Vidiš duploRaul_64 je napisao/la:Po običaju više ih na ovoj temi.
nego ovaj cule mi je poznat,Leader tako nešto bio u prošlom životu

Gdje je Darko, jel' se oporavio?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Vidiš duploRaul_64 je napisao/la:Po običaju više ih na ovoj temi.
nego ovaj cule mi je poznat,Leader tako nešto bio u prošlom životu
Culé je napisao/la:Vidiš duploRaul_64 je napisao/la:Po običaju više ih na ovoj temi.
nego ovaj cule mi je poznat,Leader tako nešto bio u prošlom životunije ni čudo nakon vožnjih u El Clasicama.
Gdje je Darko, jel' se oporavio?
Ja mislio da se nije oporavio ni od prošle sezoneRaul_64 je napisao/la:![]()
Normalno da jest.
Nebitna kanta,s Turcima je prava stvar.
nego dobra ti lokacija,al ces je morati mijenjati u decembru,kad odete na mundialito
[youtube][/youtube]Culé je napisao/la:Piker i KrištjaNo promoviraju 2 najnovija sporta - travnato plivanje i klizanjebparena je napisao/la:trebalo bi im dodijeliti nagradu za novitet godine.
Nemoj zezatcastellano je napisao/la:pozdrav svima ,madridisti Hala Madrid,vidim ovdje dosta catalonaca ,izgleda da su ovdje žešće mind games u pitanju,
kolega koji je ispred madrida treba znati da je njegov nik cule slengovski u Barceloni i okolici znači guzičar,bez uvrede,to je dobri Marijan Mijajlović pri komentaru jedne tekme objasnio,los cules samo u množini, guzičari
WtfPortillo je napisao/la:Ja meraka.
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuude he's BACKLBJ MVP je napisao/la:WtfPortillo je napisao/la:Ja meraka.
Papčino, dužan si mi nešto objasniti na PPPortillo je napisao/la:Ja meraka.
I ne psuj na Ramazanu. Ako nemozes pregrizi jezik, postuj i ne pisi.Portillo je napisao/la:Ja meraka.
Papak se vratioPortillo je napisao/la:Ja meraka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.