Otiš´o Pajser na moreHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je ovo umrla tema...
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Pajser , mislim , otiš'o sa foruma skroz na skroz. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vratiće se sad.Isto kao Cesc davno otuđeni sin Barcelone prešao u Arsenal i bio vođa klape no na kraju se ipak vratio gdje ga srce vodi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Haha, kako ovaj nije jos postavljen:

bimbrlica je napisao/la:moze li mi iko pomoci,sjedim na solji i **** mi je napola izaslo al ga ne mogu skroz istjerati...na pola puta je stalo i nece ni tamo ni vamo...ne znam sta da radim...jaran mi je reko' da se probam mlijeka napiti ali nije uspjelo ima li od vas neko ideju??
samo ozb odgovori nije mi do zezanja
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Već je neko davno pokušao na isti način biti u centru pažnje, tako da...izmodiralo jbgCartman je napisao/la:Haha, kako ovaj nije jos postavljen:
bimbrlica je napisao/la:moze li mi iko pomoci,sjedim na solji i **** mi je napola izaslo al ga ne mogu skroz istjerati...na pola puta je stalo i nece ni tamo ni vamo...ne znam sta da radim...jaran mi je reko' da se probam mlijeka napiti ali nije uspjelo ima li od vas neko ideju??
Ko? Admin?mandraX je napisao/la:Već je neko davno pokušao na isti način biti u centru pažnje, tako da...izmodiralo jbgCartman je napisao/la:Haha, kako ovaj nije jos postavljen:
Ne sjećam seCartman je napisao/la: Ko? Admin?
- legenda reala
- Kontakt:
ma analitičar ,kad se javio da je lizo curi i proguto nešta pa pito šta je ,a ovi mu objašnjavali ,pa ih pito može li umrijeti od togamandraX je napisao/la:Ne sjećam seCartman je napisao/la: Ko? Admin?
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=2220" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la: ma analitičar ,kad se javio da je lizo curi i proguto nešta pa pito šta je ,a ovi mu objašnjavali ,pa ih pito može li umrijeti od toga![]()
![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=2220" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Boateng_27
- Kontakt:
messilla je napisao/la:legenda reala je napisao/la: ma analitičar ,kad se javio da je lizo curi i proguto nešta pa pito šta je ,a ovi mu objašnjavali ,pa ih pito može li umrijeti od toga![]()
![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=2220" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
šta kaže mu asylum
Progutao si fetus djeteta koje se za 9 mjeseci trebalo roditi. U pocetku su mekani, a kao nus pojava gutanja se pojavljuju kraste u i oko usta.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ellaxaz je napisao/la:Imaš dobar prosjek,diego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)
ali nikad se ne zna.
Za zivot cijeli!
- legenda reala
- Kontakt:
admin je napisao/la:
adise, na granici si trajnog bana. od 2000 postova ni u jednom nisi ništa napisao.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma prejak, nisam im'o snage otici na ovu temu i priLjepit' ga, tamo sam ga citir'olegenda reala je napisao/la:admin je napisao/la:
adise, na granici si trajnog bana. od 2000 postova ni u jednom nisi ništa napisao.![]()
![]()
dobar
Najjadniji post otkako postoji forumArmageddon2012 je napisao/la:Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.
Na kraju sam stavio velikana, Fk Borac Banjaluka i dobio 480 000 rezultata ili u prevodu DESET puta vise nego za Zeljeznicar i skoro DVADESET puta vise nego za Siroki Brijeg!!
To je dokaz koliko sam gubio vrijeme sa vama.
Zjev,zjev...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A laze ko pas.Elegant je napisao/la:Najjadniji post otkako postoji forumArmageddon2012 je napisao/la:Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.
Na kraju sam stavio velikana, Fk Borac Banjaluka i dobio 480 000 rezultata ili u prevodu DESET puta vise nego za Zeljeznicar i skoro DVADESET puta vise nego za Siroki Brijeg!!
Zjev,zjev...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imam ja osjećaj da je on prvo probao sa Google i kad je vidio da je njegov klub deficitarnom položaju probao je na Yahoo 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Armageddon2012 je napisao/la:Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.
Zjev,zjev...
Ma daaaaaaaaaaaaaaaaj
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- neutralan__
- Kontakt:
Veću glupost od ovog posta nisam odavno pročitao.Odmah u arhivu smjestiti to.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Titova-Juga
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Najjadniji post otkako postoji forumArmageddon2012 je napisao/la:Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.
Zjev,zjev...
Šta polumaćeha okoti...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
napravljenje
- Kontakt:
Dečko je bolestan, nemojte se smijati...
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 92 gosta.