je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Hebo me svak ako ovim streamovima na veetlu ne upravlja, neko ko odlucuje kad da zastopa, ionako kasne preko dvije minute pa mogu znat kad ce go. Ide sve ko po loju, i bas kad neko treba dati gol zastopa, i poslije svih mogucih repeticija gola ponovo krene savrseno. I tako kod svakog gola.
Vjeruj da isto maloprije kontam. :mrgreen: Slika savrsena, cim je Silva dobio loptu, zaledi se, pa stopa, pa nijedan usporeni snimak nisam normalno vidio. Kad su stavilu loptu na centar, slika odlicna, bolja nego na teveu. :)
ma preko sopcasta gledajte...veetlu je los, odlicna slaka al u po frke zastopa...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 avg 2011, 17:53

Megamon je napisao/la:Stvarno ste cudni.Cuj nedaju mu lopte :roll: .Ljudi nije on jedini igrac Citya.Dzeko igra odlicno,vidi se da je ojac'o a ono sto je jako bitno je i to da odlicno igra i citav City.Silva je igracina kao i Aguero.Pa ne mora svaka lopta ici na dzeku da bi oni bili dobri igraci.

Samo sabura,bit ce gol u drugom poluvremenu. 8-)
upravu si, al... situacija na početku meča ,neznam jesi li je vidio, ma čovjek sam , apsloutno sam... samo da mu je poturio...al ne silva doda preko dzeke nadrugu stranu :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 21 avg 2011, 17:53

Virtu4l je napisao/la:Strašni ovi građani, ne zna se gdje su jači. Džeko i Aguero će biti najbolji napadački tandem u Evropi....

Edin Dzeko...oooOOOoooooo
Fkt, koliko su puta to zapjevali, strasno, najezim se svaki put :D. Bas je jedan fan Citya rekao, svakom igracu skandiraju kada da go, a Dzeki, kada uradi bilo sta :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 21 avg 2011, 17:53

Megamon je napisao/la:Stvarno ste cudni.Cuj nedaju mu lopte :roll: .Ljudi nije on jedini igrac Citya.Dzeko igra odlicno,vidi se da je ojac'o a ono sto je jako bitno je i to da odlicno igra i citav City.Silva je igracina kao i Aguero.Pa ne mora svaka lopta ici na dzeku da bi oni bili dobri igraci.

i u pravu si! ali i nisi! izmedu 15 i 20min ona akcija bez razmisljanja silve treba ici na Dzeko a ne lopta izaleda na Kolarova mislim!!! Sve ostalo manje vise,, samo primjeti se koliko ga vise Engleski igraci postuju tipa Milner ,Hart itd itd,, nego Silva, Kun ,tevez

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 avg 2011, 17:54

robijasi zenica je napisao/la:imal link da nekoci
Niko da ti se smiluje 'ebem mu miša :mrgreen:

e'o ga druže: http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro10.html

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 17:54

zgembo89 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:onaj aguero isti tevez.on i silva u tandemu ne zna se ko je sebicniji..inace ko da vidjeh teveza na stadionu na tribinama
malo da se citiram od prosle sedmice :D mislim da sheik treba da ponudi 10 Boeinga za xavija
ma treba on da kupi brata miralema :D :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 21 avg 2011, 17:55

pa nemogu nikako da gledam samo koci jbt

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 21 avg 2011, 17:56

Bosniacum Lilium je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:onaj aguero isti tevez.on i silva u tandemu ne zna se ko je sebicniji..inace ko da vidjeh teveza na stadionu na tribinama
malo da se citiram od prosle sedmice :D mislim da sheik treba da ponudi 10 Boeinga za xavija
ma treba on da kupi brata miralema :D :D
Tu fali Miske da to sve malo uspori,,prebrzo je ovo!!!!!!!!!!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 avg 2011, 17:56

Dobar Dzeko danas, dvije 100% priredio za Aguera. S druge strane, nije dobio nijednu pravu loptu. Ne bi skodilo da ga Silva i Sergio nekad malo pogledaju. Bojim se da ovaj Spanish language trojac ima neodoljivu zelju da stoji zajedno na terenu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 avg 2011, 17:56

Dzeko me pozitivno iznenadio.Puno je bolji nego lani.Prava stvar bi bila jos gol postici jer Tevez vreba :mrgreen:
Al' grmi oooo Edin Dzeko :)
AMAR OSIM!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 21 avg 2011, 17:57

Mancini bi vise koristi imo da Dzeku stavi u vezu kako je samo 2 puta asistiro Agueru
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 avg 2011, 17:57

Virtu4l je napisao/la:Strašni ovi građani, ne zna se gdje su jači. Džeko i Aguero će biti najbolji napadački tandem u Evropi....

Edin Dzeko...oooOOOoooooo
Stvarno jest, baš maloprije gledam sastav, jbt' prejaki su, barem po imenima...evo u ove zadnje 2 tekme liče na tim, koliko toliko, za razliku od prosle sezone :)

Edin mrCina! :mrgreen: :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 17:58

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
ribery je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Hebo me svak ako ovim streamovima na veetlu ne upravlja, neko ko odlucuje kad da zastopa, ionako kasne preko dvije minute pa mogu znat kad ce go. Ide sve ko po loju, i bas kad neko treba dati gol zastopa, i poslije svih mogucih repeticija gola ponovo krene savrseno. I tako kod svakog gola.
Vjeruj da isto maloprije kontam. :mrgreen: Slika savrsena, cim je Silva dobio loptu, zaledi se, pa stopa, pa nijedan usporeni snimak nisam normalno vidio. Kad su stavilu loptu na centar, slika odlicna, bolja nego na teveu. :)
ma preko sopcasta gledajte...veetlu je los, odlicna slaka al u po frke zastopa...
meni i preko sopcasta stopa, daj link preko kojeg ti gledas
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 avg 2011, 17:59

Vrebac je napisao/la:

i u pravu si! ali i nisi! izmedu 15 i 20min ona akcija bez razmisljanja silve treba ici na Dzeko a ne lopta izaleda na Kolarova mislim!!! Sve ostalo manje vise,, samo primjeti se koliko ga vise Engleski igraci postuju tipa Milner ,Hart itd itd,, nego Silva, Kun ,tevez
To ja akcija u kojj Silva nije dodao Dzeki.mislam da je razlog to sto je Dzeko bio na granici ofsajda pa Silva nije htio da rizikuje izgubljenu loptu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 21 avg 2011, 18:00

gledo sam na vetle..
skino sam sopcast, instaliro, kako da gledam sad tekmu preko sopcasta
Nil Satis Nisi Optimum

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 avg 2011, 18:00

Dzeko je siguno kompletniji igrac nego ikad u svojoj karijeri. Od one gol masine iz Wolfsburga razlika je ogromna. Frajer skoro sve ima, jos je uz Silvu i najbolji razigravac u timu.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 21 avg 2011, 18:01

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Koja je masina ovaj City.Prvi kandidati za titulu.
Od njih se ionako očekuje da protiv ovakvih ekipa tipa Bolton-Swansea dobiju i da budu "mašine", vidjet ćemo ih protiv superteškaša.

btw ova utakmice će biti 6 i više golova 8-)
tipa bolton-swansea? :lol: :lol: :lol: :lol: e moj strucnjak nijedan tim u EPL nije slab, 100% sam siguran da bi eto npr bolton ponizio vecinu klubova francuske, njemacke, spanske premijer lige
Gdje sam ja napisao da je neki tim iz EPL-a slab Boga ti? Svaka liga u svijetu ima bolje od boljeg i apsolutno svaka se dijeli na tri klase. Donji dio tabele klasa C, sredina tabele klasa B, i par top ekipa koje se bore za titulu i koje su najvalitetnije, klasa A. Bolton a pogotovo Swansea ne spadaju u najjaču i najkvalitetniju grupu i stvarno ne znam šta ti hoćeš da dokažeš? Ako su tebi oni rame uz rame sa Unitedom, Chelseaom onda dalje nemamo o čemu pričati. I zato "stručnjak" prvo ispeci pa reci, odnosno prije nego što nekog citiraš prvo dobro razmisli cijelu bit.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Proximic i 29 gostiju.