FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 00:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...
Sreca pa ih niko ne uzima za ozbiljno a snage za nesto vise, osim piskaranja po ovom forumu, nemaju ... ;)
Ajde ima raje dobre. Jesi bio na tekmi, ili pile, ili seyo, nick .Kako vam je izgledalo. Gore sam napisao pa mu interesuje i vase misljenje.

ja nisam, auto na popravci i ne odem...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 avg 2011, 00:16

MerdaTM je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
old school je napisao/la:Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
Nadam se da ces mi ovo objasnit redom al evo idem prvo ja:
taj tvoj stanic kojem niko nista nesmije prigovorit je jedan od glavnih krivaca za ovo danas
e kad smo dosli do stanceskog vidi se da nisi sekunde gledao utakmicu lik presjekao sve sto je mogao i bio je nas najbolji igrac. za kondiciju??? trcao covjek non stop
zeba ako je danas trcao i borio se perica je onda najbolji igrac svijeta a ja sam semir štilić uzmu mu ljudi loptu (nema veze iako komplikuje do bola) ali onda stane (ista stvar i sa stanicem) ne trci nazad i ne pomaze
adilovic prvo nije ni jednom prosao :D a tek ne po strani a jedini sut koji je imao izblokiran mu je novi dokaz da ti utakmice nisi vidio (zaboravio sam da je glavom pucao u gol i da mu je i taj sut izblokiran)
za selimovica se slazem da u prvom poluvremenu lopte nije primio kako treba ali u drugom skroz druga prica. pa momak je zabio gol covjece
Cekaj imas 16 godina i vec si strucnjak. Pa slobodno ti sa Amarom na klupu sjedi, budi mu bar asistent.
e sto ne mogu ovih prica sjedi sa amarom i slicno na koga god da se odnosilo, budite realni los tim, ako na kraju krajeva i titula bude tu, sta cemo blamirati se u evropi opet,jel to cilj??? neka amara,ali napasti zuju, dzelu i ostale, ne vidim da ista rade
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 00:19

Zaliži se malo kao Mirza Varešanović pa da vidiš kako prolazi bol! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 avg 2011, 00:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...
Sreca pa ih niko ne uzima za ozbiljno a snage za nesto vise, osim piskaranja po ovom forumu, nemaju ... ;)
Ajde ima raje dobre. Jesi bio na tekmi, ili pile, ili seyo, nick .Kako vam je izgledalo. Gore sam napisao pa mu interesuje i vase misljenje.
Nisam drug, nemam kuveta da postim i putujem po onom zvizdanu. Ovo mi je prvi put da sam preskocio Travnik ali sta je tu je, sad ce brzo Septembar pa ce se putovati ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 avg 2011, 00:26

Iker C je napisao/la:
arbitar je napisao/la:
ko placa :?:
Samir Lanđo i Faruk Telibećirević- mučka đubrad.
Ne treba izmisljati, pogotovo blatiti neke koji kad je bilo najteze nisu okrenuli ledja...kada su svi...

@aco, nijesam bio, ali cuo sam se sa par likova koji su bili, i sredina neka tj zajednicko vidjenje je da su zeba i smajic bili najbolji, nyema i savic tanki....izmjene lose i jbg...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 00:28

Kako vas dvojica ili trojica pričate, Nyemi je i dalje izgleda bojka igra 1na 1...

To se treba korigovati...
Ž '21!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 00:30

aleksandar_veliki je napisao/la:Seyo, meni je Zeba bio los i realno da nije to Zaja, niko ne bi rekao da je dobar. Jednostavno, puno je danas mrcvario loptu, meljao je, ali nista konkretno.
I opet bio možda i najbolji
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 00:37

On je igrač koji treba da lomi utakmicu protiv ovakvih ekipa, i generalno. Tačno je da ima svu slobodu koju koristi, možda i previše. Al ako si obratio pažnju, bacao je njihove igrače ko čarape, ali u ključnim trenucima kad se treba riješiti lopte, želi još...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 avg 2011, 00:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Seyo, meni je Zeba bio los i realno da nije to Zaja, niko ne bi rekao da je dobar. Jednostavno, puno je danas mrcvario loptu, meljao je, ali nista konkretno.
ma kako god, tek je pocelo, dug je put...nego se valja izboriti sada sa "realnim" analiticarima i takticarima...losa atmosfera se stvara...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 avg 2011, 00:42

a sta se to skandiralo zadnjih deset-ak minuta ?
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 00:43

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sta se to skandiralo zadnjih deset-ak minuta ?
nagradjivanje za ulozeni trud tokom meca

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 21 avg 2011, 00:44

Sad nesto kontam ko je prije bio vodja navijaca, npr. jedna takva ljudska velicina kao sto je Dzilda, a vidi ko nas sada vodi...
Volim te Zeljo!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 avg 2011, 00:48

KB-TM87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sta se to skandiralo zadnjih deset-ak minuta ?
nagradjivanje za ulozeni trud tokom meca
znaci opet smo poceli
[youtube][/youtube]

edit : kakav je ovo prvi gol, jedan igrac sam prodje kroz nasu cijelu odbranu
a drugi, karic je ovo morao, jednostavno morao braniti, sa preko 30 metara gol primi, mora njemu ici na dusu
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 21 avg 2011, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 avg 2011, 00:48

jebote goolcine :o

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 00:52

Ma kako god, drugi gol je Karićeva krivica...

Prvi gol Nyema se zaletio ko muha bez glave, stanić isto tako, umjesto da čuvaju svoj igrača, oni se obojica na istog zalete...
Ž '21!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2011, 00:53

ovo se ne brani, ovo je čista parabola, nemoguće za odbraniti, jedino ako želiš ostati bez kičme...

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 21 avg 2011, 00:53

Ja fakat ne kontam ove što govre da je Karić kriv za ovaj gol :roll: .Čuj trebao je primiti na prsa :lol: .
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 avg 2011, 00:56

http://www.youtube.com/watch?v=DEuswRqy ... r_embedded
samo nek mi kaze kako je ovo karic mogao odbraniti, evo sad sam fino pregledao ne kontam mrtve raslje jednostavno odlican udarac,a evo prvi gol kako su ispali markovic,nyema i komplet odbrana bolje reci..aco ne mozes tako reci za zebu lik je i danas bio jedan od boljih,samo je problem sto se od zebe uvijek ocekuju neki potezi vise da digne raju kao sto kazes,ali sta uraditi kad 3 igraca drzis konstantno na ledima,ako ih bacis 2-3 puta odlican si,a zeba je to i uradio nekoliko puta danas
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 21 avg 2011, 00:57

oj gola braco moja mila :o

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 00:57

Protiv Zrinjskog igramo u 21:00 :D

Sad ja vidio na oficijalnoj stranici :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Argentina, Blueforce21, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, knoa, Lynx, NerminFatic, Taree i 139 gostiju.