FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nešto mi se mnogooo smijete, vidim ja da ste vi prezadovoljni bodom. A u posljednjih 15 min. valjate se na domaćem terenu kao babe, sramota. Borac juriša poslije izjednačenja na pobjedu a ovi vaši mašu sudiji da svira, a leb ti
ono nisam davno vidio

Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 20 avg 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Izjava trenera Cvetkovića:Dejan, BL je napisao/la:Nešto mi se mnogooo smijete, vidim ja da ste vi prezadovoljni bodom. A u posljednjih 15 min. valjate se na domaćem terenu kao babe, sramota
"Čestitke svim igračima, i mojima i Širokom na odličnoj utakmici u visokom ritmu tokom svih 90 minuta. Mi smo sretno prošli, Široki je bio bolji od nas. Većim dijelom diktirali su igru i mi nismo uspjeli napraviti ništa što smo se bili dogovorili. Imali smo sreću da je Avdukić odlično branio. ", rekao je Cvetković na press konferenciji.
ajoooooooj za slamku se hvatate, uobičajna kurtoazija, zagrebački gospodin
Vidjećemo šta će sutra pričati u Banjaluci
-
- Kontakt:
Dejane ne budi smješan s tim dječijim prepucavanjem...Široki vas rastavio od života (da, gledao sam tekmu, i svako ko je gledao isto će reći
) ljudski je i priznati da si bio loš...vidiš trenera vašeg

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Jel ti upravo iz Travnika ili si sa Koševa, i vi ste sigurno rasturili Travnik a rez. je malo neugodan al jbt ga? Da vas nisu sudije podkradale kao i Široki
-
- Kontakt:
MI sutra razaramo Olimpika i sjedamo na čelo ove lige 

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
Dejan, BL je napisao/la:ajoooooooj za slamku se hvatate, uobičajna kurtoazija, zagrebački gospodin
Ja čak mislim da si ti trener Borca, kao i svaki trener pričaš nebuloze, pogledaj dečko utakmicu nekad, to ti je 11 igrača jedne i 11 igrača druge momčadi, igraju na travnatom terenu, ponekad i na umjetnoj travi. Pa pročitaj nešto, pogledaj utakmicu kako ne bi ovdje izvaljivao gluposti.
hahahahhaa
A ti si brat hercegovac
Dobro momci dosta za večeras, uživajte

Napokon pametan potez, drugi put pogledaj utakmicu, vidjet ćeš kako je to lijepa igra.Dejan, BL je napisao/la:A ti si brat hercegovacDobro momci dosta za večeras, uživajte
@Dejan
koga zavaravaš i čemu se nadaš..
prošle godine kad ste uzeli bodove na Pecari i kad ste osvojili čestitao sam vam prvi..naravno..jer ste znali šta hoćete..
iako mi se nikad nije sviđao vaš nogomet koji igrate barem ste nešto pokušavali..ovo danas je bilo takvo da neznate gdje udarate..obrana za razliku od prošlih 0...jedino vam avdukic vrijedi para..
niste ni blizu dobri kao prosle godine, realno
koga zavaravaš i čemu se nadaš..
prošle godine kad ste uzeli bodove na Pecari i kad ste osvojili čestitao sam vam prvi..naravno..jer ste znali šta hoćete..
iako mi se nikad nije sviđao vaš nogomet koji igrate barem ste nešto pokušavali..ovo danas je bilo takvo da neznate gdje udarate..obrana za razliku od prošlih 0...jedino vam avdukic vrijedi para..
niste ni blizu dobri kao prosle godine, realno
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
& је важно ? ' $ $ ' " ¥ са пецаре ? ", ово је % ¥ " $ вас " & $ " " ? " се " $ је то ? & ? готово " " ? за &, % " $ за то " & $ $ " ?, то % сте нас " $ ?, а $ ' то не ? за &, - је & $ ', ?, ? ' ? ? " " ? $, & га, & ', " ' $ у овој ? " нове $, за тај % " - ' " овај $ $ ¥... " " " па $ " & ? " ?, јер стара је $ фраза $ за $ " & $ ? "...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nije mi jasno ovo za nove standarde, jesi mislio na ove igrače što su igrali večeras, ili imaš neku ekipu u rezervi, ovi večeras nisu baš za postavljanje novih standarda, pardon za valjanje po terenu, da.RBA 1987 je napisao/la:& је важно ? ' $ $ ' " ¥ са пецаре ? ", ово је % ¥ " $ вас " & $ " " ? " се " $ је то ? & ? готово " " ? за &, % " $ за то " & $ $ " ?, то % сте нас " $ ?, а $ ' то не ? за &, - је & $ ', ?, ? ' ? ? " " ? $, & га, & ', " ' $ у овој ? " нове $, за тај % " - ' " овај $ $ ¥... " " " па $ " & ? " ?, јер стара је $ фраза $ за $ " & $ ? "...
styles je napisao/la:Nije mi jasno ovo za nove standarde, jesi mislio na ove igrače što su igrali večeras, ili imaš neku ekipu u rezervi, ovi večeras nisu baš za postavljanje novih standarda, pardon za valjanje po terenu, da.RBA 1987 je napisao/la:& је важно ? ' $ $ ' " ¥ са пецаре ? ", ово је % ¥ " $ вас " & $ " " ? " се " $ је то ? & ? готово " " ? за &, % " $ за то " & $ $ " ?, то % сте нас " $ ?, а $ ' то не ? за &, - је & $ ', ?, ? ' ? ? " " ? $, & га, & ', " ' $ у овој ? " нове $, за тај % " - ' " овај $ $ ¥... " " " па $ " & ? " ?, јер стара је $ фраза $ за $ " & $ ? "...
" $ $, не ' " у ", $ " " " " су ? ¥, јер - " " " " у растурању " ' $ ? ' 2012 $ у ?... " ' ? ?, ? " & ? " $ ", " $ а " $ & сте " ?... $ нас " ' ? ? на ? $ " " " & ? за $, ? % " & ? " $ ?...
& " " $ је " ? $, ? ' " $, ове $ - $ " " " $ " $ % ", наравно, $ ?, % $ не, а $ " $ &, % $ не...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Не " ове " " ".То % сте " " " " % " $ то ? на & $ '.
" $,уз ? " пуна &.
& $ " не ' $ је ово ¥ ? ¥ ",? $ је ? $,на $ $ " гостовања.
Па " ? не $ ? $
а &.
" прва 3 ?,7 $,пуна &,по ",$ $ је ? % 5 " $ " ? ? " ".$ ' $ $ $ " ",све / ' " % ?
" $,уз ? " пуна &.
& $ " не ' $ је ово ¥ ? ¥ ",? $ је ? $,на $ $ " гостовања.
Па " ? не $ ? $

" прва 3 ?,7 $,пуна &,по ",$ $ је ? % 5 " $ " ? ? " ".$ ' $ $ $ " ",све / ' " % ?

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
- Armageddon2012
- Kontakt:
Najgore je kad mish pocne siljiti qurac!
Pobjedili dvije i odmah se ponadali da ce i Borca,a zaboravili da je to vec cetiri utakmice uzastopno na Pecari za njih nemoguca misija.
Ako je i tacno to za sudiju,normalno je da sampion ima zastitu protiv malih klubova,da moze normalno igrati.
Pobjedili dvije i odmah se ponadali da ce i Borca,a zaboravili da je to vec cetiri utakmice uzastopno na Pecari za njih nemoguca misija.
Ako je i tacno to za sudiju,normalno je da sampion ima zastitu protiv malih klubova,da moze normalno igrati.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Široki jedini ima 2 titule otkad se igra zajednička premijer liga,9 godina izlazi u europu,čuj Široki mal klub.Armageddon2012 je napisao/la:Najgore je kad mish pocne siljiti qurac!

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Armageddon2012
- Kontakt:
Pa i ostace na te dve titule jer je sa cirkusom zavrseno.
- KB-TM87
- Kontakt:
Prema Uefi, koja je pretpostavimo najrelevantnija, Željezničar ima tri.
A velikan iz ****, koliko ono ?

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.
Na kraju sam stavio velikana, Fk Borac Banjaluka i dobio 480 000 rezultata ili u prevodu DESET puta vise nego za Zeljeznicar i skoro DVADESET puta vise nego za Siroki Brijeg!!
To je dokaz koliko sam gubio vrijeme sa vama.
Zjev,zjev...
Na kraju sam stavio velikana, Fk Borac Banjaluka i dobio 480 000 rezultata ili u prevodu DESET puta vise nego za Zeljeznicar i skoro DVADESET puta vise nego za Siroki Brijeg!!
Zjev,zjev...
- KB-TM87
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.
Zjev,zjev...

Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.