Ja da se pitam ko sto se nepitam

al dobro bar ovdje mogu napisati sta mislim...ugl sam znao da pod vodstvom Pliseka necemo igrati lijepo za oko,i prateci njegove rezultate od ranije,da je to ugl bilo na snagu u na guzove pobjede sto kazu,tako smo dobili i Slobodu...ono vise se obaziremo na svoj gol,i picimo kontre,covjek igra na sigurno,al ja ako ista mrzim to je igra na rezultat,i gledanje prvo svog gola pa tamo ako bude sta,ja to nikad nisam volio...zato i kazem da smo veceras sami sebi izbili bodove,jel da smo ih nakon gola stisli i igrali kao da nam treba gol,kao da je 0-0 hladno bi ih pukli...ovako nismo htijeli da idemo naprijed i to nas je kostalo
E sad sto se tice tog kreativca kojeg spominjete,to se vrlo lahko rijesi bez ikakvog dovodjenja,mi sad igramo neku formaciju u kojoj Obuca igra iza spica,Haskic je gore jedini istureni spusta lopte,bzvz se momak trosi na spustanje nikome...ja bi recimo zamjenio Emira kad vec igra na toj poziciji koja nije za njega,i tu stavio Kojasevica,a krila masala imamo pa nebi bio problem da se stavi neki na to mjesto
Sad smo se mogli hladno odlijepiti gore,idu nam tri relativno fine utakmice,dvije kuci,jedna sa Slavijom tu se isto moze opaliti bar bod,al jok...sad su se popisali na bodove protiv Goska,jel su kiksali kuci pa im to nekako isto dodje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".