FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam čemu ovolika panika i izljevi bijesa, nakon samo tri odigrana kola u kojima smo igrali dvije u gostima, protiv kojih nismo ostvarili ukupno dvije pobjede na njihovom terenu, otkako se igra PL. Čitam mišljenja o presudnoj utakmici za titulu i o kaskanju za vodećim ekipama, a prvenstvo još pošteno nije ni počelo. Je li to znači da će Slavija biti jedan od kandidata za titulu, jer za vodećim kasni samo jedan bod, a da je Velež (uz sav respekt), kao vodeći na tabeli glavni kandidat. Ovdje mnogi od drveća ne vide šumu.
Željo je ove godine odigrao 7 zvaničnih utakmica i na svim je bio dobar osim protiv Maccabija u T.A., ali je tamo i PAO brutalno pao.
Utakmica protiv Širokog nam je pokazala da smo kondiciono dominantni i splet nes(p)retnih okolnosti je doveo do poraza. Moglo je biti i 100% drugačije, ali lopta je okrugla, pa se i to dešava.
Protiv Rudara smo odigrali korektnu utakmicu i pobjedili 3:0, ali ni to nekima nije dovoljno, jer su nezadovoljni prvim poluvremenom. Volio bih da sve utakmice dobijamo tim rezultatom i u tom poluvremenu, a kome ne odgovara ne mora ni gledati, a ni navijati za Želju.
Utakmicu protiv Travnika nisam gledao, ne idem na gostovanja, jer me je to prošlo prije 20-25 godina, ali po onome što prepriča radio reporter, zaključih da nismo bili inferiorni - naprotiv.
Rezultati nisu odgovarajući, ali to ne smije biti povod za valjanje gluposti i unošenja nekog šatro nemira u klub. Većinu tih postova rade zlonamjernici ili tipovi koji hrane takvim postovima svoju sujetu.
P.S. Zapamtiću, ovaj poraz protiv Travnika ponajprije po glupostima "ložioničara" na ovoj temi.
Ponavljam, rezultati nisu u skladu sa očekivanim, ali je po meni igra tima u ovih 7 zvaničnih utakmica iznad očekivanja.
Pozdrav.
Željo je ove godine odigrao 7 zvaničnih utakmica i na svim je bio dobar osim protiv Maccabija u T.A., ali je tamo i PAO brutalno pao.
Utakmica protiv Širokog nam je pokazala da smo kondiciono dominantni i splet nes(p)retnih okolnosti je doveo do poraza. Moglo je biti i 100% drugačije, ali lopta je okrugla, pa se i to dešava.
Protiv Rudara smo odigrali korektnu utakmicu i pobjedili 3:0, ali ni to nekima nije dovoljno, jer su nezadovoljni prvim poluvremenom. Volio bih da sve utakmice dobijamo tim rezultatom i u tom poluvremenu, a kome ne odgovara ne mora ni gledati, a ni navijati za Želju.
Utakmicu protiv Travnika nisam gledao, ne idem na gostovanja, jer me je to prošlo prije 20-25 godina, ali po onome što prepriča radio reporter, zaključih da nismo bili inferiorni - naprotiv.
Rezultati nisu odgovarajući, ali to ne smije biti povod za valjanje gluposti i unošenja nekog šatro nemira u klub. Većinu tih postova rade zlonamjernici ili tipovi koji hrane takvim postovima svoju sujetu.
P.S. Zapamtiću, ovaj poraz protiv Travnika ponajprije po glupostima "ložioničara" na ovoj temi.
Ponavljam, rezultati nisu u skladu sa očekivanim, ali je po meni igra tima u ovih 7 zvaničnih utakmica iznad očekivanja.
Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nemoj misliti da ja nesto loše mislim, meni je Željina igra kao gledaocu vrlo zaostala i to je loš nogomet, neka ruska škola tipa Lobanovski, al' nije stvar u tome da trener potpisuje igrača, postoji u suvremenom nogometu skauting , a sportski direktori koji odlučuju kako će potpisivati igrače, a i marketing da pronađe sponzore.
Vrlo je glupo govoriti o tome da jedan Željeznicar ovisi o Amaru Osimu, to znači da ne postoje alternativni pravci, a to je vrlo loš put kojega nitko ne želi, po nekima ovdje može i bilo kakvo odsustvo Amara npr.radi bolesti ili sl. dovesti do totalnog raspada, smjesno, ne ?
drug gdje ti zivis?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nemoj ni ti ciciju jer je to retardirana i smiješna priča. i jeste, merhametluk je dati veliku cifru bez kamate da ti je ja vraćam u toku nekoliko godina, jer to u banci KOŠTA silne pare! a to amar jeste učinio 2009. godine i te pare se sad vraćaju postepeno.
veliki navijači koji se registruju i javljaju samo poslije poraza. a poslije prolaza 25 puta skuplje ekipe nisu našli za shodno da se registruju i jave. e serem se ja na to vaše navijanje.
veliki navijači koji se registruju i javljaju samo poslije poraza. a poslije prolaza 25 puta skuplje ekipe nisu našli za shodno da se registruju i jave. e serem se ja na to vaše navijanje.
znasli ti da je zeljo sa "klocinama" kako ih ti nazivas bio najefikasnija ekipa, da smo dali oko 15 golova vise od prvog borca... a konstantno smo igrali kup i ligu za razliku od borca itd, jedno je kritika a drugo je blacenje bez argumenatarodom s Mejtaša je napisao/la:Znaš šta haveru nećemo se sad imenima licitirati. Amar je menadžer i trebao bi dan i noć da prati situaciju i tržište, a ne ja. Je li trebamo mi da to radimo. Ako treba neka kaže jer ovdje ima ljudi koji prate stvari na tržištu više i bolje i od njega. Ja u svom poslu kojim se bavim vrlo dobro znam šta ima na tržištu i znam šta mi koliko može donjeti ako zbavim. Naravno, znanje mi nije palo s kruške već pratim tri stručna časopisa mjesečno. Da sjedim po cijeli u kafani i nikom ni za šta ne odgovaram ne bih ni ja znao.nick je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:@lottdogg
Šta bolan treba pisati nakon Rudara. Zgadilo mi se nakon prvog poluvremena, malo je falilo da odem. Svaka normalna ekipa koja je domaćin i apsolutni favorit napravi strašan pritisak i zabije go u startu. Jok naši se vuku kao da produžetke igraju. Smješno je i za spominjati Rudar. Pa čitavu prošlu sezonu gledamo onaj jad na Grbavici. Sarajevu, Širokom i Borcu nismo mogli gola dati za 4,5 sata igre. Slobodu da ne spominjem. Ma bježi ba, sramota.
A Šerif je posebna priča, Strepio sam do zadnje sekunde i ni sad mi nije jasno kako smo prošli. Nažalost, Makabi mi je vrlo brzo sve objasnio, a nakon njega i Široki i Travnik.
Prošlu sezonu sam trpio i gutao knegle i kontao hajde dobro nadoćemo. I sad kad definitivno vidim da je to sve isti ku.r.ac. i iste klocine nam dovodi u klub odmah se spominu ubačeni elementi.
Ne bitno, eto vas tamo pa svršavajte na sira i njegove ublehe i "duhovite" izjave. Mene zanima klub, a ne kultovi ličnosti.
Ima li iko moć u klubu da ga natjera da dovede ili još bolje da mu dovede kojeg igrača da spasimo sezonu. Znao sam da je cicija i u privatnom životu, ali da je ovolika kad je klub u pitanju fakat nisam.haj navedi igracinu od 200 000 koja ce ti garantovat nesto, raula? ko salke
Svako ko ima dva oka u glavi je vidio da Popović nije za Pofaličkog, a ne za Želje, ali hajd trpili smo ga manje-više samo zbog Amara. Da je neko drugi bio trener ****.ali bi mi Popovića nakon 5 kola. E onda nam dođe čuveni napadač još čuvenijeg Čelika. Ma daj ba, pa nije niko lud.
Gubiti od Travnika svake godine (i to svaki put na isti način što nam Amarevi napadači-klocevi ne znaju iskoristiti i onih par bijednih šansi što se ukažu) je sramota pa vi pričajte šta god hoćete. Koliki to Travnik ima budžet?
Varupa svake godine istjeruje mitove. Svaka čast igračino. Svaka čast i njihovom treneru. Šta bi još da ima igrače s redovnim i nacifranim platama.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
BRAVOavlami97 je napisao/la:Ne znam čemu ovolika panika i izljevi bijesa, nakon samo tri odigrana kola u kojima smo igrali dvije u gostima, protiv kojih nismo ostvarili ukupno dvije pobjede na njihovom terenu, otkako se igra PL. Čitam mišljenja o presudnoj utakmici za titulu i o kaskanju za vodećim ekipama, a prvenstvo još pošteno nije ni počelo. Je li to znači da će Slavija biti jedan od kandidata za titulu, jer za vodećim kasni samo jedan bod, a da je Velež (uz sav respekt), kao vodeći na tabeli glavni kandidat. Ovdje mnogi od drveća ne vide šumu.
Pozdrav.
Lozionicari smirite se, i sacekajte da dodje kraj polusezone pa onde se*ite ako budete mogli, a necete garant.. Dodjite i dajte podrsku klubu, ili u suprotnom zacepite.. A pitari i ostali koji pravite nickove kao da ste Zeljini navijaci isto tako vratite se u misije rupe gdje ste i bili do sada..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Složio bih se s tobom da nisam ovo isto gledao i čitavu prošlu sezonu. O tome se radi. Nije stvar u bodovima nego u stagnaciji igre i igračkog kvaliteta već evo godinu i kusur. Da je ovo 2009. ne bi niko riječ progovorio. Boli što smo tada bili bolji u svakom pogledu nego sada. Umjesto da se bojim da ne nestane karata za srijedu ja se dumam da li uopšte da idem na tekmu.avlami97 je napisao/la:Ne znam čemu ovolika panika i izljevi bijesa, nakon samo tri odigrana kola u kojima smo igrali dvije u gostima, protiv kojih nismo ostvarili ukupno dvije pobjede na njihovom terenu, otkako se igra PL. Čitam mišljenja o presudnoj utakmici za titulu i o kaskanju za vodećim ekipama, a prvenstvo još pošteno nije ni počelo. Je li to znači da će Slavija biti jedan od kandidata za titulu, jer za vodećim kasni samo jedan bod, a da je Velež (uz sav respekt), kao vodeći na tabeli glavni kandidat. Ovdje mnogi od drveća ne vide šumu.
Pozdrav.
naruzeni su oni na kraju utakmiceBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam uvijek bio optimističan i takav ću biti...![]()
Možda bi i mi navijači trebali malo prozvati igrače na utakmici...Mi dobili Rudara i svi sretni idemo kući, ako dobijemo i Zrinjskog vjerovatno će isto tako biti, a baš treba da bude suprotno...
Treba ih malo naružiti![]()
Sjećam se prošle sezone protiv Borca kući kad smo na kraju pjevali "hoćemo srce na teren, srce na teren" protiv Čelika su u Zenici trčali kao navijeni svi do jednog.

Za naše uslove, ostvariti redovne plate za igrače, to je veliki pomak. Ti kao da si se probudio jučer, pa ne znaš u kakvom je stanju bio klub kad je Osim ponovo sjeo na klupu. Moraš biti svjestan da jedan ozbiljan kolektiv nema samo obaveze prema navijačima, a to su pobjede, on ima obavezu da stabilizuje finsnsijsku konstrukciju, da obezbijedi mnoge stvari na koje pojedini navjači i ne obraćaju pažnju...gauco je napisao/la:AYAN je napisao/la:Stabilizacija kluba i stvaranje modernog Želje, ne može se učiniti preko noći. Mislim da je klub na pravom putu, samo još nije uglađen taj kolosijek, pa postoje kiksevi. Svaki uspijeh zahtijeva i žrtveno jagnje, ako je to jagnje neočekivani poraz u nekim o utakmica...neka tako bude, ali znam da će se za koju godinu tek početi ubirati plodovi odgovornog rada i uređenog sistema.
Sve propušteno, može se nadoknaditi.
"POBJEDA IMA STOTINU OČEVA, A PORAZ JE SIROČE"
Do kada ce trajati ta stabilzacija kluba i stvaranje modernog Zelje'?,Halo kad je rat stao,koliko od tada proslo vremena ? Svaka uprava istu pricu prica.
Napredak je i to, da je Željo u posljednje dvije sezone, glavni favorit u BiH na svim frontovima. (bilo je i lani kikseva i to na Grbavici, ne samo u Travniku).
Uzmimo primjer Dinama iz Zagreba, Hajduka iz Splita... oni imaju mnooogo bolje uslove od Želje. Hajduk npr ima moderan stadion, kupuje igrače koje Željo ne može ni da zamisli, pa opet muku muči sa nekim Sesvetama, Zaprešćićem... Oni su kupili Ibričića za 1. milion eura prije nekoliko sezona....pa opet muku muče, evropa im se samo pričinjava na trenutak...i onda nestane. Pa onda skontaš da je Željo super klub, kad može sa tako malo para postići i ono što je postigao...
Ova uprava, ne tako davno, igrala je treće pretkolo lige prvaka sa Newcastleom, pa je onda neko došao i sve te plodove kvalitetnog rada posuo kiselinom, sve je uništio... Sad se ponovo Željo budi, ali krenulo se od nule ovaj put, ili bolje rečeno iz debelog minusa.
Ja sam ponosan svak put kad vidim Amara Osima kad onako šlampavo šeta preko terena, ali vidi se na njegovom stavu da taj čovjek ima viziju i dobro zna šta radi...
Ne želim Nas podcijeniti, ali mislim da niko od nas u fudbalskom znanju i fudbalskoj mudrosti Amaru Osimu ne može ni pod nokat da stane.
Zato čuvajmo zdravlje, da bi smo doživjeli procvat "plavog cvijeća" u skoroj budućnosti.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
@rodom s Mejtaša
Jarane nemoj Bgti ni dolaziti, ima u srijedu liga prvaka, ostani kuci i gledaj, ne dolazi na Jug tako ti svega (mada sumnjam i da ides)..
Jarane nemoj Bgti ni dolaziti, ima u srijedu liga prvaka, ostani kuci i gledaj, ne dolazi na Jug tako ti svega (mada sumnjam i da ides)..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
@ nick
Nije tačno. Čak je i mrtvo Sarajevo dalo go više od naš. Široki je dao njaviše. Odbij 8 komada protiv Leotara koji nije htio iz pristojnosti da oznoji dresove koje smo im posudili pa ćeš vidjeti da nismo bili ni među prvih 5. Međutim, i to je uspjeh obzirom da igramo formaciju 4-5-0 i nemam ništa protiv da dajemo 50 komada po sezoni.
Nije tačno. Čak je i mrtvo Sarajevo dalo go više od naš. Široki je dao njaviše. Odbij 8 komada protiv Leotara koji nije htio iz pristojnosti da oznoji dresove koje smo im posudili pa ćeš vidjeti da nismo bili ni među prvih 5. Međutim, i to je uspjeh obzirom da igramo formaciju 4-5-0 i nemam ništa protiv da dajemo 50 komada po sezoni.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
+1AYAN je napisao/la: Ja sam ponosan svak put kad vidim Amara Osima kad onako šlampavo šeta preko terena, ali vidi se na njegovom stavu da taj čovjek ima viziju i dobro zna šta radi...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- spielführer_21
- Kontakt:
@nick, nemoj bolan, izgubićeš zdravlje...
Nisam bio optimističan pred Travnik, jbga prognoza se obistinila. Čini mi se da nam je ona Višćina glupost protiv Širokog mnogo problema donijela, a poraz juče je još više opteretio ekipu psihički.. A dolazi Zrinjski i Olimpic gdje uz to što moramo uzeti 6 bodova, moramo igrati i lepršavo jer to traže "stručnjaci".. Teška je situacija za Osima, što kaže Aco, mora nešto IZMISLITI..
Imam i jedan prijedlog -pitanje za momke sa službene stranice: može li se napraviti kakav intervju s Osimom, ali ne izjava, već duži intervju u kojem će se svega dotaći, kako su prije sa Izvora radili.. A nekad kasnije i sa Žujom, ako treba da se malo i bocne. Mislim da komunikacija između simpatizera i kluba nije na nekom nivou, pa da se to malo popravi..
P.S.
Marković------Bogi-----Vasilić(Zola)-----Kvesić
Smajić---------Nyema---Stančeski------Stanić
----------------Zeba-----Savić-------------------

Nisam bio optimističan pred Travnik, jbga prognoza se obistinila. Čini mi se da nam je ona Višćina glupost protiv Širokog mnogo problema donijela, a poraz juče je još više opteretio ekipu psihički.. A dolazi Zrinjski i Olimpic gdje uz to što moramo uzeti 6 bodova, moramo igrati i lepršavo jer to traže "stručnjaci".. Teška je situacija za Osima, što kaže Aco, mora nešto IZMISLITI..
Imam i jedan prijedlog -pitanje za momke sa službene stranice: može li se napraviti kakav intervju s Osimom, ali ne izjava, već duži intervju u kojem će se svega dotaći, kako su prije sa Izvora radili.. A nekad kasnije i sa Žujom, ako treba da se malo i bocne. Mislim da komunikacija između simpatizera i kluba nije na nekom nivou, pa da se to malo popravi..
P.S.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Ayane moj kulturni divim se tvom strpljenju. Nekako umirujuće djeluju tvoje riječi. Daj Bože da je tako kao što ti govoriš, niko od mene ne bi sretniji bio.
Ma kakav jug ba, da me dijete vidi.
Ma kakav jug ba, da me dijete vidi.
Vrijeme je da se pocnu uzimat bodovi sa gostovanja, treba ubacit u vecu brzinu

Svako ima svoje mišljenje i ja ga prihvatam, a da li ću ga poštovati zavisi od argumentacije iznesene u izrečenim tvrdnjama. Ja opet ponavljam da igramo daleko bolje nego prošle godine i da smo kondiciono, bar do sada superiorni. Znam reći ćeš, pa kako primamo golove u zadnjim minutama kada smo fizički jači, ali eto i to se dešava. Pa mi nismo prošle godine stvorili za polusezonu ovoliko prilika kao protiv Širokog, Rudara, a kažu i protiv Travnika. Odigrali smo tri od četiri super odlične utakmice u Evropi i ti pričaš o kvalitetu igre. Po meni nisi u pravu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Složio bih se s tobom da nisam ovo isto gledao i čitavu prošlu sezonu. O tome se radi. Nije stvar u bodovima nego u stagnaciji igre i igračkog kvaliteta već evo godinu i kusur. Da je ovo 2009. ne bi niko riječ progovorio. Boli što smo tada bili bolji u svakom pogledu nego sada. Umjesto da se bojim da ne nestane karata za srijedu ja se dumam da li uopšte da idem na tekmu.avlami97 je napisao/la:Ne znam čemu ovolika panika i izljevi bijesa, nakon samo tri odigrana kola u kojima smo igrali dvije u gostima, protiv kojih nismo ostvarili ukupno dvije pobjede na njihovom terenu, otkako se igra PL. Čitam mišljenja o presudnoj utakmici za titulu i o kaskanju za vodećim ekipama, a prvenstvo još pošteno nije ni počelo. Je li to znači da će Slavija biti jedan od kandidata za titulu, jer za vodećim kasni samo jedan bod, a da je Velež (uz sav respekt), kao vodeći na tabeli glavni kandidat. Ovdje mnogi od drveća ne vide šumu.
Pozdrav.
To što se dumaš hoćeš li u srijedu na utakmicu, niko te ne tjera. Ne moraš, gledaj Ligu prvaka, pa pravi usporedbe, kada navratiš na Grbavicu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Dobra ideja. Neka nam malo on i Žujo kažu o svemu, ali najbolje bi bilo zajedno da nastupe da malo vidimo kako to fercera. Netransparentne su bitne stvari u klubu prilično. Žujo objavi da je došla prva rata Džekina u momentu kada je već potrošena. Da vidimo malo šta planiraju, šta su dugova vratili, malo oko stadiona da vidimo u koja su doba i sl. Puno je tema. Logično bi bilo da se službena stranica time bavi.spielführer_21 je napisao/la:@nick, nemoj bolan, izgubićeš zdravlje...
P.S.
Ma sta se sekirate sad ide nesto bolji raspored zrinjski 3 bobe,pa olimpik 3,pa celik 3,to nam je 9 boba i eto nas u vrhu! Jbg razocarali su nas u Travniku ali boze moj idemo dalje glavu gore 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
mah ja jos ludji, prodali sehu trebali smo berbatova dovest, ljute se na osima sto ne potpise sa muslimovicem, kaze das mu 20 milja platuspielführer_21 je napisao/la:@nick, nemoj bolan, izgubićeš zdravlje...
P.S.

- alan ford 26
- Kontakt:
U naredna tri kola ce slika biti malo jasnija, ako ih dobijemo malo ce krila narast i bice lakse. sad je ovo psiholoski momenat, igraci su pali sigurno tako da ce naredne tekme biti malo nervozne, pogotovo na Grbavici. A price da smo se rijesili dva "najteza" gostovanja..... pa dobro smo ih se rijesili nema sta, hocemo li svake sezone onda racunati na poraze i halalit bodove protiv Travnika, Sirokog, Slobode....? Uglavnom idemo dalje, nema druge i nadati se da cemo dici formu sto prije.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Joint_Union
- Kontakt:
Znači od sad najubjedljivija pobjeda se ne računa u gol razliku, ustvari to se odbija na kraju, hmm zanimljive konstatacije nem šta
.

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.