FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ti krenes ono fino.... nemoj tako adilovicu... primi bolje loptu adilovicu... prolaze nedelje stanje isto... adilovicu je.emu dodaj loptu nekad..... nedelje....adilocu je.em ti sve sto imas dodaj loptu il te nema....
sa stokom se ne moze drugacije
smanjivat plate i psovat
al ipak mu oprostit ne mogu sto nismo kupili spica da valja....
smanjivat plate i psovat
-
- Kontakt:
I meni je to naumpalo više puta. Stid me je kako se ponaša. Meni jednom da Boga opsuje prošao bi kroz njega pa makar i ja tacne nosao po kafićima. Što je najgore onako se je ponašao i kad je djecu trenirao. Nažalost, može mu se. Radi šta hoće, a nikom ne polaže račune. Najgore u svemu što opet za ovog mahalskog Želju nema niko bolji od njega. Situacija je fakat bezizlazna i ne vidim rješenje. On se neće promijeniti, a mi nemamo boljeg jer klub je tako koncipiran da sve zavisi od Amara što nije dobro jr ozbiljan klub ne smije biti DJL. Evo i Gracić pokušava sam pa ne ide. Sa kolikom samo radošću doživio Amarov povratak, a sad mi se sve zgadilo.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Bojim se da je ovo nezalaganje igraca i jedna vrsta bojkota prema osimu... jer trener koji vam psuje sve sto imate na treningu nije dobro prihvacen nigdje... pa sad zamislimo kako se igraci osjecaju u tom trenutku... on im treba bit podrska, primjer, pedagog .... to mi kod osima najvise smeta...
-
- Kontakt:
e neznam sta bi rekao, ostatak ce reci pljujem po osimu, spomenut kup, titulu, i sve je to ok. I ja kazem osim je nama tito i najbolji al treba i on neke stvari mjenjatirodom s Mejtaša je napisao/la:I meni je to naumpalo više puta. Stid me je kako se ponaša. Meni jednom da Boga opsuje prošao bi kroz njega pa makar i ja tacne nosao po kafićima. Što je najgore onako se je ponašao i kad je djecu trenirao. Nažalost, može mu se. Radi šta hoće, a nikom ne polaže račune. Najgore u svemu što opet za ovog mahalskog Želju nema niko bolji od njega. Situacija je fakat bezizlazna i ne vidim rješenje. On se neće promijeniti, a mi nemamo boljeg jer klub je tako koncipiran da sve zavisi od Amara što nije dobro jr ozbiljan klub ne smije biti DJL. Evo i Gracić pokušava sam pa ne ide. Sa kolikom samo radošću doživio Amarov povratak, a sad mi se sve zgadilo.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Bojim se da je ovo nezalaganje igraca i jedna vrsta bojkota prema osimu... jer trener koji vam psuje sve sto imate na treningu nije dobro prihvacen nigdje... pa sad zamislimo kako se igraci osjecaju u tom trenutku... on im treba bit podrska, primjer, pedagog .... to mi kod osima najvise smeta...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Ribar je recitirao haiku poeziju igracima, pripovjedao kratke ljubavne pricice, I. Osim takodjer...Ferguson poznat po blagoj naravi, kada ne ide na koljenima zamoli igrace da se malo vise potrude i tako dalje...
Sta sve neces procitati ovdje...Aco savjetovao bih te da proberes komentare i da ih objavis u nekom printanom mediju...moglo bi se sta i zaraditi...
Sta sve neces procitati ovdje...Aco savjetovao bih te da proberes komentare i da ih objavis u nekom printanom mediju...moglo bi se sta i zaraditi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nije istina da su pojacanja placana 0 maraka. Svi su samo za dolazak dobili hiljada i hiljada na ruke. A druga je prica sto nas strucnjak nije znao odabrati i dovesti.
»Sve dok Amar bude morao davati svoje pare a ovi staticari iz Uprave samo njega gledati» - upravo je ova laz bila razlog nedavne svadje i rasprave u klubu Zuje i Amara. Ljudima u upravi i onima koji daju svoje pare, dojadile vise lazi koje se namjerno plasiraju. Istina je da su na Amarov privatni racun legle pare od Bekrica i jos nekih transfera jer je racun kluba bio blokiran. Svaki put je namjerno kad je isao u banku ne po svoje pare vec Zeljine koje su samo bile na njegovom racunu, vodio je mahalase koji ce kasnije po gradu sa suzama u ocima pricati kako on daje svoje pare za plate igracima. Kad je sva ta prica i lazna predstava dojadila Zuji i ljudima koji daju svoje pare zovnuli su rezisera predstave i to mu rekli. Kazu da u zadnje vrijeme sam ide u banku po Zeljine pare na svom racunu.
A sto se tice Travnika, igre i svega, nadam se da ce Zujo strucni stab i igrace kazniti oduzimanjem najmanje po pola plate kao sto je i obecao.
»Sve dok Amar bude morao davati svoje pare a ovi staticari iz Uprave samo njega gledati» - upravo je ova laz bila razlog nedavne svadje i rasprave u klubu Zuje i Amara. Ljudima u upravi i onima koji daju svoje pare, dojadile vise lazi koje se namjerno plasiraju. Istina je da su na Amarov privatni racun legle pare od Bekrica i jos nekih transfera jer je racun kluba bio blokiran. Svaki put je namjerno kad je isao u banku ne po svoje pare vec Zeljine koje su samo bile na njegovom racunu, vodio je mahalase koji ce kasnije po gradu sa suzama u ocima pricati kako on daje svoje pare za plate igracima. Kad je sva ta prica i lazna predstava dojadila Zuji i ljudima koji daju svoje pare zovnuli su rezisera predstave i to mu rekli. Kazu da u zadnje vrijeme sam ide u banku po Zeljine pare na svom racunu.
A sto se tice Travnika, igre i svega, nadam se da ce Zujo strucni stab i igrace kazniti oduzimanjem najmanje po pola plate kao sto je i obecao.
I špica i obrana. Adilović nema ni volje ni znanja.A obrana živi kikseri.Vezni red i nije loš, ali ne ovisi o njima, kad god se probiju il' se napravi glupi faul ili nešto.Osimova taktika je katastrofa.jug-onostalgicar je napisao/la:ti krenes ono fino.... nemoj tako adilovicu... primi bolje loptu adilovicu... prolaze nedelje stanje isto... adilovicu je.emu dodaj loptu nekad..... nedelje....adilocu je.em ti sve sto imas dodaj loptu il te nema....
smanjivat plate i psovat
Osim okrutno loše vodi ekipu, on jednostavno nema pritiska, sve mu se odbrava, kao da je on bog, a ne Željo...!!!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
uredu sefe osim ne psuje i sve je sjajno i bajnoaleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam od pocetka sezone redovniji na treninzima nego igraci, oni se nekad povrijede, pa ne dodju, ali nisam cuo da je Osim nekom psovao majku, tetku, sestru ili sta vec. Mislim, fakat ljudi veze nemaju sta se desava i onda ovdje dodju i kake, da bi mi mislili da oni dolaze na treninge. I neko gore napisa da se placalo nesto za pojacanja. Nije drugovi, svi igraci su dosli sa cistim papirima, no zato imaju plate po 100.000 eura, rece jedan nas drug ovdje i gle cuda ostade ziv.Seyo_TM je napisao/la:Ribar je recitirao haiku poeziju igracima, pripovjedao kratke ljubavne pricice, I. Osim takodjer...Ferguson poznat po blagoj naravi, kada ne ide na koljenima zamoli igrace da se malo vise potrude i tako dalje...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Ma to su ovi sto vise po treninzima prate i pisu svaki korak...ma bolan nisu nikad u zivotu prosli pored Amara ili ga vidjeli uzivo a kamo li sta drugo...aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam od pocetka sezone redovniji na treninzima nego igraci, oni se nekad povrijede, pa ne dodju, ali nisam cuo da je Osim nekom psovao majku, tetku, sestru ili sta vec. Mislim, fakat ljudi veze nemaju sta se desava i onda ovdje dodju i kake, da bi mi mislili da oni dolaze na treninge. I neko gore napisa da se placalo nesto za pojacanja. Nije drugovi, svi igraci su dosli sa cistim papirima, no zato imaju plate po 100.000 eura, rece jedan nas drug ovdje i gle cuda ostade ziv.Seyo_TM je napisao/la:Ribar je recitirao haiku poeziju igracima, pripovjedao kratke ljubavne pricice, I. Osim takodjer...Ferguson poznat po blagoj naravi, kada ne ide na koljenima zamoli igrace da se malo vise potrude i tako dalje...
-
- Kontakt:
Još im reci da većina novca nama dolazi na rate, a živjeti se mora (što plate koje su sada zaista na jednom finom nivou za ovu našu ligu, što režije, što i dalje otplaćujemo dugove mjesečno). Seyo i Aco, pustite ih nek' laprdaju ovdje, ovdje samo i smiju. Čuj što nismo doveli napadača, pa šta misle da ti milioni svaki mjesec dolaze? A i dobar napadač Boga mi dobro i košta, više nego što sebi možemo priuštiti. Ali ima ona stara dobra: "Rđavom ku*cu i dlake smetaju"aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam od pocetka sezone redovniji na treninzima nego igraci, oni se nekad povrijede, pa ne dodju, ali nisam cuo da je Osim nekom psovao majku, tetku, sestru ili sta vec. Mislim, fakat ljudi veze nemaju sta se desava i onda ovdje dodju i kake, da bi mi mislili da oni dolaze na treninge. I neko gore napisa da se placalo nesto za pojacanja. Nije drugovi, svi igraci su dosli sa cistim papirima, no zato imaju plate po 100.000 eura, rece jedan nas drug ovdje i gle cuda ostade ziv.Seyo_TM je napisao/la:Ribar je recitirao haiku poeziju igracima, pripovjedao kratke ljubavne pricice, I. Osim takodjer...Ferguson poznat po blagoj naravi, kada ne ide na koljenima zamoli igrace da se malo vise potrude i tako dalje...
U mom svijetu važe moja pravila
Joj sad lafo svi , sta cemo sa Osimom ,a da je dobio u Travniku , sad bi svi Sir Amar Osim , Osim babo , aj ne lupajte bezveze
... Sta je mogao Osim ? Dva ,tri puta smo izlazili sami pred golmana, ono sto sam pratio live ovdje na portalu. "Uh sta su sada promasili Adilovic i ..."pa nakon njega ne znam ko je bio. Pa nije Osim mogao uci u smotane nase napadace i zabit gol . Zelji trebaju 2 napadaca , golgetera , spica klasicna , iskusna koja znaju dati gol, a ne ove trulje od napadaca . Dalje, trebaju nam isto 2 igraca u odbranu, dobijamo 4 gola na 2 gostovanja
. Sad nam dolazi Zrinjski 3 boda , treba se iskupit protiv Olimpika "na strani" uzet 3 boda pa onda Zvjezda kuci isto 3 ,jedino tako mozemo se zadrzat u vrhu i nadata se necemu ...

Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
-
- Kontakt:
Halo nije ovo pricanje bajki, dobijemo ove , dobijemo one... mogao si do desetog kola doci i napisat kako cemo sve dobit i nakon olimpika ne dolazi nam zvijezda nego idemo celiku statisticar i napisi da cemo i celika dobitZavatoni je napisao/la:Joj sad lafo svi , sta cemo sa Osimom ,a da je dobio u Travniku , sad bi svi Sir Amar Osim , Osim babo , aj ne lupajte bezveze... Sta je mogao Osim ? Dva ,tri puta smo izlazili sami pred golmana, ono sto sam pratio live ovdje na portalu. "Uh sta su sada promasili Adilovic i ..."pa nakon njega ne znam ko je bio. Pa nije Osim mogao uci u smotane nase napadace i zabit gol . Zelji trebaju 2 napadaca , golgetera , spica klasicna , iskusna koja znaju dati gol, a ne ove trulje od napadaca . Dalje, trebaju nam isto 2 igraca u odbranu, dobijamo 4 gola na 2 gostovanja
. Sad nam dolazi Zrinjski 3 boda , treba se iskupit protiv Olimpika "na strani" uzet 3 boda pa onda Zvjezda kuci isto 3 ,jedino tako mozemo se zadrzat u vrhu i nadata se necemu ...
Možda tebe raduju predstave kakve prikazujemo, ali stvarno je već jako dugo loše, niš' se nije odigralo.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Halo nije ovo pricanje bajki, dobijemo ove , dobijemo one... mogao si do desetog kola doci i napisat kako cemo sve dobit i nakon olimpika ne dolazi nam zvijezda nego idemo celiku statisticar i napisi da cemo i celika dobitZavatoni je napisao/la:Joj sad lafo svi , sta cemo sa Osimom ,a da je dobio u Travniku , sad bi svi Sir Amar Osim , Osim babo , aj ne lupajte bezveze... Sta je mogao Osim ? Dva ,tri puta smo izlazili sami pred golmana, ono sto sam pratio live ovdje na portalu. "Uh sta su sada promasili Adilovic i ..."pa nakon njega ne znam ko je bio. Pa nije Osim mogao uci u smotane nase napadace i zabit gol . Zelji trebaju 2 napadaca , golgetera , spica klasicna , iskusna koja znaju dati gol, a ne ove trulje od napadaca . Dalje, trebaju nam isto 2 igraca u odbranu, dobijamo 4 gola na 2 gostovanja
Loše je bilo i prošlo kolo, treba mjenjati sustav.
Ko bolan prica bajke, sta ti je bolan ? Jesam ja reko da cemo ih dobit 100% ,vec se treba presabrat i pokusat iskupit i dobit protivnike koji nam dolaze i kojima gostujemo. Pogresno sam napisao , raspored je takav ko sto ti kazes, nemoj bezveze me nazivat ironicno statisticarem , eto nek si ti navijac,posmatrac sa juga , vjerni ... Uopste mi nije cilj nikakva svadja ...
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
-
- Kontakt:
Halo nije ovo pricanje bajki, dobijemo ove , dobijemo one... mogao si do desetog kola doci i napisat kako cemo sve dobit i nakon olimpika ne dolazi nam zvijezda nego idemo celiku statisticar i napisi da cemo i celika dobit[/quote]
Možda tebe raduju predstave kakve prikazujemo, ali stvarno je već jako dugo loše, niš' se nije odigralo.
Loše je bilo i prošlo kolo, treba mjenjati sustav.[/quote]
Samo treba biti realan i reci da nismo u situaciji da pricamo dobicemo ove, dobicemo one, treba biti realan ici od utakmice do utakmice i svaki kiks lakse ce nam pasti.... iu pitari sinoc pisase kako je na minus 6 pa pojedose ****
Možda tebe raduju predstave kakve prikazujemo, ali stvarno je već jako dugo loše, niš' se nije odigralo.
Loše je bilo i prošlo kolo, treba mjenjati sustav.[/quote]
Samo treba biti realan i reci da nismo u situaciji da pricamo dobicemo ove, dobicemo one, treba biti realan ici od utakmice do utakmice i svaki kiks lakse ce nam pasti.... iu pitari sinoc pisase kako je na minus 6 pa pojedose ****

Ma **** Pitare, oni su smjesni, jučer su prikazali argentinsko -grčki stil, "VEC VIDJENO", nego hoću gledati nogomet na Grbavici, a to ne emitira ova ekipa...igraju zaostali nogomet, nema naprijed ...to brine ..
-
- Kontakt:
Meni nije jasan ovaj nyema nikako, svaku utakmicu se zalijece negdje naprijed da kao nesto isprati igraca, i uvijek ostane rupa koju niko nema da pokrije. Stoper moze izac naprijed kad iznosi loptu, ali kad nas napadaju nema on potrebe da se onako zalijece, nekontam ga. Juce je sigurno bila i losa odluka da se zamijeni stanceski. Isto tako imamo previse igraca koji osciliraju, sto meni nikako nije shvatljivo.
Uglavnom sa ova 2 gostovanja nikad nismo ni donosili previse bobova i mislim da ako se gleda realno nismo sad nesto zaostali bodovno kao sto ovdje pojedini pisu.
Ono sto mene brine, i bar meni tako izgleda, je to da je sve nekako u silaznoj putanji, od atmosfere medju navijacima, igracima, upravi, do igre, odnosa itd. Svako snosi dio odgovornosti i ako se sjedne i svako prizna svoje greske i pokusa ih ispraviti sad na pocetku sezone, mislim da bi sezona mogla biti vrlo dobra. Znaci priznati greske i teziti da se ide na bolje da se razdrma atmosfera u svim sferama, a ne buti tvrdoglav i ganjati neki inat.
Uglavnom sa ova 2 gostovanja nikad nismo ni donosili previse bobova i mislim da ako se gleda realno nismo sad nesto zaostali bodovno kao sto ovdje pojedini pisu.
Ono sto mene brine, i bar meni tako izgleda, je to da je sve nekako u silaznoj putanji, od atmosfere medju navijacima, igracima, upravi, do igre, odnosa itd. Svako snosi dio odgovornosti i ako se sjedne i svako prizna svoje greske i pokusa ih ispraviti sad na pocetku sezone, mislim da bi sezona mogla biti vrlo dobra. Znaci priznati greske i teziti da se ide na bolje da se razdrma atmosfera u svim sferama, a ne buti tvrdoglav i ganjati neki inat.
A kad je izalzio i zatvarao napade Sherifa i Meccabia u prvoj utakmici to je bio odlican taktikci potez a sad sto ostatak odbrane ne pokrije uigranu varijantu u odbrani nema veze, ajmo to pripisati Patricu??
Mes Que Un Club
To Admirale, ti si prvi valjda primjetio da je taj Nyema toliko kritičan igrač, a kikser teški, znapš kak' se kaže ..krava da 100 l mlijeka i onda sve to nogom, meni je Mesa bio za njega doktor, bar je imao tehniku glavom, a Bogičević je nezreo igrač , pravi faule u zoni, non stop, obrana je ključ, dobro jučer se dogodio onaj gol , sa Ajfela, možda i jedan od najčjepših golova u Europi , uopće, al ****...Nema igre .Admiral_TM87 je napisao/la:Meni nije jasan ovaj nyema nikako, svaku utakmicu se zalijece negdje naprijed da kao nesto isprati igraca, i uvijek ostane rupa koju niko nema da pokrije. Stoper moze izac naprijed kad iznosi loptu, ali kad nas napadaju nema on potrebe da se onako zalijece, nekontam ga. Juce je sigurno bila i losa odluka da se zamijeni stanceski. Isto tako imamo previse igraca koji osciliraju, sto meni nikako nije shvatljivo.
Evo par pitanja pa nek mi neko od upucenih da prave odgovore,naravno ako nije problem, moze i na pp :
Mnogi govore zar ne vidite ocigledan napredak ? Ja ne vidim ! Samo da odgovor ne bude, sjeti se sta je bilo prije drugog Osimovog mandata, jer i ja mogu reci sjeti se ti sta je bilo u prvom mandatu, sjeti se polufinala Kupa Uefa i slicno. Prije 2 sezone smo bili prvaci, posjeta nenormalno dobra, igraci solidni, poslije te sezone pogledajte ko je prodan i za koje pare a ko doveden, kakva je posjeta i sve ce vam biti jasno. Kako to objasniti ?
Ko je birao pojacanja ? Mislite da su Vladavic, Bucan, Jackson, Manuel losiji igraci od Selimovica,Drakula,Adilovica i slicnih ?
Ako je nama cilj otplata duga i stabilizacija kluba od sredstava koja cemo dobiti od prodatih igraca, sponzora, evrope a ne ulaganje u pojacanja i jurisanje na oba trofeja onda mislim da to jasno treba naglasiti, pa da se svi strpimo koliko je potrebno a ne da dolazi do svadja izmedju neistomisljenika jer svi mi volimo podjednako Zelju.
Mnogi govore zar ne vidite ocigledan napredak ? Ja ne vidim ! Samo da odgovor ne bude, sjeti se sta je bilo prije drugog Osimovog mandata, jer i ja mogu reci sjeti se ti sta je bilo u prvom mandatu, sjeti se polufinala Kupa Uefa i slicno. Prije 2 sezone smo bili prvaci, posjeta nenormalno dobra, igraci solidni, poslije te sezone pogledajte ko je prodan i za koje pare a ko doveden, kakva je posjeta i sve ce vam biti jasno. Kako to objasniti ?
Ko je birao pojacanja ? Mislite da su Vladavic, Bucan, Jackson, Manuel losiji igraci od Selimovica,Drakula,Adilovica i slicnih ?
Ako je nama cilj otplata duga i stabilizacija kluba od sredstava koja cemo dobiti od prodatih igraca, sponzora, evrope a ne ulaganje u pojacanja i jurisanje na oba trofeja onda mislim da to jasno treba naglasiti, pa da se svi strpimo koliko je potrebno a ne da dolazi do svadja izmedju neistomisljenika jer svi mi volimo podjednako Zelju.

Meni se cini da ti pratis Zelju ili fudbal tek od predproslog kola...kako ste takvi ljudi,normalo je da ima problema i da svako ima nekih zamjerki sto je normalno nakon poraza..generalno moje je misljenje da pomaka u igri ima i da imamo neki koncept igre i da nas manje vise ukopava to sto smo deficitarni s igracima na dvije pozicije u ekipi a nemamo im zamjene adekvatne i zbog toga primamo pacerske golove koji nas skupo kostaju...Svi vi zivite u snovima,u sjenkama igara evropski visemilionskih klubova i ocekujete isto od želje,ocekujete da izgledamo i stojimo na terenu kao jedna barcelona i da nam niko ne moze opepelit...svi bi mi voljeli iste ili slicne stvari ali dajte se malo vratiti u realnost i javu pogledajte kroz prozor shvatite gdje zivite i kakva je situacija generalno u drzavi a da ne pricam o sportu i ostalim klubovima u nasoj ligi gdje ce njihova nemoc,neimastina i nestabilnost po pitanu finansija vrlo brzo pokazati izaci na vidjelo sto ce se i odraziti na njihove rezultate...tu je nasa prednost nad ostalim klubovima PL,svi su nafurani na pocetku ginu,daju od sebe 100% i nakon par kola postaju istroseni...imali smo tezak rapored utakmica ukljucujuci one evropske pa gostovanje sirokom gdje smo pokazali zavidan kvalitet,onda rudar koji smo dobili onako iskusno i rutinski(ko se razumije u fudbal zna o cemu pricam),travnik ko travnik...mislite da je nasim igracima jednostavno igrat na onoj livadi od terena gdje lopta skace ko da je gumena,gdje golman sa gola golmana ne vidi..jednostavno nisu navikli i u svemu tome opet su bili bolji od domacina koji frljokom sa 35 metara dodje do pobjede...sve u svemu kao i svake godine vidim iste ili slicne autore pesimisticnih tekstova koji imaju zamjerku na sve zivo a nisu u stanju da izadju iz fotelje i odu na utakmicu i tim daju doprinos svome klubu nego samo iz dana u da dokazuju da neznaju nista nego samo pricaju i pisu nebuloze,unose nemir pokusavaj preko tastature iskazati svoja mastanja i snove o velikom Želji podcjenjujuci sve do sad sto je napravljeno i uradjeno i to u relativno kratkom vremenskom periodu za nase uslove a kao nagrada za sav taj trud tu su dva trofeja koje niko ali ama bas niko nemoze osporiti...England je napisao/la:Možda tebe raduju predstave kakve prikazujemo, ali stvarno je već jako dugo loše, niš' se nije odigralo.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Halo nije ovo pricanje bajki, dobijemo ove , dobijemo one... mogao si do desetog kola doci i napisat kako cemo sve dobit i nakon olimpika ne dolazi nam zvijezda nego idemo celiku statisticar i napisi da cemo i celika dobitZavatoni je napisao/la:Joj sad lafo svi , sta cemo sa Osimom ,a da je dobio u Travniku , sad bi svi Sir Amar Osim , Osim babo , aj ne lupajte bezveze... Sta je mogao Osim ? Dva ,tri puta smo izlazili sami pred golmana, ono sto sam pratio live ovdje na portalu. "Uh sta su sada promasili Adilovic i ..."pa nakon njega ne znam ko je bio. Pa nije Osim mogao uci u smotane nase napadace i zabit gol . Zelji trebaju 2 napadaca , golgetera , spica klasicna , iskusna koja znaju dati gol, a ne ove trulje od napadaca . Dalje, trebaju nam isto 2 igraca u odbranu, dobijamo 4 gola na 2 gostovanja
Loše je bilo i prošlo kolo, treba mjenjati sustav.