FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dejan, BL » 20 avg 2011, 23:27

Nešto mi se mnogooo smijete, vidim ja da ste vi prezadovoljni bodom. A u posljednjih 15 min. valjate se na domaćem terenu kao babe, sramota. Borac juriša poslije izjednačenja na pobjedu a ovi vaši mašu sudiji da svira, a leb ti :x ono nisam davno vidio
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 20 avg 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 20 avg 2011, 23:28

Dejan, BL je napisao/la:Nešto mi se mnogooo smijete, vidim ja da ste vi prezadovoljni bodom. A u posljednjih 15 min. valjate se na domaćem terenu kao babe, sramota
Izjava trenera Cvetkovića:

"Čestitke svim igračima, i mojima i Širokom na odličnoj utakmici u visokom ritmu tokom svih 90 minuta. Mi smo sretno prošli, Široki je bio bolji od nas. Većim dijelom diktirali su igru i mi nismo uspjeli napraviti ništa što smo se bili dogovorili. Imali smo sreću da je Avdukić odlično branio. ", rekao je Cvetković na press konferenciji.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 avg 2011, 23:30

ajoooooooj za slamku se hvatate, uobičajna kurtoazija, zagrebački gospodin
Vidjećemo šta će sutra pričati u Banjaluci

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 20 avg 2011, 23:30

Dejane ne budi smješan s tim dječijim prepucavanjem...Široki vas rastavio od života (da, gledao sam tekmu, i svako ko je gledao isto će reći ;) ) ljudski je i priznati da si bio loš...vidiš trenera vašeg
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 avg 2011, 23:32

Jel ti upravo iz Travnika ili si sa Koševa, i vi ste sigurno rasturili Travnik a rez. je malo neugodan al jbt ga? Da vas nisu sudije podkradale kao i Široki

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 20 avg 2011, 23:34

MI sutra razaramo Olimpika i sjedamo na čelo ove lige 8-)
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 20 avg 2011, 23:35

Dejan, BL je napisao/la:ajoooooooj za slamku se hvatate, uobičajna kurtoazija, zagrebački gospodin
Vidjećemo šta će sutra pričati u Banjaluci

Ja čak mislim da si ti trener Borca, kao i svaki trener pričaš nebuloze, pogledaj dečko utakmicu nekad, to ti je 11 igrača jedne i 11 igrača druge momčadi, igraju na travnatom terenu, ponekad i na umjetnoj travi. Pa pročitaj nešto, pogledaj utakmicu kako ne bi ovdje izvaljivao gluposti.

hahahahhaa

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 avg 2011, 23:35

A ti si brat hercegovac ;) Dobro momci dosta za večeras, uživajte

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 20 avg 2011, 23:37

Dejan, BL je napisao/la:A ti si brat hercegovac ;) Dobro momci dosta za večeras, uživajte
Napokon pametan potez, drugi put pogledaj utakmicu, vidjet ćeš kako je to lijepa igra.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2011, 23:39

@Dejan
koga zavaravaš i čemu se nadaš..
prošle godine kad ste uzeli bodove na Pecari i kad ste osvojili čestitao sam vam prvi..naravno..jer ste znali šta hoćete..

iako mi se nikad nije sviđao vaš nogomet koji igrate barem ste nešto pokušavali..ovo danas je bilo takvo da neznate gdje udarate..obrana za razliku od prošlih 0...jedino vam avdukic vrijedi para..

niste ni blizu dobri kao prosle godine, realno
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 avg 2011, 23:50

& је важно ? ' $ $ ' " ¥ са пецаре ? ", ово је % ¥ " $ вас " & $ " " ? " се " $ је то ? & ? готово " " ? за &, % " $ за то " & $ $ " ?, то % сте нас " $ ?, а $ ' то не ? за &, - је & $ ', ?, ? ' ? ? " " ? $, & га, & ', " ' $ у овој ? " нове $, за тај % " - ' " овај $ $ ¥... " " " па $ " & ? " ?, јер стара је $ фраза $ за $ " & $ ? "...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 20 avg 2011, 23:57

RBA 1987 je napisao/la:& је важно ? ' $ $ ' " ¥ са пецаре ? ", ово је % ¥ " $ вас " & $ " " ? " се " $ је то ? & ? готово " " ? за &, % " $ за то " & $ $ " ?, то % сте нас " $ ?, а $ ' то не ? за &, - је & $ ', ?, ? ' ? ? " " ? $, & га, & ', " ' $ у овој ? " нове $, за тај % " - ' " овај $ $ ¥... " " " па $ " & ? " ?, јер стара је $ фраза $ за $ " & $ ? "...
Nije mi jasno ovo za nove standarde, jesi mislio na ove igrače što su igrali večeras, ili imaš neku ekipu u rezervi, ovi večeras nisu baš za postavljanje novih standarda, pardon za valjanje po terenu, da.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2011, 00:03

styles je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:& је важно ? ' $ $ ' " ¥ са пецаре ? ", ово је % ¥ " $ вас " & $ " " ? " се " $ је то ? & ? готово " " ? за &, % " $ за то " & $ $ " ?, то % сте нас " $ ?, а $ ' то не ? за &, - је & $ ', ?, ? ' ? ? " " ? $, & га, & ', " ' $ у овој ? " нове $, за тај % " - ' " овај $ $ ¥... " " " па $ " & ? " ?, јер стара је $ фраза $ за $ " & $ ? "...
Nije mi jasno ovo za nove standarde, jesi mislio na ove igrače što su igrali večeras, ili imaš neku ekipu u rezervi, ovi večeras nisu baš za postavljanje novih standarda, pardon za valjanje po terenu, da.

" $ $, не ' " у ", $ " " " " су ? ¥, јер - " " " " у растурању " ' $ ? ' 2012 $ у ?... " ' ? ?, ? " & ? " $ ", " $ а " $ & сте " ?... $ нас " ' ? ? на ? $ " " " & ? за $, ? % " & ? " $ ?...

& " " $ је " ? $, ? ' " $, ове $ - $ " " " $ " $ % ", наравно, $ ?, % $ не, а $ " $ &, % $ не...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 21 avg 2011, 00:08

Не " ове " " ".То % сте " " " " % " $ то ? на & $ '.
" $,уз ? " пуна &.
& $ " не ' $ је ово ¥ ? ¥ ",? $ је ? $,на $ $ " гостовања.
Па " ? не $ ? $ :mrgreen: а &.
" прва 3 ?,7 $,пуна &,по ",$ $ је ? % 5 " $ " ? ? " ".$ ' $ $ $ " ",све / ' " % ? ;)
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 avg 2011, 00:13

Najgore je kad mish pocne siljiti qurac!

Pobjedili dvije i odmah se ponadali da ce i Borca,a zaboravili da je to vec cetiri utakmice uzastopno na Pecari za njih nemoguca misija.

Ako je i tacno to za sudiju,normalno je da sampion ima zastitu protiv malih klubova,da moze normalno igrati.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 avg 2011, 00:18

Armageddon2012 je napisao/la:Najgore je kad mish pocne siljiti qurac!

Pobjedili dvije i odmah se ponadali da ce i Borca,a zaboravili da je to vec cetiri utakmice uzastopno na Pecari za njih nemoguca misija.

Ako je i tacno to za sudiju,normalno je da sampion ima zastitu protiv malih klubova,da moze normalno igrati.
Široki jedini ima 2 titule otkad se igra zajednička premijer liga,9 godina izlazi u europu,čuj Široki mal klub. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 avg 2011, 00:22

Pa i ostace na te dve titule jer je sa cirkusom zavrseno.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 00:24

Prema Uefi, koja je pretpostavimo najrelevantnija, Željezničar ima tri. ;) A velikan iz ****, koliko ono ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 avg 2011, 00:31

Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.

Na kraju sam stavio velikana, Fk Borac Banjaluka i dobio 480 000 rezultata ili u prevodu DESET puta vise nego za Zeljeznicar i skoro DVADESET puta vise nego za Siroki Brijeg!!

To je dokaz koliko sam gubio vrijeme sa vama.

Zjev,zjev...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 00:32

Armageddon2012 je napisao/la:Sad sam,cisto radi svoje provjere da vidim koliko sam u pravu,stavio na yahoo pretragu fk zeljeznicar sarajevo i dobio 48 000 rezultata pretrage,zatim sam stavio nk siroki brijeg i dobio 28 000.

Na kraju sam stavio velikana, Fk Borac Banjaluka i dobio 480 000 rezultata ili u prevodu DESET puta vise nego za Zeljeznicar i skoro DVADESET puta vise nego za Siroki Brijeg!!

To je dokaz koliko sam gubio vrijeme sa vama.

Zjev,zjev...
:lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.