FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 avg 2011, 02:34

Da su marketing i uprava pametni kao sto nisu, rekli bi da je djaba ulaz tu jednu tekmu i da ce jos podjeliti po privjesak doslo bi 10.000, od kojih bi 90% dosli i iducu.. Ali eto, doci ce raja sama ako svojim kvalitetom dobijemo naredne 3 tekme..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 avg 2011, 02:35

Amare bolan jadan ti a zar ne znas da Zeljo nikad tekme prije tebe nije izgubio :lol: :lol:

Cemu ba braco tolike tenzije?? Nije ni meni drago sto ga frajer zabi sa 35m ali sta je tu je..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MerdaTM
Kontakt:

Post Postao/la MerdaTM » 21 avg 2011, 02:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Polako kralju, smiri se malo.. Izgleda da ti zaboravio iftariti pa te puklo u glavu.. Nije sve tako crno, gledaj malo sa vedrije strane i vidjet ces 1000000 pozitivnih stvari od strane Amara, a grijesiti pomalo je ljudski.. Bolji smo bili na obje gostujuce tekme i mogli smo i pobjediti ali nije sreca posluzila.. Nema veze, posluzit ce kad bude najbitnije..
Sada zaostajemo samo 4 boda i to je nista, jer odradili smo 2 teska gostovanja.. Sada slijede pravi ispiti, Olimpic koji ce imati veliku zelju da nas dobije, posrnuli Celik koji mora da se vadi, i zahuktali Zrinjski koji je sa 2 gostovanja donio 4 boda.. Ako tu uzmemo 7 bodova na konju smo..

Amar je najbolje sto Zeljo ima, i sto mu se moglo desiti.. Samo se nadam da lovu koju majstorski zgrce pametno ulaze, steka, namiruje dugove, itd. a ne trpa u vlastiti i Zujin djep.
Samo polako, doci ce sve ovo na svoje, jer po misljenju svih imamo najjacu ekipu u ligi.. Naravno, tu su jos i Borac, Siroki i Sarajevo sa jakim ekipama. Iducu tekmu svi na Grbavicu, da damo podrsku nasim momcima, jer ako neko moze podici ekipu na pobjednicki nivo, onda smo to mi navijaci...
Moram ti priznat' da si me smirio sa ovim napisanim. Ozbiljno, ovo je nesto najrealnije sto sam procitao u danasnjem danu. Izgubili od Travnika, pa sta ? Idemo dalje, srijeda to je to.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 21 avg 2011, 02:36

kimbo je napisao/la:Nista vam ni od kluba ni od navijaca sve dok takvih delikvenata i kriminalaca ima u navijackoj grupi. Pokvariste jedan lijep fudbalski dan. Sjecate se onog vaseg navijaca danas a mogla je jos necija majka veceras zaplakati ... fujjj ...
ne mozes ti to u tor utjerat stoka je to ****
zakamenjaj i ufati se noge, damu ko ljesnjak
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 avg 2011, 02:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Da su marketing i uprava pametni kao sto nisu, rekli bi da je djaba ulaz tu jednu tekmu i da ce jos podjeliti po privjesak doslo bi 10.000, od kojih bi 90% dosli i iducu.. Ali eto, doci ce raja sama ako svojim kvalitetom dobijemo naredne 3 tekme..
Tu si upotpunosti upravu!!!! :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 21 avg 2011, 02:37

underground je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Nista vam ni od kluba ni od navijaca sve dok takvih delikvenata i kriminalaca ima u navijackoj grupi. Pokvariste jedan lijep fudbalski dan. Sjecate se onog vaseg navijaca danas a mogla je jos necija majka veceras zaplakati ... fujjj ...
vidi ovoga lika...on iz zenice zna šta se veceras dešavalo na stupu :o :lol: :lol:
Ko li njima drma kavez ,pa ovoliko reže u ove sitne sate :shock:

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 21 avg 2011, 02:41

spizz je napisao/la:
underground je napisao/la:
vidi ovoga lika...on iz zenice zna šta se veceras dešavalo na stupu :o :lol: :lol:
Ko li njima drma kavez ,pa ovoliko reže u ove sitne sate :shock:
poucen ranijim iskustvom
znam vas ba u kost,sad ti kazem muda ko ljesnjak ma i manja :D :lol:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 21 avg 2011, 02:43

Ko je diro ?
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 avg 2011, 02:48

poucen ranijim iskustvom
znam vas ba u kost,sad ti kazem muda ko ljesnjak ma i manja :D :lol
:

Ljesnjaci se cekicem moraju razbijat :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 avg 2011, 02:59

Kako ce se ova raja raspizdit i komplimentima obasipati igrace i strucni stab poslije prve gostujuce pobjede, a ta prva gostujuca pobjeda nije daleko... Sve je ovo plod pada forme koja ja kakva takva u rangu ekipa koje trenutno imaju 4 boda vise od nas, ali kada dodjemo na nivo igre koji mogu iznijeti nasi igraci to ce biti i vise nego dovoljno da se stignemo i odlijepimo od pratilaca. Zivi bili pa vidjeli...Forma je slaba, ali ce se popraviti sigurno...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 03:28

Onakvi golovi se na terminu ne primaju. Onako mogu samo žešči diletanti ispasti i primiti. Pravi igrači osim fizičkih predispozicija, tehnike, motorike itd. moraju biti i nadprosječno inteligentni. Nažalost, Nyema i Stanić to nisu već naprotiv poglupi su prilično što im se i na facama vidi. Da je drugačije ne bi ni igrali u Želji. Čudom se čudim kako nam onaj Šerif za tri sata igre nije mogao gola dati.
Nadam se da ćemo nekom srećom povesti na vrijeme protiv Zrinjskog. Ako oni povedu gotovo je ili ako ne dao Bog nedamo go u prvih sat vremena bit će drama.

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 21 avg 2011, 04:12

rodom s Mejtaša je napisao/la:Amare dragi dozovi se, krajnje je vrijeme. Istina je da sa ovim kadrom izvlačiš maksimum i da nijedan drugi trener sa ovim džabalanerima ne bi bio ni među prvih pet, ali isto tako je istina da si ih ti gotovo sve doveo. Imaš apsolutnu vlast u Želji, bukvalno radiš šta hoćeš. Numero uno si u pravljenu ekipe ni od šta, ali daj prevaziđi to više. Raja hoće više od toga, a ne jedne te iste hadalje godinama. Ne valja ti niko (eto npr. Vladavić i Bučan), a njih dvojica bi rutinski riješili onu Viščinu zaje.banc.iju u Širokom. Znamo da ne znaš kupiti igrača nisi nikad ni znao, ali pusti i nekom drugom da proba. Kupi barem tekmu kad ne znaš igrača. U Travniku se vazda može kupiti. Je.bog.a više Popovići i Adilovići.

Bilo prošlo, idemo dalje. Ekipu za titulu nemamo jer ove džabalanere svako može dobiti. Ne znam da li je kasno, ali ako nije podhitno nabaviti slijedeće:

Napadača pravog pa ako nema para pod hipoteku nešto staviti ako treba. Pa je li moguće da na dunjaluku nema kakvog napadača da može trpati zicere u ovoj jadnoj ligi. Pa je li problem pogoditi taj go od 7 metara makar 10 puta u sezoni. Ne traži se od njih atome da cjepaju. Vidiš da ti ne ide sa jednim napadačem, metni dvojicu veće su šanse :D
Pravog playmaker-a pakera tipa nekadašnjih Agića i Huljeva (ko se je mogao nadati da ćemo nakon toliko godina ove spominjati kao neke strašne igraće. Prosto nevjerovatno, ali kad vidiš Svrake, Jamake i ostalo :o )
Desnog beka
Stopera još jednog jer ovo je sve mlohavo i nedovoljno

Uvali se milion je.bo te on. Titula sama će ti pola vratiti (330.000 eura), ostalo će ti raja na kartama namiriti.

Nema tog marketinga da skupi raju na tekmu kad hadalji rastjeraše sve. Amare budi ti i marketing kada ga već nemamo. Kupi ba ono što će makar privući raju, gori od ovih ne mogu biti. Vladavić je bio magnet za raju, sam je igrao u ono vrijeme, eno onaj Džekson (nije gori od Adilovića da ga jeb.eš.) što je u Čeliku igrao ode u Zrinjski, kod nas bi ga raja od meraka gledala itd.

Dalje, do kad ćemo mi biti klub za nezbrinutu djecu. Šta rade više kod nas ovi Baljići, Nikolići, Ramići, Pehilji i ostali nazovi talenti. Čekaju šansu :D Šansu očito dobiti neće sa ovom našom formacijom. Šta je treb'o danas mali Ramić ući i uvaliti hek trik. Igrao je danas više nego sve zajedno do sada. Ako sa 20 godina nisu više postali igrači neće nikad ni postati. Igrači sa 20 godina već prave transfere i imaju više para nego budžet opštine Novo Sarajevo, a u nas čekaju šansu.
Rastjerati što prije slijedeće vedete Čoliće (oba), Svraku, Jamaka, ovu gore nabrojanu dječurliju i uzeti dva normalna igrača. Bolje dva iole igrača nego 7 nekakvih kari.na. Jeli problem naći od 200 miliona brazilaca dvojicu poput Wagnera iz Širokog ili onog Marsijana. Skupo i to ha? Ne mora biti Neymar.

Uglavnom krajnje je vrijeme da se napravi rez. Ovako više ne ide. Izblamirali smo se po Evropi u ove dvije godine da je bolje da je nismo ni igrali. Godinama sam mislio da nam samo treba Amar i malo više love i gotovo je. Nažalost, zabluda. Nije to to.
100% u pravu.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 21 avg 2011, 07:30

" onclick="window.open(this.href);return false;

R.I.P ANER!
VB

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 avg 2011, 09:30

Kupi barem tekmu kad ne znaš igrača. U Travniku se vazda može kupiti.
Razmisljanje jednog navijaca :cry:

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 avg 2011, 09:41

bablaz je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Amare dragi dozovi se, krajnje je vrijeme. Istina je da sa ovim kadrom izvlačiš maksimum i da nijedan drugi trener sa ovim džabalanerima ne bi bio ni među prvih pet, ali isto tako je istina da si ih ti gotovo sve doveo. Imaš apsolutnu vlast u Želji, bukvalno radiš šta hoćeš. Numero uno si u pravljenu ekipe ni od šta, ali daj prevaziđi to više. Raja hoće više od toga, a ne jedne te iste hadalje godinama. Ne valja ti niko (eto npr. Vladavić i Bučan), a njih dvojica bi rutinski riješili onu Viščinu zaje.banc.iju u Širokom. Znamo da ne znaš kupiti igrača nisi nikad ni znao, ali pusti i nekom drugom da proba. Kupi barem tekmu kad ne znaš igrača. U Travniku se vazda može kupiti. Je.bog.a više Popovići i Adilovići.

Bilo prošlo, idemo dalje. Ekipu za titulu nemamo jer ove džabalanere svako može dobiti. Ne znam da li je kasno, ali ako nije podhitno nabaviti slijedeće:

Napadača pravog pa ako nema para pod hipoteku nešto staviti ako treba. Pa je li moguće da na dunjaluku nema kakvog napadača da može trpati zicere u ovoj jadnoj ligi. Pa je li problem pogoditi taj go od 7 metara makar 10 puta u sezoni. Ne traži se od njih atome da cjepaju. Vidiš da ti ne ide sa jednim napadačem, metni dvojicu veće su šanse :D
Pravog playmaker-a pakera tipa nekadašnjih Agića i Huljeva (ko se je mogao nadati da ćemo nakon toliko godina ove spominjati kao neke strašne igraće. Prosto nevjerovatno, ali kad vidiš Svrake, Jamake i ostalo :o )
Desnog beka
Stopera još jednog jer ovo je sve mlohavo i nedovoljno

Uvali se milion je.bo te on. Titula sama će ti pola vratiti (330.000 eura), ostalo će ti raja na kartama namiriti.

Nema tog marketinga da skupi raju na tekmu kad hadalji rastjeraše sve. Amare budi ti i marketing kada ga već nemamo. Kupi ba ono što će makar privući raju, gori od ovih ne mogu biti. Vladavić je bio magnet za raju, sam je igrao u ono vrijeme, eno onaj Džekson (nije gori od Adilovića da ga jeb.eš.) što je u Čeliku igrao ode u Zrinjski, kod nas bi ga raja od meraka gledala itd.

Dalje, do kad ćemo mi biti klub za nezbrinutu djecu. Šta rade više kod nas ovi Baljići, Nikolići, Ramići, Pehilji i ostali nazovi talenti. Čekaju šansu :D Šansu očito dobiti neće sa ovom našom formacijom. Šta je treb'o danas mali Ramić ući i uvaliti hek trik. Igrao je danas više nego sve zajedno do sada. Ako sa 20 godina nisu više postali igrači neće nikad ni postati. Igrači sa 20 godina već prave transfere i imaju više para nego budžet opštine Novo Sarajevo, a u nas čekaju šansu.
Rastjerati što prije slijedeće vedete Čoliće (oba), Svraku, Jamaka, ovu gore nabrojanu dječurliju i uzeti dva normalna igrača. Bolje dva iole igrača nego 7 nekakvih kari.na. Jeli problem naći od 200 miliona brazilaca dvojicu poput Wagnera iz Širokog ili onog Marsijana. Skupo i to ha? Ne mora biti Neymar.

Uglavnom krajnje je vrijeme da se napravi rez. Ovako više ne ide. Izblamirali smo se po Evropi u ove dvije godine da je bolje da je nismo ni igrali. Godinama sam mislio da nam samo treba Amar i malo više love i gotovo je. Nažalost, zabluda. Nije to to.
100% u pravu.
100% si upravu da ste debili obadvojica...
Ja jucer napisa ako hocete da gledate bolje igrace bujrum u Upravu i ulozite jedno milion eura pa neces gledati vise ove hadalje...
Jesili ti svjestan koliko je skupo dovesti igraca npr. iz Brazila ti mislis da je to dzaba, valja platiti avio karte koje su nekoliko hiljada dolara, pa smjestaj, hranu i jos + ako ne prodje sta onda.... Ko po obicaju ebavat Amaru majku jelde?... Previse vi djeco igrate Menadjera...
Sve dok AMar bude morao davati svoje pare a ovi staticari iz Uprave samo njega gledati, ja Amaru nemam sta prigovoriti iz moralnih razloga, jer kakva bi ja to bio osoba kada bi blatio onoga koji mom klubu svake god. donosi Evropu i evropske utakmice, koje nismo gledali prije dolaska istog...

AHahahhahah tek sad procita za ovo uvali se milion, pa idiote kako ces se jos vise uvaliti kad si i ovako u dugovima do guse, jedva se i ovo vraca...
Previse se igra Menadjera.... Dobro sam ja rekao....
Ni meni nije prijatno kada izgubimo od Travnika, a pogotovo od Ilijasa, ali sta ces... Svaki igrac ce uvijek imati moju podrsku makar se on zvao Nermin Jamak... Koji je kloc ali ga je Amar doveo pa ima eto i on moju podrsku...
Ovakve tekstove moze napisati samo Zeljin ''navijac'' koji ocima Grbavicu nije vidio ili neka nakarada koja mrzi Zelju iz dna duse...

DaBOGda se vratili cika Simo i Demir Hotic pa da gledamo evropskog Zelju, koji je znao gubiti u gostima i bez stvorene sanse, a koji je takodjer odigrao za vrijeme njihovog mandata pregrst evropskih utakmica...

Hoce momci titulu svake god, ljepote moje , hocu i ja mnogo nesto ali ne moze...
Idite gledajte Barcu ona svake god osvoji ne jedan vec vise nekih trofeja...
POZDRAV
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2011, 09:49

tačno se vidi ko u stvarnom životu nije dig'o ni kredit od 500 km.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2011, 09:50

Па % се " ? на тог $, & у ? & " ? " вас, наравно уз $ са " ? $, наравно ? га $ " & ' $ ", ? се $ " ? сезоне...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2011, 09:53

ja mislim da amar ni njega ni stančeskog nije trebao vaditi i da je tu fulio.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 avg 2011, 09:54

RBA 1987 je napisao/la:Па % се " ? на тог $, & у ? & " ? " вас, наравно уз $ са " ? $, наравно ? га $ " & ' $ ", ? се $ " ? сезоне...
I šta ti ustao jorgan ti pao sa glave, :mrgreen: ajde bježi i šta to mjenja stvar kad je Čelik bio očajan jedna obična nula u utakmici,i da ih je Željo razbio ko malu bebu i da su dali taj penal šta bi bilo ništa opet bi izgubili **** penal treba igrat lopte u utakmici,a oni sigurno tu noć nisu imali igre,a vidjela je čitava bh javnost na tv-u tako da možeš samo plakat.

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 21 avg 2011, 09:56

...tri kola - tri boda na bodovnom kontu fcz; za mene je to razocaravajuce i jasno kazem da sam nezadovoljan
( naravno, uvijek se moze reci: "ko sam pa ja da se mene nesto treba plaho bendati" ); i pri tome nije uopce bitno s kim smo igrali, kako smo primili golove,...ovo je jednostavno ocajno; sve od one utakmice protiv maccabija u sarajevu, ( izuzev utakmice protiv rudara ) je najblaze receno blamiranje; s obzirom na to da ce se mnogi likovi upaliti na ovo sto pisem :D zelim reci da ja ne trazim niti pozivam ni na kakvo skidanje glava, davanje otkaza ili tjeranje, ne ali trazim promjenu, promjene u pristupu, razmisljanju, filozofiji,...pored toga, smatram, a to sam pisao i u vezi utakmice protiv maccabija u izraelu, da svi akteri ovih poraza trebaju i MORAJU biti kaznjeni za ovo sto (ni)su uradili; smatram da fcz, u svakoj utakmici ove smjesne lige, MORA igrati na pobjedu; da svaki igrac i clan strucnog staba treba da ima nagradu za svaku ostvarenu pobjedu, ali i da za svaki poraz MORA biti kazna, i to drasticna; za ono u izraelu, za poraz u sb, za ovo u travniku - otkinuti od plate, svima, od amara, do zadnjeg koji je usao u igru; koliko god je gostovanje u sb, tesko i eventualan poraz prihvatljiv, toliko je jos i vise ovo u tr sramno; ubijedjen sam da ova ekipa moze i hoce igrati puuno bolje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.