FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Igrala je na trenutke bolje od Rudara....bili su spremniji mnogo...malo srece vam je falilo...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Gdje ste prijedorčani 

Evo nas stari prijateljuDejan, BL je napisao/la:Gdje ste prijedorčani

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Жика Павловић
- Kontakt:
Е'о, нас, е'о! ? по прве - $!Dejan, BL je napisao/la:Gdje ste prijedorčani

U nedelju... Rudar Prijedor - Sloboda, Gradski stadion Prijedor - direktan prenos na BHT. 

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- Armageddon2012
- Kontakt:
U tunelu usred mraka
noge siri prijedorcanka
Siri,siri,malo jace
za borceve navijace!
noge siri prijedorcanka
Siri,siri,malo jace
za borceve navijace!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
wtf?Hemuli je napisao/la:U nedelju... Rudar Prijedor - Sloboda, Gradski stadion Prijedor - direktan prenos na BHT.
-
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:U tunelu usred mraka
noge siri prijedorcanka
Siri,siri,malo jace
za borceve navijace!
Bogami dosta Prijedorčana studira u Banja Luci,pa i ja...mogu ti reći da šire i Banjalučanke,i to dobro.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
ali nisu opjevane kao Prijedorčankemnogo_smo_jaki je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:U tunelu usred mraka
noge siri prijedorcanka
Siri,siri,malo jace
za borceve navijace!
Bogami dosta Prijedorčana studira u Banja Luci,pa i ja...mogu ti reći da šire i Banjalučanke,i to dobro.

Vjeruj mi da jesu...seven je napisao/la:ali nisu opjevane kao Prijedorčankemnogo_smo_jaki je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:U tunelu usred mraka
noge siri prijedorcanka
Siri,siri,malo jace
za borceve navijace!
Tako sam čuo.rudarprijedor je napisao/la:wtf?Hemuli je napisao/la:U nedelju... Rudar Prijedor - Sloboda, Gradski stadion Prijedor - direktan prenos na BHT.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
bravo za Prijedorčanke i Banjalučanke
- Armageddon2012
- Kontakt:
Zaboravio si da ne studiraju u BL samo prijedorcani nego i prijedorcankeBogami dosta Prijedorčana studira u Banja Luci,pa i ja mogu ti reći da šire i Banjalučanke,i to dobro.

u svakom slučaju prijedorčanke su donje
jer devedesete su bile godine...

jer devedesete su bile godine...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
- Kontakt:
Sad ko je donji ko nije,teško je govoriti..a s obzirom da je omjer žena i muškaraca u BL 7:1
da se pretpostaviti....
Evo ima u nedjelju prenos na BHT u 17:00,izgleda će nas i Slobodu presnositi

Evo ima u nedjelju prenos na BHT u 17:00,izgleda će nas i Slobodu presnositi

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Armageddon2012
- Kontakt:
Logično je da vas prenose jer imate ubjedljivo najjači položaj za kamere,tako da gledaoci mogu uživati u preglednosti,kao da gledaju prenos sa Camp Nou.
Ja bih svaku utakmicu iz Prijedora prenosio

- Жика Павловић
- Kontakt:
Овај пут ' ?. & - се " на $ празне & &, ? / за њега у " ?, " - $ " " ?!Armageddon2012 je napisao/la:Logično je da vas prenose jer imate ubjedljivo najjači položaj za kamere,tako da gledaoci mogu uživati u preglednosti,kao da gledaju prenos sa Camp Nou.
-
- Kontakt:
Pa nismo mi te srece da nas Lemi voli kao vas pa da sredi nas "stadion". A "Zaboravili ste Borik, j.e.b.o. vas Mile Dodik" 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Idemo danas havariju napraviti....Mi smo iz Prijedoraaaa,iz grada ludakaaa

-
- Kontakt:
Sta se vi sad bunite?
Narucito vi iz Sirokog Brijega.....
A evo sad i razlog zasto....Ja mislim da je uredu da prenose utakmice iz Prijedora kao i iz ostali gradova u kojima pre nisu prenosili....tj u Tuzli.....I Prijedor i Tuzla to zasluzuju jer su mnogo veci gradovi od sirokog brijega i td...tj tuzla je jos veca od prijedora....
al to je sad ne bitno....al ne kotnam zasto bi stalno prenosili Siroki Zeljeznica Borac Sarajevo i ostale?
npr utakmica Siroki Brijeg - Travnik.... npr ko ce to gledati preko TV....mhm meni ne smeta i to da prenose...al TV prenos se nece raditi da ga gledaju eto nekih 10 000 ljudi preko TV...
a npr Rudar P - Slobodna ce gledati SIGURNO VISE nego Siroki - Travnik....ne govorim ovo zato sto je Rudar i sloboda bolja od Sirokog ili Travnika nego zato sto....u Prijedoru i Tuzli ima vise STANOVNIKA koji ce pratiti preko TV utakmicu....
Stadion od Sirokog je OK...ali ja se ne secam niti cu se secati dana kad ce taj stadion biti pun....pa kad su bile kvalifikacije za LE stadion sirokog nije bio Pun....
Ne bude ni od Rudara PUn stadion i ako je manji u losiji....al opet bude vise navijaca nego na stadionu od Sirokog.....
Narucito vi iz Sirokog Brijega.....
A evo sad i razlog zasto....Ja mislim da je uredu da prenose utakmice iz Prijedora kao i iz ostali gradova u kojima pre nisu prenosili....tj u Tuzli.....I Prijedor i Tuzla to zasluzuju jer su mnogo veci gradovi od sirokog brijega i td...tj tuzla je jos veca od prijedora....
al to je sad ne bitno....al ne kotnam zasto bi stalno prenosili Siroki Zeljeznica Borac Sarajevo i ostale?
npr utakmica Siroki Brijeg - Travnik.... npr ko ce to gledati preko TV....mhm meni ne smeta i to da prenose...al TV prenos se nece raditi da ga gledaju eto nekih 10 000 ljudi preko TV...
a npr Rudar P - Slobodna ce gledati SIGURNO VISE nego Siroki - Travnik....ne govorim ovo zato sto je Rudar i sloboda bolja od Sirokog ili Travnika nego zato sto....u Prijedoru i Tuzli ima vise STANOVNIKA koji ce pratiti preko TV utakmicu....
Stadion od Sirokog je OK...ali ja se ne secam niti cu se secati dana kad ce taj stadion biti pun....pa kad su bile kvalifikacije za LE stadion sirokog nije bio Pun....
Ne bude ni od Rudara PUn stadion i ako je manji u losiji....al opet bude vise navijaca nego na stadionu od Sirokog.....
-
- Kontakt:
HaHaHA brate aj sto sire u BL nego sire i dalje...al necemo o tome sadmnogo_smo_jaki je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:U tunelu usred mraka
noge siri prijedorcanka
Siri,siri,malo jace
za borceve navijace!

u EX - YU sam upoznao par njih.....jbt one su ludje nego ja....(i ako je dosta njih sponzoruse) a takvih ima svigdje
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ANamelessGhoul, AvantiBL, BeYaZ, bhfanatic14, bvsic, ferroviere87, fks74, Giuseppe1, greenwood, held9, Hrammm1921, Jadnimi, Jet2Holiday, KimJongEsmer, Lokomotifa, LondonBlues, Lynx, Napapijri, Samba71, TheTruth34, tuitamo, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 197 gostiju.