" $ ", ? " је " & је ? ?, " " се $ " " у 90+, него $ на & ", а ? је " 0-0, & је ? $ " сеBlagoje Bratić je napisao/la:I šta ti ustao jorgan ti pao sa glave,RBA 1987 je napisao/la:Па % се " ? на тог $, & у ? & " ? " вас, наравно уз $ са " ? $, наравно ? га $ " & ' $ ", ? се $ " ? сезоне...ajde bježi i šta to mjenja stvar kad je Čelik bio očajan jedna obična nula u utakmici,i da ih je Željo razbio ko malu bebu i da su dali taj penal šta bi bilo ništa opet bi izgubili **** penal treba igrat lopte u utakmici,a oni sigurno tu noć nisu imali igre,a vidjela je čitava bh javnost na tv-u tako da možeš samo plakat.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Grijesis tada je Zeljo vec vodio 1:0... To je bilo maltene pred kraj 1. poluvremena...RBA 1987 je napisao/la:" $ ", ? " је " & је ? ?, " " се $ " " у 90+, него $ на & ", а ? је " 0-0, & је ? $ " сеBlagoje Bratić je napisao/la:I šta ti ustao jorgan ti pao sa glave,RBA 1987 je napisao/la:Па % се " ? на тог $, & у ? & " ? " вас, наравно уз $ са " ? $, наравно ? га $ " & ' $ ", ? се $ " ? сезоне...ajde bježi i šta to mjenja stvar kad je Čelik bio očajan jedna obična nula u utakmici,i da ih je Željo razbio ko malu bebu i da su dali taj penal šta bi bilo ništa opet bi izgubili **** penal treba igrat lopte u utakmici,a oni sigurno tu noć nisu imali igre,a vidjela je čitava bh javnost na tv-u tako da možeš samo plakat.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
kad nisi gledao i ne znas o cemu pricas,ne laprdaj previseRBA 1987 je napisao/la:" $ ", ? " је " & је ? ?, " " се $ " " у 90+, него $ на & ", а ? је " 0-0, & је ? $ " сеBlagoje Bratić je napisao/la:I šta ti ustao jorgan ti pao sa glave,RBA 1987 je napisao/la:Па % се " ? на тог $, & у ? & " ? " вас, наравно уз $ са " ? $, наравно ? га $ " & ' $ ", ? се $ " ? сезоне...ajde bježi i šta to mjenja stvar kad je Čelik bio očajan jedna obična nula u utakmici,i da ih je Željo razbio ko malu bebu i da su dali taj penal šta bi bilo ništa opet bi izgubili **** penal treba igrat lopte u utakmici,a oni sigurno tu noć nisu imali igre,a vidjela je čitava bh javnost na tv-u tako da možeš samo plakat.
nije tako bilo i "kraj price"
- је, ? опет &, " је то, знате " " $ је то ствар & ' ' " у ", ? га " " $ $ вас...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- SarajlijaTM
a da nije mozda i tri autogola dao u toj tekmi,idi malo prosetaj kroz nicaze,mozda i to cujesRBA 1987 je napisao/la:- је, ? опет &, " је то, знате " " $ је то ствар & ' ' " у ", ? га " " $ $ вас...

" је ? у 41 " $ ? 0-1, а " сте " у првој $ 1-0...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Da nešto zaključimo. Nemamo sreće, neki igrači se ne bore kao što bi trebalo i imamo nevjerovatno slabu odbranu. Ali, opet i pored toga, bićemo u vrhu na kraju. Sada tekma protiv Zrinjskog, veoma neugodna ekipa.

Bablaz-svaka ti je na mjestu,nemam vise sta dodati sve ovo gore napisano na postu da neko iz kluba da hoce da vidi to bi im otvorilo oci,imam osjecaj da njih samo lova interesuje a rezultat ako se sta poklopi-sam neka svima bude jasno ono juce je SRAMOTA-a i nemozes bolje ocekivati od pojacanja koja si platio 0 maraka. 

VOLIM TE ZELJO
Moja ti je preporuka idi grabi lisce po Vilsonovom ono sto se ne moze masinom za otpuhivanje, ili idi guli krompir za NArodnu kuhinju jer nizasta te dr. BOG nije stvorio...neno je napisao/la:Bablaz-svaka ti je na mjestu,nemam vise sta dodati sve ovo gore napisano na postu da neko iz kluba da hoce da vidi to bi im otvorilo oci,imam osjecaj da njih samo lova interesuje a rezultat ako se sta poklopi-sam neka svima bude jasno ono juce je SRAMOTA-a i nemozes bolje ocekivati od pojacanja koja si platio 0 maraka.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
eto neko u ligi je platio pojačanja. što ne mogu supe viljuškom.
pa sigurno su platili vise nego mi-ma prosetacemo se mi ligom,hocemo samo neznam kojom 

VOLIM TE ZELJO
ni borac krunića nije platio. a kamoli nekoga lošijeg.
momci de budite realni za onaj gol iz slobodnjaka ono se nije moglo braniti, jer kada je slobodan udarac golman stoji na suprotnoj strani od lopte i da je bio jucer casillas ne bi odbranio
@arogantan brate ne moras ti uvijek upravu da budesArogantni je napisao/la:Moja ti je preporuka idi grabi lisce po Vilsonovom ono sto se ne moze masinom za otpuhivanje, ili idi guli krompir za NArodnu kuhinju jer nizasta te dr. BOG nije stvorio...neno je napisao/la:Bablaz-svaka ti je na mjestu,nemam vise sta dodati sve ovo gore napisano na postu da neko iz kluba da hoce da vidi to bi im otvorilo oci,imam osjecaj da njih samo lova interesuje a rezultat ako se sta poklopi-sam neka svima bude jasno ono juce je SRAMOTA-a i nemozes bolje ocekivati od pojacanja koja si platio 0 maraka.

golman kad primi gol sa onolke udaljenosti je kriv il nije stajao na dobrom mjestu il nije postavio zivi zid kako treba tako da je meni Karic kriv za drugi gol, ali Karic nije kriv za poraz, mogu reci da je bio najbolji. Iskljucivo su krivi ovi nasi sminkeri od igraca, lafo igracine a jedan dedo Varupa ih pobjedjuje, takodje kad sam procito naslov u avazu da bi Amar bio zadovoljan i bodom iz Travnika odma mi se nije islo, ko je taj Travnik pa da Zeljo bude zadovoljan bodom, sto Partizan neide na bod kad gostuje nekoj Jagodini ili u nekom drugom selu...Mnogo sam se juce razocarao u igrace a iskreno i u Amara ali haj i dalje tvrdim da on najbolje zna...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
eee vidis ovo vec malo drugacije izgledaold school je napisao/la:prvo nije moj stanic, ali sta covjeku reci igra na svim pozicijama KOJE TREBA KRPITI, sta da mu kazem, adilovic je 2-3 puta bio po strani ako ne i vise pokusao nesto da ubaci ali je to bilo naravno kontra, pricas za zebu, da zebe nije bilo prethodnih utakmica kao i ovu u kojoj je asistirao, mi golu ne bi prisli,a stanceski je trckarao nije trcao, slazem se da je prekinuo malo vise napada, ali koliko je puta suplja sredina bila?? selimovic jeste zabio, ja kazem da nije primio lopte kako treba od kad je dosao u zelju sve i jednu utakmicu koju je igrao sve i jednu loptu koju je primio odbila se od njegadiego_TM je napisao/la:Nadam se da ces mi ovo objasnit redom al evo idem prvo ja:old school je napisao/la:Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
taj tvoj stanic kojem niko nista nesmije prigovorit je jedan od glavnih krivaca za ovo danas
e kad smo dosli do stanceskog vidi se da nisi sekunde gledao utakmicu lik presjekao sve sto je mogao i bio je nas najbolji igrac. za kondiciju??? trcao covjek non stop
zeba ako je danas trcao i borio se perica je onda najbolji igrac svijeta a ja sam semir štilić uzmu mu ljudi loptu (nema veze iako komplikuje do bola) ali onda stane (ista stvar i sa stanicem) ne trci nazad i ne pomaze
adilovic prvo nije ni jednom prosaoa tek ne po strani a jedini sut koji je imao izblokiran mu je novi dokaz da ti utakmice nisi vidio (zaboravio sam da je glavom pucao u gol i da mu je i taj sut izblokiran)
za selimovica se slazem da u prvom poluvremenu lopte nije primio kako treba ali u drugom skroz druga prica. pa momak je zabio gol covjeceidemo dalje,rezultati nam donekle leze vidjecemo sta ce biti u sljedecim utakmicama,ali da neko kaze da smo bolji nego prosle godine, laze ili zivi u zabludama, sve je isto kao prosle sezone

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
iskreno i ja bi bio zadovoljan bodom protiv onih mesara. pa jesi vidio sta im se sudi i sta im prolazi varupa dobio 2 zuta zasluzio jos dva a nije dobio crveni smijesno19TM87 je napisao/la:golman kad primi gol sa onolke udaljenosti je kriv il nije stajao na dobrom mjestu il nije postavio zivi zid kako treba tako da je meni Karic kriv za drugi gol, ali Karic nije kriv za poraz, mogu reci da je bio najbolji. Iskljucivo su krivi ovi nasi sminkeri od igraca, lafo igracine a jedan dedo Varupa ih pobjedjuje, takodje kad sam procito naslov u avazu da bi Amar bio zadovoljan i bodom iz Travnika odma mi se nije islo, ko je taj Travnik pa da Zeljo bude zadovoljan bodom, sto Partizan neide na bod kad gostuje nekoj Jagodini ili u nekom drugom selu...Mnogo sam se juce razocarao u igrace a iskreno i u Amara ali haj i dalje tvrdim da on najbolje zna...

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
-
- Kontakt:
Bojim se da je ovo nezalaganje igraca i jedna vrsta bojkota prema osimu... jer trener koji vam psuje sve sto imate na treningu nije dobro prihvacen nigdje... pa sad zamislimo kako se igraci osjecaju u tom trenutku... on im treba bit podrska, primjer, pedagog .... to mi kod osima najvise smeta...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Kad ce te pocet slusat mene.Sta sam reko za ovu tekmu.Tek je 3 kolo folovi a akd bude kraj prvenstva bice eh da nismo zijanili u Travniku sad bi bili 1.Osim je previse sebi dozvolio,ponasa se ko Big bos u Zelji.nemoze to tako.Nema dzaba vise ni u babe sto stari ljudi kazua mi hocemo titule.Repa od Dzeke,Sehica,Visce a placen samo 1 igrac mislim na Smajica.Ja sam starijii mogu rec Osime nisi ti bog i jedini u Zelji popusti malo.2 godine nemamo spica pored ovako dobrih igraca u sredini.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, MoSaZeLjo1921, NazorUso, Orvel, ZeljeznicarUberAlles i 44 gosta.