FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2011, 09:58

Blagoje Bratić je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Па % се " ? на тог $, & у ? & " ? " вас, наравно уз $ са " ? $, наравно ? га $ " & ' $ ", ? се $ " ? сезоне...
I šta ti ustao jorgan ti pao sa glave, :mrgreen: ajde bježi i šta to mjenja stvar kad je Čelik bio očajan jedna obična nula u utakmici,i da ih je Željo razbio ko malu bebu i da su dali taj penal šta bi bilo ništa opet bi izgubili **** penal treba igrat lopte u utakmici,a oni sigurno tu noć nisu imali igre,a vidjela je čitava bh javnost na tv-u tako da možeš samo plakat.
" $ ", ? " је " & је ? ?, " " се $ " " у 90+, него $ на & ", а ? је " 0-0, & је ? $ " се
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 avg 2011, 10:00

RBA 1987 je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Па % се " ? на тог $, & у ? & " ? " вас, наравно уз $ са " ? $, наравно ? га $ " & ' $ ", ? се $ " ? сезоне...
I šta ti ustao jorgan ti pao sa glave, :mrgreen: ajde bježi i šta to mjenja stvar kad je Čelik bio očajan jedna obična nula u utakmici,i da ih je Željo razbio ko malu bebu i da su dali taj penal šta bi bilo ništa opet bi izgubili **** penal treba igrat lopte u utakmici,a oni sigurno tu noć nisu imali igre,a vidjela je čitava bh javnost na tv-u tako da možeš samo plakat.
" $ ", ? " је " & је ? ?, " " се $ " " у 90+, него $ на & ", а ? је " 0-0, & је ? $ " се
Grijesis tada je Zeljo vec vodio 1:0... To je bilo maltene pred kraj 1. poluvremena...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 avg 2011, 10:03

RBA 1987 je napisao/la:
kad nisi gledao i ne znas o cemu pricas,ne laprdaj previse
nije tako bilo i "kraj price"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2011, 10:04

- је, ? опет &, " је то, знате " " $ је то ствар & ' ' " у ", ? га " " $ $ вас...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 avg 2011, 10:06

RBA 1987 je napisao/la:- је, ? опет &, " је то, знате " " $ је то ствар & ' ' " у ", ? га " " $ $ вас...
a da nije mozda i tri autogola dao u toj tekmi,idi malo prosetaj kroz nicaze,mozda i to cujes :lol: :lol: :lol: :lol:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2011, 10:09

" је ? у 41 " $ ? 0-1, а " сте " у првој $ 1-0...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 avg 2011, 10:15

Da nešto zaključimo. Nemamo sreće, neki igrači se ne bore kao što bi trebalo i imamo nevjerovatno slabu odbranu. Ali, opet i pored toga, bićemo u vrhu na kraju. Sada tekma protiv Zrinjskog, veoma neugodna ekipa.

slika

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 21 avg 2011, 10:18

Bablaz-svaka ti je na mjestu,nemam vise sta dodati sve ovo gore napisano na postu da neko iz kluba da hoce da vidi to bi im otvorilo oci,imam osjecaj da njih samo lova interesuje a rezultat ako se sta poklopi-sam neka svima bude jasno ono juce je SRAMOTA-a i nemozes bolje ocekivati od pojacanja koja si platio 0 maraka. :oops:
VOLIM TE ZELJO

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 avg 2011, 10:22

neno je napisao/la:Bablaz-svaka ti je na mjestu,nemam vise sta dodati sve ovo gore napisano na postu da neko iz kluba da hoce da vidi to bi im otvorilo oci,imam osjecaj da njih samo lova interesuje a rezultat ako se sta poklopi-sam neka svima bude jasno ono juce je SRAMOTA-a i nemozes bolje ocekivati od pojacanja koja si platio 0 maraka. :oops:
Moja ti je preporuka idi grabi lisce po Vilsonovom ono sto se ne moze masinom za otpuhivanje, ili idi guli krompir za NArodnu kuhinju jer nizasta te dr. BOG nije stvorio...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 21 avg 2011, 10:30

blago nama jesi bistar
:lol:
VOLIM TE ZELJO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2011, 10:32

eto neko u ligi je platio pojačanja. što ne mogu supe viljuškom.

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 21 avg 2011, 10:34

pa sigurno su platili vise nego mi-ma prosetacemo se mi ligom,hocemo samo neznam kojom :twisted:
VOLIM TE ZELJO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2011, 10:39

ni borac krunića nije platio. a kamoli nekoga lošijeg.

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 21 avg 2011, 10:42

momci de budite realni za onaj gol iz slobodnjaka ono se nije moglo braniti, jer kada je slobodan udarac golman stoji na suprotnoj strani od lopte i da je bio jucer casillas ne bi odbranio

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 21 avg 2011, 10:56

Arogantni je napisao/la:
neno je napisao/la:Bablaz-svaka ti je na mjestu,nemam vise sta dodati sve ovo gore napisano na postu da neko iz kluba da hoce da vidi to bi im otvorilo oci,imam osjecaj da njih samo lova interesuje a rezultat ako se sta poklopi-sam neka svima bude jasno ono juce je SRAMOTA-a i nemozes bolje ocekivati od pojacanja koja si platio 0 maraka. :oops:
Moja ti je preporuka idi grabi lisce po Vilsonovom ono sto se ne moze masinom za otpuhivanje, ili idi guli krompir za NArodnu kuhinju jer nizasta te dr. BOG nije stvorio...
@arogantan brate ne moras ti uvijek upravu da budes ;) momci su upravu sigurno niko ovdje ne kaze nista protiv Amara ali protiv ostalih ljudi u upravi se ima dosta toga da kaze ;) od marketinga pa nadalje,haj eto ti sve znas reci koliko smo mi para zaradili samo u proteklih mjeseci? jesmo sigurno oko 1,000,000 KM ako ne i vise i za te pare se nije mogao dovest napadac kvalitetan?sigurno ces reci valja se vratit pare poreznoj,ali ako su se pare vracale i prije nego smo dobili ovaj novac normalno kao u dogovoru moglo bi se i ovako,eto reci ako znas u cemu je problem onda?problem je u tome sto dosta igraca cim dodju u nas klub kontaju da su igracine i da mogu da rade sta hoce i da se ne trude itd samo se pitam koliko igraca se preznoji tokom utakmice,sve dok nama jedan travnik pravi probleme,dok nasi extra napadaci koji su dovedeni za 0 km fulaju sa 7 metara prazan gol koji je dug 7 metara mi nemam sta da trazimo i u evropi cemo se uvijek brukat,eno vidjelo se protiv makabija sta je ekipa,stvorili su nam 2 sanse iskoristili su obje,a koliko smo mi?nama ocigledno treba 20 sansi da bi da li jedan gol ili kakvom srecom da se lopta odbije od kojeg igraca ili da svaki put pricekamo Zebu sa nekom majstorijom,pricajte vi sta god hocete da nema nama Zebe ne bi nas nigdje ni bilo ;) premalo igraca igra srce a previse za slavu i novac!!! :evil: :evil:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 avg 2011, 11:01

golman kad primi gol sa onolke udaljenosti je kriv il nije stajao na dobrom mjestu il nije postavio zivi zid kako treba tako da je meni Karic kriv za drugi gol, ali Karic nije kriv za poraz, mogu reci da je bio najbolji. Iskljucivo su krivi ovi nasi sminkeri od igraca, lafo igracine a jedan dedo Varupa ih pobjedjuje, takodje kad sam procito naslov u avazu da bi Amar bio zadovoljan i bodom iz Travnika odma mi se nije islo, ko je taj Travnik pa da Zeljo bude zadovoljan bodom, sto Partizan neide na bod kad gostuje nekoj Jagodini ili u nekom drugom selu...Mnogo sam se juce razocarao u igrace a iskreno i u Amara ali haj i dalje tvrdim da on najbolje zna...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 avg 2011, 11:07

old school je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
old school je napisao/la:Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
Nadam se da ces mi ovo objasnit redom al evo idem prvo ja:
taj tvoj stanic kojem niko nista nesmije prigovorit je jedan od glavnih krivaca za ovo danas
e kad smo dosli do stanceskog vidi se da nisi sekunde gledao utakmicu lik presjekao sve sto je mogao i bio je nas najbolji igrac. za kondiciju??? trcao covjek non stop
zeba ako je danas trcao i borio se perica je onda najbolji igrac svijeta a ja sam semir štilić uzmu mu ljudi loptu (nema veze iako komplikuje do bola) ali onda stane (ista stvar i sa stanicem) ne trci nazad i ne pomaze
adilovic prvo nije ni jednom prosao :D a tek ne po strani a jedini sut koji je imao izblokiran mu je novi dokaz da ti utakmice nisi vidio (zaboravio sam da je glavom pucao u gol i da mu je i taj sut izblokiran)
za selimovica se slazem da u prvom poluvremenu lopte nije primio kako treba ali u drugom skroz druga prica. pa momak je zabio gol covjece
prvo nije moj stanic, ali sta covjeku reci igra na svim pozicijama KOJE TREBA KRPITI, sta da mu kazem, adilovic je 2-3 puta bio po strani ako ne i vise pokusao nesto da ubaci ali je to bilo naravno kontra, pricas za zebu, da zebe nije bilo prethodnih utakmica kao i ovu u kojoj je asistirao, mi golu ne bi prisli,a stanceski je trckarao nije trcao, slazem se da je prekinuo malo vise napada, ali koliko je puta suplja sredina bila?? selimovic jeste zabio, ja kazem da nije primio lopte kako treba od kad je dosao u zelju sve i jednu utakmicu koju je igrao sve i jednu loptu koju je primio odbila se od njega ;) idemo dalje,rezultati nam donekle leze vidjecemo sta ce biti u sljedecim utakmicama,ali da neko kaze da smo bolji nego prosle godine, laze ili zivi u zabludama, sve je isto kao prosle sezone
eee vidis ovo vec malo drugacije izgleda ;) sad samo da ja jos nesto dodam stanic igra na tim pozicijama jer nema mjesta da igra na svojoj tj los je i nemoze uci tako u prvi tim. zeba jeste dobro odigrao u napadu ali mene nervira sto izgubi loptu i nevraca se tako da ovaj put nebi rekao da je bio najbolji ukupno gledajuci. stanceski nemoze sve sam kupiti. sada dolazi do izrazaja ovo za zebu. ta suplja sredina je trebala biti pokrpana i od strane savica i zebe, ali savic malo spor i zbunjen a zeba ostaje naprijed i potvrđuje se ovo moje da ne pomaze odbrani. za selimovica se slazem da nije u prvom poluvremenu primio loptu kako treba i to sam i gore napisao po :) zz
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 avg 2011, 11:10

19TM87 je napisao/la:golman kad primi gol sa onolke udaljenosti je kriv il nije stajao na dobrom mjestu il nije postavio zivi zid kako treba tako da je meni Karic kriv za drugi gol, ali Karic nije kriv za poraz, mogu reci da je bio najbolji. Iskljucivo su krivi ovi nasi sminkeri od igraca, lafo igracine a jedan dedo Varupa ih pobjedjuje, takodje kad sam procito naslov u avazu da bi Amar bio zadovoljan i bodom iz Travnika odma mi se nije islo, ko je taj Travnik pa da Zeljo bude zadovoljan bodom, sto Partizan neide na bod kad gostuje nekoj Jagodini ili u nekom drugom selu...Mnogo sam se juce razocarao u igrace a iskreno i u Amara ali haj i dalje tvrdim da on najbolje zna...
iskreno i ja bi bio zadovoljan bodom protiv onih mesara. pa jesi vidio sta im se sudi i sta im prolazi varupa dobio 2 zuta zasluzio jos dva a nije dobio crveni smijesno :)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 21 avg 2011, 11:12

Bojim se da je ovo nezalaganje igraca i jedna vrsta bojkota prema osimu... jer trener koji vam psuje sve sto imate na treningu nije dobro prihvacen nigdje... pa sad zamislimo kako se igraci osjecaju u tom trenutku... on im treba bit podrska, primjer, pedagog .... to mi kod osima najvise smeta...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 avg 2011, 11:15

Kad ce te pocet slusat mene.Sta sam reko za ovu tekmu.Tek je 3 kolo folovi a akd bude kraj prvenstva bice eh da nismo zijanili u Travniku sad bi bili 1.Osim je previse sebi dozvolio,ponasa se ko Big bos u Zelji.nemoze to tako.Nema dzaba vise ni u babe sto stari ljudi kazua mi hocemo titule.Repa od Dzeke,Sehica,Visce a placen samo 1 igrac mislim na Smajica.Ja sam starijii mogu rec Osime nisi ti bog i jedini u Zelji popusti malo.2 godine nemamo spica pored ovako dobrih igraca u sredini.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, MoSaZeLjo1921, NazorUso, Orvel, ZeljeznicarUberAlles i 44 gosta.