FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 20 avg 2011, 23:58

plava grbavica je napisao/la:i vi nešto imate obraza nama da napišete, pa mi smo za vas barcelona stavrno ne da ste loši nego smiješni. 5 komada bi vam sad utrpali ko od šale. može 3 fore sa vama tolka je razlika u kvalitetu bez obzira na rezultate u prva 3 kola gdje smo mi u svim utakmicama bili bolji ali nismo imali sreče sem možda onog torlaka koji bi mogao biti rezerva bogičeviću i nijemi ostali vaši igrači neznam bil mogli dohvatati lopte. usput SIR AMAR OSIM
haj sad obuci onu maju na kojoj pise osvajaci kupa 2009/2010 i lezi spavati..KUPAC
usput prouci sta pred spavanje da ujutru ustanes dobar da mozes kreciti zid...HAMAL
...i sad mi neko od nase raje kaze ,nemojte ici na anamonjihovu temu...sta je ovo pacifisti

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 avg 2011, 00:00

Probati ovog Pantica za glomana ako valja dobro i jest,ako ne valja otici u seme Federacije i kupiti neki panj pa sto pogodi pogodi jer sa golmanima nemamo srece....Torlak...mali Dupovac iako je kisao 2 puita do sada je perspektiva....Kojasevic,Pehlic,kad dobije papire Skoro,Suljic i to je to ako zelimo Evropsko Sarajevo..ostalo rastrejati a za klupe ostaviti par igraca...budimo realni Comora...Belosevica ima gdje god pogleda u Radniku iz Hadzica...tako je ovo sve braco moja....ako ovaj Irfan ne odrijesi kesu na zimu i kupi kako Bog zapovijeda neke igrace i dalje cemo gledati poluametere....pa ovo je sramota veceras majke mi moje ko se imalo razumije a nadam se da se vecina razumije u fudbal vidi da pola igraca nemoze meda i ne zasluzuju da igraju u svetom dresu.Ako nema para a nema ja to razumijem poklopimo se usima i gledajmo ovo dok nekome ne dopizdi i kaze bolje ostati kuci nego geldati patnju....mislim moze biti los dan....losa sreca....tek 3.kolo al ljudi zivomo u zabludi....pa odigrali su 4 Evropske utakmice i 3 kola lige oni nemogu da hodaju...zalosno :(

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2011, 00:01

Ja da se pitam ko sto se nepitam :) al dobro bar ovdje mogu napisati sta mislim...ugl sam znao da pod vodstvom Pliseka necemo igrati lijepo za oko,i prateci njegove rezultate od ranije,da je to ugl bilo na snagu u na guzove pobjede sto kazu,tako smo dobili i Slobodu...ono vise se obaziremo na svoj gol,i picimo kontre,covjek igra na sigurno,al ja ako ista mrzim to je igra na rezultat,i gledanje prvo svog gola pa tamo ako bude sta,ja to nikad nisam volio...zato i kazem da smo veceras sami sebi izbili bodove,jel da smo ih nakon gola stisli i igrali kao da nam treba gol,kao da je 0-0 hladno bi ih pukli...ovako nismo htijeli da idemo naprijed i to nas je kostalo

E sad sto se tice tog kreativca kojeg spominjete,to se vrlo lahko rijesi bez ikakvog dovodjenja,mi sad igramo neku formaciju u kojoj Obuca igra iza spica,Haskic je gore jedini istureni spusta lopte,bzvz se momak trosi na spustanje nikome...ja bi recimo zamjenio Emira kad vec igra na toj poziciji koja nije za njega,i tu stavio Kojasevica,a krila masala imamo pa nebi bio problem da se stavi neki na to mjesto

Sad smo se mogli hladno odlijepiti gore,idu nam tri relativno fine utakmice,dvije kuci,jedna sa Slavijom tu se isto moze opaliti bar bod,al jok...sad su se popisali na bodove protiv Goska,jel su kiksali kuci pa im to nekako isto dodje
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 avg 2011, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 avg 2011, 00:02

Hajmo momci glave gore. Idemo u Istocno Sarajevo po pobjedu. Svi moramo nesto nauciti iz ovoga.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2011, 00:04

Eda zaboravio sam reći, Obuća na klupu pod hitno. Cijenim ga kao igrača i svaka mu čast za sve ali vrijeme je da malo odmori !
U novi boj ...

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 21 avg 2011, 00:04

FCS-FCS je napisao/la:
plava grbavica je napisao/la:i vi nešto imate obraza nama da napišete, pa mi smo za vas barcelona stavrno ne da ste loši nego smiješni. 5 komada bi vam sad utrpali ko od šale. može 3 fore sa vama tolka je razlika u kvalitetu bez obzira na rezultate u prva 3 kola gdje smo mi u svim utakmicama bili bolji ali nismo imali sreče sem možda onog torlaka koji bi mogao biti rezerva bogičeviću i nijemi ostali vaši igrači neznam bil mogli dohvatati lopte. usput SIR AMAR OSIM
haj sad obuci onu maju na kojoj pise osvajaci kupa 2009/2010 i lezi spavati..KUPAC
usput prouci sta pred spavanje da ujutru ustanes dobar da mozes kreciti zid...HAMAL
...i sad mi neko od nase raje kaze ,nemojte ici na anamonjihovu temu...sta je ovo pacifisti
Šta ti kažu ? " anamonjihovu " otklena si ti šljego " sarajlija " , iz sarajevo sigurno nisi vidi se čiji si navijač

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 avg 2011, 00:07

Najvise mi iznenadilo koliko smo losi fizicki bili...nigdje trke, nigdje pokrivanja prostora, tromo, sporo...Takticki nespremni isto. Sto kazete, bez lopte nas nigdje nama...dozvoli smo da imaju posjed na svojoj strani, svega 2-3 korenera izveli...sreca pa nisu bili dovoljno hrabri i konkretni, mogli su nas rasturit.

Lose skroz...

Tri boda iz Lukavice bi ovo popravila, ali cemu se nadat nakon ovoga???

De ba administracija, malo sklonite ove trolove sa obje strane, nervozan sam :roll: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 avg 2011, 00:07

BegAx je napisao/la:Hajmo momci glave gore. Idemo u Istocno Sarajevo po pobjedu. Svi moramo nesto nauciti iz ovoga.
kako bolan bega gore glavu...eto ako si bio na tekmi ili gledao na tv sve si vidio....Obuca star nemoze ljudi....Comor ne da nije za sarajeva nego neznam majke mi sta bi sa njim...Beli istrosen lik davno....Vuk spor...nemoze to danas tako u fudbalu...nemoze ljudi....pa sjetite se Dzemice grizo je svaku loptu....Hame sakrivao lopte....Obuca u svoje vrijeme trcao ko lud....jednostavno kao sto sam rekao skocili smo a nismo rekli hop....i jos nesto....ko god nas sa Kosevu napadne mi neznamo da igramo jer isto kao da se prepadnemo...velez nas i nije nesto narocito napao ali prosle sezone jeste borac....jedan trener bivsi nas koji nas zna u dusu prosle sezone sjedio sa trenerom borca ovaj jagodic...i lik mu kaze neznam sta da radim zijan mi je na kosevu...neznam kakvu taktiku da igram..kad ce mu ovaj nas dobri poznavalac reci samo napadni Sarajevo ako zelis bodove...tako je i bilo...ko nas napadne ili nam na pocetku uzme kontra stranu mi ko muha bez glave neznamo gdje smo i gdje napadamo....ja se nadam da uz Skoru u napadu...Limuna kad se vrati ce biti malo bolje....al bekovi....i 1-2 dobra ali bas dobra vezna nam trebaju itekako.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 avg 2011, 00:09

JA cu prvo ovo da kazem gdje su sad admin i moderatori ovog foruma kad zeljo izgubi i ako nedo Bog bilo ko napise neki komentar na njihovoj temi odma se expresno brise i dobija ban a kad ove strumfete ovdje i na drugim temama opsjedaju samo trolaju onda nigdje nikog, de ba ako fakat zelite ovo da bude forum i portal svih nas radite kako treba il ga preimenujte u fk zeljeznicar il tm forum :roll: :x

A sad o utakmici cuo sam i jest bio upravu komentator Sarajevo nije odavno ovako na AFH kukavicki odigralo ti da rezultat cuvas u nasoj ligi od 4 minute fakat :roll: ovo veceras je bila igra bez igre jedino nesto sto su odigrali mali Suljic ,Pixi i onaj Bajrakterevic ovo sve ostalo ko da lopte nisu osutali,i jos jedna stvar vec 3 sezonu mi kad se psihicki mislim prelama prvi dio sezone taj iskorak da li da idemo na titulu il borba za evropu mi kiksamo i to kuci sve ev drugi put velez i prosle sezone borac,sad u lukavici, iako mislim da nikad losija slavija, tesko da mozemo ocekivat neki dobar rezultat jer ovo je pretanko bilo veceras a sljedeca utakmica je za 3-4 dana i da fakat podrzavam upravu za dosad uradjene stvari al brate nadjite nekog organizatora ,kosarkaski play igrac pa nama torlak glavni organizator :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2011, 00:10

Ma da je zalizano glupko znao kao što nije , dobio bi Velež večeras.
U novi boj ...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 avg 2011, 00:13

plava grbavica je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
Šta ti kažu ? " anamonjihovu " otklena si ti šljego " sarajlija " , iz sarajevo sigurno nisi vidi se čiji si navijač
da si odavde ko sto nisi seljacicu znao bi da je to izraz koji se ovdje koristi od pamtivjeka
ili si imao baku a ne nanu pa mozda zbog toga ne znas..ili ti je14 god pa kontas sto ti jos dlake ne rastu a vec se bakces u fudbal
jesil maju obuko..KUPAC
adnan Hz...svaka cast za prvi dio posta
pa nek samo izbroje koliko je kospa u zadnjih sat provociralo ovdje..ne treba vise

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 21 avg 2011, 00:13

Alo ba ajde najjaca ste ekipa realno u ovoj hebenoj ligi ...:) Ako dobijete u srijedu jos vise imate respecta od mene i sa igracke i navijacke strane ...poz
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 avg 2011, 00:14

sarajlija ne bih se složio s tobom da je to tako loše izgledalo. Vjerovatno si još uvijek pod dojmom lošeg rezultata, kao i ja.

Jednostavno, ova ekipa nema kvalitet da glat dobije Veleža pa niti jednu drugu ekipu u PL. Čomor ne zna da ubaci loptu, kao ni Belošević. Vučina umro nakon jednog šprinta. Obuća i Haskić bezopasni.
I kao takvi smo nadigrali Velež, bili bolji većinu tekme, imali par 100% šansi i eto taj gol primimo, možda je i bolje sada nego protiv Borca ili želje.
Ja vjerujem i nadam se 3 boda u Lukavici, uz Pehlu, Škorinja, Ledeta bi to moglo bolje izgledati.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 21 avg 2011, 00:14

hz033 je napisao/la:Ma da je zalizano glupko znao kao što nije , dobio bi Velež večeras.
Kad je to Velež poslije rata dobio Sarajevo na Koševu? Mirza nije toliko loš trener kako ga vi predstavljate, prošle godine je to dokazao.
FEDERER= KLOC

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2011, 00:17

Iker C je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ma da je zalizano glupko znao kao što nije , dobio bi Velež večeras.
Kad je to Velež poslije rata dobio Sarajevo na Koševu? Mirza nije toliko loš trener kako ga vi predstavljate, prošle godine je to dokazao.
Zadnji put smo vas dobili 1988. sa 1:0, i te smo sezone završili na trećem mjestu, odmah iza Zvezde i Partizana..

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2011, 00:18

Iker C je napisao/la:
Pa idiot bi vidio da su nam bekovi pocrkali ba, šta je on uradio po tom pitanju ?
U novi boj ...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 avg 2011, 00:20

Ma kako se ne bi slozio...

Nije lose, prelose...u 30. minuti govorim starom da bih izaso sa stadiona, muka mi gledat i nas i njih. :roll: Drugo poluvrijeme nesto bolje, ali zalosno je da neka ekipa ima veci posjed na Kosevu, da nismo akcije napravili...da smo se branili KUCI...generalno, prelosa utakmica.

Znam da nemamo taj kvalitet da lako pobjeđujemo, ali dajte bar htijenje i disciplinu u igri....

Pretprosle godine su i Velez i Sloboda ovako odnijeli bodove, ali smo ih igrom ubili...veceras nista. Ne pamtim losije izdanje...kao i ono prosle sezone protiv Borca.
uz Pehlu, Škorinja, Ledeta bi to moglo bolje izgledati
jes kad bi se to ostvarilo ccc...

Ehh...

Ne smijemo izgubit u Lukavici :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 avg 2011, 00:21

Mirko Vucinic je napisao/la:Alo ba ajde najjaca ste ekipa realno u ovoj hebenoj ligi ...:) Ako dobijete u srijedu jos vise imate respecta od mene i sa igracke i navijacke strane ...poz
A sta reci nakon ovoga drug. :?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2011, 00:23

Dobit Slaviju,Celika,Kozaru i da vidimo na cemu se :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 21 avg 2011, 00:24

Stari lisac vas je procitao, steta bili ste bolji :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha, skoJaa i 79 gostiju.