NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Seahawks Boy
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Seahawks Boy » 16 avg 2011, 20:44

Jetsi su me sinoć malo razočaraali -.- OK, Texansi su pobijedili ali i oni nisu bili "na nivou" tako da mi je komplet tekma bila bezveze. :?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 17 avg 2011, 00:11

Edin TM87 je napisao/la:RIP Bubba Smith.

Nego, od tebe cemo napravit potkovicu ne brini, kad krene sezona, gledamo skupa ovde svaku tekmu ;)
u koliko sati dodje utakmica u petak po nasem vremenu??
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 avg 2011, 00:19

bosanac napolitano je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:RIP Bubba Smith.

Nego, od tebe cemo napravit potkovicu ne brini, kad krene sezona, gledamo skupa ovde svaku tekmu ;)
u koliko sati dodje utakmica u petak po nasem vremenu??
U 1. Al' nemas tu sta vidit, nema startera, levati igraju...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 18 avg 2011, 06:30

Neznam zasto, ali mene je vec napustila ova preseason euforija. Bilo mi je super gledati kako se igraci prodaju i prelaze u druge ekipe, al' iskreno receno, ovaj preseason me nezanima nikako. Napocetku svake utakmice gledas koliko toliko normalan sastav a poslije toga anonimusi do anonimusa. Jedva cekam da stigne week 1. Lijepo upalim laptop i pratim 2-3 tekme od jednom, pa malo na Fox Sports, pa malo na ABC, pa malo na ESPN Sunday/Monday night :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2011, 07:40

zboavio si i CBS jer dnevne utakmice nedlejom prenosi Fox i CBS :).ABC I ESPN su sunday i monday night football :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 18 avg 2011, 09:01

SaltCityAttack je napisao/la:zboavio si i CBS jer dnevne utakmice nedlejom prenosi Fox i CBS :).ABC I ESPN su sunday i monday night football :)
jbg pobrko sam CBS i ABC :D . :D Hoce li biti Vikings vs. Bears na MNF ove godine?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2011, 10:12

normalno da hoce :)

Bearsi inace dvije sedmice za redom igraju nocne utakmice....prvo protiv Detroita MNF week 5 i u week 6 protiv Minesote , ali ovog puta ne MNF vec sunday night game na NBC...onda week 9 protiv Philadelphie MNF i week 16 na NBC sunday night protiv Packersa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 18 avg 2011, 21:20

Večeras Eaglesi protiv Steelersa. Kako je krenulo, Steelersi će opet popu*iti xd
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 19 avg 2011, 02:24

Ova Tampa je bas simpaticna ekipa. Za 17 minuta utakmice imaju 7 yardi i 4 punta. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 avg 2011, 09:12

randy_moss je napisao/la:Ova Tampa je bas simpaticna ekipa. Za 17 minuta utakmice imaju 7 yardi i 4 punta. :lol:
Iskorištena poklon kvota na nama 2,2
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 20 avg 2011, 23:14

Ted Mosby je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Ova Tampa je bas simpaticna ekipa. Za 17 minuta utakmice imaju 7 yardi i 4 punta. :lol:
Iskorištena poklon kvota na nama 2,2
Pogledao na kvotu pola sata prije utakmice, tj. u 01:00.
Da sam je vidio u toku dana, opljackao bi jadnu kladionicu. :D :mrgreen:

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 21 avg 2011, 07:54

Texansi razvaljuju, ove godine idemo u playoff sigurno. Pun pogodak dovodjenjem Wade Phillips-a kao defensive kordinatora. I prosle godine bi izborili playoffs da nam odbrana nije srala, ali dobro. Schaub, Johnson, Foster = dream team. Razvalili su Saintse, mada je ovo samo pre-season ali dobiti i Jetse i Saints-e nije mala stvar. Raja se nalozila opasno, grad kljuca, bit' ce konacno dobra sezona.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 21 avg 2011, 09:20

Zeljovac_1921 je napisao/la:Texansi razvaljuju, ove godine idemo u playoff sigurno. Pun pogodak dovodjenjem Wade Phillips-a kao defensive kordinatora. I prosle godine bi izborili playoffs da nam odbrana nije srala, ali dobro. Schaub, Johnson, Foster = dream team. Razvalili su Saintse, mada je ovo samo pre-season ali dobiti i Jetse i Saints-e nije mala stvar. Raja se nalozila opasno, grad kljuca, bit' ce konacno dobra sezona.
e eto sam si rekao najbitnije :) tako da polako sa prognozama... ;)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 avg 2011, 15:44

Zeljovac_1921 je napisao/la:Texansi razvaljuju, ove godine idemo u playoff sigurno. Pun pogodak dovodjenjem Wade Phillips-a kao defensive kordinatora. I prosle godine bi izborili playoffs da nam odbrana nije srala, ali dobro. Schaub, Johnson, Foster = dream team. Razvalili su Saintse, mada je ovo samo pre-season ali dobiti i Jetse i Saints-e nije mala stvar. Raja se nalozila opasno, grad kljuca, bit' ce konacno dobra sezona.
Vasa odbrana ne moze zaustavit Manninga nema sanse. Losa stvar je sto se sastajemo u week 1, kad Manning bude nespreman! :roll: No vjerujem da cete zavrsit na 3. mjestu u diviziji ;)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 21 avg 2011, 16:44

Edin TM87 je napisao/la:
Vasa odbrana ne moze zaustavit Manninga nema sanse. Losa stvar je sto se sastajemo u week 1, kad Manning bude nespreman! :roll: No vjerujem da cete zavrsit na 3. mjestu u diviziji ;)
Ja vidim Texanse kao favorite za osvajanje AFC Southa, pa se ti pazi, potkovičaru. :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 avg 2011, 16:52

randy_moss je napisao/la: Ja vidim Texanse kao favorite za osvajanje AFC Southa, pa se ti pazi, potkovičaru. :D
Znamo da si los prognozer :mrgreen:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 21 avg 2011, 16:57

Edin TM87 je napisao/la:
Prosle godine smo imali jedan od najboljih napada u ligi, u prosjeku smo davali 25 poena po utakmici. Odbrana nam je bila jedini razlog zasto nismo otisli u playoff. 4 ciste pobjede smo zijanili, protiv Jets-a vodili 5 razlike, Mark Sanchez za 40 secundi TD, izgubismo. Protiv Jacksonvilla cini mi se, isto vodili, kraj utakmica ba, frajer baci hail mary, i nas odbradbeni igrac je odbi protivniku u ruke TD, izgubismo. Protiv Ravens-a isto bezveze zijanili u OT na 5 yardi bili i Schaub baci interception. I jos jedna tekma kad smo field goal promasili koji bi odlucio pobjednika. Znaci bili bi 10-6 i bili bi u playoffu.
Ove godine ti garantujem da ce biti druga prica. Dali mozemo dobiti Colts-e (koji su mi poslje Texansa najdrazi u ligi, radi Manninga) vidjet cemo u prvoj tekmi.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 avg 2011, 12:01

Edin TM87 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la: Ja vidim Texanse kao favorite za osvajanje AFC Southa, pa se ti pazi, potkovičaru. :D
Znamo da si los prognozer :mrgreen:
:shock:

Napravio sam na yahoo.com grupu sportsport.ba na kojoj cemo prognozirati (bar se nadam) rezultate svih utakmica.
Ako niste nikada do sada igrali, da pojasnim:
Predictor - jednostavna igra, 16 sedmica, prognozirate pobjednika svih utakmica. Rezultati se sabiraju i nakon play offa dobivamo konacnog pobjednika. Namjestio sam da se najlosiji rezultat iz sezone brise.
Group ID je 31441.

http://football.fantasysports.yahoo.com/pickem" onclick="window.open(this.href);return false;

Druga igra je survival, koja se razlikuje od Predictora u tome sto svake sedmice birate pobjednika jedne utakmice, i prolazite dalje. Ukoliko izabrana ekipa izgubi, ispadate trajno.
Group ID je 12461.

http://football.fantasysports.yahoo.com/survival" onclick="window.open(this.href);return false;

Prilikom registracije u polje "Your Pick Set" (ili nesto tako) upisite svoj nick na ovom forumu kako bi znali o kome se to radi.

Za ulazak u grupu ce vam trebati Group ID koje sam napisao gore, i password. (password za predictor se razlikuje od passworda za survival).

Kako ne bi bilo nekih padobranaca koji ce odigrati 2 kola i nestati, zahtjev za password uputite ili preko PP ili javno, a ja cu vam poslati passworde preko PP.

Eto, nadam se da je sve bilo jasno, sto nije pitajte. :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2011, 19:36

Pobjednik se zna 8-)

Dobra ova druga igra, samo igras protiv Coltsa :lol: :lol: :lol: :lol:

ps, pojasnit ces ti to meni na chatu, operisan sam od fantasya ;) :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 avg 2011, 19:42

meni nesot nece trazi mi pasword..ja ulazi preko svog yahoo acounta zar ne?...pa je li morma kucti svoj pasword od yahoo ili pravim novi acount samo za ovu igru?...pokusavma postaviti takodjer nick name ali nece da mi prebaci na SaltCityAtrack :)

edit:

promjenio sam nick na saltcityattack sad samo nam paswordi trebaju kako bi usli u ove dvije grupe....moras nam ovo poslije malo bolje pojastnit :).

veceras Bearsi :)... oj OL crno vam se pise :)...veceras ako prodju test bice dobro :)...je ru prosloj utakmici svih 6 igraca nisu bili na svojim prirodnim pozicijama, jer pokusali su ih staviti na pozicije gdje nisu nikad igrali da vide dali mogu sta tu napraviti...medjutim taj test je propao i ako je 6 sackova bilo od druge ekipe ipak ni ona prva nije cuvala Cutlera dobro
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.