Ne moram kad i sami znatemessilla je napisao/la:Još samo da si nam kao dokaz priložio onu izjavu Tottija u vezi Zlatne lopteLBJ MVP je napisao/la: Pa Raul i jeste bolji njega ne treba napominjat bezveze

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne moram kad i sami znatemessilla je napisao/la:Još samo da si nam kao dokaz priložio onu izjavu Tottija u vezi Zlatne lopteLBJ MVP je napisao/la: Pa Raul i jeste bolji njega ne treba napominjat bezveze
Bilo bi lijepo za one koji nisu upoznati ( a vjerovatno ima takvih )LBJ MVP je napisao/la: Ne moram kad i sami znate
Tad je bilo lahko igrati nogomet.Nabroj nekog od 2007. da je blji od njega.KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Ma "Sergio Ramos" profil koriste 3 madridiste, Darko je ovo napisao (ovih zadnjih par postova).xaviesta je napisao/la:I mene @Sergio_Ramos podsjeca na @Brnju, nema veze sto sam se provalio
Ronaldo, Ronaldo, Zidane, Pele, Maradona, Krujf, Best, Di Stefano, Butragueno, Eusebio, Figo, Van Basten, Platini...
Ma znam ja da vas ima svakakvihmessilla je napisao/la:Bilo bi lijepo za one koji nisu upoznati ( a vjerovatno ima takvih )LBJ MVP je napisao/la: Ne moram kad i sami znate
Sta je lako bilo igrat' i do 2006. jel, kad je Zidane otisaosikirica je napisao/la:Tad je bilo lahko igrati nogomet.Nabroj nekog od 2007. da je blji od njega.KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Ma "Sergio Ramos" profil koriste 3 madridiste, Darko je ovo napisao (ovih zadnjih par postova).xaviesta je napisao/la:I mene @Sergio_Ramos podsjeca na @Brnju, nema veze sto sam se provalio
Ronaldo, Ronaldo, Zidane, Pele, Maradona, Krujf, Best, Di Stefano, Butragueno, Eusebio, Figo, Van Basten, Platini...
pa ako cemo tako gledati Pele u ovo vrijeme ne bi mogo ni pola sata odigrati...KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Sta je lako bilo igrat' i do 2006. jel, kad je Zidane otisaosikirica je napisao/la:Tad je bilo lahko igrati nogomet.Nabroj nekog od 2007. da je blji od njega.KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la: Ma "Sergio Ramos" profil koriste 3 madridiste, Darko je ovo napisao (ovih zadnjih par postova).
Ronaldo, Ronaldo, Zidane, Pele, Maradona, Krujf, Best, Di Stefano, Butragueno, Eusebio, Figo, Van Basten, Platini...U Peletovo vrijeme Lessi bio bio cirkusna atrakcija obzirom da ga u ono vrijeme ne bi ko imo pumpat svakojakim kemikalijama kad je bio pokusni kunic.
To je jedna od činjenica , a činjenica je da bi i Pele bio sad neki osrednji tip igrača sa kojim se niko ne bi zamarao.KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la: Sta je lako bilo igrat' i do 2006. jel, kad je Zidane otisaoU Peletovo vrijeme Lessi bio bio cirkusna atrakcija obzirom da ga u ono vrijeme ne bi ko imo pumpat svakojakim kemikalijama kad je bio pokusni kunic.
Pred ovim djetetom je jos min. 10 godina igranja (nazalost po Real), tako da, jos nije zavrsio, moze se reci da najbolje tek dolazi...gledaj i uzivaj, moci ces unucima prepricavat' kako je Messi razvaljivaoMesut Ozil 10 je napisao/la:Ma dovoljno je reci samo da je Ronaldo Il Fenomeno bolji i eto , ovja malac nek jede jos Nesquicka mozda naraste jednog dana , i valjda ce se ostaviit oni cigara -bombonica
Nece 100%Wizard je napisao/la:Sta je sa stoperima, odbranom generalno?
Hoce li se ko dovoditi?
Za ovaj prelazni rok to bi bilo to.Wizard je napisao/la:Sta je sa stoperima, odbranom generalno?
Hoce li se ko dovoditi?
Uglavnom spremni za nove pohodemessilla je napisao/la:Za ovaj prelazni rok to bi bilo to.Wizard je napisao/la:Sta je sa stoperima, odbranom generalno?
Hoce li se ko dovoditi?
Što se tiče odbrane , Pep je rekao da će na poziciju stopera prekomandovani nekog iz B tima ( Fontas ) , a tu mogu igrati još Mascherano i Busquets kao i Abidal.
Što se tiče bekova ni tu nije frka , desni bek Dani ( zamjena Puyol ili neko iz B tima vjerovatno , mada i Adriano može tu igrati , ali i Mascherano ako se ne varam ) , lijevi bek Abidal ( zamjena Maxwell i također Adriano i Fontas ) .
Jel provjerenim igračima kao viSamoubica je napisao/la:Odbrana nije bas cemu...
Vidjelo se to u duelima sa Benzemom
Puyol je realno protruhnuo i ne treba nesto posebno na njega racunati.. bolje se okrenuti provjerenim igracima i velicinama kao sto su PlatiniFontas je jos neiskusan
PA to ti ja govorim treba promicati igrace a ne Platinijamessilla je napisao/la:Jel provjerenim igračima kao viSamoubica je napisao/la:Odbrana nije bas cemu...
Vidjelo se to u duelima sa Benzemom
Puyol je realno protruhnuo i ne treba nesto posebno na njega racunati.. bolje se okrenuti provjerenim igracima i velicinama kao sto su PlatiniFontas je jos neiskusan
![]()
Bolje davati Fontasu šansu nego nekog neprovjerenog dovesti , uostalom , mora mu se nekako nadograđivati to iskustvo , ne igra naš drugi tim u prvoj ligi kao Getafe
Zasto psujes?messilla je napisao/la:NIje on provjeren , ali nas ništa ne košta da ga provjerimo, a kad kupuješ provjerenog moraš ga podobro platiti ( logično
).
Bmk što nisi spomenuo Getafe
A šta misliš da to predložiš Rosellu ili nekom iz upravnog odbora preko e-mail , možda i ispoštuju tu tvoju želju.Samoubica je napisao/la:Zasto psujes?messilla je napisao/la:NIje on provjeren , ali nas ništa ne košta da ga provjerimo, a kad kupuješ provjerenog moraš ga podobro platiti ( logično
).
Bmk što nisi spomenuo Getafe
Trebas imati barem malo odgoja, ne zelim da lose utjeces an moju bijelu gospodsku narav
MOzda da prodate najboljeg napadača i date 40 miliona i kupite nekog odbrambenog![]()
I opusti se covjece, relax
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.