FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 21 avg 2011, 13:45

aleksandar_veliki je napisao/la: Klasika, ali reci cu i da razumijem. Mnogo je zavedenih oko Sarajeva i onda je tesko doci do bilo kakve konstruktivne diskusije. Racuni se ne polazu Upravi, clanovima i samo nekom. Racuni se polazu javnosti, pa i onom nekom navijacu iz Tesnja, Klokotnice jer i oni imaju pravo znati sta se desava u klubu. Ovi su otjerani jer nisu polagali racune ulici. Znam, sad ce iz tebe sada vatra rigati, ali je tako. Ulica je otjerala ove, i to je jedina istina.
ja ti dadoh prijedlog sta treba uraditi kako oni koji posjecuju ovaj portal ne bi bili 'zavedeni'. vrlo je jednostavan nacin da se dodje do 'polaganja racuna javnosti' u klubu kao sto je FKS ako to zaista i zelite. Sad je loptica na vama
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 21 avg 2011, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 avg 2011, 13:46

xcoberx je napisao/la:cuj zalizanog licemjera fol voli klub a ne propusta priliku da ga popljuje, crkni stoko lopovska... nije dao u citavoj prosloj sezoni izjava za TV/novine/portale ko za ovu utakmicu, uvijek je bjezao i sakrivao se, ko zadnja kuja... kad si vec ponosan na proslu sezonu koju ti je mesar zavrsio, spomeni i onu prije sa kojom si nas u crno zavio uhljupe... sve najbolje velezu, cestitam na bodu zasluzili ste ;)
uz to ne treba zaboraviti ni tiu famoznu igru sinoc , jer su dali gol , al u K**** DALI GA MI SAMI SEBI , ince osutali na gol nisu kako je Bog rekao ... ja ne znam cime se on dize toliko?=
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

xcoberx
Kontakt:

Post Postao/la xcoberx » 21 avg 2011, 13:47

matrix1982 je napisao/la:Nisam mislio ulaziti u DISKUSIJU ali neke su me stvari nenormalno izvicirale.....
Dok god budu navijaci i takozvani BP vodili Klub nema od toga nista, a nenavija se za klub i
nevoli se Klub u VIP lozama vec na SJEVERU i ISTOKU..... Mislite da bi se Mamic sa Dinamom
plasirao u Ligu Prvaka da je pustio da mu navijaci vode Klub......
zamisli da FKS kupi nakav papak poput mamica, 100% bi svi poceli pratit stoni tenis, a pasa ako ti je dobar vodi ga kuci... neke se stvari jednostavno nekupuju, svaka cast BBB na istrajnosti

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 avg 2011, 13:59

UPS je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Klasika, ali reci cu i da razumijem. Mnogo je zavedenih oko Sarajeva i onda je tesko doci do bilo kakve konstruktivne diskusije. Racuni se ne polazu Upravi, clanovima i samo nekom. Racuni se polazu javnosti, pa i onom nekom navijacu iz Tesnja, Klokotnice jer i oni imaju pravo znati sta se desava u klubu. Ovi su otjerani jer nisu polagali racune ulici. Znam, sad ce iz tebe sada vatra rigati, ali je tako. Ulica je otjerala ove, i to je jedina istina.
ja ti dadoh prijedlog sta treba uraditi kako oni koji posjecuju ovaj portal ne bi bili 'zavedeni'. vrlo je jednostavan nacin da se dodje do 'polaganja racuna javnosti' u klubu kao sto je FKS ako to zaista i zelite. Sad je loptica na vama
evo oderatoru i ja da ti kazem, da onaj koje pravio ovaj intervju ne da nije SPORTSKI NOVINAR vec je obicni "robot novinar" koji sa fudbalom veze nema... reci da je ON AFIRMISAO MLADE IGRAce JE nesto najsmjesnije sto sam procitao u zivotu... pa da ti/vam objasnim kako je to VELIKI mirza afirmisao MLADE IGRACE!

suljic je igrao 5 minuta po utakmici , nekada i 20 ako vodimo 3 razlike ili se ozljedi 35-OGODISNJI AVDIC
dupovac je igrao jer su svi bekovi i stoperi bili ozljedjeni, odigrao FENOMENALNO i otisao na KLUPU! (valjda je to taktika)

k.handzic-kojeg je najvise gurao, igrao je non stop, je trenutno najlosiji igracu prvih 11

comor igrao mislim 1 tekmu ito jer nije imao koga da stavi na beka

ako je ovo afirmisanje mladih igraca ja se DUBOKO IZVINJAVAM ONOME "NOVINARU" KOJI JE NAPISAO OVU KONSTATACIJU......

DANAS DUPOVAC IGRA 90 MIN 19 GOD
SULJIC STARTER 18-19 GOD
HASKIC STARTER 22
KENAN-19
HAMZIC(NIJE VISE ) 22

OVI LJUDI IGRAJU 90 MIN E TO JE AFIRMISANJE IGRACA A NE UBACITI KOD 2-0 ZA PROTIVNIKA MALOG SULJICA I RECI ja igrao sa djecom... fuj fuj fuj
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 avg 2011, 14:01

"toplo-hladno"

a ne znas da tih,kako ih nazivas "takozvani" najvise ima na Sjeveru tj. Istoku,a najmanje u VIP-u.

aleksandre,ako je neko;profesor,doktor ili magistar ili bankar,to su za tebe ulicari ili ?
F.K.SARAJEVO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 14:12

theprodigy je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako :evil: :evil: ...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem :twisted: :twisted: Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...
pa jel te bolan stid ovo napisati, bolje da nista nisi ni napisao, zar je vazniji izlazak subotom od voljenog nam kluba
Sto bi me bilo stid izaci ,ne dolazi mi rodjaci svake godine iz Bg. Mogu i ja propustit tekmu neku , u Prag sam cak isao. 3 godine vec gotovo svaku tekmu idem...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 14:15

Iker C je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako :evil: :evil: ...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem :twisted: :twisted: Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...
Prava istina. Prolazim kraj Padrina sa rodjacima iz Rakovice i ne mogu da vjerujem da se renovira, vratim se par koraka nazad u Fly i gledam TV vidim 87 min reko ovo je dobro pobjedili smo... Kad vraćaju se neki momci sa tekme pitam je li završili 1 0 kaže 1-1. Bilo mi krivi samo tako ne radi Padrino i još Sarajevo primilo gol:evil: ..
Gdje nadje ljoserski Padrino... Koji vam je , da vidim vas sto ste isli u Prag ?

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 21 avg 2011, 14:29

HZ_ilidzaa je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:
pa jel te bolan stid ovo napisati, bolje da nista nisi ni napisao, zar je vazniji izlazak subotom od voljenog nam kluba
Sto bi me bilo stid izaci ,ne dolazi mi rodjaci svake godine iz Bg. Mogu i ja propustit tekmu neku , u Prag sam cak isao. 3 godine vec gotovo svaku tekmu idem...
pa dobro momak propustio jednu tekmu sta odma dizete frku bitno je da je sinoc bila nikakva igra naseg a i njihovog tima !!! povukli smo se nakon 1-0 protiv losije ekipe i mislim da onakva igra ne vodi nigdje a ne prema tituli ove sezone,i sumnjivo mi je ovo sa dupovcem 2 tekme zaredom ovo radi !!! :( :( :(

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 14:32

Ovi banalne greske mladog Dupovca je cijena koju cemo platiti u vidu transformacije u dobrog igraca i dobre zarade od njega(od eventualne prodaje).

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 21 avg 2011, 14:32

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
Prava istina. Prolazim kraj Padrina sa rodjacima iz Rakovice i ne mogu da vjerujem da se renovira, vratim se par koraka nazad u Fly i gledam TV vidim 87 min reko ovo je dobro pobjedili smo... Kad vraćaju se neki momci sa tekme pitam je li završili 1 0 kaže 1-1. Bilo mi krivi samo tako ne radi Padrino i još Sarajevo primilo gol:evil: ..
Gdje nadje ljoserski Padrino... Koji vam je , da vidim vas sto ste isli u Prag ?
drug sta ti imas kome sta objasnjavat, vidis da je raja pod losim dojmom tekme, pa se i govore neke stvari koje ne bi, nisi ni prvi ni zadnji koji je tekmu propustio, i ja cu celik propustiti radi ispita pa sta, iducu sam opet na kosevu i naredne sedmice na tekmi i sve tako...samo se opusti i uzivaj...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 14:34

Vidio sam sad gol.

Krivica je i golmana koji je po meni bez razloga izletio, očigledno je nedostajalo komunikacije između golmana i igrača.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 21 avg 2011, 14:34

pa dobro momak propustio jednu tekmu sta odma dizete frku bitno je da je sinoc bila nikakva igra naseg a i njihovog tima !!! povukli smo se nakon 1-0 protiv losije ekipe i mislim da onakva igra ne vodi nigdje a ne prema tituli ove sezone,i sumnjivo mi je ovo sa dupovcem 2 tekme zaredom ovo radi !!! :( :( :([/quote]
Koju si ti tekmu majke ti sinoc gledao???
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 21 avg 2011, 14:37

nisko je napisao/la:pa dobro momak propustio jednu tekmu sta odma dizete frku bitno je da je sinoc bila nikakva igra naseg a i njihovog tima !!! povukli smo se nakon 1-0 protiv losije ekipe i mislim da onakva igra ne vodi nigdje a ne prema tituli ove sezone,i sumnjivo mi je ovo sa dupovcem 2 tekme zaredom ovo radi !!! :( :( :(
Koju si ti tekmu majke ti sinoc gledao???[/quote]
sto majke ti jel to velez veleseila za sarajevo,nakon onakve 3 mrtve nase sanse ti nesto pricas ma daaj !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 14:41

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovi banalne greske mladog Dupovca je cijena koju cemo platiti u vidu transformacije u dobrog igraca i dobre zarade od njega(od eventualne prodaje).
Momak je pogrjesio i protiv Slobode pa je opet protiv GOSKA i Veleza (do 91) odradio rutinski i bio jedan od boljih na terenu. Samo mu treba neko da ga ohrabri, da mu da podrsku i da mu navijaci ne ZVIZDE ili PSUJU!
Momak je vec sad SKORO pa Torlakove kvalitete. Pa ljudi dragi mi nismo izgubili od Olimpika u 24 kolu prosle sezone (ne racunajuci Europu) Primili smo ukupno 5 golova u 10 utakmica sto nije nimalo lose za razliku od onog perioda kad je Lede igrao stopera gdje smo primali po 4 u jednoj utakmici.
Poenta je da je Dupovac vec strasan igrac, vec sad ima odlicno postavljanje, prati igraca u stopu,nije spor a ima i visine za skok igru a 20 mu je godina. On ce vec sa 22 biti kao Torlak i sa iskustvom i kvalitetom a sa 26 ce ga presisati uvelko. Njemu samo fali iskustva u onakvim situacijama! SAMO ISKUSTVO!

@nisko
ako cemo realno, kvalitetniji smo od vas i JESMO SE POVUKLI protiv uopsteno manje kvalitetne ekipe ali to ne znaci da ste jucer bili slabiji ali da smo mi HTJELI(pisem htjeli jer je Plisek rekao igracima da igraju na kontre preko brzih krila sto bi i bio pun pogodak da su usle lopte Pixija i Suljica) nabili bi vas 3:0 i sve bi bilo divno krasno.
Vi nama prakticno niste golu prisli. Imali ste 2 ili 3 suta a jedan je bio u okvir gola i to traljavo.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 21 avg 2011, 14:44

hordas1987 je napisao/la:
nisko je napisao/la:pa dobro momak propustio jednu tekmu sta odma dizete frku bitno je da je sinoc bila nikakva igra naseg a i njihovog tima !!! povukli smo se nakon 1-0 protiv losije ekipe i mislim da onakva igra ne vodi nigdje a ne prema tituli ove sezone,i sumnjivo mi je ovo sa dupovcem 2 tekme zaredom ovo radi !!! :( :( :(
Koju si ti tekmu majke ti sinoc gledao???
sto majke ti jel to velez veleseila za sarajevo,nakon onakve 3 mrtve nase sanse ti nesto pricas ma daaj !!![/quote]
Nije velesila nisam to nit rekao ali smo bolje odigrali od vas narocito drugo pol. oba gola pala greskom odbrana i po meni zasluzeno nerjeseno a sto se tice sansi pa i velez je imao u 94 min sansu da sva tri boda odnese sa koseva ovako po meni zasluzeno
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 21 avg 2011, 14:47

Bianconeri1988 je napisao/la:Vidio sam sad gol.

Krivica je i golmana koji je po meni bez razloga izletio, očigledno je nedostajalo komunikacije između golmana i igrača.
culo se fino ako pojacate da se adilovic dreknuo moja al mora nju dupovac dohvatiti , al jbg dobar je on igrac sad u lukavicu po 3 boda koja nam se namecu kao imperativ
" onclick="window.open(this.href);return false;
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 21 avg 2011, 14:49

muXmania je napisao/la:sad ne smijete da pišete, stigo zubizareta
ma nije to nego me u globalu nerviraju i Manijaci i HZ po ovim forumima glume neke zestoke momke ovdje,navijace,kriticare a kad im igraju timovi oni sjede kuci i ovdje pisu komentare mene bi bilo stid,pa nije Kosevo 500kilometara udaljeno,i onda dodje momak i kaze da je iz Doboja dosao a ovi sminkeri pisu komentare na za vrijeme tekme i oni kao neki navijaci,jos ovaj kaze ispred Vatre prolazi sa rodjacima!
Fina Gradska sarajevska raja

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 14:54

zubizareta je napisao/la:
muXmania je napisao/la:sad ne smijete da pišete, stigo zubizareta
ma nije to nego me u globalu nerviraju i Manijaci i HZ po ovim forumima glume neke zestoke momke ovdje,navijace,kriticare a kad im igraju timovi oni sjede kuci i ovdje pisu komentare mene bi bilo stid,pa nije Kosevo 500kilometara udaljeno,i onda dodje momak i kaze da je iz Doboja dosao a ovi sminkeri pisu komentare na za vrijeme tekme i oni kao neki navijaci,jos ovaj kaze ispred Vatre prolazi sa rodjacima!
Ma popusi mi nogu. Ja ne mogu ovi kvazi forumasa jednom otisli na utakmicu i digli nos oni neko i nesto... Da vidim vasa gostovanja... Ja iz Praga izvjestavam kako , sta gdje , problemi , potrosim 800 KM zbog Sarajeva... Mogu mislit nisi vidio gostovanja daljeg od Grbavice.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 21 avg 2011, 14:58

ILIDZANER IMAS PM! HAHA do Praga si potrosio 800 maraka :lol: :lol: de ba nemoj da lazes zivota ti tvog,ova noga gdje je bila tvoja nece nikad,jer malo duze prati Sarajevo od tebe PS. u jednom pravcu moj je put bio duzi nego tvoj do Praga i nazad i ti mene nesto prozivas
Fina Gradska sarajevska raja

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 avg 2011, 14:59

iskreno da vam kažem i zaslužiili smo da primimo ovakav gol i da izgubimo sva tri boda. Pa mi u utakmici smo stvorili možda 2-3 prave prilike nakon gola Suljića... :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.