FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babilonTM » 21 avg 2011, 12:33

Možemo ga mi mrziti il ne al Kerlu treba obavezno vratiti.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 21 avg 2011, 12:39

master44 je napisao/la:Evo par pitanja pa nek mi neko od upucenih da prave odgovore,naravno ako nije problem, moze i na pp :

Mnogi govore zar ne vidite ocigledan napredak ? Ja ne vidim ! Samo da odgovor ne bude, sjeti se sta je bilo prije drugog Osimovog mandata, jer i ja mogu reci sjeti se ti sta je bilo u prvom mandatu, sjeti se polufinala Kupa Uefa i slicno. Prije 2 sezone smo bili prvaci, posjeta nenormalno dobra, igraci solidni, poslije te sezone pogledajte ko je prodan i za koje pare a ko doveden, kakva je posjeta i sve ce vam biti jasno. Kako to objasniti ?

Ko je birao pojacanja ? Mislite da su Vladavic, Bucan, Jackson, Manuel losiji igraci od Selimovica,Drakula,Adilovica i slicnih ?

Ako je nama cilj otplata duga i stabilizacija kluba od sredstava koja cemo dobiti od prodatih igraca, sponzora, evrope a ne ulaganje u pojacanja i jurisanje na oba trofeja onda mislim da to jasno treba naglasiti, pa da se svi strpimo koliko je potrebno a ne da dolazi do svadja izmedju neistomisljenika jer svi mi volimo podjednako Zelju. ;)
Post na mjestu...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 21 avg 2011, 12:40

babilonTM je napisao/la:Možemo ga mi mrziti il ne al Kerlu treba obavezno vratiti.
Krila su nam katastorfalna po pitanju defanzive gdje nasi stopeti Bogy i Nyema a pogotovo ovaj drugi nisu u stanju ispravljati njihove greske..mislim da bi trebalo dovesti jednog iskusnog stopera a Nyemu prebaciti na krilo gdje bi on siguran sam zablistao u pravom smislu i pokazao svoj pravi kvalitet...nije on jednostavno za klasicnog stopera i zadnjeg igraca,jednostavno je neodgovoran za tako jednu vrlo bitnu poziciju u timu...sto je najgore mislim da je to to sto se tice prelaznog roka,barem ja nema nikavih konretnih informacija pa ni onih polu provjerenih...a da iznosim svoja licna misljenja i zelje po pitanju prinova ne zelim i necu...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2011, 12:41

Manager gostiju Amar Osim, nije odavao utisak razočarenja nakon novog gostujućeg poraza njegovog tima, svjestan da je prvenstvo na samom početku:

''Na svakom novom gostovanju dešavaju nam se nove greške. Travnik je poveo nakon greške naše odbrane, mi smo se vratili više sretno nego spretno. U drugom dijelu smo imali nekoliko prilika koje nismo iskoristili i onda primimo gol koji može dati samo Travnik u našoj ligi i tako izgubimo utakmicu'', rekao je Osim. koja izvlakuša :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 12:44

neko treći je napisao/la:
master44 je napisao/la:Evo par pitanja pa nek mi neko od upucenih da prave odgovore,naravno ako nije problem, moze i na pp :

Mnogi govore zar ne vidite ocigledan napredak ? Ja ne vidim ! Samo da odgovor ne bude, sjeti se sta je bilo prije drugog Osimovog mandata, jer i ja mogu reci sjeti se ti sta je bilo u prvom mandatu, sjeti se polufinala Kupa Uefa i slicno. Prije 2 sezone smo bili prvaci, posjeta nenormalno dobra, igraci solidni, poslije te sezone pogledajte ko je prodan i za koje pare a ko doveden, kakva je posjeta i sve ce vam biti jasno. Kako to objasniti ?

Ko je birao pojacanja ? Mislite da su Vladavic, Bucan, Jackson, Manuel losiji igraci od Selimovica,Drakula,Adilovica i slicnih ?

Ako je nama cilj otplata duga i stabilizacija kluba od sredstava koja cemo dobiti od prodatih igraca, sponzora, evrope a ne ulaganje u pojacanja i jurisanje na oba trofeja onda mislim da to jasno treba naglasiti, pa da se svi strpimo koliko je potrebno a ne da dolazi do svadja izmedju neistomisljenika jer svi mi volimo podjednako Zelju. ;)

Post na mjestu...
joj dusebriznika sa vjetrometine, ziku ovog jackson, manuel, jedan nije igro lopte 5 godina za drugog je cuo na ovopm forumu i vidio klip na youtube :D duse drage zabrinute
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 avg 2011, 12:46

[

Meni se cini da ti pratis Zelju ili fudbal tek od predproslog kola...kako ste takvi ljudi,normalo je da ima problema i da svako ima nekih zamjerki sto je normalno nakon poraza..generalno moje je misljenje da pomaka u igri ima i da imamo neki koncept igre i da nas manje vise ukopava to sto smo deficitarni s igracima na dvije pozicije u ekipi a nemamo im zamjene adekvatne i zbog toga primamo pacerske golove koji nas skupo kostaju...Svi vi zivite u snovima,u sjenkama igara evropski visemilionskih klubova i ocekujete isto od želje,ocekujete da izgledamo i stojimo na terenu kao jedna barcelona i da nam niko ne moze opepelit...svi bi mi voljeli iste ili slicne stvari ali dajte se malo vratiti u realnost i javu pogledajte kroz prozor shvatite gdje zivite i kakva je situacija generalno u drzavi a da ne pricam o sportu i ostalim klubovima u nasoj ligi gdje ce njihova nemoc,neimastina i nestabilnost po pitanu finansija vrlo brzo pokazati izaci na vidjelo sto ce se i odraziti na njihove rezultate...tu je nasa prednost nad ostalim klubovima PL,svi su nafurani na pocetku ginu,daju od sebe 100% i nakon par kola postaju istroseni...imali smo tezak rapored utakmica ukljucujuci one evropske pa gostovanje sirokom gdje smo pokazali zavidan kvalitet,onda rudar koji smo dobili onako iskusno i rutinski(ko se razumije u fudbal zna o cemu pricam),travnik ko travnik...mislite da je nasim igracima jednostavno igrat na onoj livadi od terena gdje lopta skace ko da je gumena,gdje golman sa gola golmana ne vidi..jednostavno nisu navikli i u svemu tome opet su bili bolji od domacina koji frljokom sa 35 metara dodje do pobjede...sve u svemu kao i svake godine vidim iste ili slicne autore pesimisticnih tekstova koji imaju zamjerku na sve zivo a nisu u stanju da izadju iz fotelje i odu na utakmicu i tim daju doprinos svome klubu nego samo iz dana u da dokazuju da neznaju nista nego samo pricaju i pisu nebuloze,unose nemir pokusavaj preko tastature iskazati svoja mastanja i snove o velikom Želji podcjenjujuci sve do sad sto je napravljeno i uradjeno i to u relativno kratkom vremenskom periodu za nase uslove a kao nagrada za sav taj trud tu su dva trofeja koje niko ali ama bas niko nemoze osporiti...[/quote]

E Legendo, nije važno koliko ja pratim Želju, važno je sto vidim, a ne vidim ništa.
Sustav nije dovoljno dobar da se osvajaju bodovi, a i izbor napadaca je katastrofalan već duže vrijeme.
Dobro je sto se nije zaostalo, a ti si vidim vrhunski poznavatelj stanja. ?Ja ne želim ići na gostovanja, imam svoju reprezentaciju i idem na gostovanja, a Željo mi je drag , dok sam tu.I mogu u svakom slučaju biti realniji, možda sam i bio na malo više utakmica od tebe i kvalitetnijih, a možda i nisam .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 21 avg 2011, 12:47

Ako je nama cilj otplata duga i stabilizacija kluba od sredstava koja cemo dobiti od prodatih igraca, sponzora, evrope a ne ulaganje u pojacanja i jurisanje na oba trofeja onda mislim da to jasno treba naglasiti, pa da se svi strpimo koliko je potrebno a ne da dolazi do svadja izmedju neistomisljenika jer svi mi volimo podjednako Zelju.

Sa ovim dijelom posta se slažem ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 12:47

Saurman je napisao/la:Manager gostiju Amar Osim, nije odavao utisak razočarenja nakon novog gostujućeg poraza njegovog tima, svjestan da je prvenstvo na samom početku:

''Na svakom novom gostovanju dešavaju nam se nove greške. Travnik je poveo nakon greške naše odbrane, mi smo se vratili više sretno nego spretno. U drugom dijelu smo imali nekoliko prilika koje nismo iskoristili i onda primimo gol koji može dati samo Travnik u našoj ligi i tako izgubimo utakmicu'', rekao je Osim. koja izvlakuša :lol:
evo ga jos jedan "realni,zabrinuti" navijac zelje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 avg 2011, 12:50

iz dana u dan vas čovjek loži...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 12:51

Ne zna šta će od sebe, ima traume od nas :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 21 avg 2011, 12:52

neko treći je napisao/la:

Samo ne znam za sta bi se to mi morali strpiti...dva trofeja u dvije godine a treca sezona tek pocela...stvarno opet vas pitam.... ne znam sta hocete da se u tri sezone stabilizuje klub,dovede par zvijezda u tim da se stavi merecedes-benz ili unicef na dresove i da se osvoje pod obavezno dva trofeja...bas ste onako skromni po prirodi...kakvi ste vi megalomani vas bi i barcelona razocarala..

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 avg 2011, 12:55

neko treći je napisao/la:Ako je nama cilj otplata duga i stabilizacija kluba od sredstava koja cemo dobiti od prodatih igraca, sponzora, evrope a ne ulaganje u pojacanja i jurisanje na oba trofeja onda mislim da to jasno treba naglasiti, pa da se svi strpimo koliko je potrebno a ne da dolazi do svadja izmedju neistomisljenika jer svi mi volimo podjednako Zelju.

Sa ovim dijelom posta se slažem ;)
Pusti te price oko dugova, dugovi ce kad tad biti otpisani svima, jer je to jedino rjesenje. To su price za malu djecu, ako otplacuju nek izadju sa podacima koliko je otplaceno. Ja bi volio da grijesim ali vidjecemo svi kad budu ovi odlazili koliko su otplatili duga, ili nisu. Za plate svaka cast, znam da se ne duguje nista, ali za ove dugove nevjerujem.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 21 avg 2011, 12:56

haha ako cemo iskreno,lijep ovaj gol varupe :D odavno nesto ovako nisam vidio,ali nazalost protiv nas se moralo desit,bio upravu brko sa onim da samo travnik ovako nesto moze dati :)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 12:58

Osim: Primili smo go sa 120 metara. :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 avg 2011, 13:00

Sta misliš sa 120 m, nikad ne možes dobiti u lukavicu , to bi njima bilo sa gola na gol..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 13:02

I dalje kukate i očajavate!?

Ne mogu da vjerujem!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 21 avg 2011, 13:04

Joint_Union je napisao/la:Ja fakat ne kontam hajd da nismo svi vidjeli golčinu, da se priča na slijepo ok.Ali pored ovog snimka dodje lik i to moderator i kaže uhom je trebao odbraniti.Pa drug šta kontaš ti fakat? Mi ovdje ovce ili šta već?
Druze ne znam jesi li bio na tekmi,ali Ja i svi mi na tribini smo pratili taj let lopte pa izgledalo je ko da putuje 20 sekundi,mogao se postaviti naopako da je odbrani do tad.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2011, 13:05

Pojačanja je birao Osim i on je doveo kloceve tipa Adilović,Selimović,Kvesić,Smajić, a npr nije bio u stanju da vrati Bućana Vladavića koji su bar za klasu bolji od gore nabrojanih , moram spomenuti i Zebu koji je umislio da je Iniesta pa misli da se univerzum okreće oko njega usporava akcije , pelja loptu do besvjesti i naravno sve to dok se šetka po terenu , više pretrčanih Km ima Karić od njega nadam se da će Žujo održati jedan konstruktivan razgovor sa Osimom jer ovako više ne ide.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 21 avg 2011, 13:06

Šteta da smo u dva gostovanja izgubili 2 boda koja smo imali. Ne govorim da smo trebali mi pobjedit, al da smo samo izdržali 1:1 u Travniku i Širokom sad bi imali 5 bodova.

Borac 7
Široki 7
Sarajevo 7
Željo 5

Ovakva tabela bi bila sasvim ok, racunajuci nas raspored i gostovanja na kojima smo bili ! ;)

Ostali rezultati 3. kola su išli 100% u našu korist, to se je moralo iskoristiti !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 avg 2011, 13:06

mislim normalno je biri razocaran al izgleda da ovdje ljudi odmah uzmu pisati neke nebuloze umjesto da malo razmisle ... ja neznam kako neko moze srati po osimu pa on nam je ljudi sve kakav zujo ...zujo samo melje o zajednickom fan shopu i o slicnim glupostima dok osim se brine o sveu drugom ...mislim pola ovih sto seru kad bi dosao raspad sistema bi diglo ruke te nebi prismrdili grbavici dok mi ostali bi se opet patili na grbavici i sanjali da nesto normalno krene ....eno u psg ulozili milione pa nemaju start kakav treba... mislim ne kazem da osim ne grijesi al nas je zaduzio da bude dok njem ne dosati covjek je dosao u klub u onakvoj situaciji gdje smo jedino mogli privuci nekakve hotice i slicne danas izgleda to dosta dobro moze se pricati o losoj taktici o pogreskama al mislim da je na ovom forumu previse ulice mislim na razmisljanje te nancin konverzacije...ja vjerujem da igrace ocekuje jedna fina kazna sad zrinskog opaliti pa olimpik i celik gdje mozemo uzeti 6 bodova ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, WeekendOffender i 10 gostiju.