Možda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sta znas mozda su ovi nasi iz uprave nasli pare i rijesili da odrijese kesu i zadovolje njegove apetitezeka_tm87 je napisao/la:
ja mislim da nije on jjer je on trebao prvi doci ali je trazio previse para.
danas dosli bili su na treningu na probi...vidjet cemo kolko ce se zadrzatizeka_tm87 je napisao/la:dosli su neka dva igraca jedan je Srbin iz hajduka kula i ima 29 godina i jedan Kamerunac iz Francuske je stigao
jooj da hoce abd opet biti ovako..Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
ma nisu dali ljudima da izadju na poluvremenu da se osvjeze i nesta srali sa novinarom avaza-glupostultras je napisao/la:Ako moze neko da mi malo pojasni, sta se to desavalo sa obezbjedjenjem protiv Olimpika?
znaci uzimaju sebi za pravo da se kurce ljudima kojih je malo jos ostalo na nasim stadionimaŽeljoman je napisao/la:ma nisu dali ljudima da izadju na poluvremenu da se osvjeze i nesta srali sa novinarom avaza-glupostultras je napisao/la:Ako moze neko da mi malo pojasni, sta se to desavalo sa obezbjedjenjem protiv Olimpika?
evo i tih 6 igraca,po mom misljenju sva sestorica ce biti pojacanja a pominje se mogucnost potpisa i sa Brajovicem te jos jednim napadacem iz Srbije....do srijede će biti potpisani ugovori sa šestoricom novih igrača: sa Alenom Mešanovićem, Nedžadom Serdarevićem, Elvisom Mešićem, Mirkom Radovanovićem, Slavenom Kovačevićem i Milanom Ćulumom...
Kad vec prenosis info...bistrikboy je napisao/la:Svi koji mislite kupovati sutra polugodisnje dođite između 11-13h,radi snimanja ŽeljoTV-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 220 gostiju.