Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ovaj golman rupa, samo treba sa distance gadjati
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
dajte linkove ustopa ovaj moj
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
1 -2 - klasnic smanjio. 
http://www.soccertvlive.net/watch/79759 ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.soccertvlive.net/watch/79759 ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
nemoze city zabit,koliko moze primiti 

- Megamon
- Kontakt:
Hart primi kroz pisu 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neko treći
- Kontakt:
Nije što je naš,ali fakat ovi mu ne daju loptu..
evo ti milnera tvog .D
Od njih se ionako očekuje da protiv ovakvih ekipa tipa Bolton-Swansea dobiju i da budu "mašine", vidjet ćemo ih protiv superteškaša.Megamon je napisao/la:Koja je masina ovaj City.Prvi kandidati za titulu.
btw ova utakmice će biti 6 i više golova

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stvarno mu nedaju loptu
ali prezadovoljan sam igrom, jos samo gol fali 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hebo me svak ako ovim streamovima na veetlu ne upravlja, neko ko odlucuje kad da zastopa, ionako kasne preko dvije minute pa mogu znat kad ce go. Ide sve ko po loju, i bas kad neko treba dati gol zastopa, i poslije svih mogucih repeticija gola ponovo krene savrseno. I tako kod svakog gola.
Pa protiv takvih timova se i osvajaju titule, a ne protiv 'superteskasa'.Alucard je napisao/la:Od njih se ionako očekuje da protiv ovakvih ekipa tipa Bolton-Swansea dobiju i da budu "mašine", vidjet ćemo ih protiv superteškaša.Megamon je napisao/la:Koja je masina ovaj City.Prvi kandidati za titulu.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 21 avg 2011, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
sad ce tevez u igru..tek tad mu nece dodat loptu 

- Megamon
- Kontakt:
Stvarno ste cudni.Cuj nedaju mu lopte
.Ljudi nije on jedini igrac Citya.Dzeko igra odlicno,vidi se da je ojac'o a ono sto je jako bitno je i to da odlicno igra i citav City.Silva je igracina kao i Aguero.Pa ne mora svaka lopta ici na dzeku da bi oni bili dobri igraci.
Samo sabura,bit ce gol u drugom poluvremenu.

Samo sabura,bit ce gol u drugom poluvremenu.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tipa bolton-swansea?Alucard je napisao/la:Od njih se ionako očekuje da protiv ovakvih ekipa tipa Bolton-Swansea dobiju i da budu "mašine", vidjet ćemo ih protiv superteškaša.Megamon je napisao/la:Koja je masina ovaj City.Prvi kandidati za titulu.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Majko mila, pa Dzeko namjesti dva cista gola Aggueru i on profula. Da je to Dzeko uradio, nasi bi ga vec i posrali i popisali.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Skini sopcast, ne štopa ni maloDonnie Darko je napisao/la:Hebo me svak ako ovim streamovima na veetlu ne upravlja, neko ko odlucuje kad da zastopa, ionako kasne preko dvije minute pa mogu znat kad ce go. Ide sve ko po loju, i bas kad neko treba dati gol zastopa, i poslije svih mogucih repeticija gola ponovo krene savrseno. I tako kod svakog gola.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Vjeruj da isto maloprije kontam.Donnie Darko je napisao/la:Hebo me svak ako ovim streamovima na veetlu ne upravlja, neko ko odlucuje kad da zastopa, ionako kasne preko dvije minute pa mogu znat kad ce go. Ide sve ko po loju, i bas kad neko treba dati gol zastopa, i poslije svih mogucih repeticija gola ponovo krene savrseno. I tako kod svakog gola.

Po meni Dzeko jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrac Cityja. Moglo je biti najmanje 4-1 da je Aguero dao one 100% prilike koje mu je Dzeko pripremio. Svaka cast nasem Zmaju!
Pa i najmanji kontakt s loptom, skandiranje s tribina!!!
Pa i najmanji kontakt s loptom, skandiranje s tribina!!!
Izdržati, to je temelj vrline!
malo da se citiram od prosle sedmicezgembo89 je napisao/la:onaj aguero isti tevez.on i silva u tandemu ne zna se ko je sebicniji..inace ko da vidjeh teveza na stadionu na tribinama

Strašni ovi građani, ne zna se gdje su jači. Džeko i Aguero će biti najbolji napadački tandem u Evropi....
Edin Dzeko...oooOOOoooooo
Edin Dzeko...oooOOOoooooo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.