edit: 1-0 Zecevic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja kolko sam vidio na Kosevu,da taj Joge ima veci autoritet od samog trenera,momak igra koju hoce poziciju,ide naprijed kad hoce,ode naprijed na skok kad mu se cefne,jedna situacija svi igraci Slobode igraju nazad,on osto gore jedini istureni,a fol stoper...ugl momak igra kako hoce,i sta hoce i ocito nikome ne odgovara za svoje postupkeslani grad je napisao/la:sta kukate na Jogeta...jel to veliki strateg Crnkic plazajuci guzove na moru u hladu starog bora skonto da PENAL puca STOPER![]()
![]()
...bravo treneru,strategu....kolko treba bit debilan za ovako nesto
poslao ga zadnjih 10 minuta trener da proba skociti i napraviti sansu za nekog nakon sto su smanjili rezultatmiky_hz je napisao/la:Ja kolko sam vidio na Kosevu,da taj Joge ima veci autoritet od samog trenera,momak igra koju hoce poziciju,ide naprijed kad hoce,ode naprijed na skok kad mu se cefne,jedna situacija svi igraci Slobode igraju nazad,on osto gore jedini istureni,a fol stoper...ugl momak igra kako hoce,i sta hoce i ocito nikome ne odgovara za svoje postupkeslani grad je napisao/la:sta kukate na Jogeta...jel to veliki strateg Crnkic plazajuci guzove na moru u hladu starog bora skonto da PENAL puca STOPER![]()
![]()
...bravo treneru,strategu....kolko treba bit debilan za ovako nesto
Haman i bog je digao ruke od nas! Pa da uđe taj gol iz penala,sve bi drugačije bilo!harry_90 je napisao/la:Joge profulao penal,dvije dobre sanse preko Halilovica,haman ne stojimo lose u Trebinju ..
Ajde Boze pogledaj nas,da uzmemo bod sa ovog gostovanja
Pa jesil isao navijao, ili si bio kao simpatizer.TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi evo vrati se i ja iz Trebinja , danas sam platio da odem i ne bih mi zao , imali smo dobru priliku , cak je i Joge pucao penal jer su se ostali ustrtili dobro je sutao , ali golman je skinuo maher svaka mu cast za ono , prilike dobro mogli smo do boda ali lopta nije htjela u go , dodaj to jos +40 i saunu dobro je bilo , da je bilo sportske srece mogli smo do boda . Iznenadio me onaj Milutinovic kako fino igra .
VolimTz je napisao/la:Pa jesil isao navijao, ili si bio kao simpatizer.TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi evo vrati se i ja iz Trebinja , danas sam platio da odem i ne bih mi zao , imali smo dobru priliku , cak je i Joge pucao penal jer su se ostali ustrtili dobro je sutao , ali golman je skinuo maher svaka mu cast za ono , prilike dobro mogli smo do boda ali lopta nije htjela u go , dodaj to jos +40 i saunu dobro je bilo , da je bilo sportske srece mogli smo do boda . Iznenadio me onaj Milutinovic kako fino igra .
I ja sam na neki nacin "dosljo". I bio sam na "protestima", trazio preoteste po gradu citav dan. Ovo je organizator sjebo jer nije preciziro vrijeme i mjesto. A sami protesti su imali uzasno slabu reklamu. Znam jos 10 momaka koji su trazili proteste jucer.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga dva gola u sudackim nadoknadama i profulan penal...hajde bice bolje njima je bila vanzija pobjeda, jer ipak tesko bi se oni spasili da su zijanili kuci dvije za redom
A sto se tice tih protesta stvarno nemam rijeci.... nema vise tuzlaka u nasem gradu
....sve doslje i svakog boli qita za Slobodom
.....ebiga nas grad vise nije ono sto je nekad bio i to je ocigledno...necu da sad doslje u nas grad misle da imam nesto protiv njih boze sacuvaj, samo sto nam donesose u carsiju neugodan mentalitet kojeg ja nisam pamtio...sad kad dodjem dole na odmor ba nigdje ba one stare raje, starih fukara svi su uglavnom vani...carsija vise nije ono sto je nekad bila uzas uzas