FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amertiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amertiger » 21 avg 2011, 00:58

I sta je trebao Karic kod ovog drugog gola??? Popeti se na precku i cekati je?? Juninho je Ikeru po zemlji zabijao sa 40 metara pa sta, ovo se ne brani :)
Mes Que Un Club

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 avg 2011, 00:58

Neka uzmu u sljedece 3 utakmice 9 bodova (sto je i realno) i halal im bilo.Razocaran sam i ljut kao i svi vi al **** ga tek je pocelo i nadati se boljem,jer ona utakmica protiv Serifa i Makabija na kosevu nije slucajnost i uvjeren sam da ova ekipa moze puno bolje.Znaci,Zrinjski,Celik i Olimpik dernuti i to je to :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 avg 2011, 01:01

[youtube][/youtube]

Prvi gol , katastrofalna greska odbrane!

A drugi , Karić OUT OF TEAM!
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 21 avg 2011, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 avg 2011, 01:02

ragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Prvi gol , katastrofalna greska odbrane!
Kakva golcina jao jao ovo Karic ne smije sebi dozvolit :( :o :o :o
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 avg 2011, 01:03

e svasta, karicu debilu kako ovo nisi odbranio :D cuj neke parabole spominju, mogla je biti i kupola kako li bi izgledala,gdje ce ovo odbraniti sta vam je ljudi, jednostavno seljacina je odvalio i ispalo na kraju dobro po njih,samo sto se kod nas raja nadoveze sto cuje od drugih jao karic morao odbraniti
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 21 avg 2011, 01:05

ovaj drugi gol je neka montaza, ne moze se onakav gol zabiti

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 avg 2011, 01:09

neko treći je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Sarajevo ništa specijalno nije napravilo...Dobilo je dvije domaće utakmice, protiv Slobode i Veleža, a u gostima uzeli slabi Gošk!
Borac uzeo kući Leotar, i u gostima očajnu Kozaru. Ovaj bod iz Širokog je ono što ih izdvaja od nas.
Široki napravio dobar posao pobjedom u Gradačcu, ali pomalo uprskao protiv Borca.
Za sad najveći posao napravio Zrinjski, 4 boda sa dva ozbiljna gostovanja, a sutra kući igraju sa Olimpikom.

Sve u svemu...
Sarajevo 9
Široki 7
Borac 7
Zrinjski 4(-1)
Željo 3

Čini se da samo daleko, ali nije velika razlika, iduće dvije utakmice 6 bodova i eto nas opet gore.
Svima nam je teško trenutno, izgubili smo od Travnika i Širokog, nismo ni sreće imali. Samo da se sreća okrene na našu stranu, sad svakoj utakmici pristupiti kao da je odlučujuća ! ;)

A ko ti je slagao da su dobili veleža ? :mrgreen:
daj budimo malo realni očajna kozara i gošk a travnik stalni učesnik lige prvaka.Taj isti travnik dovede bešliju koji nije mogao biti među 25 igrača želje koji idu na pripreme,ređepija,imaju 3 igrača preko 35 godina,pojačali se sa dva igrača iz druge lige.Molim vas što krivite igrače postoji čovjek u klubu koji dovodi igrače,koji sastavlja tim i koji je glavni odgovorni za rezultate.Nalazimo slobodne prosječne igrače i očekujemo da će amar od njih napraviti neke zvijezde,igrač ako do 16 godine nije naučio centrirati i primiti loptu nemože ga naučiti 5 amara,jednostavno ne možeš se **** da ti ne uđe.Nemoj bućana dovoditi imamo bešliju koji je spreman za pola sata tekme,skup ješe imamo vasilića,imamo desnog boćnog koji 2 sezone nije centrirao lopte a o golu da ne pričamo pa šimić je za jedno poluvrijeme više puta probijo nego marković i čolić za dvije sezone,što će nam napadač koji zna igrati bitno je da se zna zagraditi.na kraju nema ih ko ni zamijeniti kad drugi tim zijani od djece iz ilijaša.Ja da sepitam ostavio bih amara doživotno ali nemojte od njega praviti božanstvo.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 21 avg 2011, 01:09

ovo je gol sezone kako god al stanic je tanak ko lizalo :?

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 21 avg 2011, 01:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Ja fakat ne kontam ove što govre da je Karić kriv za ovaj gol :roll: .Čuj trebao je primiti na prsa :lol: .
Ajde pogledaj jos koji put. Frajer sutira sa 35 metara i to ne sutom nego nekakvom parabolom, klincem, palcem. Karic stavlja tri covjeka u zid da mu pokriju desnu stranu, dakle on cuva lijevu stranu. Lopta putuje dugo do gola i ulazi u mrezu u njegovu stranu. Izgleda atraktivno i vise od toga, ali da je stajao gdje treba stajati mogao je i na prsa i glavom i uhom, kako je god htio.
Ma nidje veze,možda qrcem da je pokušao,čuj uhom :roll: .Poenta jest što je parabola.Ovo se ne brani.Lik nam zabio golčinu, nema se šta Karića napadati.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 avg 2011, 01:11

Ovaj gol je preyebeno uzivo izgledao sad jos yebenije izgleda,ovakva lopta se jednostavno ne brani,nek' prica ko sta hoce...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 avg 2011, 01:12

e ako vam je golman za ovo kriv onda ne znam .. pa ovo tri buffona ne brane

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 avg 2011, 01:14

[youtube][/youtube]

Prvi gold sve je zakazalo...

Drugi je golcina, realno Karic nista nije mogao...

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 avg 2011, 01:14

bistrikboy je napisao/la:Ovaj gol je preyebeno uzivo izgledao sad jos yebenije izgleda,ovakva lopta se jednostavno ne brani,nek' prica ko sta hoce...
ja sam se pitao da li me oci varaju ili nisam dobro vidio sad na ovom snimku vidim da ne varaju i gol je strasan realno,samo pljuvaca na sve strane pa karic nije odbranio uhom,a ne kontam kako je nije primio na prsa cak :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 01:15

ovaj go, ne znam dal da se smijem il placem, gledam i ne vjerujem :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 01:16

Bas me zanima cime se planiralo da KAric ovo odbrani.Trenutno mi nista ne pada na pamet. :roll:
Ako ga napadate za ovaj onda je logicno i za prvi,jer se nije bacio na pravu stranu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 avg 2011, 01:17

KB-TM87 je napisao/la:ovaj go, ne znam dal da se smijem il placem, gledam i ne vjerujem :lol:
Ovakav gol samo Željezničar moze primiti,zapamti ovo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 21 avg 2011, 01:17

Ja fakat ne kontam hajd da nismo svi vidjeli golčinu, da se priča na slijepo ok.Ali pored ovog snimka dodje lik i to moderator i kaže uhom je trebao odbraniti.Pa drug šta kontaš ti fakat? Mi ovdje ovce ili šta već?
Zadnja izmjena: Joint_Union, dana/u 21 avg 2011, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 01:18

bistrikboy je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:ovaj go, ne znam dal da se smijem il placem, gledam i ne vjerujem :lol:
Ovakav gol samo Željezničar moze primiti,zapamti ovo!
Kunem ti se da ga niko više neće primiti, baksuzi smo mi teški, valjda će nam se vratiti negdje, i za Široki isto...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 21 avg 2011, 01:22

evo gledam 17-ti put,ovo se ne brani..pratim karica,pratim loptu :shock:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 01:24

Ljudi, svaki gol koji se primi sa udaljenosti veće od 30 metara ide na golmanovu dušu...

Pa vi razglabajte i dalje o zakonima fizike i parabolama... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Kajkutenjoyer, mavi i 28 gostiju.