Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Hajdi kad svi kenjuckate,pa da i ja.Akciju za gol je upravo pokrenuo Pjanic,driblingom,koji nije prosao,ali se lopta odbila do njeg,te onda pas do Gomisa.Kakav god da je pas bio,asistencija se pripisuje Pjanicu,a da nije bilo Pjanicevog pasa , cunu moju bi Gomis dao gol.
Drugo,prvi udarac Lyona uopste, na gol Bresta u 51-oj minuti,(pored dva napadaca koji nisu meda mogli)uputio je Pjanke projektilom,kojeg je golman jedva izvadio. Prema tome,ako sernjate,onda bar serite do kraja,a ne na prekide.
Utakmica je bila jako losa,tako da ni Pjanic nije mogo cudo napraviti.Uglavnom ,od svih losih,Pjanic je bio najbolji.
Drugo,prvi udarac Lyona uopste, na gol Bresta u 51-oj minuti,(pored dva napadaca koji nisu meda mogli)uputio je Pjanke projektilom,kojeg je golman jedva izvadio. Prema tome,ako sernjate,onda bar serite do kraja,a ne na prekide.
Utakmica je bila jako losa,tako da ni Pjanic nije mogo cudo napraviti.Uglavnom ,od svih losih,Pjanic je bio najbolji.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Fulao si poentu. Hare hoće da kaže da si lagao kad si rekao da nisi pljuvao po Džeki. Dakle, lažov si. Jasno.JuveSissoko je napisao/la:pa sta, ako Dzeko igra lose, treba da napisem da je bio sjajan??harishp je napisao/la:Malo si se tu zayebunio jer si ocigledno zaboravio opciju pregleda prijasnjih postova clanova.JuveSissoko je napisao/la: pomjesao si lonicice, nemas pojma o cemu govoris, kakav Dzeko kakvi bakraci, o reprezentativcima napisem dva posta godisnje, a ti visi samo po ovim temama i trazis svadju da napises koju "pametnu", popusti, nisam ti se obratio
Kad god je bio losiji mec Dzeke medju prvima si bio da koju prospes.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono nije asistencija. Pjanic bi mogao na klupu protiv Bjelorusa, svakako ne moze igrati krilnu poziciju.
Stvarno je ovaj forum fascinantan. Toliko prepiranja je li asistencija ili nije.
Neka je on zdrav, ako Bog da Miske na klupu, pa neka Pjanic dobije vise prostora.
Neka je on zdrav, ako Bog da Miske na klupu, pa neka Pjanic dobije vise prostora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja mislim da dosta od vas nikad niste gledali Pjanica..? Miralem Pjanic je najbolji igrac Bosne i Hercegovine tacka nema debata oko toga. Cak bi mozda i rekao da je najveci talenat sto smo vidjeli sa ovog prostora od vremena Safeta Susica. Sada hoceli li on biti novi Safet Susic to samo on zna.
Vidim da neko ovdje prica da stavu Miralema na klupi
Vidim da neko ovdje prica da stavu Miralema na klupi

Brate tebi bas fali daski u glavi! Koga bi ti molim te na njegovu poziciju?? Stilica? NEka hvala! Edina vise ne psujete i ne kunete pa ste sad na Miralema presli! Tacno da nas nema, trebalo bi nas izmisliti!floyd je napisao/la:Ono nije asistencija. Pjanic bi mogao na klupu protiv Bjelorusa, svakako ne moze igrati krilnu poziciju.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-------------Dzeko
---x---------Pjanic---------x
---------x--------Salihovic
---x-------x-----Spahic----x
-------------Begovic
napisani su sigurni igraci!
Ovi ostali x= nepoznati.
Ali ako iko od ovi napisani stavi i na klupi onda idite u xxxxx materinu.
---x---------Pjanic---------x
---------x--------Salihovic
---x-------x-----Spahic----x
-------------Begovic
napisani su sigurni igraci!
Ovi ostali x= nepoznati.
Ali ako iko od ovi napisani stavi i na klupi onda idite u xxxxx materinu.
- JuveSissoko
- Kontakt:
poklopac hajd zdravo, pisati da Dzeko jedva trci po terenu nije pljuvanje kad je evidentno da je lik dosta utakmica repke vukao se po terenu, pisat da je losiji nego u BL nije pljuvanje nego evidentna stvar, da li ce biti opet isti, otkud znam, pisem cinjenicno stanje, pisat da je Pjanic asistirao i da od asistencije nikakve koristi saigrac nema nije pljuvanje nego cinjenica, to sto ja pisem lose stvari o Dzekinoj igri kada lose igra nije pljuvanje nego iznosenje cinjenica, to sto vi "drkate" na svaki potez Dzeke to je izbor vas, tako da i ja imam svoj slobodni izbor da napisem svoje vidjenje njegovih nekih utakmica, vidim da imaju nedodirljivi reprezentativci, kad kritikujes neke onda je okay, cak kad to radis i bez razloga, ali Dzeki ne smijes nista prigovorit jer je to pljuvanje po istom, da mi je samo vidjet vase rekacije na njegovo psovanje majke kako navijacima tako i saigracima, mogu mislit ni tad se nije smijelo kritikovat Dzeku je brate dragi to je pljuvanje po dijamantu nasem, dvostruki arsini,Dzeko je pod protekcijom lokalnih forumskih "patriota" koji BiH vide samo na godisnjem odmoru, a drugi reprezentativci nisu jer brate dragi nisu toliko popularni, i igraju u manjim klubovima, njihov znoj manje vrijedi od zlatnog Dzekinog znoja, Dzeko je stvarno poseban, nego de naplati advokatsku taksu.Virtu4l je napisao/la:
Fulao si poentu. Hare hoće da kaže da si lagao kad si rekao da nisi pljuvao po Džeki. Dakle, lažov si. Jasno.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
super, sto je najbolje tebi se a ni doticnom uopste nisam obracao, ali vi nekim cudom jeste meni, i to sa skrivenim uvredama, pozdravVirtu4l je napisao/la:Opet si promašio.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- skyisthelimit
69'
Goal! The away team draw level at 1 - 1 through Bafetimbi Gomis.
69'
Miralem Pjanic instrumental with a fine assist.
znaci oficijelno se vodi kao asistencija i ista se upisuje na Pjanicev konto, al jbg nasi strucnjaci se nadju koji bi da je omalovaze tipa jest mu bilo tesko, i ja bih zatvorenih ociju bla bla...

15.10 - 15.06 ...
- JuveSissoko
- Kontakt:
sjajno, ja cu bit najbolji asistent Primera Lige u istoriji, stajacu na pola terena dodat loptu na tri metra u stranu Messiu on ce proci uobicajeno 3-4 igraca i zabit gol, i tako svaku utakmicu , al sam dobar veznjak i fudbaler.Ovde se ne radi o Pjanicevoj igri niti o njegovoj predstavi juce u globalu, nego samo se radi o pripisivanju asistencije njemu koja tehnicki jeste,al je smijesna i uopste ne lici na neki potez vrijedan pomena.I da strucnjak sam za reci da je asistencija smijesna i nije produkt nekog fudbalskog znanja jer sam Pjanic ima dosta vise znanja o istom, te uzdizanje asistencije kao ona sto je juce, je zapravo omalovazavanje Pjanica sa te strane.A o ovoj recenici gore na engleskom jeziku necu ni pricat koliko je smijesna, ko god da je gledao tu akciju ne bi stavio rijec "intrumental" , taj ocigledno nije ni gledao kako treba utakmicu, ta asistencija nikakovog produktivnog ucinka na gol nije imala da bi se okarakterisala kao "instrumental",to je bit price, samo asistencija a ne Pjaniceva igra i ostale "patriotsko-internetske stvari".skyisthelimit je napisao/la:69'
Goal! The away team draw level at 1 - 1 through Bafetimbi Gomis.
69'
Miralem Pjanic instrumental with a fine assist.
znaci oficijelno se vodi kao asistencija i ista se upisuje na Pjanicev konto, al jbg nasi strucnjaci se nadju koji bi da je omalovaze tipa jest mu bilo tesko, i ja bih zatvorenih ociju bla bla...
asistencija je Miralemova ali opcenito nije igrao na nivou u ovoj utakmici, čak je i Bastos iskalio verbalno svoj bijes, jer je Mire trazio loptu a ovaj šutao!!
4-IN-A-ROW
Miske na zalost grije klupu u prosjecnom Ruskom klubu. Pjana s druge strane igra i asistira u Lyonu. Ako se treba birati izmedju njih dvojice prema trenutnoj spremi mislim da je svaki komentar suvisan
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I ovo ima samo u Bosni i Hercegovini, Francuski savez i liga priznaju asistenciju, ali neki nasi strucnjaci misle da to nije asistencija te se to ne bi trebalo racunati.. Hajmo sad pisat dopis da izbace te francuze jer ocigledno ne znaju sta je fudbal, i nek uzmu kojeg naseg, ako je suditi po postovima svaki ima 15 godina profesionalne karijere u klubovima liga 5..
Celik!3,2,2.
I ja sam isto bio misljenja da ono ne bi trenala biti asistencija, ali kada sam jucer vidio da je kod Dzekinog gola asistencija pripisana Milneru, onda je i ona Pjaniceva i vise nego asistencija (ako takvo nesto postoji
)

Izdržati, to je temelj vrline!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gomis je napravi jedan kontakt i sut, to je asistencija ako niste znalirogeRF je napisao/la:I ja sam isto bio misljenja da ono ne bi trenala biti asistencija, ali kada sam jucer vidio da je kod Dzekinog gola asistencija pripisana Milneru, onda je i ona Pjaniceva i vise nego asistencija (ako takvo nesto postoji)

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jesam te pitao za komentar, ili neko tvoje misljenje?! Meni pun qrac "strucnjaka"!Bosniacum Lilium je napisao/la:gomis je napravi jedan kontakt i sut, to je asistencija ako niste znalirogeRF je napisao/la:I ja sam isto bio misljenja da ono ne bi trenala biti asistencija, ali kada sam jucer vidio da je kod Dzekinog gola asistencija pripisana Milneru, onda je i ona Pjaniceva i vise nego asistencija (ako takvo nesto postoji)
isto kao i dzeko juce, istovremeno primio i gurnuo je sebi u for, drugi kontakt udarac, vama treba enciklopedija brata m'
![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
I sta je bilo, asistencija Pjanica ili ne 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa ako to nisu asistencije, onda ti veze nemas o fudbalu. Cista asistencija Pjanica, ja ne mogu da vjerujem da neko ovdje pise da nije asistencija. Znatel vi sta znaci pojam asistencija?rogeRF je napisao/la:I ja sam isto bio misljenja da ono ne bi trenala biti asistencija, ali kada sam jucer vidio da je kod Dzekinog gola asistencija pripisana Milneru, onda je i ona Pjaniceva i vise nego asistencija (ako takvo nesto postoji)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.